تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 50 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    بله همینطور است و در سری های جدید H هم روش دیگری دارد که در پست اول توضیح دادم.
    با سلام
    از این روش استفاده کردم :برای تلویزیون h6430 ،تلویزیونو روشن کردم سپس کنترل دستی را به خروجی هدفون لپ تاب وصل کردم ،لب تابو در فاصله یک متری تلویزیون قرار دادم جوری که کنترل دست ساز روبروی سنسور ریموت تلویزیون قرار گرفت ،سپس فایل صوتی را پخش کردم و همزمان با اون دکمه info را فشرده و تا پایان فایل صوتی نگه داشتم ،اما اتفاقی نیفتاد و گزینه time offset فعال نشد!گجا را اشتباه کردم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    از این روش استفاده کردم :برای تلویزیون h6430 ،تلویزیونو روشن کردم سپس کنترل دستی را به خروجی هدفون لپ تاب وصل کردم ،لب تابو در فاصله یک متری تلویزیون قرار دادم جوری که کنترل دست ساز روبروی سنسور ریموت تلویزیون قرار گرفت ،سپس فایل صوتی را پخش کردم و همزمان با اون دکمه info را فشرده و تا پایان فایل صوتی نگه داشتم ،اما اتفاقی نیفتاد و گزینه time offset فعال نشد!گجا را اشتباه کردم؟
    دوست عزیز
    طبق دستورالعمل روش دوم استفاده کنید یعنی اول دکمه info را فشرده داه و بعد فایل را پخش کنید و اگر نشد دوباره تکرار کنید.
    لازم بذکر است که باید اول کنترول دست سازتان را تست کنید که سالم و کارآمد باشد.
    تست کنترول دست ساز

برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیر

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یک آل ای دی سامسونگ مدل H6400 55 گرفتم دیجیتالش رو نمایندگی فعال کرد اما گفت منو فارسی نداره کسی می دونه درسته یا نه چون یکی دیگه داشتم اون فعال بود ولی این یکی جدید تر از اونه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یک آل ای دی سامسونگ مدل H6400 55 گرفتم دیجیتالش رو نمایندگی فعال کرد اما گفت منو فارسی نداره کسی می دونه درسته یا نه چون یکی دیگه داشتم اون فعال بود ولی این یکی جدید تر از اونه
    دوست عزیز
    پست اول را مطالعه کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    طبق دستورالعمل روش دوم استفاده کنید یعنی اول دکمه info را فشرده داه و بعد فایل را پخش کنید و اگر نشد دوباره تکرار کنید.
    لازم بذکر است که باید اول کنترول دست سازتان را تست کنید که سالم و کارآمد باشد.
    تست کنترول دست ساز

برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیر
    با سلام
    کنترل درسته و صدای لپ تاب هم در بالاترین سطحه اما جواب نمیده ،وقتی هم که دوبار فایل صوتی را پخش میکنم پنجره اطلاعات سیگنال نمایان میشه! اینم بگم که خروجی هدفون لپ تاب هم سالمه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام کنترل درسته و صدای لپ تاب هم در بالاترین سطحه اما جواب نمیده ،وقتی هم که دوبار فایل صوتی را پخش میکنم پنجره اطلاعات سیگنال نمایان میشه! اینم بگم که خروجی هدفون لپ تاب هم سالمه.
    یک بار دیگه امتحان کردم ،متوجه نشدم چی شد که یه دفه تصویر رفت و تست رنگ فعال شد ،یعنی رنگای مختلف هر کدوم یکی دو ثانیه به نمایش در اومد و اینکه تمام دکمه های کنترل از کار افتاد وبرای خروج از این حالت دکمه پشت تلویزیون را زدم تا تصویر تلویزیون برگشت!چه اتفاقی افتاد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یک بار دیگه امتحان کردم ،متوجه نشدم چی شد که یه دفه تصویر رفت و تست رنگ فعال شد ،یعنی رنگای مختلف هر کدوم یکی دو ثانیه به نمایش در اومد و اینکه تمام دکمه های کنترل از کار افتاد وبرای خروج از این حالت دکمه پشت تلویزیون را زدم تا تصویر تلویزیون برگشت!چه اتفاقی افتاد؟
    دوست عزیز
    مشگلی نیست گاهی در بدو ورود اینطور می شود دوباره امتحان کنید.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز مشگلی نیست گاهی در بدو ورود اینطور می شود دوباره امتحان کنید.
    یه سوال :در انجام روش دوم گفته شده :"شما باید این مرحله را به سرعت انجام دهید." منظورش سرعت انجام دادن در چیه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه سوال :در انجام روش دوم گفته شده :"شما باید این مرحله را به سرعت انجام دهید." منظورش سرعت انجام دادن در چیه؟
    دوست عزیز
    یعنی دکمه info و بعد بسرعت فایل صوتی را اجرا کنید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EHSANMOMENY1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون مدل ua40h6390aw از محصولات 40 اینچ سامسونگ خریداری کردم
    مشکل من اینجاست که وقتی در قسمت تنظیمات , قسمت تنظیمات زمان , زمانی که می خوام اختلاف فاصله زمانی 3:30 دقیقه تهران با ساعت گرینویچ را تنظیم نمایم متاسفانه این قابلیت غیر فعال می باشد یعنی تلویزیون این قابلیت را دارد اما در مدل من آن قسمت غیر فعال است
    این مشکل باعث می شود که زمانی که کلید guide را در کنترل برای دیدن برنامه زمانی کانالهای تلویزون مشاهده و یا ضبط نمایم این اختلاف زمانی 3:30 وجود دارد درحالی که من می خوام زمان همان زمان کشور خودم باشد , چه باید کرد تا این مشکل حل شود ؟
    لطفا کمکم کنید
    امیدوارم 2 تا تصویر پیوست شده بتواند مشکل من را نشان دهد

Click here to view the original image of 996x747px.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •