نه مشکل بزرگی توپ نداشتم
ولی از دقیقه 22 یا 23 به بعد دوربین میلرزید البته شدید تر از کرک قبلی که اون از دقیقه 76 به بعد یلرزید
یعنی چی از همون اول بازی توپ بزرگه یا اواسط یه دفه توپ بزرگ میشه ؟؟؟
نه مشکل بزرگی توپ نداشتم
ولی از دقیقه 22 یا 23 به بعد دوربین میلرزید البته شدید تر از کرک قبلی که اون از دقیقه 76 به بعد یلرزید
یعنی چی از همون اول بازی توپ بزرگه یا اواسط یه دفه توپ بزرگ میشه ؟؟؟
من الان از کرک ورژن 3 استفاده میکنم اصلا لرزش دوربین ندارم
آره از همون اول بازی بزرگه توپ تکونم نمیخوره![]()
برا منم کرک ورژن 3 هست ولی چه بازی 4 دقیقه باشه چه 20 دقیقه دقیقه 75 یا 76 به بعد میلرزه دوربین
اقایون، دوستان،من با کرک 4 و dvd عصر بازی، دارم بدون هیچ مشکلی، تاکید میکنم، هیچ مشکلی بازی میکنم.نه تو بازی عادی نه تو کریر. هیچ، هیچ مشکلی ندارم.
من با آپدیت 1 و کرک 4 اسکیدرو مشکل داشتم ! بازی بالا میومد ولی چمن سیاه بود . من همون نسخه nosteam که صفحه اول گذاشتم با پچش رو گرفتم بدون مشکل بازی میکنم . البته فایل های x360ce رو که میریزم بازی بالا نمیاد ولی بدون اون بازی خوب بالا میاد ولی دسته اصلن تنظیم نیست ! من با هزار بدبختی دسته رو تنظیم کردم![]()
دوستانی که بازیشون رو کلیک میکنن و بعد چرخیدن علامت کنار موس هیـــچ اتفاقی نمیفته منم همین مشکل و داشتم که حل شد کارایی که لازمه بکنید... 1.فایل آپدیت 55مگی رو دانلود کنید و طبق آموزش دوستان اجرا کنید 2.کرک ورژن 3 رو بریزیدو از همه مهمتر 3. توی run تایپ کنید cmd و روی آن کلیک کنید و run as administrator رو حتما بزنید // عبارت زیر را با ماوس کپی و در صفحه cmd کپی کنیدbcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff بعد هم حتما ریستارت کنید کامپیوتر وو بازی رو از کرک ورژن 3 اجرا کنید.....- .. ///اما مشکلات بازی برای من لگ داشتن و به نوعی کند بودن بازی با اینکه سیتمم خوبه البته با کاهش رزولوشن و کیفیت بازی روون میشه ولی گرافیکشم افت میکنه )): ):اگه کسی راه حل مشکل لگ رو میدونه بگه مام استفاده کنیمبه امید اجرای بازی برای همه دوستان
Last edited by AbKhiar; 16-10-2013 at 22:02.
میشه تصویری همینی که میگی رو بزاری ممنون میشم چون من کامل گیج شدم
منم دارم به همین نتیجه میرسم خب آخه بازی شرکتی و بعضی از بچه ها تو همینجا گفتن که مشکلی نداشته بازی شرکت عصر بازی ولی خودت چی فکر میکنی مثلاً چه فایلیش کمه؟
میگم خدایا میشه منم یه روزی بیام اینجا از تجربیاتم برای حل مشکل اجرا و نصب بگم و حتی حتی مثلاً جلوتر ازین برای مثلاً باز کردن قفل توپ های جدید تو داخل بازی مشورت بدم ای خدا![]()
نه مهم نیست هم اسم باشه...داداش یه توصیه میکنم..ببین نمیدونم از کی راهنمایی گرفتی ولی از هرکی که هست از اول تا اخر همون کارایی که اون میگه رو بکن..نصفشو از یکی نپرس نصفشو از یکی دیگه..نمیدونم از اول فکر کنم من جواب دادم بهت که خوب خودم هم میگم ولی اگه کسی دیگه گفته بهتره که ادامشم از اون بگیری که قاطی نشه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)