سلام دوستان
من میخام یه پی اس 4 بخرم و هیچ اطلاعی در موردش ندارم.
اگه الان بخایین برای خودتون بهترین و جدید ترین پی اس 4 رو بخربن چه مدلی؟ چه سری؟ با چه حجم حافظه و ..... رو میخرید؟
ممنون از راهنمایی
سلام دوستان
من میخام یه پی اس 4 بخرم و هیچ اطلاعی در موردش ندارم.
اگه الان بخایین برای خودتون بهترین و جدید ترین پی اس 4 رو بخربن چه مدلی؟ چه سری؟ با چه حجم حافظه و ..... رو میخرید؟
ممنون از راهنمایی
سلام دوست عزيز اگه محدوديت مالي ندارين ps4 pro بخرين حجمشم كه يك ترابايت بهتره ولي در غير اينصورت سري فت بنا به نظر اساتيد بهتر از اسليم هست
با سلام
من 3 روزه ps4 خریدم، خیلی در مورد ps4 اطلاعات ندارم، ولی شنیدم میشه بازی هارو بریزیم توی هاردش،
اولین سوالم اینه که چطوری میشه بریزیم تو هارد و آیا ریختن توی هارد برای دستگاه مشکلی رو ایاد میکنه؟ آخه شنیدم باید هک بشه و ممکنه به دستگاه آسیب بزنه،
دومین سوالم اینه که با توجه به اینکه ps4 کپی خور نیست و حتما باید بازی اصلی باشه تا بشه بازی کرد و باید بازی رو خرید، پس چرا توی اینترنت، بازی های ps4 رو برای دانلود گذاشتن؟
سوال سومم اینه که بازی batman arkham knight که نسخه pc مشکل داشت و جمع شد، برای ps4 توی نت برای خریدن هست، ولی نمیدونم اونم مشکل داره یا نه، ممنون میشم راهنمایی کنید که این بازی مشکلی رئی ps4 داره یا نه؟
اگه امکان داره چند تا سایت معتبر که بازی هارو با قیمت مناسب بفروشه معرفی کنید.
ممنون
سلام
بتمن رو من تا اخر رفتم و مشکلی مشاهده نشد.
به نظرم برنامه دیوار رو نصب کن و از اونجا بازی هارو بصورت کارکرده بخر.قیمت ها معمولا بصرفه ست اینطوری.
من خودم چنتا بازی با قیمت 50 تا 60 خریدم.
سلام. هنوزم میشه از اکانت ترکیبی یا هکی استفاده کرد؟و امکان بن شدن کنسول هست یا اکانت؟ کلن چقدر ریسک داره؟
یکی از آشناها یه ps4 مدل فت داره با یه دسته و یه بازی 900 میفروشه کم کارکردم هست به نظرتون خوبه با این قیمت؟
سلام . یه سری سوالات اولیه در مورد ps4 دارم (چون کاملا مبتدی هستم) امیدوارم پاسخ بدین. تشکر
1- ps4 ورژن اولیه بهتره یا مدل slim?
2- چون سونی نمایندگی نداره گارانتی براش معنی پیدا نمی کنه ، پس در زمان خرید باید به چه مواردی دقت کرد تا یه دستگاه خراب یا کارکرده بهمون نندازن ( مثلا زمان خرید گوشی میشه کد imei رو با شماره سریال رو جعبه مطاقبت داد) اینم چنین چیزی داره یا سالم بودن سایر موارد ؟ اینی که میگن ببر 7 روز مهلت داری تستش کنی آدم رو بیشتر به شک میندازن
3- چون برای اجرای بازی باید دیسک فیزیکی رو در درایو نوری قرار داد دو تا مورد اینجا به وجود میاد . الف ) صدای خروجی دستگاه زیاد نیست ؟
ب) داغ کردن دستگاه ( مثلا میشه 4 ساعت به صورت مداوم بازی کرد ؟) داغ نمیکنه زیاد ؟
4- دسته با کابل به ps4 وصل میشه ؟ یا حتما باید شارژ بشه و بدون کابل هست فقط ؟
5- مثلا برای فیفا 17 دیسک فیزیکی رو خریداری کردیم. برای هر بار بازی باید دیسک اصلی رو داخل دستگاه قرار بدیم ؟ مراحل بازی در کجا save میشن ؟ بعد بازی های متعدد خود همین درایو نوری آسیب نمی بینه یا خود دی وی دی اصلی به علت مصرف زیاد خش بر نمیداره یا سایر موارد ؟
(آخه من شنیدم برای بازی آفلاین حتی به همین راحتی نیست که دیسک فیزیکی رو بذاری و وسلام ، بازی رو اجرا کنی و خیلی معضل و مشکل و دشواری داره ) اصلا آموزش های در این زمینه هم کمه .
6- اینکه دیسک فیزیکی رو تهیه نکنیم و خود فروشنده میگه فلان بازی رو با 30 تومن یا فلان بازی رو رو با 50 تومن برات میریزم رو هارد ps4 این به همون معنای هکه و دیگه اون ps4 رو نمیشه به نت وصل کرد ؟ البته من اصلا قصد بازی آنلاین رو ندارم .
در ضمن برای اجرای بازی آنلاین حتما باید اکانت در سونی داشته باشیم . اینو یکم تشریح می کنید ؟
7- اگه قصد آپدیت یه بازی رو داشته باشیم مثلا آخرین نقل و انتقالات و آپدیت فیفا 17 رو بخوایم بگیریم چه کار باید کرد ؟
8- من می خوام ps4 رو به مانیتور وصل کنم . مانیتور خودم hdmi نداره . می خوام یه مانیتور بخرم . فقط خروجی hdmi داشته باشه کفایت می کنه ؟ مثلا مانیتورهای
asus 7x228h یا Lg 24m477Q
9- خروجی صدای بازی ها از کجا تامین میشه ؟ خود ps4 بلندگو داره ؟
10- ps4 تا چند سال دیگه تو بورس هست ؟ مثلا نگیرم دو سال دیگه ps5 بیاد و برای ps4 بازی جدید نسازن یا همین فردا از شانس بد ما
در کل یه pc چهار میلیونی آینده نگرانه تره یا ps4 (جهت بازی فقط)
11- من ps4 تهیه کنم بازی های قدیمی هم می تونم پیدا کنم و روش اجرا کنم ؟ مثلا
call of duty ghosts 2013
black ops 2
MW2 2009
منتظر راهنمایی شما عزیزان اهل فن هستم. تشکر![]()
سلام یکی از نزدیکای من رفته چین قرار بود از اونجا ps4 pro بیاره اما قیمتی که چند جا گرفته از ایران گرون تر بوده دلیل چیه؟
اونجا که باید ارزون تر باشه دیگه نه از دلال خبری هست نه از مغازه دارای سواستفاده کن
اگه کسی میدونه راه نمایی کنه
با رنگ قرمز زیر نوشته هات جواب دادم
سلام و خسته نباشید
دوستم اکانت پلاس یک ساله واسه آنلاین بازی کردن خریده
میشه شیر کنه و به منم بده؟
ممنون میشم پاسخ بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)