خوب یه بازی دوستانست که فردا (چهارشنبه) تو آلیانس آرنا برگزار میشه دیگه! به وقت ایرانم اگه اشتباه نکنم میشه ساعت 21...
خوب یه بازی دوستانست که فردا (چهارشنبه) تو آلیانس آرنا برگزار میشه دیگه! به وقت ایرانم اگه اشتباه نکنم میشه ساعت 21...
Last edited by M E S S I; 23-07-2013 at 08:49.
" تاتا " را بهتر بشناسیم
جراردو دنیل مارتینو ملقب به تاتا متولد 20 نوامبر 1962 در روزاریو است.
جراردو مارتینو فوتبالش رو در سال 1980 و در پست هافبک تهاجمی از نیوئل اولد بویز آغاز کرد ، یکسال بعد به تنریف اسپانیا رفت و پس از یکسال بازی در آنجا بازهم با قراردادی سه ساله به نیوئل اولد بویز تیم محبوب مسی بازگشت .
در سال 1994 با قراردادی یکساله به لانوس پیوست و پس از یکسال بازهم با قراردادی یکساله به نیوئل بازگشت !!
سال 1996 به بارسلونای اکوادور پیوست و فوتبالش رو همون سال در سن 32 سالگی در تیم دیپورتیوو اوهیگینز شیلی به پایان برد
مارتینو سه بار با نیوئل اولد بویز قهرمان لیگ آرژانتین شد ، او همچنین به عنوان بهترین بازیکن تاریخ این تیم از نگاه هواداران شناخته شده.
او یک بازی ملی هم در کارنامه خود دارد !
مارتینو دو سال بعد شغل مربیگری رو برگزید و در تیم آلمیرانته براون آرژانتین با قرارداد یکساله مشغول به کار شد.
سال بعد هدایت اتلتیکو پلاتنسه رو به عهده گرفت و یکسال بعد ، سال 2000 سرمربی انستیتو کوردوبا آرژانتین شد
اما دوران موفقیت او با لیبرتاد پاراگوئه آغاز شد ، جایی که دو جام قهرمانی لیگ پاراگوئه را در دو سال فعالیتش به هواداران این تیم اهدا کرد.
فصل 2003 - 2004 سرو پورتنیو پاراگوئه رو قهرمان لیگ پاراگوئه کرد !
2004 - 2005 به فوتبال آرژانتین بازگشت و تیم کولون او را به خدمت گرفت ولی فصل بعد باز هم به لیبرتاد بازگشت و این تیم رو در یک فصل حضورش در اونجا قهرمان لیگ پاراگوئه کرد .
سال 2006 پس از موفقیت های وی در لیگ پاراگوئه فدراسیون فوتبال این کشور او را برای چهار سال به سرمربی گری پاراگوئه منصوب کرد.وی بخاطر موفقیت در اداره تیم پاراگوئه در سال 2007 بعنوان بهترین مربی آمریکای جنوبی انتخاب شد. پاراگوئه با هدایت مارتینو در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 بالاتر از آرژانتین و قبل از شیلی و برزیل بعنوان تیم سوم به جام جهانی راه یافت .
پاراگوئه در گروه ایتالیا ، نیوزیلند و اسلواکی به 5 امتیاز بعنوان تیم نخست به دور یک هشتم صعود کرد . در این دور با ژاپن بازی کرد و در ضربات پنالتی این تیم را شکست داد و در یک چهارم حریف اسپانیا شد اما با گل دقیقه 83 ویا با نتیجه نزدیک 1-0 از این تیم شکست خورد.
مارتینو در نهایت فصل 2012- 2013 سرمربی نیوئل اولد بویز شد و این تیم رو قهرمان لیگ آرژانتین کرد.
مارتینو 50 ساله هم اکنون بعنوان سرمربی بارسا برای سه سال انتخاب شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
دوستان تیم هایی که"تاتا"سرمربیشون بوده همیشه اینطور بازی می کردن:
پِرِس بالا
حفظ توپ
شیوه ی بازی هاش هم 4.3.3
پاس کوتاه
تیکی تاکا
کلا بارسایی کار میکنه...
میگن که تمرکزش هم خیلی بالاس ...
پ.ن= تو جام جهانی 2010 که خیلی خوب کار کرد و تیمش نتیجه ی فوق العاده ای گرفت و امیدوارم اینجا هم همینطور باشه...
![]()
بایرن مونیخ - بارسلونا
چهارشنبه - 92/05/02
ساعت 21:00 به وقت ایران
ورزشگاه : آلیانز آرنا
پ.ن: ظاهرا مربی تیم تو این بازی رورا هست! بازیکنایی که تو جام کنفدراسیون ها بودن هم حضور ندارن هیچکدوم. میشه گفت با ترکیب دوممون میریم و مربی هم نداریم! مسی هم هست البته اگه بخوان بازیش بدن.
امیدوارم یه شکست ناجور دیگه از بایرن نخوریم! تیم پپ که ماشالا همه رو لوله کرده تو بازی های دوستانهخدا بخیر بگذرونه. البته بازیش اهمیتی نداره برای بارسایی ها چون تیم کلا نافص و درب و داغون رفته آلمان
بازی هم از شبکه ی ZDF پخش میشه
Last edited by Iman-Emperatour; 23-07-2013 at 03:12.
اينكه سبكش با تيكى تاكا همخونى نداره رو قبول دارم اما اتفاقا سبك كاريش برگرفته از توتال فوتبال هلنديه.
هلند گاس هيدينك واقعا زيبا بازى ميكرد و ايضا روسيه 2008.
اتفاقا چلسى هيدينك يكى از معدود چلسيهايى بود كه زيبا بازى ميكرد(به جز چند بازى معدود كه با توجه به ابزارش، سبك دفاعى ترى رو به كار گرفت ، نه دفاع صرف و اتوبوس! مثل بازى با بارسا) و خوبم نتيجه ميگرفت.
ضمن اينكه هيچ اجبارى نيست كه سبك بازى ما صرفا تيكى تاكا باشه اونم به صورت ناقص و دست و پا شكسته!
تيكى تاكا بايد توسط يكى مثل پپ اجرا بشه نه امثال تيتو.
ما قبل از اومدن پپ، با رايكارد زيبا بازى ميكرديم و نتايج خوبى هم ميگرفتيم(با توتال فوتبال نه با تيكى تاكا)
الانم با هيدينك كه به نظر من بهتر از رايكارده، ميتونستيم به موفقيت برسيم.
ولى خب به هر دليلى نشد و حالا تمام قد از مارتينو حمايت ميكنيم و بهش خوشبين هستيم.
مربى خوبيه و معمولا تو هر تيمى بوده اثر مثبتى از خودش به جا گذاشته.
پاراگوئه رو به هشت تيم برتر جام جهانى رسوند و نايب قهرمان كوپا آمريكاش كرد.
تنها بازى كه از تيمش ديدم، اسپانيا-پاراگوئه بود كه با توجه به بضاعتشون خوب كار كردن و خوب اسپانيا رو بسته بودن. اگه كاسياس اون پنالتى رو نميگرفت، شايد تيم ديگه اى قهرمان ميشد!
خلاصه مطلب اينكه مربى خوبيه و زود دربارش قضاوت نكنيد.
اگه انتقادى هم هست صبر كنيد چند هفته بگذره بعد شروع كنيد به كوبيدنش![]()
تیترهای روزنامه اسپورت و الموندو - ۲۲جولای دیروز
ملاقات نهائی
بارسا امروز یکی از بین لوئیز انریکه و مارتینیو تصمیم خواهد گرفت.
1-زوبیزارتا گزارشی مطلوب در مورد Asturian به روسل خواهد داد.
2-هواداران نیز سرمربی سلتا را ترجیح می دهند.
3-مارتینیو امید خود را برای انتخاب شدن در سطح بالا نگه میدارد.
سسک، غیر قابل انتقال در نامه...
روسل پیغامی به منچستر یونایتد فرستاد تا دست از سر سسک بردارند.
تصمیم نهایی
تاتا مارتینو یا لوئیز انریکه
بارسا در حال مذاکره با دو سرمربی، احتمالاً امروز جانشین تیتو معرفی شود.
انریکه شانس بیشتری برای پیوستن به بارسا را دارد.
مسی: جشن و استراحتی در کار نیست.
مسی در روز تعطیل در سالن تمرینات حاضر شد و به تمرینات انفرادی پرداخت.
موتو جیپی در آمریکا: نمایش عالی از مارکز و لوگانو سکا .
برای پیدا کردن بهترین جایگزین برای تیتو ویلانوا .. مهم ترین انتخاب تیتو
" این بار من باید به هدف بزنم"
...
اسپورت - 23 جولای امروز
تاتا انتخاب شد
سرانجام تاتا به عنوان جایگزین تیتو انتخاب شد
بارسلونا این مربی آرژانتینی را که یکی از حامیان سبک بارسا بر روی نیمکت خود انتخاب کرد.
پویول: بیماری تیتو شوکه بزرگی بود، ولی در مبارزه پیروز خواهد شد.
.......
این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.
تیاگو آلکانتارا، هافبک جدید بایرن مونیخ، با انتشار نامه ای سرگشاده در توئیتر، از باشگاه سابقش، بارسلونا خداحافظی کرد.
این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.
او در صفحه توئیترش نوشت:" من خانه ای را ترک کردم که از 14 سالگی در آن بودم. این تصمیم دشواری بود. به هر حال آن دوره به پایان رسید و من یک دوره جدید را شروع می کنم.
اکنون همان اشتیاقی را برای بازی کردن دارم که وقتی به عنوان یک پسربچه به بارسا رفتم، داشتم. همه این اشتیاق و جاه طلبی من را به بایرن رساند. من در بارسا به عنوان یک بازیکن و یک انسان، رشد کردم. شاید این حف کلیشه ای باشد و همه در این شرایط این حرف را بزنند اما در مورد من کاملا صدق می کند. می خواهم از همه اعضای باشگاه تشکر کنم. همه چیزهایی که دارم را بارسا و هوادارانش به من داده اند. من اینجا بزرگ شدم و از اتفاقات خوب و بدش چیزهای زیادی یاد گرفتم.
هم تیمی ها، کادر فنی و مهمتر از همه شما هواداران که در پیروزی و شکست در کنار تیم بودند."
او همچنین خطاب به تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا که به تازگی به دلیل بیماری کناره گیری کرد، نوشت:" و تو، تیتو، یک مبارز هستی...همان طور که به آبیدال می گفتیم: سنگ های جاده را نگه دار، روزی با آن قلعه ای می سازی" تردیدی نیست که تو پیروز خواهی شد."
Last edited by M E S S I; 23-07-2013 at 11:02.
بخش اول کتاب ابراهیموویچ:
وي در اين کتاب نوشته:
پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا در حاليکه يک دست کت وشلوار خاکستري بر تن داشت با چهره اي نگران به من نزديک شد.از چهره اش معلوم بود که من را مناسب تيمش مي داند.
در آن زمان فقط او را يک همکار خوب مي ديدم و مثل مورينيو و کاپلو به او نگاه نمي کردم.البته اين نگاه تا قبل از جنگ بين ما بود.در پاييز سال 2009 بود که من با آمالهاي بچه گانه وارد بهترين تيم جهان شدم و 70 هزار نفر در نيوکمپ از من استقبال کردند.من در ابرها سير مي کردم.اما همه چيز آنطور که بايد پيش نمي رفت.گاهي اوقات روزنامه ها درباره من مزخرفات زيادي مي نوشتند.من پسر بده بودم.براي من بعضي کارها سخت بود اما خانواده ام راحت بودند.ما در بهترين جا زندگي مي کرديم و من در تيمم احساس قدرت مي کردم.
اما در واقع راضي نبودم
گوارديولا به من مي گفت :هي ، تو ، در اينجا ما روي ابرها نيستيم و زمين زير پاي ما است.
و من مي گفتم : البته.بسيار خوب
- ما عادت نداريم با پورشه و يا فراري به تمرينات بياييم.
من سر تکان دادم .اما واقعا به او چه ربطي داشت که با چه ماشيني مي آمدم؟وي چه مي خواهد؟اطمينان دارم براي تشويق نيازي به ماشين هاي فانتزي نيست.اما درباره من فرق مي کند.من به ماشين هايم علاقه زيادي دارم.
حالا ديگر متوجه شده بودم بارسلونا همچون مدرسه است.بازيکناني که خوب هستند با او مشکلي ندارند و همه چيز خوب پيش مي رود.مسي،ژاوي و اينيستا من را ياد هم مدرسه اي هايم مي انداختند.بهترين بازيکنان جهان ايستاده بودند و فقط سر تکان مي دادند.اين واقعا مسخره بود.در ايتاليا اگر مربي به بازيکن مي گفت بپر،بازيکن بحث مي کرد که چرا بايد اينکار را انجام دهد.
همه چيز بهم ريخته بود تلاش مي کردم تا خود را هماهنگ کنم اما نمي توانستم.مدير برنامه هايم به من گفت:چه اتفاقي افتاده ؟من تو را نمي شناسم.
هيچ کس من را نمي شناخت نه دوستهايم و نه خانواده ام.دلم براي توپ تنگ شده بود.مردم از من خوششان نمي آمد چرا که آن چيزي را که از من شنيده بودند نمي ديدند.با وجود اين فصل را بخوبي شروع کردم و پشت سر هم گل مي زدم.اما من کمي ديوانه شده بودم.من دومين انتقال گران در تاريخ فوتبال بودم.روزنامه ها مي نوشتند که زلاتان پسر سر سختي است که مشکلات اخلاقي دارد.شنيدن اين حرفها برايم سخت بود تلاش مي کردم تا خود را بخوبي نشان دهم اما نتيجه عکس گرفتم.تا جايي که به خداحافظي ازفوتبال فکر کردم.اما نمي خواستم قراردادم را فسخ کنم من يک حرفه اي بودم.
تا اينکه تعطيلات کريسمس شد و من به يک منطقه کوهستاني برفي رفتم و يک اتومبيل مخصوص جاده هاي برفي کرايه کردم هر گاه زندگي به من فشار مي آورد با سرعت خود را تخليه مي کنم.چندين بار با پورشه با سرعت 325 کيلومتر در ساعت رفتم و توسط پليس متوقف شدم ولي در آن زمان در کوه ها دست هيچ پليسي به من نمي رسيد.
تعطيلات تمام شد و من به خانه بازگشتم.دوباره فکر کردم که چه بر سرم آمده ؟من پول داشتم.نبايد بخاطر يک مربي خود را مي باختم.
بخش دوم کتاب ابرهیموویچ:
گاهی اوقات خوب بودم.در ان موقع با مسی صحبت می کردم.او یک بازیکن باور نکردنی است.خیلی او را نمی شناختم.ما با هم تفاوت زیادی داشتیم.او از 13 سالگی به بارسلونا امده بود و با فرهنگ آنها بزرگ شده بود و هیچ مشکلی با این تیم نداشت.تیم حول محور او می چرخید.وی بازیکن بزرگ است اما اکنون من امده بودم و بیشتر از او گل می زدم.مسی پیش گواردیولا رفت و گفتگر نمی خواهم سمت راست زمین بازی کنم.می خواهم در مرکز قرار بگیرم.
این همان موقعیتی بود که من در ان قرار داشتم.گواردیولا هم خیلی راحت چیدمان را تغییر داد و چیدمان از 3-3-4 به 1-5-4 تغییر کرد.من در کناره و مسی هم کنار من.اولین گامی که حضور من را کم رنگ کرد.همه توپ ها به مسی فرستاده می شد و من عملا در بازی بیکار بودم.من در زمین همچون پرنده آزاد بودم.من از آن دسته بازیکنانی بودم که می خواستم این موقعیت تغییر کند اما گواردیولا من را قربانی کرد چون مسی ستاره بود.
گواردیولا به حرف مسی گوش کرد.من داشتم با تیم سازگار می شدم و یکی پس از دیگری گل می زدم اما به یکباره در زمین در حال مرگ تدریجی شدم.او نمی توانست کل تیم را بخاطر خواسته یک نفر تغییر دهد.پس چرا من را خریده بود؟هیچ کس پول خرج نمی کند تا یک بازیکن را بکشد.گواردیولا باید به هر دو ما فکر می کرد چون بین مسئولان نا آرامی بوجود امد.من یکی از سرمایه گذاران بزرگ بودم اما احساس خوبی در بارسلونا نداشتم.چیکی بیگیریستاین مدیر ورزشی آن زمان تیم من را مجبور کرد تا با پپ صحبت کنم.یکی از دوستانم به من گفت:زلاتان همه تصور می کردند بارسلونا یک فراری خریده اما تو مثل فیات می مانی.این صحبتها من را تحریک کرد تا با مربیم صحبت کنم.
در زمان تمرینات پیش وی رفتم و خیلی با احتیاط عمل کردم چون قصد بحث و دعوا نداشتم.
-می خواهم حرف بزنم.قصد جنگیدن ندارم فقط می خواهم درباره موضوعی صحبت کنم.
او سرش را تکان داد.به نظر ترسیده بود برای همین تکرار کردم:
- اگر فکر می کنی برای مبارزه آمدم ،برگردم.فقط می خواهم حرف بزنم.
- خوبه حرف زدن با بازیکنانم را دوست دارم.
- - گوش کن.شما آنطور که باید از من در زمین استفاده نمی کنیداگر فقط یک گلزن ساده می خواهید باید اینزاگی یا کس دیگری را می خریدید.احساس می کنم یک بازیکن آزاد هستم.نمی توانم فقط به جلو و عقب بدوم.من 98 کیلو هستم.بدن من مناسب این کار نیست.
- او فقط فکر کرد و گفت:من فکر می کنم شما بتوانید اینگونه بازی کنید.
- - نه .اگر من را نیمکت نشین کنید بهتر خواهد بود.احترام برای شما قائلم.شما من را قربانی بازیکنان دیگر کرده اید.شما فراری خریده اید اما همچون فیات آن را می رانید.
- وی به فکر کردن ادامه داد و گفت:
- بسیار خوب ممکن این اشتباه باشد پس این مشکل من است.روی گزینه ها کار می کنم.
- خوشحال بودم از اینکه وی مشکل را حل خواهد کرد.
- فضای سردی بین ما حاکم شد او با چشمانش به من خیره شد.
- حالا در موقعیت جدیدم بازی فوق العاده ای را انجام می دادم.گلهای زیادی زدم.در استادیوم امارات در لیگ قهرمانان ما کاملا آرسنال را برده بودیم.استادیوم در حال جوشیدن بود.در بیست دقیقه اول گل اول را زدم و سپس یکی دیگر.با خودم می گفتم نگاه کن گواردیولا که چگونه بازی می کنم.اما ارسنال به بازی برگشت و دو گل زد آن موقع بود که احساس درد همه وجودم را گرفت.مصدومیت زلاتان برای هر تیمی دردناک بود.اما در مورد گواردیولا این طور نبود.او سه هفته با من حرف نزد حتی به ملاقات من هم نیامد.
- پس از ان وقتی برگشتم حتی به من سلام نمی کرد و حرف نمی زد و به من نگاه هم نمی کرد.وقتی وارد اتاق می شدم او بیرون می رفت.چه خبر شده بود؟فکر می کردم که من چه کاری انجام دادم.مغزم به بن بست رسیده بود.نمی توانستم بخوابم.نه به این دلیل که محتاج توجه گواردیولا بودم .او از من متنفر بود.شروع کردم با بازیکنان دیگر صحبت کردن.هیچ کس نمی دانست چه اتفاقی افتاده است.خواستم از تیری آنری که در آن زمان نیمکت نشین بود بپرسم.وی بهترین گلزن در تاریخ تیم ملی فرانسه است.وی نیز با گواردیولا مشکل داشت.
- - با من حرف نمی زند حتی نگاهم نمی کند.چه اتفاقی افتاده است؟
- - نمی دانم.
- این موضوع دیگر به شوخی گرفته شد
- هی زلاتان امروز به تو نگاه کرد؟
- نه اما امروز من او را از پشت دیدم.
- تبریک می گویم اوضاع رو به بهبودی است.
- تلخ است ولی تا حدودی به من کمک کرد.این وضعیت روی اعصابم اثر گذاشته بود و هر ساعت از خودم می پرسیدم چکار کردم؟می خواستم دوباره با او صحبت کنم.اما این اجازه را نمی داد .احساس می کردم او دیوانه است.مشکل از او بود او تمایل داشت تا در مدرسه اش همه خوب باشند و تحمل بچه بد را نداشت...
ترجمه از فوتبال آنلاین
طرفداری - تاتا در سال ۱۹۶۲ در روساریو به دنیا آمده است. او برای ۱۶ سال پیراهن باشگاه نیوولز اولد بویز را به تن کرد و چهار بار به همراه این تیم قهرمان لیگ شد. یکی از این قهرمانیها زیر نظر مارسلو بیلسا دیگر نماد این باشگاه بوده است.
به گزارش مارکا، تصمیم او مبنی بر مربیگری امری قابل پیش بینی بود. او عاشق فوتبال بود و با آن زندگی میکرد و وقتی بازنشست شد، میخواست که این راه را ادامه بدهد. او مربیگری را از سال ۱۹۹۸ آغاز کرد. اما او در پاراگوئه بزرگترین افتخار مربیگریش را به دست آورد: هفت عنوان قهرمانی همراه با باشگاه سرو پورتنو.
پس از حضوری کوتاه در آرژانتین، او بار دیگر در سال ۲۰۰۶ به اروگوئه بازگشت و توانست همراه با این تیم به جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی راه پیدا کند. پاراگوئه در آن مسابقات در برابر اسپانیا با تک گل داوید ویا شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. یک سال بعد او باشگاه گوارنی برزیل را به فینال کاپ باشگاههای امریکای جنوبی رساند. او از باشگاههای مالاگا و رئال سوسیداد پیشنهاد داشت اما آنها را رد کرد و همراه با باشگاه نیوولز اولد بویز توانست لیگ آرژانتین را ببرد و به مرحله نیمه نهایی جام لیبرتادورس برسد.
متدهای کاری مارسلو بیلسا در نحوه مربیگری وی بسیار به چشم میخورد.
او همچنین از منوتی و بیلاردو دیگر مربیان کشورش هم تاثیر گرفته است اما بیشترین تاثیرات را یودیکا و سولاری بر روی این مربی گذشته اند. نقطه مشترک مارتینو و بیلسا این است که این مربی همانند اسطوره ش به در اختیار داشتن توپ بسیار اهمیت میدهد.
تاتا همانند بیلسا اعتقاد دارد که فوتبال ورزشی است که با پاس دادن توپ سر و کار دارد و همزمان نباید استراتژی کلی بازی هم نادیده گرفته شود. او همانند بیلسا اعتقاد دارد تاثیر بازیکن در زمین از مربی بیشتر است.
برای رسیدن به موفقیت باید بازیکنان با استعدادی داشته باشید که همزمان از شخصیت بالایی برخوردار باشند و آماده چالشهای درون زمین هم باشند.
طرفداری - بنابه به اعلام یک منبع رسانهای آلمان هدایت تیم فوتبال بارسلونا در دیدار چهارشنبه شب با قهرمان اروپا برعهده یوردی رورا است.
به گزارش افکارنیوز خبرگزاری ورزش آلمان گزارش کرد کاتالانها با وجودی که شب گذشته با جراردو مارتینو،مربی ۵۰ ساله آرژانتینی به توافق رسیده و قرارداد ۳ سالهای منعقد کردند، اما برای مصاف با بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرهنا و بازی چهارشنبه شب به منظور ارج نهادن بر زحمات اولی هوینس،مدیر بایرن، از وجود یوردی رورا،مربی موقت چند وقت اخیر خود بهره خواهند گرفت.
طبق این گزارش مربی جدید کاتالانها از روز پنجشنبه کار خود را با آبی و اناریپوشان آغاز خواهد کرد.
مصاف مذکور تحت عنوان «جام هوینس» مقارن ساعت ۲۱ به وقت تهران آغاز خواهدشد و شبکه تلویزیونی ز.د.اف آن را به صورت زنده پخش خواهد کرد.
دوستان این بازی بارسلونا که از شبکه zdf پخش میشه
بی زحمت فرکانس رو میدید ؟؟
رو چه ماهواره ای هست ؟؟
کد بیس داره ؟؟
ممنون
کلیه کانالای پخش کننده بازی
Al Jazeera Sport +2اینم از zdf :
beIN Sport 1 / HD
Fanda TV
Nova Sport (czech) / HD
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 (germany) / HD1
Sky Sport HD1 (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport 1 (israel) / HD
Sport 1 Select HD (ned)
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SportKlub (hungary)
SportKlub (serbia) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3 HD (za)
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
ZDF / HD
~ AUS: Setanta Sports / plus
~ BEL: Belgacom 11+
~ ISL: Stöd 2 Sport / HD
~ SUI: TeleClub Sport 1 / HD
~ SUI: TeleClub Sport PPV
~ UAE: Al Jazeera Sport.tv
~ USA: GOL TV
~ WWW: livesport.tv $
روی هاتبرد فرکانس 11054 سیمبولریت 27500 و V
تا الان که بازی مستقیم گذاشته کد نکرده کانالش رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)