![]()
![]()
![]()
پس چرا اسمشو گزاشتن نرم افزار پلی 2 به کامپیوتر ؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
پس چرا اسمشو گزاشتن نرم افزار پلی 2 به کامپیوتر ؟؟؟![]()
با سلام خدمت همگی من از برنامه ی epxe استفاده می کنم ولی بازی خیلی سریع انجام می شه و سرعتش زیاد شده لطفا کمکم کنید.
بروید به قسمت تنظیمات پلاگین ویدیو و بعد قسمتبا سلام خدمت همگی من از برنامه ی epxe استفاده می کنم ولی بازی خیلی سریع انجام می شه و سرعتش زیاد شده لطفا کمکم کنید.
FPS limit(10-200)
را انتخاب کنید و
عدد دلخواه را وارد کنید(عدد 60 را پیشنهاد می کنم)
راه دیگه:
بروید به قسمت تنظیمات پلاگین ویدیو
رزولوشن را بالا ببرید و بیت رو روی 32 بیت بزارید و بقیه تنظیمات رو هم بالا ببرید تا سیستم کم بیاره و سرعت متعادل بشه.
Last edited by MARTIN; 07-04-2007 at 20:26.
اقا مارتين دستت درد نكنه
اين برنامه شبيه سازي شده پلي استيشن 2 كار ميده اما وقتي باهاش وارد بازي مي شي هر چي كليدهاي كيبورد را مي زنم داخل بازي نمي شه حتي تنظيمات دسته را عم انجانم دادم اما بازم نشد اگه ميشه راهنماييم كن
با سلام
من از برنامه epsxe152 براي اجراي بازيهاي PS1 استفاده مي كنم كه از سايت خوب شما دانلود كردم ولي مشكل من با صداي بازيهاست كه موقع اجرا بعضي از صداهاي زمينه يا صحبتهاي ابتداي بازي قطع و اجرا نميشه.البته با كمي دست كاري كردن در قسمت تنظيمات صدا توانستم صداها را داشته باشم ولي اينبار مشكل اين بود كه صداها بريده بريده پخش ميشدند.
اگه ممكن من را براي رفع اين مشكل راهنمايي كنيد.
چطوري ميشه از دسته هاي پلي استيشن در كامپيوتر استفاده كرد؟آيا رابط خاصي براي تبديل پورت آنها به Usp
وجود دارد؟و همينطور آيا استفاده از دسته هاي پلي استيشن براي اين بازي بهتره يا دسته هاي جديدي كه براي كامپيوتر اومده كه از همه نظر شبيه دسته هاي پلي استيشن هستند؟
من RE 1 ر با epsxe 1.6 و فایل nrg اجرا میکنم.
پلاگین تصویر درست کار میکنه اما بازی نمیاد.
امولاتورهای دیگه اجرا میکنن اما anti aliasing ندارن.
نقل قول :"همينطور آيا استفاده از دسته هاي پلي استيشن براي اين بازي بهتره يا دسته هاي جديدي كه براي كامپيوتر اومدن كه از همه نظر شبيه دسته هاي پلي استيشن هستند؟"
بله من خودم گرفتم و با شبیه سازم کی شه بازی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)