تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 35 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 345

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Solid state drive►►►

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک اپتاپ لنوو تینک پد مدل E540 دارم که کنار هارد اصلی جای قرار دادن یک اس اس دی با پورت M.2 رو داره به نظرتون چی بخرم ؟ چند گیگ واسه ویندوز کفایت میکنه؟

هارد اصلیشم 1 ترابایت وسترن هست

ram 6Gb
    Cpu i5 4300M

ممنون میشم نظرتون رو بگید

به نظرتون رم رو ارتقا بدم به 12 بهتره یا اس اس دی بندازم ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک اپتاپ لنوو تینک پد مدل E540 دارم که کنار هارد اصلی جای قرار دادن یک اس اس دی با پورت M.2 رو داره به نظرتون چی بخرم ؟ چند گیگ واسه ویندوز کفایت میکنه؟

هارد اصلیشم 1 ترابایت وسترن هست

ram 6Gb
    Cpu i5 4300M

ممنون میشم نظرتون رو بگید

به نظرتون رم رو ارتقا بدم به 12 بهتره یا اس اس دی بندازم ؟
    سلام.
    با توجه به جای کوچکی ssd در این لپ تاپ، شما باید ssd ای بگیری که در این فضای کوچک جا بگیره.
    ظاهرا m2 2242 به درد لپ تاپ شما میخوره. یعنی مدل های 42 میلیمتری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد بستگی دارد چه ویندوزی نصب کردی؟ 7 یا 8.1 یا 10؟ کدام نسخه ویندوز؟
    و اینکه چه برنامه هایی نصب میکنی؟ آیا برنامه هایت را میخواهی روی ssd نصب کنی؟
    بازی چطور؟ چون برنامه زیاد حجم نمیگیره ولی بازی ها معمولا حجمشان بالاست.

خرید رم و SSD هم دو بحث کاملا جدا هستند و به انتظارات شما برمیگرده.
    ولی در حال عادی و استفاده معمولی، برای افزایش سرعت کار، بنظرم خرید SSD خیلی بیشتر اثرگذار است.

3. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    با توجه به جای کوچکی ssd در این لپ تاپ، شما باید ssd ای بگیری که در این فضای کوچک جا بگیره.
    ظاهرا m2 2242 به درد لپ تاپ شما میخوره. یعنی مدل های 42 میلیمتری

بعد بستگی دارد چه ویندوزی نصب کردی؟ 7 یا 8.1 یا 10؟ کدام نسخه ویندوز؟
    و اینکه چه برنامه هایی نصب میکنی؟ آیا برنامه هایت را میخواهی روی ssd نصب کنی؟
    بازی چطور؟ چون برنامه زیاد حجم نمیگیره ولی بازی ها معمولا حجمشان بالاست.

خرید رم و SSD هم دو بحث کاملا جدا هستند و به انتظارات شما برمیگرده.
    ولی در حال عادی و استفاده معمولی، برای افزایش سرعت کار، بنظرم خرید SSD خیلی بیشتر اثرگذار است.

ویندوزم که 10 هست اره ام 2 میخوره به این مدل اما نذم افزار هایی که داذم یک سری چیز میز عادی ویندوز هست مثل فوتوشاپ و چند تا رندرگیر ویدیو و از این چیزا با این وجود اس اس دی چند گیگ خوبه ?.افزایش سرعت رم تاثیری داره و مشهوده یا نه ?
    بازی هم میکنم گاهاا اما خب دانلودممم دارم با این سیستم تو تایم شبانه
    اما خب یک ترابایت کنارش هارد معمولی هم هست
    فقط یک.نکته من وب گردی زیاد میکنم کاررمم نویسندگی هست میخام تاخیری نداشته باشه تو باز کردن مرورگر و.این چیزا حالا نمیدونم رم بدردم میخوره یا اس اس دس ممنون میشم راهنمایی کنید و قیمت اس اس دی های ام 2 128 از چقدر هست ?فرقشون تو چیه???

ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بنظرم 128 گیگ برایتان کفایت میکند. البته اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید حجم 256 را بگیرید. همانطور که گفتم، بنظر من استفاده از ssd نسبت به ram تفاوت بیشتری روی کارآیی سیستم شما میگذارد.
    برای کارهایی که شما گفتید هم استفاده از ssd خیلی بیشتر تاثیرگذار است.

در دیجیکالا Adata-Premier-SP600-M-2-2242-SSD-128GB را 285 گذاشته. نمیدانم قیمتش در بازار چقدر باشد.
    بهرحال این ssd ها هنوز خیلی رواج پیدا نکرده و پیدا کردنش هم شاید سخت باشد.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنظرم 128 گیگ برایتان کفایت میکند. البته اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید حجم 256 را بگیرید. همانطور که گفتم، بنظر من استفاده از ssd نسبت به ram تفاوت بیشتری روی کارآیی سیستم شما میگذارد.
    برای کارهایی که شما گفتید هم استفاده از ssd خیلی بیشتر تاثیرگذار است.

در دیجیکالا Adata-Premier-SP600-M-2-2242-SSD-128GB را 285 گذاشته. نمیدانم قیمتش در بازار چقدر باشد.
    بهرحال این ssd ها هنوز خیلی رواج پیدا نکرده و پیدا کردنش هم شاید سخت باشد.

مممنون از مشاوره همین مدل اس اس دی رو خریدم امیدوارم که کارمو راه بندازه ،فقط تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم یا نه ؟ ویندوز رو چجوری رو این بریزم ؟؟

یک سوال دیگه لپتاپم یک سال از دوسال گارانتی سازگارش مونده خودم بازش کنم اس اس دی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد??
    Last edited by amin1374; 10-01-2016 at 22:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مممنون از مشاوره همین مدل اس اس دی رو خریدم امیدوارم که کارمو راه بندازه ،فقط تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم یا نه ؟ ویندوز رو چجوری رو این بریزم ؟؟

یک سوال دیگه لپتاپم یک سال از دوسال گارانتی سازگارش مونده خودم بازش کنم اس اس دی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد??
    در مورد گارانتی، حتما با سازگار تماس بگیر و ببین چی میگن. هم در مورد گارانتی، هم در مورد نحوه نصب ssd و هم نصب ویندوز و یا انتقال ویندوز از hdd به ssd.
    اگر تهران هستی، فکر کنم حتی ضرر نداشته باشه حضوری بری.

در مورد نصب و راه اندازیش هم در جستجویی که در وب داشتم، برخی برای نصب ویندوز روی ssd به مشکل خورده بودند که ناچار شده بودند هارد HDD را از دستگاه خارج کنند و بعد ویندوز را روی ssd نصب کنند. حالا چرا این کار را کردند و چرا خود ویندوز موقع نصب ssd را تشخیص نداده را نمیدانم.

9. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد گارانتی، حتما با سازگار تماس بگیر و ببین چی میگن. هم در مورد گارانتی، هم در مورد نحوه نصب ssd و هم نصب ویندوز و یا انتقال ویندوز از hdd به ssd.
    اگر تهران هستی، فکر کنم حتی ضرر نداشته باشه حضوری بری.

در مورد نصب و راه اندازیش هم در جستجویی که در وب داشتم، برخی برای نصب ویندوز روی ssd به مشکل خورده بودند که ناچار شده بودند هارد HDD را از دستگاه خارج کنند و بعد ویندوز را روی ssd نصب کنند. حالا چرا این کار را کردند و چرا خود ویندوز موقع نصب ssd را تشخیص نداده را نمیدانم.
    داداش دستت درد نکنه اس اس دی من که رسید کپ کردم خیلی کوچیک بود دیگه صبر نکردم خودم لپتاپو بازش کردم اس اس دی رو جا زدم و تو بایوسم اوکی کردم ویندوزم زدم فوق العادهههه است فوق العادههههه چرا زودتر نخریدم من موندم
    فقط یک سوال دارم

میگن اس اس دی رو نباید فرمت کنی و باید پاک کنی از روش خب من یک سوال واسم پیس اومده وقتی میخوای ویندوز عوض کنی که مجبوری فرمت کنی وقتی تو مراحل نصب هستی ?
    بعدش این محدودیت انتقال اطلاعات چیه که تو اس اس دی ها هست?الان ماله من چند گیگه? بعدش اون محدودیتش پر بشه چی میشه?
    چه نکاتی رو رعایت کنم که عمر اس اس دیبیشتر بشه ???
    مرسی

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

میگن اس اس دی رو نباید فرمت کنی و باید پاک کنی از روش خب من یک سوال واسم پیس اومده وقتی میخوای ویندوز عوض کنی که مجبوری فرمت کنی وقتی تو مراحل نصب هستی ?
    بعدش این محدودیت انتقال اطلاعات چیه که تو اس اس دی ها هست?الان ماله من چند گیگه? بعدش اون محدودیتش پر بشه چی میشه?
    مرسی
    نخیر اشتباه گفته هرکی گفته.
    نکات خاصی نمیخواد. قبل از اینکه سلول های حافظه کاملا فرسوده بشه خود کنترلرش خراب میشه دیگه به فرسودگی نمیشه. هرچی حجم اس اس دی بیشتر باشه مقدار تحمل فرسودگیش هم بیشتر میشه ولی حداقل چند ترابایت رو میتونه تحمل کنه.
    اس اس دی رو خریدید که مزیت هاش استفاده کنید نه اینکه سر خراب شدنش وسواس داشته باشید.
    تنها نکته اینه که همیشه از فایل های مهم بکاپ داشته باشید

12. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه اس اس دی من که رسید کپ کردم خیلی کوچیک بود دیگه صبر نکردم خودم لپتاپو بازش کردم اس اس دی رو جا زدم و تو بایوسم اوکی کردم ویندوزم زدم فوق العادهههه است فوق العادههههه چرا زودتر نخریدم من موندم
    فقط یک سوال دارم

مرسی
    SSD تان چه مارک و مدلی است؟

14. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

SSD تان چه مارک و مدلی است؟
    همینی که دوستمون اون بالا از دییجکالا معذفی کردن و لینک دادن adata هستمدل 2242 پوذت m.2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •