تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 103 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

میدونی با پول note 3.0 میشه باش یک موتور دوبل کلاچ طرح ویو خرید که تو را برسونه به هرجایی که بخوای بدون اینکه ترافیک برات دردسر باشه
    میدونی با همین پول میشه 100 تا توپ فوتبال خرید ؟
    میدونی با همین پول میشه شهریه 4 ترم موسسه غیر انتفاعی کارشناسی را پرداخت کرد؟
    البته آرزو بر جوانان عیب نیست. هر کسی یه علایقی داره و به نظرم عیب نیست ایشون این گوشی رو بخرن و این پول رو واسش بپردازند به هر حال انسان یه بار زندگی می کنند . البته امیدوارم ایشون وقتی این گوشیو خریدن آروم بگیرن و فقط واسه گذاشتن کامنت بررسی و .. این گوشی به اینجا بیان.
    منم امروز رفتم این گوشیو دیدم شاید بعد از رسیدن این گوشی به قیمت معقول من هم این گوشیو بخرم.

2. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکل پایین اومد ارزش پولمونه وگرنه این گوشی نهایت باید 1200 میومد تو بازار و تا 900 تومن میومد پایین (با دلار 1200 تومن خدابیامرز)

یه زمانی من خودم همه گوشیهای جدید رو می خریدم ولی الان دیگه زورم میاد خدایی
    Last edited by M@hdi-B; 24-10-2013 at 21:36.

4. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بی خیال مهیار یه نوت2 بخر 1400 حالشو ببر حالا حالاها جواب میده

بین نوت2 و نوت3 در عمل تفاوتی حس نمی کنی .. صفحه 1080 و فیلمبرداری 60 فریم هم محسوس نیست که انقدر اختلاف قیمت ارزشش رو داشته باشه
    اتفاقا 60 فریم بودنش خیلی حس میشه . مخصوصا اون اسلو موشن. نوت 2 هم حال نمیده رمش 2 گیگ حالا هی میخواد تو اینترنت برام سایتها رو بعد از مینیمایز ریفرش کنه

میدونی با پول note 3.0 میشه باش یک موتور دوبل کلاچ طرح ویو خرید که تو را برسونه به هرجایی که بخوای بدون اینکه ترافیک برات دردسر باشه
    کاشکی با یه لپ تاپی دوربینی چیزی قیمت ها رو مقایسه میکردی . نه توپ فوتبال یا شهریه دانشگاه ... من دانشگاهیی که بخواد شهریه بگیره هیچ وقت نمیرم . الان بکوب دارم میخونم برای ارشد سراسری بهشتی یا تهران ..
    از موتور هم که کلا خوشم نمیاد فقط ماشین اون یا هیچی یا bmw x6m

من واقعا برای گوشی خرج میکنم حتی لپ تاپ رو هم فروختم چون اصلا بدردم نمیخورد ...

6. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا معیارهات برای انتخاب گوشی منو کشته مهیار

بخر داداش مبارکت باشه پیشاپیش ..

8. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید مگه شما با گوشی چکار میکنی؟ من اینترنت زیاد میرم و با گوشی عکاس ماهری هستم ... و ایده های خوب برای اسلوموشن دیکشنری و برنامه های زیادی هم استفاده میکنم اون ته تهش هم زنگ میزنم باهاش

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میدونی با همین پول میشه چقدر شیشه و کراک خرید؟

11. 8 کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

داداش اينجوری ادم بخواد فکر کنه که ديگه هيچی نميخره الان اون 100 توپ آخه چه ربطی داشت داداشم
    2 تومان الان تو اين زمونه پوله برای همچين گوشی از نظر بنده که خيلی هم خوبه دوستان عزيزی هم که ميگن يکم صبر کنم بياد پايين آخه برای 100 يا 200 تومان ارزش داره چند ماه صبر کنيد خودتون رو اذيت کنيد هر روز بيان تو سايت قيمت چک کنيد از من ميشنويد يک ثانيه هم درنگ نکنيد برای خريد قيمت کاملاً افت کرد الان 9000 تهران 1980 هست از اين به بعد خيلی آهسته ميره پايين اونم بايد کم کم 2،3 ماه صبر کنيد که 100 يا 200 بياد پايين

13. 2 کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

کسی هست تو این انجمن که این فبلت رو داشته باشه ؟ اگه هست یه ریویو بزاره ببینیم چطوریاس !

15. این کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میدونی با همین پول میشه چقدر شیشه و کراک خرید؟

هر دو تاش پول هدر دادنه
    ضمنا با این ول بهتره تبلت خرید که کار لپ تاب را انجام بده و کاربردی باشه

17. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

داداش اينجوری ادم بخواد فکر کنه که ديگه هيچی نميخره الان اون 100 توپ آخه چه ربطی داشت داداشم
    2 تومان الان تو اين زمونه پوله برای همچين گوشی از نظر بنده که خيلی هم خوبه دوستان عزيزی هم که ميگن يکم صبر کنم بياد پايين آخه برای 100 يا 200 تومان ارزش داره چند ماه صبر کنيد خودتون رو اذيت کنيد هر روز بيان تو سايت قيمت چک کنيد از من ميشنويد يک ثانيه هم درنگ نکنيد برای خريد قيمت کاملاً افت کرد الان 9000 تهران 1980 هست از اين به بعد خيلی آهسته ميره پايين اونم بايد کم کم 2،3 ماه صبر کنيد که 100 يا 200 بياد پايين
    من آخر این ماه خریدم شایدم زودتر .. فقط موندم مشکی بگیرم یا سفید . آخه نوت1 سفید بود میخوام اینو مشکی بگیرن ولی از یه جهت هم سفید کلاسش بیشتره جایی هست که این گوشهارو برای کار کردن گذاشته باشه ؟ مثلا بازار موبایل ایران نزدیک علائدین همون نمایندگی سامسونگ همکف نوت3 مشکی و سفید گذاشته باهاش کار کنیم ؟

19. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •