واضح گفتم خدمتتون،تو خود وبلاگ lg برید درشت نوشته.2 تا سریال رو جعبه هست, یکیش رو میکنن یکیش میمونه.مشکلی برای فروشش نیست.فقط کسی وارد باشه به عنوان اکبند نمیخره.حالا باز بگید imei رو جعبه نیست.
واضح گفتم خدمتتون،تو خود وبلاگ lg برید درشت نوشته.2 تا سریال رو جعبه هست, یکیش رو میکنن یکیش میمونه.مشکلی برای فروشش نیست.فقط کسی وارد باشه به عنوان اکبند نمیخره.حالا باز بگید imei رو جعبه نیست.
این 16 گیگ هست مموری نمیخوره.حالا ببینید اگه نسخه 16 گیگ با قیمت 1870 فروش داشت.
سریع قیمتش میاد پایین.
من خودم این گوشی رو دوست دارم ولی واقعیت همینه.16 گیگ چند گیگش میپره خیلی بمونه 12 13 گیگ.برای کسی که بازی و برنامه زیاد میریزه و میخاد فیلم و اینا هم داشته باشه خیلی اذیت میکنه.
بابا فرزین جون چرا حرف تو کلت نمیره؟ این اسنپدراگون 800 ه می دونی یعنی چی؟ یعنی باهاش میشه آپولو هوا کرد
پ.ن: ملت کلی صف وایسادن نیرو انتظامی اومده صفو بهم ریخته انگاری .. به نقل از یه بنده خدایی که اونجا حضور داشته :
صد رحمت به سامسونگمن تازه رسیدم خونه!
یعنی توف تو این نمایندگی ال جی با این برنامه ریزیشون. یعنی حساب کنین با یه نیرو انتظامی هماهنگ نکرده بودن که اجازه تشکیل صف رو بگیرن.
تا ساعت 5-6 هم خودشون نمیدونستن برنامشون چیه، بعدم گذاشتن رفتن ساعت 8 مأمورا اومدن اینارو گفتن.
اصلاً برنامه ریزیشون درست نبود و فقط کلی معطل شدن مردم، تعداد دوستانی که از بندر عباس و اصفهانو و .... اومده بودن هم واقعاً جالب بود!!
شاید فردا صبح رفتم همون 7 اینا، چون خود نماینده ال جی تا اون موقع که بود گفت قبول نداریم لیستو، بعد ساعت 8 شب من موندم مأموره از کجا خبر بهش رسیده که قبول می کنن
Last edited by M@hdi-B; 04-10-2013 at 22:23.
۱۳مهر قطعا روز به یادماندی برای LG و خریداران G2 در ایران خواهد ماند.
پس از هزاران نظر و پیشنهاد درباره فروش ویژه LG G2 در ایران، امروز مراسم فروش G2 از ساعات آغازین صبح شروع شد.
تمام کسانی که از روزها قبل تا امروز برای خرید این گوشی تشریف آورده بودند، با هماهنگی ال جی و نیروی انتظامی به سینمای روبروی پاساژ دعوت شدند با توجه به استقبال فراوان و درخواست اکثر خریداران قرار بر قرعه کشی شد.
بین تمام کسانی که تشریف آوردند، تیم ال جی برگههای مخصوصی را پخش کرد و ۱۰۰ نفر اول شانس خرید گوشی را با ۵۰% تخفیف کسب کردند.
با توجه به استقبال، مدیران ال جی برای ۲۰۰ نفر بعدی هم امکان خرید با ۲۰% تخفیف را قرار دادند که آنها نیز از طریق قرعه کشی در همان سالن سینما انتخاب شدند و برای سایرین، کسانی که تا آخر وقت امروز و با دردست داشتن ته برگ قرعه کشی گوشی G2 خریداری کنند، یک عدد کاور هدیه داده خواهد شد.
هنوز نخریده گذاشتن واسه فروش پول خون باباشونم می خوان از آدم
یه سر به بازارچه های فرومهای مختلف بزنید می بینید
میبینی میتی؟
6-7 نفر فقط تو پی تی گذاشتن فروش.خداوکیلی من خر دنبالم کنه از اینا نمیخرم گوشی.
آره خدایی
یارو جوری حرف می زنه که انگار طلای 18 عیار گذاشته واسه فروش تازه گوشیو باز کرده داره حال می کنه باهاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیکو بخونین وسطاش یکی اومده میگه منم دارم 1800 میدم![]()
خدا اون روزو نیاره تو مملکت ما قحطی بیاد عوض اینکه بیوفتیم دنبال حیوونهای مکروح اول میوفتیم به جون هم
Last edited by M@hdi-B; 05-10-2013 at 21:25.
جالبیش اینه ملت 1675 هم میخان بخرن.یکی نیس بگه اخه تو روحت چرا دلال پروری میکنی.
خداوکیلی آدم نمیدونه چی بگه به این جماعت.
این مفت خور های دلال دیگه از کجا پیداشون شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)