تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 32 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

یاد حرف خیابانی افتادم ..
    "خداوکیلی مسی خیلی بهتر از رونالدوهه .... ولی رونالدو هم چیزی از مسی کم نداره ! " :دي
    ربطی بینشون نمی بینم...
    اما منظورم این بود که درسته بازیکنهای تاپی هستن ولی امسال زلاتان و ریبری حداقل از مسی بهتر بودند و ...
    Last edited by Stream; 14-01-2014 at 12:59. دليل: حذف توهین

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جدای از تمام این بحث ها عدم حضور حتی یک دورتموندی در تیم منتخب ناجوان مردانه و کمی تا حدودی بی رحمانه است.
    آخه کدوم سیستم منطقی و یا عقل سلیم میاد سیلوا و یا ژاوی رو توی تیم منتخب سال قرار میده؟بعدش از نامهایی مثل هاملز و مارکو رویس میگذرن!!
    بهرحال از مراسمی که بلاتر شخصا بلند میشه به کریس زنگ میزنه و آون رو برای گرفتن جایزش دعوت میکنه بیشتر نمیشه انتظار داشت.
    مثل اینکه شرکت نکردن کریس در مراسمات قبلی کار خودش رو کرد...
    دورتموند به کنار آخه مگه میشه از بایرن فقط 3نفر توی تیم منتخب باشن؟
    ببینم اگه پارسال رئال یا بارسا 3گانه رو فتح میکردن اون هم با اقتدار و تحقیر حریفان چند نماینده توی تیم منتخب سال می داشتن؟7تا9تا یا به قول تهامی14نفر!
    مهم اینه که سال قبل بایرن و دورتموند سطح خودشون رو نشون دادند و فینال خاطره انگیز تمام آلمانی هم فاتحه ای بود تیم منتخب.
    تیتر گل انگلیسی جالبه : بایرن3-4 بارسا، البته بازم 4+3 میشه همون 7
    +
    تو کل انگلیسی یه کامنت دیدم واقعا جالب بود. به این مراسم لقب Trollon d'Or 2013 Ceremony رو داد بود. کامنتشو بخونین :
      محتوای مخفی: Welcome to the Trollon d'Or 2013 ceremony. 

Welcome to the Trollon d'Or 2013 ceremony. 2013 was a year of top class trolling and the best of the best have stood out.

The Trollon d'Or is a prestigous honor given to the best troll of the year. I have only 1 job in my life. That is to find the trolls, and rank them. At the end of the year I use statistical analysis to determine who the top 3 trolls were of the year, and those 3 trolls become the finalists for the prestigous Trollon d'Or.

After this it is out my hands. I no longer have a say in determing the winner. I announced the finalists at the start of the year, and then asked people to vote for the winner which was to be announced on January 13, 2014 after the Balon d'Or ceremony in Zurich. Last year 583 people voted total. This year I am pleased to announce that a total of 1535 total votes were registered. Almost 1000 votes more than last year and a testament to the growing popularity of the Trollon d'Or honor. The Trollon d'Or is an award created for the people because you have the best idea in the end of which of these trolls caused the most mayhem for you last year. So I thank you for all your votes.

This years finalists were in alphabetical order: Facts Provider, Ricky Cash, and Stront. Each of these 3 candidates displayed strong trolling form throughout the year of 2013, and as such it was only fitting that they finished as the final 3 candidates to win this year's Trollon d'Or. I wish all of them luck.

I have heard from many that if Facts Provider doesn't win then the award is rigged. I have heard from many that if Ricky Cash doesn't win then the award s rigged. I have heard from many that if Stront doesn't win the award is rigged. This is why I left the vote up to you the people of the community to determine which of these trolls was the best last year.

Through your votes this has been determined so it is you the community of goal which has crowned this winner with your votes. So if your favorite doesn't win, then understand that it is because the majority didn't believe that that troll was the best candidate to take home the Trollon d'or honors.

Last years results saw a final 3 in alphabetical order of Lionel_Shaon, Ricky Cash, and Stront. Ricky Cash won the Trollon d'Or in 2012, while Stront finished in second. Lionel_Shaon finished in third, but last year his form has dipped and he has not been invited back to the final 3 this year, with Facts Provider instead taking his place.

Now without further ado, time to announce this years winner of the Trollon d'Or.

The winner of the 2013 Trollon d'Or is.....................

Ricky Cash. He has now won the award for the second year straight after being once again voted by all of you as the top troll of 2013. Below are the breakdown of the total votes from you all so you can see how close the voting was.

Total Votes - 1535 total votes

Ricky Cash - 751 votes
    Stront - 539 votes
    Facts Provider - 245 votes

What will 2014 have in store for us? What new trolls will emerge to take the trolling world by storm. Where there are trolls, I will be watching and compiling data so that next year we can determine the new Trollon d'Or Champion. Good luck trolls in your quest to be #1.

Happy Trolling and once again congratulations to Ricky Cash winner of the Trollon d'Or 2013.

For all you disappointed trolls who want to crack the top 3 next year, I wish you luck. Troll hard, and you could perhaps join the greats of the Troll world.

3. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تبریک به رئالیا(از جمله خودم) . کاملا حقش بود رونالدو این جایزه .

5. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ربطی بینشون نمی بینم ...
    اما منظورم این بود که درسته بازیکنهای تاپی هستن ولی امسال زلاتان و ریبری حداقل از مسی بهتر بودند و ...
    خوب خود خیابانی هم نمی دونست جملش چه قدر مسخرس ...
    Last edited by Stream; 14-01-2014 at 12:59. دليل: حذف توهین

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

تبریک به همه پرتغالیا و رئالیا حق به حق دار رسید
    در این که رونالدو حقش بود حرفی نیست ولی به نظرم باید نفر دوم و سوم ریبری و زالاتان میشدن چون مسی همش مصدوم بود و زیاد بازی نکرد فقط به خاطر اسم و رسمش اوردنش تا قضیه جذاب تر بشه
    به هر حال مبارک رونالدو باشه خوقتی اشکاش رو دیدم مکخصوص گریه پسرش رو بگیرم حتی حالا هم که دارم موضوع رو میخونم و عکساشو می بینم بغض گرفتمه

8. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

پله: قول داده بودم گريه نکنم

اسطوره فوتبال برزيل پس از دريافت جايزه توپ طلاي افتخاري فيفا اعتراف کرد هميشه به برندگان توپ طلا حسادت مي‌ورزيده اما بعد از اين چنين حسي نخواهد داشت.

پله، اسطوره فوتبال برزيل در مراسم معرفي برترين‌هاي فوتبال دنيا در سال 2013 جايزه توپ طلاي افتخاري فيفا را از دستان سپ بلاتر گرفت تا به نوعي از حسرت او براي پيوستن به فهرست ستاره‌هاي دارنده توپ طلاي دنيا کاسته شود.

به گزارش تسنيم، پله پس از دريافت اين جايزه اظهار داشت: من به خانواده‌ام قول داده بودم که در اين مراسم گريه نکنم اما من آدم احساساتي هستم و نتوانستم جلوي خودم را بگيرم. اول از همه بايد از خدا تشکر کنم که به من سلامتي داد تا سال‌هاي متمادي بازي کنم.

وي در ادامه افزود: البته من هرگز تنها نبودم. زماني که ما درباره دوستان‌مان حرف مي‌زنيم، مردم بازيکنان را به ياد مي‌آورند اما ما نبايد حتي آن پسري که کفش‌هاي‌مان را تميز مي‌کرد، ماساژور تيم و افرادي ديگري که در تيم‌مان بودند را از ياد ببريم. من اين جام را با همه آنها تقسيم مي‌کنم.

پله تصريح کرد: من در طول حرفه‌ام جام‌ها و جوايز بسياري کسب کرده‌ام اما هميشه به همه آن بازيکناني که توپ طلا را مي‌بردند، حسادت مي‌کردم. توپ طلا جايزه‌اي بود که من هرگز نمي‌توانستم آن را ببرم، چون در فوتبال اروپا بازي نمي‌کردم. حالا خدا را شکر مي‌کنم که با دريافت اين جايزه مي‌توانم ويترين جام‌هاي خانه‌ام را کامل کنم.

10. 5 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

تبريک اشکان دژاگه به رونالدو

اشکان دژآگه بازيکن ايراني فولام انتخاب رونالدو به عنوان مرد سال جهان را به وي تبريک گفت.

اشکان دژاکاه روي صفحه شخصي اش در يکي از صفحات اجتماعي، انتخاب کريس رونالدو را به عنوان بهترين بازيکن سال جهان به وي تبريک گفت .

او روي صفحه اش نوشت: تبريک ، کريس رونالدو !

12. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

کي‌روش:‌ انتخاب رونالدو عادلانه بود

کارلوس کي‌روش مي‌گويد رأي او براي انتخاب مرد سال فوتبال جهان با همکاري مربيان ليگ ايران بوده است و بايد به نظرات مختلف احترام گذاشت.

کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي موفق شد شب گذشته (دوشنبه) براي دومين بار "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست بياورد.

به گزارش ايسنا،اين در حالي است که کارلوس کي‌روش، سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران که در جام جهاني 2010 هدايت پرتغال را بر عهده داشت اين بار ترجيح داد به ليونل مسي رأي دهد.

کارلوس کي‌روش درباره رأي دادنش به ليونل مسي در انتخاب مرد سال فوتبال جهان گفت:‌ در ايران اين‌طور است که سرمربي تيم ملي به تنهايي نمي‌تواند مرد سال را انتخاب کند و بايد با مربيان ديگر مشورت کند تا در نهايت يک راي گروهي بدهد. من هم نظر آنها را در نظر گرفتم و به نظرشان احترام گذاشتم و ليونل مسي را انتخاب کردم.

کارلوس کي‌روش در مراسم انتخاب مرد سال 2013 فوتبال جهان به ليونل مسي راي داد و سپس کريستيانو رونالدو و فرانک ريبري را انتخاب کرد. اين انتخاب کارلوس کي‌روش واکنش‌هاي زيادي در بين رسانه‌هاي پرتغالي داشت.

کارلوس کي روش در واکنش به انتقاد‌هاي صورت گرفته از او که رونالدو را به عنوان مرد سال انتخاب نکرد گفت:‌ اين راي که من آن را اعلام کردم حاصل تفکر گروهي بوده است و شما نمي‌تواند آن را زير سوال ببريد. بايد به نظرات گروهي احترام گذاشت. اين کاري بود که من انجام دادم و ليونل مسي را انتخاب کردم. در بعضي کشور‌ها راي انتخاب مرد سال فوتبال جهان به عهده سرمربي تيم ملي است. اما در ايران و بعضي کشور‌ها اينطور نيست و سرمربي تيم ملي براي انتخاب مرد سال فوتبال جهان بايد با مربيان ديگر ليگ مشورت کند و تصميم گروهي انتخاب شود زيرا در ايران بايد به نظرات جمع احترام گذاشت.

کي‌روش در پاسخ به اين سوال که فيگو نيز شايسته دريافت توپ طلا در سال‌هاي قبل بوده است اما به آن نرسيده است گفت: فوتبال فقط به ليسبون يا يک منطقه جغرافيايي خاص خلاصه نمي‌شود. بلکه در خيلي از کشور‌هاي دنيا در آسياي شرقي يا نقاط ديگر شبکه‌هاي تلويزيوني با يک سري از تيم‌ها قرارداد دارند و بازي هاي آنها را بيشتر پخش مي‌کنند. به همين خاطر ديدگاه هاي مختلفي نسبت به فوتبال در سراسر جهان وجود دارد.

کي‌روش در پايان درباره انتخاب کريستيانو رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال جهان گفت:‌ انتخاب رونالدو به عنوان مرد سال جهان عادلانه بود. چند روز پيش نيز که در پرتغال بودم به او تبريک گفتم و گفتم که او شايسته دريافت توپ طلا است. سواي اينکه چه کسي برنده شده است و چه کسي بازنده شده است بايد ياد بگيريم که به نظرات مختلف احترام بگذاريم.

14. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

رونالدو: من آدم احساساتي هستم

رونالدو با اعلام اين که دوست دارد سال آينده نيز "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورد مي‌گويد به اين خاطر که خيلي احساساتي است نتوانسته جلوي احساسش را در هنگام دريافت «توپ طلاي فوتبال جهان» بگيرد.

کريستيانو رونالدو شب گذشته (دوشنبه) موفق شد براي دومين بار توپ فوتبال جهان را به دست آورد و به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 انتخاب شود.

به نقل از ايسنا،رونالدو پس از دريافت توپ طلا در ميکسدزون مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال جهان گفت: امشب شبي بسيار فراموش نشدني را پشت سر گذاشتم. نمي‌توانم احساسم را از دريافت توپ طلا بيان کنم. لحظه بسيار خاصي براي من بود. مي‌خواهم از هم تيمي‌هايم در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال تشکر کنم، چرا که بدون کمک آنها نمي‌توانستم به اين عنوان دست پيدا کنم. هم من و هم ريبري شايسته دريافت "توپ طلا" بوديم.

رونالدو در ادامه گفت: سال خوبي را در سال 2013 پشت سر گذاشتم. مي‌خواهم سال آينده نيز با عملکرد خوبم بتوانم بار ديگر توپ فوتبال جهان را به دست بياورم. اين توپ طلا را به خانواده‌ام، فرزندم، همسرم، زين الدين زيدان که در اينجا همراه من بود و اوزه‌بيو فقيد تقديم کنم. هم‌چنين مي‌دانم که خيلي از پرتغالي‌ها از انتخاب من به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" خوشحال شدند و به همين خاطر اين عنوان را به آنها نيز تقديم مي‌کنم. هم‌چنين بايد از مادرم که هميشه در کنارم بود و در هنگام انتخابم به عنوان مرد سال گريه کرد تشکر کنم. من بسيار آدم احساساتي هستم و در آن لحظه نتوانستم خودم را کنترل کنم. در کل اين‌ها مي‌تواند انگيزه خوبي براي من در سال 2014 باشد. توپ طلا يک جايزه فردي است و من دوست دارم که در سال 2013 جوايز گروهي مهمي همراه باشگاهم رئال مادريد کسب کنم و بتوانم همراه پرتغال در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشم.

ستاره رئال مادريد در پايان درباره رابطه‌اش با ليونل مسي گفت: من رابطه حرفه‌اي با ليونل مسي دارم و هميشه به عنوان يک بازيکن او را ستايش کرده‌ام و خوشحالم که با او که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است رقابت مي‌کنم. باز هم اميدوارم که سال آينده بتوانم اينجا باشم و يک بار ديگر "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورم.

کريستيانو رونالدو در سال 2008، زماني که در منچستريونايتد بازي مي‌کرد موفق شد به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شود، اما پس از آن ليونل مسي چهار بار پي در پي "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شد.

16. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دانلود مراسم کامل بهترین بازیکن جهان

دانلود مراسم به صورتHDوFULL HD با لینک مستقیم رو میتونید دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •