تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 752 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا 630 بگیرم یا 635 اگه مدله دیگه ای هم هست بگید
    630
    فرق چندانی با 630 نداره و از همون خانواده اس ... تنوع رنگ داره ...
    خوب 630 که میگن کیفیت ساختش پایینه میخوام یه چیز پدر مادر دار بگیرم اگه cx300 گیر میومد خیلی خوب بود
    دقیقا چه کسی گفته که کیفیت ساخت 630 پایینه ؟ ... هر کی بوده کاملاً اشتباه کرده ؛ هرچند شک دارم کسی این حرف رو زده باشه ...

630 بسیار خوب ، پدر و مادر دار ، و یکی از پرفروش ترین های هدفونهای این چند ساله در دنیا بوده ... ضمن اینکه شما که میگی تا 60 تومن میخوای هزینه کنی ، به نظرم ضرر نداره که اصلا 15 تومن هزینه کنی و اینو بگیری ؛ دو حالت داره : یا راضی ات می کنه (به احتمال زیاد) ، یا راضی ات نمی کنه که اگه راضی نشدی ،من شک دارم 15 تومنت توی جوب رفته باشه ...
    نمیخوام که کر شم
    صداش بلند باشه خیلی حال میده.
    کیفیتم برام خیلی مهمه؟؟
    من هم عرض کردم ، حتی اگه بخش دوم قضیه واسه ات مطرحه ("من یه هدفونی می خوام که خیلی صداش زیاد باشه") ، ممکنه (عرض می کنم : ممکنه) بخوره تو ذوقت ...

بصورت تجربی اینو دیده ام و قبلا هم یکی دوبار گفته ام : کاربر ایرانی به دنبال باس خیلی زیاد و صدای خیلی بلنده ... سلیقه اش اینطوری ایجاب می کنه و نوع موسیقی مورد علاقه اش (چه ایرانی و چه خارجی) هم با این ویژگی ها می خونه ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نمیخوام که کر شم
    صداش بلند باشه خیلی حال میده.
    کیفیتم برام خیلی مهمه؟؟
    به نظر من بلندی صدا زیاد به هدفون ربط نداره. بلکه این پلیر هست که باید صدای بلند داشته باشه.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه تو همین تایپیک یکی از بچه ها گفت سیمش قطع میشه و از این حرفا حالا همینو میخرم ببینم چی میشه از کجا بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دنبال توگوشی(in ear) میگردم که تریبل خوب داشته باشه.قیمت هم تا 30-40 تومن.باسش خوب باشه اما کیفیت صدای تریبل مهمتره.باهاش میخوام satriany گوش کنم.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اخه تو همین تایپیک یکی از بچه ها گفت سیمش قطع میشه و از این حرفا حالا همینو میخرم ببینم چی میشه از کجا بگیرم
    من گفتم. زیاد هم به کیفیت ساخت ربط نداره. شما اگه هدفون 400 تومنی هم بخری مراقبش نباشی صداش قطع میشه. سیمه دیگه. فولاد نیست که!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

بچه ها و اساتید من قرار بود px100 بگیرم یه چند روز منتظر موندم تا رفیقم بره تهران تا فردا حضوری بره نمایندگی سنهایزر ببینم به اون قیمت چند میده حالا اومدیمو نامردی کرد همون 80 تومن رو به رفیقمون گفت به نظر شما بگیرم یا تو این رنج قیمت میتونم هدفون بهتری بگیرم که این یارو سنهایزریه 20 تومن اضافه تر تو پاچمون نکنه؟
    حالا اگه بهتر از px 100 هم نشد تو همون مایه ها یا یکم پایین تر مدلی هست که معرفی کنید ببینم گیرم میاد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دنبال توگوشی(in ear) میگردم که تریبل خوب داشته باشه.قیمت هم تا 30-40 تومن.باسش خوب باشه اما کیفیت صدای تریبل مهمتره.باهاش میخوام satriany گوش کنم.
    صفحه قبل دو سه مدل معرفی شد که Treble مناسبی داشته ان ... همگی توی ایران(=تهران اغلب!) گیر میان ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها و اساتید من قرار بود px100 بگیرم یه چند روز منتظر موندم تا رفیقم بره تهران تا فردا حضوری بره نمایندگی سنهایزر ببینم به اون قیمت چند میده حالا اومدیمو نامردی کرد همون 80 تومن رو به رفیقمون گفت به نظر شما بگیرم یا تو این رنج قیمت میتونم هدفون بهتری بگیرم که این یارو سنهایزریه 20 تومن اضافه تر تو پاچمون نکنه؟
    حالا اگه بهتر از px 100 هم نشد تو همون مایه ها یا یکم پایین تر مدلی هست که معرفی کنید ببینم گیرم میاد یا نه؟
    من که نظرم رو گفتم : 80 تومن نمی ارزه ...

یه مدل دیگه که بد نیست بگردی دنبالش رو هم گفتم : Ex85 یا 90 سونی ..

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من که نظرم رو گفتم : 80 تومن نمی ارزه ...

یه مدل دیگه که بد نیست بگردی دنبالش رو هم گفتم : Ex85 یا 90 سونی ..
    seymour گل من قبلا هم گفته بودم من اصلا دنبال in ear نیستم.
    جون من اگه میتونی یه چند مدل خوب که hn ear نباشه قیمتش هم زیر 80 باشه بهم معرفی کن.
    دمت گرم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymour گل من قبلا هم گفته بودم من اصلا دنبال in ear نیستم.
    جون من اگه میتونی یه چند مدل خوب که hn ear نباشه قیمتش هم زیر 80 باشه بهم معرفی کن.
    دمت گرم
    اها - راس میگی ... با بقیه دوستان قاطی کردم .. من اگه بودم دنبال کارای لاجیتک می رفتم (که قبلا هم بهت گفتم) و کریتیو ... تنوع بیشتر و قیمت مناسب تر دارن و به نظرم مصالحه قابل قبولیه ...

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •