.
.
.
جلسه فوقالعاده هيئت مديره در غياب پروين
هيئت مديره باشگاه پرسپوليس درباره اختلافهاي بين دهنوي و باشگاه سپاهان جلسه فوري تشکيل داد.
ایران نیوز - درگيريهاي لفظي و بيانيه و مصاحبهها عليه يکديگر بين قاسم دهنوي، باشگاه پرسپوليس و سپاهان باعث ناراحتي اعضاي جديد هيئت مديره سرخپوشان شد.
از همين رو جلسه فوقالعاده هيئت مديره پرسپوليس در غياب علي پروين در خصوص اتفاقات اخير تشکيل شد. رويانيان گزارشي از جلسه با حسنزاده و مسئولان باشگاه سپاهان داد و مقرر شد در فضايي آرام و به دور از هرگونه تنشهاي رسانهاي موضوع قرارداد خليلزاده و کريمي با پرسپوليسيها پيگيري و سپس با گفتوگو مشکلات و حاشيههاي پيش آمده برطرف شود.
.......................
یک بازیکن با 3 باشگاه قرارداد بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :محمد رویانیان که صحبتهایش از طریق حسین قدوسی روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در اختیار رسانهها قرار گرفته است، ضمن بیان مطلب فوق گفت: به قاسم دهنوی تذکر دادم که مشکلاتش را باید از طریق باشگاه پیگیری کند نه اینکه راجع به مدیران سپاهان اینگونه صحبت کند.
وی افزود: چندی پیش با علیرضا رحیمی نشستی داشتیم که در آن جلسه حسنزاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم حضور داشت. مشکلات بازیکنان طرفین را در آن جلسه برطرف کردیم و قرار گذاشتیم که این مسائل به پایان برسد اما نمیدانم چرا آنها به این قول و قرارها پایبند نبودند و از بازیکن ما آنهم به مراجع قضایی شکایت کردند و چنین الفاظی را علیه بازیکن ما به کار بردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ادامه خاطرنشان کرد: من سوالی از کمیته انضباطی دارم که چرا حکم قاسم دهنوی را صادر کردند اما هنوز حکم شجاع خلیلزاده صادر نشده است. من این مسئله را از حسنزاده پرسیدم و ایشان اعلام کرد بزودی حکم این خلیلزاده صادر میشود اما هنوز این حکم صادر نشده که عدالت نیست. وقتی هم عدالت رعایت نمیشود سپاهان چنین حرکتی را انجام و به مراجع قضایی شکایت میکند.
رویانیان با بیان اینکه مسائل فوتبالی باید درون خانواده فوتبال و از طریق کمیته انضباطی حل شود، یادآور شد: اگر لازم باشد و این قضیه حل نشود، ما هم از دو بازیکن سپاهان شکایت میکنیم. متاسفانه یکی از بازیکنان سپاهان اصفهان با با 3 تیم قرارداد دارد، آیا درست است این اتفاق را علنی کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: من با رحیمی صحبت کردم و گفتم پولی که دهنوی از باشگاه سپاهان دریافت کرده است را ما پرداخت میکنیم. اما نمیدانم چرا ناگهان آنها چنین اقدامی را انجام داده و از این بازیکن به مراجع قضایی شکایت کردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان بار دیگر اعلام کرد به خاطر صحبتهای اخیر به دهنوی تذکر داده است و گفت: ما به قول و قرارمان پایبند بودیم اما ای کاش مسئولان سپاهان اصفهان هم به تعهداتشان عمل میکردند.
........................
سخنگوی باشگاه ذوبآهن اصفهان اعلام کرد که این باشگاه از پیام صادقیان به کمیته انضباطی شکایت کرده زیرا او بازیکن ذوبآهن بوده و نباید برای پرسپولیس بازی میکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالی که تیمهای فوتبال ذوبآهن اصفهان و پرسپولیس جمعه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل همدیگر به میدان میروند، باشگاه ذوبآهن اصفهان اعلام کرد پیام صادقیان نباید در بازی نخست پرسپولیس مقابل تراکتورسازی به میدان میرفت زیرا همچنان بازیکن این تیم اصفهانی است.
کامران شیرزادی در خصوص آخرین وضعیت حضور پیام صادقیان در تیم پرسپولیس، ضمن بیان مطلب فوق گفت: پیام صادقیان بازیکن تیم ذوبآهن اصفهان محسوب میشود زیرا تا پایان آذرماه با این باشگاه قرارداد دارد و به هیچ وجه نمیتوانست برای پرسپولیس بازی کند.
وی با اشاره به شکایت از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در حال رسیدگی و پیگیری این مسئله هستیم، بسیار امیدواریم رای به سود ما اعلام شود و تا این بازیکن تا پایان آذرماه در ذوبآهن حضور داشته باشد.
سخنگوی باشگاه ذوبآهن اصفهان همچنین گفت: اگر قرار است صادقیان به تیم دیگری برود باید در زمان نقل و انتقالات نیم فصل بوده و یا رضایت باشگاه ذوبآهن اصفهان را جلب کند.
منبع: قدس
...............................
حذف خبر شکایت از دهنوی از روی سایت باشگاه سپاهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاری تسنیم: باشگاه سپاهان خبر شکایت از هافبک پرسپولیس را از روی خروجی سایت خود حذف کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم باشگاه سپاهان روز گذشته خبر شکایت از قاسم دهنوی را روی خروجی خود قرار داد و تمام رسانهها نیز این خبر را بازتاب دادند اما این خبر امروز از روی خروجی سایت این باشگاه حذف شد.
به نظر میرسد واکنشهای پس از انتشار این خبر در این موضوع بیتاثیر نبوده است. تلاش خبرنگار تسنیم برای ارتباط با مسئولان باشگاه سپاهان برای پاسخگویی به این موضوع بینتیجه بود.