تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 64 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اصلا بدون لام سمت راست خروش گذشته را نداره .
    گواردیولا هم که به نظر میاد اعتقادی به بازی از کناره ها نداره چیزی که ریبری ، روبن و لام توش استادن ، موقع حمله هم دفاع های گوش کلا پشت محوطه حریف بودن نه کناره های زمین ولی تواین شیوه آلابا خوب جواب می ده و دوتا پاس گل هم داد .هافبک های پشت وینگر ها هم که بیشتر نقش ساپورت دارن و اصلا به چشم نمی یان.

درسته توپ بیشتر دست ما بود و چهارتا زدیم ولی چندان قشنگ بازی نکردیم ،حالا می دونم منظور سامر بعد از بازی با هانوفر چی بود .(احتمالا ... !)
    البته دروازه بان و مهاجمهای شالکه هم خیلی ضعیف کار کردن .
    بهر حال فک می کنم بهترین محک تیم مقابل منچستر سیتی باشه.

در ضمن یکی از صحنه های جالب بازی وقتی بود که بوآتنگ یه تکل زد و همراه توپ رفت بیرون و وقتی که سریع داشت بر می گشت پپ یه Spank جانانه بهش زد .
    Last edited by Dark Soul; 22-09-2013 at 12:32.

2. 6 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گواردیولا: پیروزی مقابل شالکه، بهترین بازی بایرن تا اینجا فصل بود

باستین شواین اشتایگر و ماریو مانژوکیچ در نیمه اول بایرن را پیش انداختند و ریبری و پیزارو در نیمه دوم پیروزی پرگل باواریایی ها را تثبیت کردند.
    سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد که پیروزی 4-0 مقابل شالکه، بهترین نمایش تیمش تا اینجای فصل بوده است.
    باستین شواین اشتایگر و ماریو مانژوکیچ در نیمه اول بایرن را پیش انداختند و ریبری و پیزارو در نیمه دوم پیروزی پرگل باواریایی ها را تثبیت کردند.
    با این نتیجه، بایرن در صدر جدول در کنار دورتموند قرار گرفت و گواردیولا این پیروزی را بهترین نمایش تیمش تا اینجای فصل توصیف کرد.
    او به خبرنگاران گفت:" این بهترین نمایش ما در بوندس لیگا تا اینجای فصل بود. من راضی هستم و از نمایش بازیکنانم احساس غرور می کنم.
    در بقیه بازی ها، ما حداکثر 30 تا 45 دقیقه خوب بازی می کردیم اما این بار در سراسر 90 دقیقه خوب بودیم. ما در مقابل یکی از قوی ترین تیم های آلمان در سراسر بازی برتر بودیم."
    شواین اشتایگر که بازگشت اش به میادین را با گلزنی جشن گرفت، نیز از بازی خوب تیمش تعریف کرد.
    " ما از همان ابتدا بازی را جدی گرفتیم و با ذهنیت درست بازی کردیم. ما مصمم بودیم تا به هر سه امتیاز برسیم.
    پیروزی در خانه شالکه اصلا آسان نیست؛ به همین خاطر ما از این پیروزی دو برابر خوشحال هستیم. ما در حال حاضر شرایط بسیار خوبی داریم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم بازگشت دوباره به صدر جدول رو (به طور مشترک)، خوشبختانه شالکه معمولا از همشهری هاش خوب امتیاز می گیره و هنوز در ادامه، مثل همیشه، میشه روی این مسئله حساب باز کرد

یکی از صحنه های جالب بازی وقتی بود که بوآتنگ یه تکل زد و همراه توپ رفت بیرون و وقتی که سریع داشت بر می گشت پپ یه Spank جانانه بهش زد .

6. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

FCBayern.ir- توماس اشترونز یکی از چهره های محبوب بایرن مونیخ در سال های نه چندان دور بود که نزد هواداران مونیخی از جایگاه ویژه ای برخوردار است او افتخار کاپیتانی قرمزپوشان را نیز در کارنامه دارد. بدون شک نظرات و تحلیل های کارشناسی وی در مورد شرایط و سبک بازی بایرن در این فصل می تواند دیدگاهی روشن از اندیشه های گواردیولا برای هواداران داشته باشد. اشترونز که به عنوان کارشناس در کانال اشپورت وان حاضر شد به پیروزی های اخیر بایرن اشاره کرد او روند پیشرفت تیم را به دلیل هماهنگی بیشتر ستاره های مونیخی با اندیشه های جدید حاکم بر تیم مثبت ارزیابی کرد با هم به پای صحبت های اشترونز و تحلیل او از شرایط کنونی بایرن در پایان هفته ششم می نشینیم:

سیستم تیم: ابتدا گواردیولا تصمیم گرفت تا از سیستم 4-1-4-1 استفاده کند بدین ترتیب دو هافبک دفاعی از سیستم بازی بایرن حذف شد در نتیجه بایرن در ضد حملات بسیار متزلزل بود پپ برای این مشکل راه حل دیگری اندیشید در حال حاضر سیستم بایرن ترکیبی از دو سیستم 4-1-4-1 و 4-2-3-1 است گواردیولا به این ترتیب مطمئن شد که دیگر نمی تواند از یک بازیکن در مرکز زمین استفاده کند در این شرایط بازیکنان سطوح مختلفی از زمین را پوشش می دهند. حضور شواین اشتایگر و تونی کروس در خط هافبک که هر دو از قابلیت بازیسازی برخوردارند بسیار موثر بود و اما به کار گیری فیلیپ لام در پست شش! به نظرم این ایده ای موقتی خواهد بود تا بازگشت خاوی مارتینس.

پرسینگ: یکی از ابداعات گواردیولا پرس از نزدیک ترین منطقه بر روی توپ است. زمانیکه بایرن توپ را از دست می دهد تیم به عقب بر نمی گردد بلکه تمام تیم برای بازپس گیری توپ تلاش می کنند این شیوه از بازی نیاز به تمرین بسیار دارد.

خط دفاعی: در اوایل فصل بایرن در این پست به هم ریخته بازی می کرد ولی حالا این وضعیت کمتر اتفاق می افتد آن ها در دفاع بسیار با ثبات تر بازی می کنند و دیگر از آن بازی دست پاچه و شتاب زده خبری نیست آن ها در این زمینه پیشرفت بسیاری داشته اند. یکی از دلایل آن نیز حرکت دفاع به سمت نیمه زمین است که موجب فشرده تر شدن تیم می شود.

خط تهاجمی: میانگین بایرن در ابتدای فصل 2.6 گل در هر بازی بود بسیاری از گل ها بر روی ابتکارات فردی روبن و ریبری به ثمر رسید و خبری از کارهای ترکیبی و تیکی تاکا در میانه زمین نبود حالا آن ها توپ را بهتر به گردش در می آورند و با بازگشت گوتسه و تیاگو ایستادگی مقابل بایرن برای هر خط دفاعی تقریبا غیرممکن خواهد بود.

تفاوت های گواردیولا و هاینکس: برخلاف گواردیولا هاینکس به ستاره های خود اجازه ی استفاده از پاس هایی با ریسک بالا را می داد اگر این توپ ها عبور می کرد شانس خوبی ایجا می شد و اگر هم ناموفق بود تیم با تراکم و پرس برای بازپس گیری توپ تلاش می کرد تا از بی نظمی حریف در خط دفاعی استفاده کند. این ایده به نظرم درست بود چون در صورت عدم استفاده از اینگونه پاس ها شما می توانید 70 درصد توپ را در اختیار داشته باشید بدون آنکه خطری ایجاد کنید.

عملکرد بایرن تا اینجای کار: بایرن به زمان بیشتری نیاز دارد اما به نظر می رسد آن ها مسیر صحیح را پیدا کرده اند و در برنامه ی درستی قرار دارند.

+
    تحلیل خوبی بود. اون قسمت تفاوت هاینکس با پپ رو هم درست گفته به نظرم . تو این چنتا بازی که از بایرن دیدم، توپ خیلی در اختیار بایرن هست ولی موقعیت زیادی خلق نمیشه و بیشتر وقتا توپ وسط زمین از راست به چپ و از چپ به راست و از دفاع به نوئر و برعکس این مسیر طی میشه.
    البته پپ یک بدشانسی داشته و اونم اینکه ستاره های تیم مثل شواینی، گوتزه، مارتینز رو آماده در اختیار نگرفت . تیاگو هم تا اومد وفق پیدا کنه که مصدوم شد. باید صبر کرد تا ترکیب کامل بشه و بازیکنا درک بیشتر از پپ پیدا کنند. با توجه به مسیر طی شده تا اینجا میشه به آینده ی تیم امیدوار بود
    +
    یه مورد دیگه مهاجم دوم تیم هست. این پیزارو اصلا در حد بایرن نیست و هیچ فایده ای نداره. واقعا اگه مانژوکیچ مصدوم بشه اوقت باید با پیزارو بریم تو میدون؟! همون بازی هم که مساوی کردیم همین پیزارو یکی از عوامل اصلی تساوی بود ..
    کاش سوارز رو می گرفتن جای تیاگو

8. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مانژوکیچ: گواردیولا ایده های تاکتیکی فوق العاده ای دارد

بایرنی ها این هفته 4-0 مقابل شالکه به پیروزی رسیدند و مانژوکیچ معتقد است که ایده های گواردیولا موجب برتری باواریایی ها نسبت به حریفان شده است.

سایت گل- ماریو مانژوکیچ، مهاجم بایرن مونیخ، پپ گواردیولا، سرمربی تیمش، را به دلیل شیوه تاکتیکی اش مورد ستایش قرار داد

بایرنی ها این هفته 4-0 مقابل شالکه به پیروزی رسیدند و مانژوکیچ معتقد است که ایده های گواردیولا موجب برتری باواریایی ها نسبت به حریفان شده است.

او به خبرنگاران گفت:" پپ ایده های تاکتیکی فوق العاده ای دارد.

او با بازیکنانش ارتباط فوق العاده ای دارد و همیشه با همه شوخی می کند. این خیلی خوب است.

اینکه سرمربی اعتماد زیادی به من دارد، باعث خوشحالی من می شود. من تمام تلاشم را می کنم تا پاسخ اعتماد او را بدهم.

برای من انجام بازی های پیاپی مشکلی ایجاد نمی کند. من می توانم خودم را با این شرایط تطبیق بدهم زیرا قدرت بدنی زیادی دارم."

با تساوی دورتموند مقابل نورنبرگ، بایرنی ها اکنون به همراه شاگردان کلوپ در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارند اما مانژوکیچ مطمئن است که می توانند به زودی به تنهایی صدر جدول را در اختیار بگیرند.

" فکر می کنم شیوه بازی ما فعلی ما را دوست دارد. اگر بتوانیم به همین شکل ادامه بدهیم، می توانیم دیر یا زود صدر جدول را به تنهایی در اختیار بگیریم."

Mandzukic hails Guardiola tactics

10. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شواین اشتایگر: امیدوارم پپ برای مدتی طولانی با بایرن بماند

ستاره باواریایی ها از حضور سرمربی اسپانیایی در آلیانس آرنا راضی است و معتقد است که با حضور پپ بایرن اوضاع خوبی دارد
    سایت گل- باستین شواین اشتایگر ستاره آلمانی بایرن مونیخ امیدوار است که پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی تیمش برای مدتی طولانی در جمع باواریایی ها بماند.
    سرمربی سابق بارسلونا در تابستان امسال هدایت بایرن را در دست گرفت و در شش بازی برگزار شده تیمش در بوندس لیگا، تنها شاهد از دست رفتن 2 امتیاز توسط تیمش بوده؛ البته اخیرا هواداران بایرن از گواردیولا انتقاداتی را مطرح کرده اند.
    اما شواین اشتایگر معتقد است که تیمش تیم سرسختی است و امیدوار است که پپ برای سالیان سال در آلیانس آرنا بماند.
    شواینی در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« همه چیز خوب پیش می رود. بازی تیم ما به نحوی است که بازی کردن مقابل ما کار سختی برای حریفان است. سرمربی تیم ما برنامه های متعددی برای بازی در زمین دارد. ترکیب بایرن مونیخ و پپ گواردیولا، یک برنامه موفقیت آمیز بلند مدت است.»
    بایرن مونیخ شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-4 در ولتینس آرنا ازسد شالکه عبور کند و گواردیولا براین باور است که ذهنیت برنده شاگردانش کلید موفقیت باواریایی ها در این بازی بوده.
    پپ دراین باره گفت:« ما از همان دقیقه اول بازی را خیلی جدی گرفتیم و ذهنیت تیم کلید برد ما بود.»
    شواینی در مقایسه با قبل به خط دفاع نزدیک تر است و حالا خوشحال است که دراین پست به تیمش خدمت می کند:« من تلاش می کنم که بازی ام با سیستم تیم تطبیق پیدا کند واین برای تیم خیلی خوب است. من از بازی کردن در این پست احساس راحتی می کنم و به خوبی با شرایط کنار آمده ام.»

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________

نویر: بعد از برد 4-0، دلم برای شالکه نسوخت

این ملی پوش آلمانی دوران حرفه ای اش را با شالکه آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2011، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا برای آبی های گلزن کرشن انجام داد.
    سایت گل- مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، تاکید کرد که در پیروزی 4-0 این هفته تیمش مقابل شالکه، هیچ احساسی به تیم حریف نداشته است.
    این ملی پوش آلمانی دوران حرفه ای اش را با شالکه آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2011، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا برای آبی های گلزن کرشن انجام داد.
    با این وجود، او اعلام کرد که علاقه شدیدش به شالکه را در دیدار این هفته به فراموشی سپرد.
    نویر به خبرنگاران گفت:" من هیچ احساس دلرحمی ای به شالکه نداشتم، مطلقا هیچ احساسی. من اکنون بازیکن بایرن مونیخ هستم و واضح است که تنها به بایرن فکر می کنم. من یک حرفه ای هستم و من برای بایرن بازی می کنم. شغلم را جدی می گیرم و همیشه می خواهم پیروز شوم.
    حتی اگر با 5 یا 6 گل هم به پیروزی می رسیدیم، باز هم فرقی برایم نداشت."
    بایرن با پیروزی مقابل شالکه، در کنار دورتموند، در صدر جدول بوندس لیگا قرار گرفت.

13. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یه مورد دیگه مهاجم دوم تیم هست. این پیزارو اصلا در حد بایرن نیست و هیچ فایده ای نداره. واقعا اگه مانژوکیچ مصدوم بشه اوقت باید با پیزارو بریم تو میدون؟! همون بازی هم که مساوی کردیم همین پیزارو یکی از عوامل اصلی تساوی بود ..
    کاش سوارز رو می گرفتن جای تیاگو
    ظاهرا لوا در ژانویه اضافه میشه و مشکل به جای مهاجم دوم، مشکل نیمکت نشینی و راضی نگه داشتن همه هست!
    البته لوا در لیگ قهرمانان این فصل نمی تونه حضور داشته باشه چون قبلا با لباس دورتموند به میدان رفته.

امشب ساعت 10 در DFB Pokal (دوباره) با هانوفر بازی داریم، از اونجا که مصدومین هنوز بهبود پیدا نکردن به نظر نمیاد تغییر آنچنانی در نفرات شاهد باشیم.

15. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ظاهرا لوا در ژانویه اضافه میشه و مشکل به جای مهاجم دوم، مشکل نیمکت نشینی و راضی نگه داشتن همه هست!
    البته لوا در لیگ قهرمانان این فصل نمی تونه حضور داشته باشه چون قبلا با لباس دورتموند به میدان رفته.

امشب ساعت 10 در DFB Pokal (دوباره) با هانوفر بازی داریم، از اونجا که مصدومین هنوز بهبود پیدا نکردن به نظر نمیاد تغییر آنچنانی در نفرات شاهد باشیم.
    البته معراج لواندوفسکی توی مصاحبه هم گفته بود که ژانویه فقط با بایرن قرارداد می بنده و از تابستان به تیم اضافه میشه ..
    چون این فصل رو با دورتموند قرارداد داره باید تا آخرش بازی کنه
    حالا من نمیدونم از بین مانزو و لوا کدومشون میرن رو نیمکت ، چون دو تاشون واقعا خوبن ..

+
    به نظرم بایرن میتونه به جای مهاجم دوم از یک هافبک استفاده کنه ( اگه لازم شد )
    این طوری که گفته شد به جای نیمار ، گوتزه رو خریدین .. پس حتما گواردیولا اینو دیده که گوتزه میتونه 10 کاذب بازی کنه ..

17. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

البته معراج لواندوفسکی توی مصاحبه هم گفته بود که ژانویه فقط با بایرن قرارداد می بنده و از تابستان به تیم اضافه میشه ..
    چون این فصل رو با دورتموند قرارداد داره باید تا آخرش بازی کنه
    حالا من نمیدونم از بین مانزو و لوا کدومشون میرن رو نیمکت ، چون دو تاشون واقعا خوبن ..

+
    به نظرم بایرن میتونه به جای مهاجم دوم از یک هافبک استفاده کنه ( اگه لازم شد )
    این طوری که گفته شد به جای نیمار ، گوتزه رو خریدین .. پس حتما گواردیولا اینو دیده که گوتزه میتونه 10 کاذب بازی کنه ..
    درسته، ظاهرا من خبر رو با عجله خوندم، البته یه سری کامنت های پایین خبر هم منُ به اشتباه انداخت.
    برنامه مهاجم کاذب از اول صحبت هاش مطرح بوده، البته فکر می کنم از اونجا که گوتزه جلوتر بازی می کنه بیشتر شبیه به 9 کاذب باشه تا 10 کاذب که دیگه کلا سیستم بدون مهاجم و شبیه به 0-6-4 هست.

19. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •