همه تیما امتیاز از دست دادن.
امروز هر جوری شده باید ببریم تا اختلاف رو بیشتر کنیم.
ترکیب تیم: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Flamini, Ozil, Gnabry, Giroud
همه تیما امتیاز از دست دادن.
امروز هر جوری شده باید ببریم تا اختلاف رو بیشتر کنیم.
ترکیب تیم: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Flamini, Ozil, Gnabry, Giroud
نیمۀ اول که انگار 0-0 تموم شده. جایی هست برای دیدن؟ حد اقل نیمۀ دومش رو ببینیم.
یکی باید این آرون رمزی رو بگیره!
توی این بازی هم فعلا یه گل زده و یه پاس گل داده
کلا این فصل فوق العاده آماده ست و بازیکنی مثل آرتتا دیگه نمی تونه مثل سابق به فکر فیکس بودن باشه و حتی شاید رمزی بعضی از بازی ها جا رو برای ویلشر هم تنگ کنه!
کلا آرسنال الان یکی از بهترین خط هافبک های اروپا رو داره
جالبش اینه که بعد گل هاش دیگه مرگ و میر هم رخ نداده. فکر کنم آجری چیزی به کلش خورده چون پارسال به شدت رو نرو بود
برد رو هم تبریک میگم. امیدوارم روند و فرم تیم حفظ بشه و تو بازی های مهم جوون ها روحیشون رو از دست ندن.
Serge Gnabry بازیکن آلمانی و 18 ساله که دیشب برای آرسنال گل زد، انگاری الان بعد فابرگاس جوون ترین گل زن تاریخ آرسنال تو لیگ برتر حساب میشه.
ونگر: آماده ام برای همیشه در آرسنال بمانم
سرمربی فرانسوی اکنون او که قراردادش با توپچی ها در پایان این فصل به اتمام می رسد، اعلام کرد برای تمدید قرارداد، به مذاکرات طولانی نیاز ندارد.
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تاکید کرد که آماده است تا قرارداد جدیدی با این باشگاه امضا کند.
استن کرونکه، سهامدار اصلی باشگاه لندنی، به تازگی برای تمدید قرارداد ونگر ابراز تمایل کرد و اکنون او که قراردادش با توپچی ها در پایان این فصل به اتمام می رسد، اعلام کرد برای تمدید قرارداد، به مذاکرات طولانی نیاز ندارد.
این در حاالی است که ونگر پیش از این گفته بود عجله ای برای آغاز مذاکرات تمدید قرارداد ندارد.
ونگر به خبرنگاران گفت:" خیلی خوشحالم که از حمایت استن کرونکه برخوردارم. این نکته مثبتی برای من است.
خوشحالم خواهم شد اگر برای همیشه در آرسنال بمانم زیرا به این معنی است که من نامیرا شده ام (خنده) البته من عاشق این باشگاه هستم.
نکته مثبت این است که من برای تمدید قرارداد به زمان زیادی نیاز ندارم. فکر نمی کنم این مسئله در حال حاضر مهم باشد. قبلا گفتم که می خواهم روی کیفیت تیم در این فصل تمرکز کنم. کسی نمی تواند تعهد من به این باشگاه را زیر سوال ببرد. می خواهم خوب کار کنم و موضوع ماندن من، در درجه دوم اهمیت قرار دارد."
آرسنال که در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد، این هفته میهمان سوانسی خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال دیگه سال ماست . هر سال ستاره های مارو می خریدن فن پرسی و فابرگاس و ... رو همینجوری دادیمشون ولی امسال اوزیل رو خریدیم و به نسبت تیم های دیگه لیگ کم و کسری نداریم .
فقط مصدومیت ها ممکنه ترمز تیم باشه .
خط دفاع باید نیم فصل ترمیم بشه . البته با بودن پودولسی مهاجم هامون تکمیلن ولی حیف که مصدوم شد و الان فقط جیرود رو داریم . کسی خبر نداره پودولسکی کی آماده بازی میشه ؟
خط هافبک هم که با برطرف شدن مصدومیت کازورلا و والکات به نظرم بهترین خط هافبک لیگو داریم رمسی و اوزیل و کازورلاو والکات و ویلشرو آرتتا هر کدوم ستارن
من که این فصل خیلی امیددارم و با ضعیف شدن منچستر و چلسی می تونیم شانس اول قهرمانی باشیم و بعد از مدت ها بشیم همون آرسنالی که باید باشیم
i love you legend for ever
![]()
با تاخیر برد ارزشمند جلوی سوانسی رو تبریک میگم!
این برد درست موقعی به دست اومد که همه ی تیم ها امتیاز از دست دادن مخصوصا تیم های منچستر که هر دوتاشون باختن و بهترین فرصت برای ما بود که بتونیم ازشون یه مقدار فاصله بگیریم که خدا رو شکر همینطور شد! الان تو خیلی از سایت ها اکثر طرفدارهای منچستر و لیورپول میگن که آرسنال خوش شانس بوده که هنوز بازی های سختش رو انجام نداده و اگه با big 4 بازی کنه حتما میبازه در مورد این افراد میتونم بگم که واقعا براشون متاسفم که این حرف رو میزنن اینا اصلا نمیخوان قبول کنن که آرسنال خیلی بهتر از فصل قبل هست و میتونه یکی از مدعیان باشه! ما خدا رو شکر خیلی خوب داریم تیم های متوسط و ضعیف رو میبریم و همین باعث میشه که حساسیت بازی جلوی تیم های قوی تر کمتر بشه!
در مورد بازی هم که واقعا خوب بودیم فقط روی گل سوانسی خط دفاع میتونست بهتر کار کنه!
آرون رمزی هم که ترکونده و انصافا الان یکی از بهترین های جزیره است! روی دو تا گل هم آرسنال بی نظیر کار کرد و نشون دادن که خیلی پیشرفت کردن فقط کافیه یه بار دیگه گل های بازی رو ببینید تا متوجه منظورم بشید!
لاینآپ بازیه امشب...
وولکات مصدومه؟؟؟تو تیمه حریف هم هیگواین نیست اون چی اون مصدومه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)