والا من دارم با گرافیک 512 و رم کمتر 4 گیگ بازیش می کنم فقط وقتی جنگ شدید میشه گیر می کنه گاهی وگرنه اذیت نمیکنه آپدیت هم نریختم روش تنظیمات گرافیکش هم دست نزدم
Sent from my ST27i using Tapatalk
والا من دارم با گرافیک 512 و رم کمتر 4 گیگ بازیش می کنم فقط وقتی جنگ شدید میشه گیر می کنه گاهی وگرنه اذیت نمیکنه آپدیت هم نریختم روش تنظیمات گرافیکش هم دست نزدم
Sent from my ST27i using Tapatalk
خیلی ممنون، روش که کلیک می کنم میگه battlefield 4 failed to start. please repair your game installation and try again
khold:
سرعت پردازنده و کلاک GPU هم خیلی تاثیر داره. فقط این ها نیست.
Last edited by m.m.m5651; 21-11-2013 at 23:19.
الآن شما بعد از اینکه آپدیت رو ریختین این پیغام رو میده؟تا به حال همچین اروری رو توی هیچ بازی ای ندیدم! مشکل شما یه مشکل نادره!خب طبق همون عمل کنید شاید درست بشه!
![]()
روی خود آپدیته کلیک می کنم اینو میگه. انگار اجرا نمیشه.
سلام خسته نباشید
برای اجرای بازی این پیغام خطا رو میده:
![]()
مشکل حل شد و اما راه حل:
نصب برنامه C++ 2012 که در پوشه install محل نصب بازی فایل نصبی موجود است...![]()
این پچی که اومده اصا فایده نداره ... هیچ تغییری نکرد.
ولی در کل واسه دوستانی که مشکل لگ زدن دارن پیشنهاد میکنم ویندوز 8.1 نصب کنن ...
من تازه نصب کردم و توو این ویندوز دیگه مشکل لگ ندارم![]()
32 کلا مشکل داره
گفتم که 64 بیت نصب کنین
دوستان عزیز اپدیت جدید شرکت NVIDIA Geforce هم عرضه شده اپدیت کنید لطفا. شماره اپدیت 331.82 هست و سایت سافت گذر هم برای دانلود قرار داده البته من با چیلتر شکن از خود سایت nvidia دانلود کردم حجمش 190 مگابایت شد برای کارت گرافیکم Geforce 9500 GT 1 GIG XFX و ویندوز 7 نسخه 32 بیتی بازی رو هم در حال دانلودشم تنها 3 پارت مونده از کل 19 پارت بازی اجرا کردم رو سیستمم با این کارت گرافیک خبرشو میدم تقریبا تا اواسط هفته.با تشکر.
Last edited by fokahi110; 22-11-2013 at 21:06.
مرسی مهدی جون
بازی براحتی اجرا شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)