تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 138 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

از ابتدای امروز بعضی خبرگزاری ها میگفتن یه سورپرایز واسه هوادارای چلسی در راهه !

پیش خودمون گفتیم خبریه ولی آخرِ سر این اتفاق افتاد : لوکاکو قرضی رفت اورتون !!

عجب سورپرایزی شما جیب مارا نزن سورپرایز نخواستیم

تازه این ساعتِ آخر کلی شایعه در مورد خوان ماتا و فروشش به پی اس جی مطرح شد که خدارو شکر اتفاقی نیفتاد ...

2. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره واقعا سورپرایز بزرگی بود!
    ولی خب برای خود لوکاکو بهتر بود
    چون احتمالا مورینیو بیشتر از اتوئو و تورس استفاده می کنه و حتی شاید بعضی وقتا شورله هم به مهاجم نوک بره که در اینصورت به لوکاکو بازی نمی رسید
    شاید یه دلیلش هم این بود که دمبابا رو نتونست چلسی به تیم دیگه بده و مجبور شد این وسط لوکاکو رو فدا کنه که البته برای خود لوکاکو که بهتر شد و توی اورتون بیشتر بهش بازی می رسه
    حالا این فصل دمبابا کلا محو بشه آدم بیشتر می تونه تحمل کنه تا اینکه این اتفاق برای لوکاکو می افتاد

این روز آخری منتظر بودم میکل رو رد کنیم و یه بازیکن دیگه مثل ده روسی رو بگیریم که حیف خبری نشد
    از نظر هافبک هجومی خیلی کاملیم ولی از نظر هافبک دفاعی باز می تونستیم کاملتر بشیم
    فکر کنم برای بعضی از بازی ها مورینیو مجبور باشه که لمپارد رو نذاره و به جای یه هافبک دفاعی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کنه که این آزادی عمل بیشتری رو به هافبک های هجومی میده
    لمپارد فوق العاده ست ولی یه جورایی می تونه مثلا نقش اسکولز سابق رو توی منچستر داشته باشه و حتما نباید توی همه بازی ها باشه و از نظر بدنی هم کم میاره
    به اضافه اینکه فن خینکل هم این فصل این فرصت رو داره که خودشو نشون بده

تیمای دیگه هم خوب مهره گرفتن و این فصل از اون فصل های خیلی سخت لیگ برتره
    ولی در هر صورت این فصل ما قهرمانیم

پ.ن:
    جالبه هفته بعد با اورتون بازی داریم
    ولی مثل قرارداد قرضی پارسال لوکاکو ، این بازیکن نمی تونه جلوی چلسی بازی کنه...

4. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

حالا که میخواستیم قرضی بدیمش چرا ندادیمش دورتموند ؟
    Last edited by mohammad varaste; 03-09-2013 at 19:29.

6. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو و تائید حضورش در دوره سالانه سرمربیان یوفا

جراردو مارتینو سرمربی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست نخواهدبود
    سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی اعلام کرده که امسال هم در نشست سالانه سرمربیان یوفا که همه ساله در شهر نیون برگزار می شود حضور خواهد یافت.
    نشست امسال در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته برگزار می شود و حضور ژوزه مورینیو دراین نشست و پس از اظهارات جنجالی اش بعد از بازی سوپرکاپ اروپا که با باخت تیمش در ضربات پنالتی مقابل بایرن مونیخ به پایان رسید، با اما واگرهایی همراه بود.
    با اخراج رامیرس در بازی سوپرکاپ اروپا و باخت چلسی در ضربات پنالتی مقابل بایرن ، مورینیو موضع تندی مقابل داوری ها در یوفا گرفت و اعلام کرد که تیم های تحت هدایت او همیشه در بازیهای مهم در یوفا ده نفره می شوند و این رایک قانون نانوشته یوفا دانسته بود.گله سرمربی پرتغالی از اخراج رامیرس به خاطر خطا برروی گوتزه بود و معتقد بود که ستاره برزیلی تیمش نمی بایست از زمین مسابقه اخراج می شد.
    جراردو مارتینو سرمربی آرژآنتینی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست سرمربیان نخواهد بود.
    لیست سرمربیان دعوت شده برای حضور در نشست سالانه سرمربیان یوفا بدین ترتیب است:
    آرسن ونگر (آرسنال)، نیل لنون(سلتیک)، یورگن کلوپ (دورتموند)، فاتح تریم (گالاتاسرای) ، آنتونیو کنته (یوونتوس)، مانوئل پیگرینی (منچسترسیتی)، ماسیمیلیانو الگری (میلان)، پائولو فونسکا (پورتو)، کارلو آنچلوتی (رئال مادرید)، ژوزه مورینیو (چلسی)، ینس کلر (شالکه)، میرسا لوچسکیو (شاختار)، میروسلاو جوکیچ (والنسیا)، مورات یاکین(بازل)، ژرژ ژسوس (بنفیکا)، رافا بنیتس (ناپولی)، ولادیمیر پتکوویچ (لاتزیو)، کوربان بردیف (روبین کازان) و آندره ویلاس بواس (تاتنهام)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان مثل اینکه مورینیو اسم مایکل اسین رو از لیگ قهرمانان اروپا خط زده یعنی مایکل اینقد افت کرده ؟؟؟ من که هنوز بازیشو ندیدم توو ترکیب چلسی .... پس اون بوفالو وحشی داره کم کم محو میشه ... عجب هافبک دفاعی بودااا .... اون مصدومیت واقعا نابودش کرد.... واقعا هیف شد .. به اسین آماده خیلی احتیاج داشتیم ...
    Last edited by arashsard; 05-09-2013 at 11:34.

10. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داوید لوئیز ورد پیشنهاد بارسا: تصمیم گرفتم در چلسی بمانم

سران باشگاه بارسلونا برای خریداری لوئیز پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی را ارائه داده بودند که با پاسخ منفی لوئیز و سران چلسی مواجه شد
    سایت گل- داوید لوئیز مدافع برزیلی باشگاه چلسی دربازار نقل وانتقالات تابستانی می توانست به بارسلونا منتقل شود ولی حالا او اعلام کرده که با رد پیشنهاد بارسا در چلسی ماند. چون از ماندن در چلسی احساس خوبی می کرده.
    سران باشگاه بارسلونا درابتدا با پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی به سراغ جذب داوید لوئیز آمدند ولی سران باشگاه چلسی به سران تیم کاتالان اعلام کردند که برای فروش لوئیز دست کم در انتظار پیشنهادی 50 میلیون پوندی خواهند بود.
    لوئیز که این روزها در اردوی تیم ملی کشورش است به خبرنگاران گفت:« من پیشنهادی رسمی از بارسلونا داشتم ولی تصمیم گرفتم تا در چلسی بمانم. من خوشحالم که برای تیم بزرگی بازی می کنم ویکی از بازیکنان ملی پوشی هستم که به نمایندگی از کشورم به میدان می روم.»
    بارسلونا بعد ازناکامی در جذب لوئیز به سراغ دانیل اگر، مدافع دانمارکی لیورپول رفت که در جذب او نیز ناکام ماند. در نهایت جراردو تاتا مارتینو سرمربی جدید بارسلونا اعلام کرد که از تیمی که دارد راضی است و نیازی به جذب یک مدافع جدید احساس نمی کند.

12. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان مثل اینکه مورینیو اسم مایکل اسین رو از لیگ قهرمانان اروپا خط زده یعنی مایکل اینقد افت کرده ؟؟؟ من که هنوز بازیشو ندیدم توو ترکیب چلسی .... پس اون بوفالو وحشی داره کم کم محو میشه ... عجب هافبک دفاعی بودااا .... اون مصدومیت واقعا نابودش کرد.... واقعا هیف شد .. به اسین آماده خیلی احتیاج داشتیم ...
    والا تو پیش فصل من همه بازیهاش رو دیدم .. اگه نگم بهترین انصافآ یکی از 4-3 بازیکن برتر ما بود و خیلی آماده نشون داد. حالا نمیدونم دلیل این تصمیم مورینیو چی بوده .

ولی خوبیش اینه که میشه واسه دور حذفی اسم اسین رو اضافه کرد اگه تو نیم فصل اول بتونه نظر مورینیو رو تغییر بده

14. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مورينيو: اتوئو قهرماني ليگ برتر را مي‌خواهد

سرمربي پرتغالي چلسي فاش کرد اتوئو چون مي‌خواسته اولين بازيکني باشد که در 3 ليگ اول اروپا به قهرماني مي‌رسد به جمع آبي‌پوشان لندني پيوسته است.

ساموئل اتوئو، مهاجم کامروني تيم فوتبال آنژي ماخاچ کالا در حالي که مي‌توانست به اينتر ايتاليا بازگردد ولي ترجيح داد در آخرين روزهاي نقل‌ و‌ انتقالات تابستاني به چلسي ملحق شود، تيمي که آقاي خاص هدايتش را مجدداً بر عهده گرفته است.

به گزارش تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي در گفت‌و‌گو با شبکه تلويزيوني اين باشگاه دليل اينکه چرا اتوئو آبي‌پوشان لندني را به اينتر ترجيح داده است، اينگونه عنوان کرد: با وجود اينکه ساموئل تا به امروز عناوين زيادي به دست آورده است ولي رويايش هنوز پابرجا است.

سرمربي 50 ساله آبي‌پوشان لندن تصريح کرد: اتوئو به همان دليلي که من به اسپانيا رفتم به انگليس بازگشت. او مي‌خواهد اولين بازيکني باشد که تاکنون در 3 ليگ معتبر ايتاليا، اسپانيا و انگليس به قهرماني رسيده است. البته ساموئل بازيکني بسيار باانگيزه است و واقعاً مي‌خواست که در ليگ برتر بازي کند.

ساموئل اتوئو تا کنون با بارسلونا در لاليگا اسپانيا و با اينتر در سري A ايتاليا به قهرماني رسيده است. اين مهاجم 32 ساله همچنين يک بار با اينتر و 2 بار با بارسلونا به عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيده است.

16. 6 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لمپارد در دیدار سه شنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل اوکراین صدمین بازی ملی خود را انجام خواهد داد و جرارد منتظر است تا در این دیدار به یاد ماندنی، در کنار هم تیمی قدیمی اش باشد.

استفن
    (!!!) جرارد، کاپیتان تیم ملی انگلیس، در آستانه صدمین بازی ملی فرانک لمپارد، این هافبک باتجربه را مورد ستایش قرار داد.

لمپارد در دیدار سه شنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل اوکراین صدمین بازی ملی خود را انجام خواهد داد و جرارد منتظر است تا در این دیدار به یاد ماندنی، در کنار هم تیمی قدیمی اش باشد.
    او به خبرنگاران گفت:" امیدوارم وقتی او صدمین بازی ملی اش را انجام می دهد، من هم در بازی باشم و در آن لحظات او را همراهی کنم زیرا من در تمام این مسیر در کنار او بودم. او دوست خوب من است. نمی توانم بیش از این برای آن شب صبر کنم."

جرارد که خود در نووامبر 2012 به رکورد 100 بازی ملی رسیده بود، تاکید کرد که علی رغم انتقادهای زیادی که از این زوج در یک دهه گذشته شد، از بازی کردن در کنار لمپارد لذت می برد.
    " خیلی ها در مورد حضور همزمان من و فرانک در تیم صحبت کرده اند. می دانید که ما از بازی کردن در کنار هم لدت می بریم."

لمپارد در ابتدای تابستان قراردادش را با چلسی برای یک سال دیگر تمدید کرد و جرارد از اینکه او را همچنان در استمفوردبریج می بیند، خوشحال است:" او برای حضور در ال ای گلکسی بیش از اندازه خوب بود. در دیدارهای فصل قبل دیدید که او چه کیفیتی دارد. اگر او می رفت، اتفاق ناراحت کننده ای بود. او بازیکن فوق العاده ای است."

منبع: گل

پ.ن:
    عاشق جفتشونم، بازیکن به معانی واقعی کلمه

18. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ويکتور والدس سنگربان فصل آينده چلسي است

يک نشريه اسپانيايي اعلام کرد آقاي خاص سنگربان اسپانيايي بارسلونا را حفاظت از دروازه آبي‌پوشان لندن در فصل آينده انتخاب کرده است.

روزنامه اسپورت کاتالونيا مدعي شده است که ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي در پايان فصل جاري حکم فروش پتر چک، دروازه‌بان اهل جمهوري چک اين تيم را صادر خواهد کرد و به جاي وي ويکتور والدس که سال آخر قراردادش با آبي‌واناري‌هاي کاتالونيا را مي‌گذراند به استمفوردبريج خواهد برد.

اسپورت در اين خصوص نوشته است: «مورينيو هميشه به دروازه‌بانان کهنه‌کار علاقه داشته است. ويتور بايا در پورتو در سال 2004 که مورينيو قهرمان اروپا شد و ژوليور سزار که در سال 2010 به قهرماني اينتر در ليگ قهرمانان کمک کرد، نشان مي‌دهد که او به دروازه‌بانان پا به سن گذاشته و با تجربه علاقه بيشتري دارد. در چلسي اگرچه پتر چک يکي از همين دروازه‌بان‌ها بود اما او آنطور که بايد و شايد نتوانسته نظر مورينيو را جلب کند».

در ادامه اين گزارش آمده است: «ويکتور والدس، دروازه‌بان شماره چلسي در فصل آينده خواهد شد. سرمربي پرتغالي تلاش خود را براي پي بردن به اينکه درصد احتمال موفقيت‌اش براي جذب والدس چقدر است دست به کار شده و ظاهراً بازخورد خوبي براي اين تلاش دريافت کرده است. آينده پتر چک در چلسي نامشخص است و مدت‌ها است که گفته مي‌شود او از اين تيم جدا خواهد شد که دليل آن يا تصميم سران باشگاه است يا تمايل خود وي براي ادامه حرفه‌اش در ليگي ديگر که حتي ممکن است ليگ کشورش باشد».

ويکتور والدس فصل گذشته براي اولين بار اعلام کرد که قصد دارد در پايان قراردادش که انتهاي فصل جاري است، از کاتالان‌ها جدا شود و از آن زمان تا کنون هم بارها بر اين موضوع تاکيد کرده است.

به گزارش تسنيم

پ . ن : چک کجا این کجا!!

20. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •