تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی
    همین که مثلا درست آپدیت نمیشه. هر کی اینجا یه چیزی گفته و هنوز دقیقا معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه و روند دقیقش چطوره!
    و دیگه اینکه من خودم کلا وقت تماشای ماه-واره و اینا ندارم و میخوام حداقل همین کانالای ایران رو با کیفیت خوب بببینم. ولی انگار تیونرش مشکل داره!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    من کلی از مطالب این سایت رو خوندم راستش از قیافه 6450 زیاد خوشم نمیاد.میخواستم سونی R500 بگیرم که نمیدونم فیلمهارو با فلش و هارد با زیرنویس درست نشون میده یانه؟
    بعضی از دوستان میگن سونی مشکلات پخش رو حل کرده ولی نمیدونم تو مدل مورد نظر من هم حل شده یا نه؟
    و در آخر با بودجه ای که من دارم فک کنم باید یکی از این دوتا رو بخرم ولی کدوووووووووووم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی
    همین که مثلا درست آپدیت نمیشه. هر کی اینجا یه چیزی گفته و هنوز دقیقا معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه و روند دقیقش چطوره!
    و دیگه اینکه من خودم کلا وقت تماشای ماه-واره و اینا ندارم و میخوام حداقل همین کانالای ایران رو با کیفیت خوب بببینم. ولی انگار تیونرش مشکل داره!!!
    دوست عزیز
    تیونر مشگل ندارد مشگل از فرکانس ارسالی صدا و سیماست ولی به تازه گی یک کانال hd برای بازی های جهانی والیبال راه اندازی شده گه اگر تماشا کنید خواهید دید که تیونر شما مشگلی ندارد.و اگر صدا و سیما همه کانالها را با همین فرکانس نمایش دهد آن وقت به صحت گفته ما پی خواهید برد.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت s.m.hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوست عزیز
    تیونر مشگل ندارد مشگل از فرکانس ارسالی صدا و سیماست ولی به تازه گی یک کانال hd برای بازی های جهانی والیبال راه اندازی شده گه اگر تماشا کنید خواهید دید که تیونر شما مشگلی ندارد.و اگر صدا و سیما همه کانالها را با همین فرکانس نمایش دهد آن وقت به صحت گفته ما پی خواهید برد.
    منم تقریبا 4 ماهی هست که این تلویزینو دارم ______ یه 5 ساعتی طول کشید با کابل لن آپدیت شه ( فقط با کابل آپدیت کنید )
    هیچگونه مشکلی هم بااین تلویزیون ندارم محشره _ کیفیت تصویرش هم محشره کی گفته پایین ؟ انتظار داری فیلمهای 20 سال پیشی که شبکه i film میذاره و با دوربین 6600 نوکیا فیلمبرداری شده رو برات با کیفیت عالی تو ال ای دی 40 اینچ پخش کنه؟
    ایراد از کانالهای صداوسیماست _ ببین بازیهای جام جهانی چه کیفیتی داره _ کیفیت بازیهای لیک جهانی والیبالو ببین متوجه میشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان و اساتیدی که آپگرید این تلویزیون را به 1119 تجربه کردند، بفرمایید که تفاوت و تغییرات نسبت به ورژن های قبلی چیست؟ ورژن کنونی تلویزیون ام 1117 است و قصد آپگرید دارم ولی با توجه به مشکلات احتمالی، می خواستم بدونم آیا آپگرید (اونم با اعمال شاقه !) انجام بدم یا خیر. ممنون از جوابتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کلا تلویزیون خوبیه(f6450)
    باید خودت باهاش کار کنی تا یاد بگیری
    ولی تا یاد نگرفتی دس به آپدیتش نزن
    کیفیتش هم حرف نداره(حتی از فاصله 2متری)
    هرچی هم بخوای توش هست
    فقط باید همیشه اینترنت خونت روشن باشه البته اگه بخوای از برنامه هاش هم استفاده کنی
    یه ایراد داره اونم فقط اینه که باطری خوره کنترلش ملسه
    دو هفته یه بار باید باطری عوض کنی واسش چون سیستمش وایرلسه
    ولی من به تازگی یه مارکی انداختم که 1ماهه هنوز داره کار میکنه
    برندشو میگم

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا میشه روش ورود به منوی مخفی این مدل را بگید . با کنترل لمسیش میشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا میشه روش ورود به منوی مخفی این مدل را بگید . با کنترل لمسیش میشه؟
    دوست عزیز
    باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند از کنترول فروشی و یا از نمایندگی ها تهیه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من میخوام 6450 40اینچ ببخرم امروز. سایت رو هم کلی خوندم. ظاهرا 2تا مشکل اساسی وجود داره در 6450:
    1- مشکل در upgrade کردن ....... و همینطور عوازض جانبی و خوبی ها و بدی های این کار که هنوز بر من نامعلومه!!!
    2- منم میخوام مثل دوست بالایی، از مبدل دیجیتالِ خود تلویزیون (تیونر داخلی) استفاده کنم اما ظاهرا همه کانال ها رو نمیگیره و انگار کیفیت بدی هم داره!

خداییش مردومردونه به این سوالا و پست بالایی من جواب بدین اگه بلدین. ...... میخوام 1-2 ساعت دیگه برم بخرم. تجربیات کسایی که این tv رو دارن خیلی کمک میکنه.
    ممنون دوستان
    سلام من این این تلویزیون را از میناب 46f6400ar سه میلیون خریدم که تو ایران مدلشو میکنند 6450 ودیجیتالشو ومنو فارسی شو فعال می کنند یه میلون می کشند روش تحویل ملت می دند فقط وقتی منو رو فارسی کردم ودیجیتال فعال دکمه voice از کار افتاد ولی با راهنمایی متین پور آپدیت انلاین کردم ورزن1119 فعال شد فقط چندتا مشکل باهاش دارم یکی اینکه 20 کانال بیشتر نمیگیره استانی ها رو نمیگیره بعدش کانالش از 800 شروع میشه بعد باید شمارشو دونه دونه تغییر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند از کنترول فروشی و یا از نمایندگی ها تهیه کنید.
    سلام بعداز فعال سازی دیجیتال ua46f6400 کانال یابی میکنم شماره های کانال با العالم با شماره 800 شروع میشه بعد باید وقت بذلرم کانال ها را از 1 تا 20 دونه دونه عوض کنم راهی نداره تو تنظیمات سرویس منو بشه بعد از کانال یابی از یک شروع بشه؟
    بعدشم تلویزیون پیغام دریافت سیگنال جدید میده ده دفعه کانال یابی کردم باز ازم میخواد دوباره کانال یابی کنم؟چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •