تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 37 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 369

نام تاپيک: LG G2 پرچمدار جدید ال جی - چیپست قدرتمند Snapdragon 800 به همراه صفحه نمایش 5.2 اینچی Full HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

· هولوگرام روی بسته‌بندی‌ موبایل و همچنین شماره سریالی که روی جعبه قرار دارد، جهت جلوگیری از سو استفاده دلال‌ها تیغ خواهد خورد و جدا می‌شود.

این جمله ای که نوشته یعنیIMEI روی جعبه را تیغ زدند دیگه خوب جعبه بدون سریال انگار گوشی بدون جعبه و گوشی بدون جعبه را کسی نمیخره
    واضح گفتم خدمتتون،تو خود وبلاگ lg برید درشت نوشته.2 تا سریال رو جعبه هست, یکیش رو میکنن یکیش میمونه.مشکلی برای فروشش نیست.فقط کسی وارد باشه به عنوان اکبند نمیخره.حالا باز بگید imei رو جعبه نیست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه اشتباه میکنی دوست عزیز
    کسی که عاقل باشه برای فروش گوشی نمیره اونجا بمونه بخره ، خود من میخواستم برم ولی این صف رو دیدم پشیمون شدم ! قصدم هم استفاده بود
    این رو هم در نظر بگیرید که قیمت در بدو ورود این هست مثل اپتیموس جی که 1900 بود اومد و الان 1300 هست ، قیمت این گوشی هم افت میکنه پس ربطی به عاقل بودن نداره ، مگه 16 گیگ گلکسی اس 4 الان چنده که خرید این گوشی با این قیمت اشتباه هست ؟ مگه اس 4 رو الان زیر 1.5 میدن ؟ اتفاقا با این قیمت بین پرچمدارهای فعلی بهترین خرید هست ولو 16 گیگ باشه
    کسی هم که برای 900 هزار تومن گوشی که به هر کسی نمیشه فروخت بخاطر برداشتن برچسب بره تو اون صف وایسته باید برای تلف کردن وقتش تاسف خورد !
    این 16 گیگ هست مموری نمیخوره.حالا ببینید اگه نسخه 16 گیگ با قیمت 1870 فروش داشت.
    سریع قیمتش میاد پایین.
    من خودم این گوشی رو دوست دارم ولی واقعیت همینه.16 گیگ چند گیگش میپره خیلی بمونه 12 13 گیگ.برای کسی که بازی و برنامه زیاد میریزه و میخاد فیلم و اینا هم داشته باشه خیلی اذیت میکنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا فرزین جون چرا حرف تو کلت نمیره؟ این اسنپدراگون 800 ه می دونی یعنی چی؟ یعنی باهاش میشه آپولو هوا کرد

پ.ن: ملت کلی صف وایسادن نیرو انتظامی اومده صفو بهم ریخته انگاری .. به نقل از یه بنده خدایی که اونجا حضور داشته :

من تازه رسیدم خونه!
    یعنی توف تو این نمایندگی ال جی با این برنامه ریزیشون. یعنی حساب کنین با یه نیرو انتظامی هماهنگ نکرده بودن که اجازه تشکیل صف رو بگیرن.
    تا ساعت 5-6 هم خودشون نمیدونستن برنامشون چیه، بعدم گذاشتن رفتن ساعت 8 مأمورا اومدن اینارو گفتن.
    اصلاً برنامه ریزیشون درست نبود و فقط کلی معطل شدن مردم، تعداد دوستانی که از بندر عباس و اصفهانو و .... اومده بودن هم واقعاً جالب بود!!
    شاید فردا صبح رفتم همون 7 اینا، چون خود نماینده ال جی تا اون موقع که بود گفت قبول نداریم لیستو، بعد ساعت 8 شب من موندم مأموره از کجا خبر بهش رسیده که قبول می کنن
    صد رحمت به سامسونگ
    Last edited by M@hdi-B; 04-10-2013 at 22:23.

4. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

۱۳مهر قطعا روز به یادماندی برای LG و خریداران G2 در ایران خواهد ماند.

پس از هزاران نظر و پیشنهاد درباره فروش ویژه LG G2 در ایران، امروز مراسم فروش G2 از ساعات آغازین صبح شروع شد.
    تمام کسانی که از روزها قبل تا امروز برای خرید این گوشی تشریف آورده بودند، با هماهنگی ال جی و نیروی انتظامی به سینمای روبروی پاساژ دعوت شدند با توجه به استقبال فراوان و درخواست اکثر خریداران قرار بر قرعه کشی شد.
    بین تمام کسانی که تشریف آوردند، تیم ال جی برگه‌های مخصوصی را پخش کرد و ۱۰۰ نفر اول شانس خرید گوشی را با ۵۰% تخفیف کسب کردند.
    با توجه به استقبال، مدیران ال جی برای ۲۰۰ نفر بعدی هم امکان خرید با ۲۰% تخفیف را قرار دادند که آنها نیز از طریق قرعه کشی در همان سالن سینما انتخاب شدند و برای سایرین، کسانی که تا آخر وقت امروز و با دردست داشتن ته برگ قرعه کشی گوشی G2 خریداری کنند، یک عدد کاور هدیه داده خواهد شد.

6. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هنوز نخریده گذاشتن واسه فروش پول خون باباشونم می خوان از آدم

یه سر به بازارچه های فرومهای مختلف بزنید می بینید

8. 5 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هنوز نخریده گذاشتن واسه فروش پول خون باباشونم می خوان از آدم

یه سر به بازارچه های فرومهای مختلف بزنید می بینید
    میبینی میتی؟
    6-7 نفر فقط تو پی تی گذاشتن فروش.خداوکیلی من خر دنبالم کنه از اینا نمیخرم گوشی.

10. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میبینی میتی؟
    6-7 نفر فقط تو پی تی گذاشتن فروش.خداوکیلی من خر دنبالم کنه از اینا نمیخرم گوشی.
    آره خدایی

یارو جوری حرف می زنه که انگار طلای 18 عیار گذاشته واسه فروش تازه گوشیو باز کرده داره حال می کنه باهاش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیکو بخونین وسطاش یکی اومده میگه منم دارم 1800 میدم

خدا اون روزو نیاره تو مملکت ما قحطی بیاد عوض اینکه بیوفتیم دنبال حیوونهای مکروح اول میوفتیم به جون هم
    Last edited by M@hdi-B; 05-10-2013 at 21:25.

12. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آره خدایی

یارو جوری حرف می زنه که انگار طلای 18 عیار گذاشته واسه فروش تازه گوشیو باز کرده داره حال می کنه باهاش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیکو بخونین وسطاش یکی اومده میگه منم دارم 1800 میدم

خدا اون روزو نیاره تو مملکت ما قحطی بیاد عوض اینکه بیوفتیم دنبال حیوونهای مکروح اول میوفتیم به جون هم
    جالبیش اینه ملت 1675 هم میخان بخرن.یکی نیس بگه اخه تو روحت چرا دلال پروری میکنی.
    خداوکیلی آدم نمیدونه چی بگه به این جماعت.

14. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

این مفت خور های دلال دیگه از کجا پیداشون شد

16. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

مملکته داریم...!؟

18. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •