تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 269 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای بازی با گسترش قطعا نکونام، آندو، کرار و گوران رو نداریم. بقیه هم باید دید چقدر آماده هستن و وضعیتشون چطوره. میشه بازی اول با این ترکیب وارد زمین شد:

رحمتی

بیک زاده - صادقی - حنیف - منتظری

نوری - ساموئل

اکبرپور - جمشیدیان - خسرو

برهانی

نیمکت: قاضی، مجیدی، نظری، نیکبخت، عابدینی

2. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

فهرست 10 تیم برتر ایرانی در رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی فوتبال جهان نیز به این شرح است:
    1-استقلال 104
    2- سپاهان 151
    3- تراکتورسازی 311
    4-فولاد 455
    5-پرسپولیس 476
    6- ذوب‌آهن 494
    7-مس کرمان 511
    8- نفت تهران 580
    9- صبای قم 640
    10- سایپا
    و این تاج آسیا!

4. 11 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نکونام رد کرد، پیشنهاد دو میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون تومانی

یک میلیارد نقد می دهیم، بقیه اش را هم اقساط. شما فقط بیا تبریز

سایت گل – پیشنهاد وسوسه انگیزی که جواد نکونام از باشگاه تراکتورسازی تبریز دریافت کرده آنقدر بالاست که هر کسی را به فکر می اندازد. شنیدیم تراکتوری ها در مذاکره با جواد نکونام به او یک قرارداد دو میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون تومانی پیشنهاد کرده بودند که یک میلیارد آن نقدا پرداخت می شده.

نماینده تراکتور امروز صبح در فدراسیون بود و می خواست از طریق کمیته انضباطی قرارداد نکونام را فسخ کند و او را به تبریز ببرد اما سرانجام نکونام در استقلال ماندنی شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبری که تا چند روز اینده مشخص میشه حقیقت داره یا نه اما منم شنیدم از حنیف!!

مجتبی جباری مقابل استقلال با پیراهن سپاهان بازی نخواهد کرد

مجتبی جباری:
    در مورد جدایی من همه‌چیز روشن بود. باشگاه استقلال به طور رسمی اعلام کرد که من را نمی‌خواهد و حتی در این مورد بیانیه‌ای صادر کرد. از طرفی در طول سه هفته با من هیچ تماسی گرفته نشد و حتی تیم به اردوی خارج از کشور رفت.
    ان‌شا‌ءا... شرایطی پیش خواهد آمد و من به استقلال برمی‌گردم. من به لباس باشگاه استقلال اعتقاد دارم و همیشه خودم را یک استقلالی می‌دانم

من نمی‌توانم منکر این موضوع شوم و قطعاً دلم برای استقلال تنگ می‌شود.

متأسفانه کار به جایی رسید که من پس از چند سال بازی کردن در استقلال و حتی بستن بازوبند کاپیتانی از این تیم جدا شدم ولی استقلال را دوست دارم و با افتخار می‌گویم که همه جباری را به واسطه استقلال می‌شناسند.

من همیشه دوست دارم حرف راست را بزنم و در این سال‌ها تنها مشکل من در استقلال این بود که همیشه حرف راست را می‌زدم.

اگر شرایط مناسب باشد یک روز به استقلال برمی‌گردم و بازی کردن در این تیم برایم افتخار است.

FB

===============
    ===============

شماره های شیر مردان ابی مشخص شد:

به گزارش ايسنا، بر اساس آمار داده شده از سوي باشگاه استقلال، محمد قاضي شماره 11، پژمان نوري شماره 8 ، احمد جمشيديان شماره 20 ، محمد مهدي نظري 32، فردين عابديني 26 ، سيد مهدي رحمتي 1 ، خسرو حيدري 2 ، پژمان منتظري 33 ،‌ آرش برهاني 9، حنيف عمران‌زاده 5، فرهاد مجيدي 7، سياوش اکبرپور 10، جواد نکونام 6 ، ساموئل 3 ،‌ بيک‌زاده 16 ، صادقي 4 ، نيکبخت واحدي 21 و سيد حسين حسيني 22 هستند.

از ديگر نکات جالب اين شماره‌ها حضور جواد نکونام در اين ليست است. گفته مي‌شود اين شماره‌ها هنوز قطعي نيست و اوران لاوره و جاسم کرار قرار است شماره‌هايي را در اختيار خود بگيرند. هنوز شماره اين دو بازيکن جديد استقلال مشخص نشده است.

کرار:از استقلال رفتم تا مشکلی به وجود نیاید/ تیم های قلعه نویی یا قهرمانند یا نایب قهرمان/بحث من و جباری تمام شد،تفکراتم تغییر کرده است
    -=-=-=-=-=-
    جاسم کرار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازگشتش به فوتبال ایران و حضور در استقلال صحبت های زیر را انجام داد:

فارس: بعد از 2 سال دوری دوباره به فوتبال ایران برگشتی؟

اول از همه باید بگویم که لیگ ایران جزو لیگ های خوب آسیا محسوب می شود من سبک فوتبال در این کشور را خیلی دوست دارم. باشگاه ها از لحاظ رقابت خیلی به هم نزدیک هستند و من دوست داشتم دوباره این شرایط را تجربه کنم.

فارس:کار کردن با قلعه نویی هم تجربه جدید برای تو است...

قلعه نویی همیشه به بازی من اعتقاد داشت. او یکی از مربیان با دانش فنی ایران است و در هر تیمی مربیگری کرده یا آن تیم را قهرمان کرده و یا نایب قهرمان.او بازیکن را خوب می شناسد و من هم تلاش می کنم امسال زیر نظر او یکی از بهترین ها باشم.

فارس:فکر می کنی می توانی در استقلال موفق باشی؟

استقلال یکی از بهترین تیم های آسیا است.هواداران این تیم جزو سرمایه های این باشگاه هستند و هر بازیکنی در این تیم ها با این خصوصیات بازی کند یک پله بالاتر از دیگران است. من هم بی دلیل استقلال را انتخاب نکردم.

فارس: ظاهرا در تیم ملی عراق هم حضور نداری؟

نه. زمانی با زیکو دچار مشکل شدیم اما تفکر او این بود که بازیکنان جوان را به تیم ملی دعوت کند. حالا هم مربیان جدید آمده اند با همان ترکیب اصلی. هر چند روزنامه ها خیلی فشار آوردند که من به تیم ملی دعوت شوم اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.

فارس: استقلال در جمع 8 تیم برتر آسیا است. با این تیم می توانی قهرمان آسیا شوی؟

تیمی که تا این مرحله بالا آمده جزو بهترین ها است. الان دیگر رقبا هم از استقلال می ترسند و من خوشحالم که در چنین تیمی حضور دارم.یکی از هدف هایم در استقلال هم قهرمان شدن در آسیا است.

فارس:به عنوان سوال آخر مشکلاتت در استقلال را فراموش کردی؟

من مشکلی در استقلال نداشتم. یک بحثی بین من و جباری پیش آمد و تمام شد و رفت.اگر هم آن زمان از استقلال رفتم به خاطر این بود که مشکلی بین کادر فنی و بازیکنان به وجود نیاید.حالا هم که جباری در استقلال نیست و من هم تفکراتم تغییر کرده است.آن زمان حتی مدیر عامل هم برای رفتن من چیزی نگفت و خودم خواستم از تیم بروم.
    Last edited by Nasser_ZRE; 22-07-2013 at 22:11.

8. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکونام در صفحه اصلی یاهو!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن موضوع در مورد کنسل شدن رفتن نکونام به امارات به خاطر اسم لیگشون و همچنین منع ایرانیان توسط فدراسیون برای حضور در امارات و تلاش برای فسخ قرارداد خلعتبری...

10. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمال غیبت تیموریان مقابل سپاهان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیموریان در حالی به استقلال پیوسته که فعلا به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه دست در تمرینات گروهی شرکت نمی کند. او که در بازی با گسترش فولاد غایب خواهد بود شاید بازی حساس هفته دوم مقابل سپاهان را از دست بدهد.البته امیر قلعه نویی در این بازی حساس به هیچ عنوان راضی به غیبت تیموریان نیست ولی این بازیکن حتی هنوز مجوز حضور در تمرینات گروهی را از سوی پزشکان به دست نیاورده است. ظاهرا آندو باید تا دو هفته دیگر در انتظار حضور در میادین فوتبال باشد.

ساموئل: بعد از 2 بازی بدنم روی فرم می‌آید
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جی‌لوید ساموئل هافبک اهل ترینیدادوتوباگوی استقلال، در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

*شرایط استقلال را بعد از تمریناتی که در طی این مدت سپری کردید، چطور می‌بینید؟

فکر می‌کنم بعد از انجام2 بازی، بدن من هم مثل سایر بچه‌ها روی فرم می‌آید. شرایط تیم الان خوب است چون تمرینات خوبی را سپری کرده‌ایم که البته با 2،3 بازی دوستانه هم همراه بود.

*بازیکنان جدیدی جذب استقلال شده‌اند، نظرتان در خصوص آنها چیست؟

همگی آنها بازیکنان خوبی هستند. تیم بر اساس نیازهایی که در هر پست داشته، بازیکن جدید جذب کرده ولی در مسابقات معلوم می‌شود که توانایی هر یک از آنها در چه حدی است.

*خیلی‌ها معتقدند تیم فعلی استقلال، خیلی بهتر از تیم سال قبل است. با این موضوع موافقید؟

باید بازیکنان همدیگر را بشناسند و هماهنگ شوند تا بشود در این مورد حرف زد.

*در هفته اول لیگ باید در تبریز به مصاف گسترش فولاد بروید. این بازی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

من هیچ شناختی از این تیم ندارم ولی به احتمال فراوان کادرفنی، فیلم بازی‌های آنها را آنالیز کرده‌اند و اطلاعات کافی را در این خصوص به ما می‌دهند.

*امسال چه تیمهایی را مدعی قهرمانی می‌دانید؟

مثل فصل قبل 2،3 تیم هستند که مدعی‌اند ولی باید چند بازی بگذرد تا بشود در این خصوص نظر داد.

*هواداران استقلال در جریان تمرینات تیم، همواره شما را تشویق می‌کنند و بابت اینکه قراردادتان را با استقلال تمدید کردید، از شما تشکر می‌کنند. چه صحبتی با آنها دارید؟

من از آنها تشکر می‌کنم. تشویق‌های آنها به من خیلی انگیزه می‌دهد و امیدوارم امسال، بتوانم بهتر از سال قبل برایشان بازی کنم.

12. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10 درصد ورزشگاه آزادي به تراکتوري‌ها رسيد

بر اساس قوانين بين‌المللي ( قوانین مافیایی ) 8 تا 10 درصد سکوهاي ورزشگاه آزادي در ديدار هفته نخست ليگ برتر فوتبال بين تيم‌هاي پرسپوليس و تراکتورسازي به هواداران تيم تبريزي اختصاص پيدا کند.
    پارسال یادتونه بازی استقلال و تراکتور مستر تاج چی میگفت !؟! کسی هست یادش نیاد !؟ میگفت قانون برای آزادی وجود نداره هرکی زودتر اومد میشینه !

---

هفته دوم و سوم هم بازی های مارو انداختن یه روز قبل اونا !

14. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

پارسال یادتونه بازی استقلال و تراکتور مستر تاج چی میگفت !؟! کسی هست یادش نیاد !؟ میگفت قانون برای آزادی وجود نداره هرکی زودتر اومد میشینه !

---

هفته دوم و سوم هم بازی های مارو انداختن یه روز قبل اونا !
    اتفاقا خیلی هم خوب شد اقا اصن یزار همه بازیاشون بعد ما باشه همش بهونه پشت بهونه

جدیدا هم اقای مدیر در مورد نقل و انتقالات باشگاه ما صحبت کرده گویا فشار بعد تمدید نکو زیاد بوده احتمالا روزه هم هستن دیگه پیش میاد
    تیتر روزنامه استقلالم جالبه

16. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه بازی جمعه بود به ضرر مابود اما بازی راکه بردند پنج شنبه کلی به نفع ماشد . راحتر میشه رفت استادیوم!

18. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هر چقدر میخوان بازی جا به جا کنند ما که تیممون بین المللیه و با این کارا از هدفش دور نمیشه

هافبک بین المللی به اینا میگنا

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •