تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 55 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجب !! آخه تو انجمانای خارجی هم سر میزدم همه باز همینو میگفتن ! پیشنهاد میکردن از نرم افزار ThrottleStop استفاده کنید که البته اخطار هم میدادن که حواستون باشه ! پس حدسم درست بود ! دما زود میره بالا فرکانس خود به خود کاهش پیدا میکنه ! در مورد ایسوز که میگن اینطوری نمیشه حتما دما بالا نمیره به اون صورت ! چون من یه تست از n550 دیدم که دماش از 70 بالاتر نرفته بود ! درحالی که Y510 از 90 هم زده بود بالاتر ! 20 درجه خیلیه ! نمیدونم این چرا دوتا فن استفاده نکرده تو دستگاه !! :|
    این مشکل بیشتر در حالت SLI وجود داره که دو کارت گرافیک به صورت SLI دما رو به شدت بالا می بره. من تنها حالتی که دیدم که دما از مرز 90 درجه رد بشه ، همین نرم اافزار OCCT بود که به این شدت فشار وارد می کنه .
    ایسوس دو تا کارت گراافیک نداره ، وگرنه وضع اون رو هم می دیدیم
    در مورد استفاده از دو فن ، دیگه باید از طراحان لنوو پرسید . فقط باید یادمون باشه که 510 یک لپ تاپ مالتی مدیای بسیار سطح بالاست و نه لپ تاپ مخصوص گیم . و باید باز یادمون باشه که برای خرید یک لپ تاپ گیم با این کیفیت باید یکی دو هزار دلاری بیشتر هزینه کرد

2. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این مشکل بیشتر در حالت SLI وجود داره که دو کارت گرافیک به صورت SLI دما رو به شدت بالا می بره. من تنها حالتی که دیدم که دما از مرز 90 درجه رد بشه ، همین نرم اافزار OCCT بود که به این شدت فشار وارد می کنه .
    در مورد استفاده از دو فن ، دیگه باید از طراحان لنوو پرسید . فقط باید یادمون باشه که 510 یک لپ تاپ مالتی مدیای بسیار سطح بالاست و نه لپ تاپ مخصوص گیم . و باید باز یادمون باشه که برای خرید یک لپ تاپ گیم با این کیفیت باید یکی دو هزار دلاری بیشتر هزینه کرد
    آره خب هیچ حواسم نبود داریم چقدر پول میدیم !! )))) لپ تاپ گیم با همین مشخصات میزنه بالای 4..5 تومن ! خیلی راحت میتونست یه فن دیگه واسه پردازنده بذاره عین ایسوز ! ولی خب سیاسته دیگه به جاش قابلیت SLI و هارد SSD در کنار HDD رو گذاشته !!

4. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی همه ی اینا بدون coolpad هستن دیگه درسته ؟!!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ اعتقادی به coolpad ندارم
    اکثر مواقع هم لپ تاپ رو میزارم روی پام بازی می کنم و یا فیلم می بینم . کلأ به دلیل ورودی هوای بازرگ و جای مناسبش باعث می شه اختلاف دمای زیادی نداشته باشه با حالتی که روی میز هست .
    کول پد رو هم تتا حالا آزمایش نکردم که ببینم چه تأثیری داره...

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کول پد اگه مناسب خود لپ تاپ باشه خب بی تاثیر که نیست ! منتها باید دید ورودی هوای هر مدل لپ تاپ کجاست مناسب اون انتخاب کرد !
    واسه خنک سازی لپ تاپ خیلی کارا میشه کرد ! ولی نمیدونم چرا ساخته نشده تا الان ؟!! خود شرکتها هم میتونن بسازن بدن بیرون !
    مثلا میشه واسه هر مدل یه در هایی ساخت که شبکه هاش خیلی بیشتر از در اصلیش باشه !! آدم به جای اصلیه اونو ببنده در حالت عادی که خیلی تاثیر داره ، دیگه کول پدم بذاری قشنگ 15 درجه ممکنه تاثیر بذاره !!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تصمیم گرفتم بخرم این لپ تاپو ! فقط میخوام یه هارد SSD هم بگیرم واسش ! فقط نمیدونم واسه اینکه گارانتیش از بین نره چه کار باید کرد ؟!! چون بالاخره باید باز بشه تا SSD نصب شه دیگه !
    یه سوال دیگه هم هست، چطوریه که رو بعضی مدلا 8گیگ SSD گذاشتن یا مثلا 24 گیگ ؟!! اینا به چه کاری میاد ؟! نسبت به اینکه مثلا یه هارد 32 یا 64 بگیری و کل ویندوز رو روی اون نصب کنی چه تفاوتی داره ؟!
    خوشبختانه رو این مدل میشه هم ssd داشت هم HDD !

داره خودمونی میشه mdrd1065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من تصمیم گرفتم بخرم این لپ تاپو ! فقط میخوام یه هارد SSD هم بگیرم واسش ! فقط نمیدونم واسه اینکه گارانتیش از بین نره چه کار باید کرد ؟!! چون بالاخره باید باز بشه تا SSD نصب شه دیگه !
    یه سوال دیگه هم هست، چطوریه که رو بعضی مدلا 8گیگ SSD گذاشتن یا مثلا 24 گیگ ؟!! اینا به چه کاری میاد ؟! نسبت به اینکه مثلا یه هارد 32 یا 64 بگیری و کل ویندوز رو روی اون نصب کنی چه تفاوتی داره ؟!
    خوشبختانه رو این مدل میشه هم ssd داشت هم HDD !
    فکر کنم باید ببری گارانتی برات نصب کنه
    ssd کم حجم هم به عنوان کش عمل میکنه و سرعت کلی رو بالا میبره.

11. این کاربر از mdrd1065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر کنم باید ببری گارانتی برات نصب کنه
    ssd کم حجم هم به عنوان کش عمل میکنه و سرعت کلی رو بالا میبره.
    تفاوت اونقدری هست که ارزش داشته باشه ؟!! این کار چقدر فرقشه با اون زمانی که کل ویندوز رو روی یه درایو SSD نصب میکنی ؟!!
    میشه یه درایو مثلا 24 یا 32 رو با هارد اصلی به شکل هیبریدی کرد و بازی و بعضی برنامه هارو ریخت روی اون 24 یا 32 گیگ درایو ؟!! کش هارد چقدر از درایو رو میگیره ؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من شنبه میخوام برم بازار بخرم دیگه !
    با ریزولیشن 900×1600 پیدا میشه ؟!! اگه بشه نهایت چقدر باید اختلاف قیمتش باشه ؟! یه وقت نگم واسم پیدا کنن قیمت فضایی بندازن بهم ؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ای بابا حالا که ما عجله داریم اینجام هیشکی نیست !
    یه سایتی هست که حافظه ی گرافیک y510p رو زده DDR3 !! همچین کانفیگی هست اصلا یا اشتباه کرده ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •