من سرعتم 3 كيلوبايت در ثانيه زياده نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه كنيم كه شهر اشغال ما اينجوريه
من سرعتم 3 كيلوبايت در ثانيه زياده نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه كنيم كه شهر اشغال ما اينجوريه
سلام دوستان می خوام در مورد اینترنت پر سرعت براتون بگم . تا حالا با این اینترنت کار کردید به شما قول می دم که اگر فقط یک بار با این اینترنت کار کنید دیگه اصلا از کارتهای اینترنتی استفاده نمی کنید چون سرعت بالای اون نسبت به کارت خیلی بالاست و اصلا قابل مقایسه نیست براتون یه مثال می زنم شاید به سرعتش پی ببرید . از یه مثال ساده شروع می کنم ببینید دوستان شما همتون از سایت گوگل استفاده میکنید و جستجو هاتون را در این سایت انجام می دهید خوب حالا اگر از کارت استفاده می کنید باز کردن خود سایت گوگل کلی طول میکشه حالا بعد از چندین ثانیه که طول کشید تا باز بشه حالا اگر اینترنت شما دیسکانکت نشه در اون فاصله تازه میتونید واژه مورد نظرتون را سرچ کنید حالا تازه دوباره باید این قدر صبر کنید تا بعد از 30 تا 60 ثانیه که اون لیست مورد نظر را بیاره و شما بتونید وارد سایت مورد نظرتون بگردید در حالی که با استفاده از اینترنت پر سرعت همه این کارها از باز شدن گوگل گرفته تا آوردن لیست و وارد شدن به سایتها فقط چند ثانیه طول می کشه و شما از گشت و گذار در اینترنت خسته نمی شید علاوه بر مزیت سرعت بالا مزایای دیگری هم وجود دارد که از آن جمله می شود به اشغال نگردن خط تلفن که دغدغه خیلی از ما اینترنت کاران حرفه ای است و نیامدن هیچ هزینه ای بر روی قبض تلفن یعنی میتونید هم با تلفن حرف بزنی و هم داخل اینترنت باشی و دیگر نگران این نباشی که با هر بار زنگی که از بیرون می شه اینترنت قطع بشه
من اینترنت شرکت پارس آنلاین را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
82208289 مسئول فروش پارس آنلاین است که من خودم با این فرد صحبت کردن
Last edited by vahidmasoum; 16-12-2006 at 00:16.
تو سوئد با حدود 30 یورو سرعتی حدود 1 مگ سند و 8 مگ دانلود دارینوشته شده توسط babak_belgium
بدون محدودیت دانلود و افت سرعت
فکر کنم هنوز بلژیک جا داره ارزون شه و یا یه شرکت مناسب تر رو انتخاب کنی
از نظر قیمت و .... داتک مناسب تر هست دوست خوبممن اینترنت شرکت سپنتا را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
88315800 داخلی 109 مسئول فروش سپنتا است که من خودم با این فرد صحبت کردن
اینترنت پر سرت پارس آنلاین با کیفیتی باور نکردنی و قیمتی مناسب . با توجه به سابقه زیاد شرکت پارس آنلاین من فکر می کنم که از کیفیت برتری نسبت به شرکتهای دیگری بهره مند باشد
دوستان پارس آنلاین تقریبا کل ایران را از نظر اینترنت پر سرعت پوشش می دهد و با توجه به این امر می توانید به کیفیت برتر اینترنت این شرکت پی ببرید
Last edited by vahidmasoum; 16-12-2006 at 00:50.
من وایرلس دارم
به نام خدا
چه شركت هايي براي خطوط پر سرعت توشيراز داريم؟ ( آهايي شيرازي ها )
Man Internt Por Sorat Ndarm Omadam Ke Faghat Eno Begam
سلام . .
من سرعت خطم خیلی پایینه . . دانلود بین حدود 1 کیلوبایت تا 3 کیلوبایت که بعضی موقع ها میشه زیر 1 کیوبایت . .
دوستان . .اگه ممکنه در مورد خطوط Adsl کمی توضیح بدید . . و چقدر برای نصب اون هزینه باید بشه و مودم اون چه جوری و چه قیمته . .
ممنون
موفق باشید . .
سلام به همگی
اگر بشه به اینترنت 64/64 گفت adsl خب آره منم دارم.
تا بعد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)