تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 30 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من جواب مورد نظرم رو قرار میدم. هر چند کامل نیست.
    نکته ای که ازش استفاده می کنیم این هست که (در حالت تعادل) اگر سطحی دور شاره ی عسل در نظر بگیریم، مقدار عسلی که در زمان dt وارد سطح می شود، برابر با مقداری است که از آن خارج می شود. همین نکته هست که باعث نازک تر شدن جریان با پایین آمدن می شود. چون هر چه پایین تر که می آییم، سرعت بیشتر می شود.
    در شکل زیر بخشی از این شاره رو نشان می دهیم:
    باید داشته باشیم:

از معادله ی مستقل از زمان داریم:

به دست می آوریم که:

h و r1 و r2 را می توانیم با خط کش اندازه بگیریم، ولی به سرعت یک نقطه هم نیاز داریم ...
    برای عسل که اون رابطه بین ارتفاع و سرعت صادق نبود چون عسل وبسکوز هست و نمیشد گفت که اتلاف انرژی وجود نداره، اما وقتی صحبت از آب شد من هم این راه رو رفتم که البته من هم مثل شما به جوابی نرسیدم.

خیلی عالی بود. شاید بشه سرعت را از فرمول خودش محاسبه کرد.
    منظورم اینه که سرعت یعنی مسافت پیموده شده در زمان t

خب فاصله را که داریم. زمان هم داریم.

اگر هم بخوایم سرعت لحظه ای را محاسبه کنیم باید از فرمول زیر بریم جلو:

v= dx / dt
    زمان رو از کجا داریم؟ نه زمان سنج داریم، نه می تونیم یک ذره سیال رو ردگیری کنیم.

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پایان نامه من راجع به سیالات بوده خدا رو شکر. پایان نامه را توی سایت (بخش 3d max) برای دانلود گذاشتم. اتفاقا ما دینامیک سیالات داریم و می شه فرمول برای ذرات نوشت.

یک پلاگین توی 3dmax هستش به نام glu3d که رفتار سیالات را شبیه سازی میکنه. این پلاگین با استفاده از فرمولهای سیالات کار می کنه. و مهمترین مبحثش هم ذرات هستند.

در جواب اینکه" نه زمان سنج داریم نه ردگیری ذره " باید بگم میشه نقطه شروع حرکت را قاشق و نقطه پایان را سطح قرار بدیم. یعنی x = h و زمان هم در این حالت راحت بدست میاد. یعنی سرعت لحظه ی فرود عسل روی زمین به راحتی قابل محاسبه هستش.

برای عسل که اون رابطه بین ارتفاع و سرعت صادق نبود چون عسل وبسکوز هست و نمیشد گفت که اتلاف انرژی وجود نداره . دوست من ما اصلا اتلاف انرژی در مبحث فیزیک نداریم. عسل ویسکوز هست و به همون نسبت انرژی چسبندگی ذرات عسل با جاذبه زمین رقابت می کنند و همدیگه را خنثی می کنند. در این حالت هم جاذبه زمین و هم ویسکوزیته عسل تغییر می کنند پس به نظرم توی سرعت تاثیری ندارند. سرعت هم به همون نسبت کم و زیاد میشه. ما اتلاف انرژی نداریم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پایان نامه من راجع به سیالات بوده خدا رو شکر. پایان نامه را توی سایت (بخش 3d max) برای دانلود گذاشتم. اتفاقا ما دینامیک سیالات داریم و می شه فرمول برای ذرات نوشت.

یک پلاگین توی 3dmax هستش به نام glu3d که رفتار سیالات را شبیه سازی میکنه. این پلاگین با استفاده از فرمولهای سیالات کار می کنه. و مهمترین مبحثش هم ذرات هستند.

در جواب اینکه" نه زمان سنج داریم نه ردگیری ذره " باید بگم میشه نقطه شروع حرکت را قاشق و نقطه پایان را سطح قرار بدیم. یعنی x = h و زمان هم در این حالت راحت بدست میاد. یعنی سرعت لحظه ی فرود عسل روی زمین به راحتی قابل محاسبه هستش.

برای عسل که اون رابطه بین ارتفاع و سرعت صادق نبود چون عسل وبسکوز هست و نمیشد گفت که اتلاف انرژی وجود نداره . دوست من ما اصلا اتلاف انرژی در مبحث فیزیک نداریم. عسل ویسکوز هست و به همون نسبتانرژی چسبندگی ذرات عسل با جاذبه زمین رقابت می کنند و همدیگه را خنثی می کنند. در این حالت هم جاذبه زمین و هم ویسکوزیته عسل تغییر می کنند پس به نظرم توی سرعت تاثیری ندارند. سرعت هم به همون نسبت کم و زیاد میشه. ما اتلاف انرژی نداریم
    صحبت بنده هم منکر وجود دینامیک سیالات نبود. حالا 3dmax که فکر می کنم برای ساختن انیمیشن استفاده میشه، اما خیلی از نرم افزارهای تخصصی مهندسی هستند که این رفتار رو شبیه سازی می کنن. اما اینا چه ربطی به حرف من داشت؟
    وقتی به dh/dt اشاره می کنید به نسبت جابجایی به زمان در حالتی اشاره می کنید وقتی این مقادیر کوچک باشند که به شما سرعت لحظه ای رو میده. اما اگر به مفادیر غیر حدی اشاره کنید (x=h) شما سرعت متوسط رو خواهید داشت. اما در اندازه گیری همان هم مشکل حواهید داشت چون هنوز مشخص نیست چطور زمان رو اندازه میگیرید و همونطوریکه قبلا اشاره شد چگونه یک ذره رو ردگیری می کنید تا مشخص کنید چقدر طول می کشه که از بالا به پایین میرسه.
    شاید در فیزیک محض از اتلاف انرژی صحبت نشه (بنده اطلاع ندارم) اما در مهندسی مکانیک برای تحلیل سیستمها از این مفهوم استفاده میشه. رابطه مورد اشاره با فرض تبدیل کل انرژی پتانسیل ناشی از سقوط به انرژی جنبشی نوشته شده که این برای عسل قابل قبول نیست. بطور شهودی هم فکر می کنم کاملا بدیهیه که سرعت تخلیه عسل بطرز قابل توجهی کمتر از آبه.
    اون قسمت رنگی رو کلا متوجه نشدم.

4. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صحبت بنده هم منکر وجود دینامیک سیالات نبود. حالا 3dmax که فکر می کنم برای ساختن انیمیشن استفاده میشه، اما خیلی از نرم افزارهای تخصصی مهندسی هستند که این رفتار رو شبیه سازی می کنن. اما اینا چه ربطی به حرف من داشت؟
    وقتی به dh/dt اشاره می کنید به نسبت جابجایی به زمان در حالتی اشاره می کنید وقتی این مقادیر کوچک باشند که به شما سرعت لحظه ای رو میده. اما اگر به مفادیر غیر حدی اشاره کنید (x=h) شما سرعت متوسط رو خواهید داشت. اما در اندازه گیری همان هم مشکل حواهید داشت چون هنوز مشخص نیست چطور زمان رو اندازه میگیرید و همونطوریکه قبلا اشاره شد چگونه یک ذره رو ردگیری می کنید تا مشخص کنید چقدر طول می کشه که از بالا به پایین میرسه.
    شاید در فیزیک محض از اتلاف انرژی صحبت نشه (بنده اطلاع ندارم) اما در مهندسی مکانیک برای تحلیل سیستمها از این مفهوم استفاده میشه. رابطه مورد اشاره با فرض تبدیل کل انرژی پتانسیل ناشی از سقوط به انرژی جنبشی نوشته شده که این برای عسل قابل قبول نیست. بطور شهودی هم فکر می کنم کاملا بدیهیه که سرعت تخلیه عسل بطرز قابل توجهی کمتر از آبه.
    اون قسمت رنگی رو کلا متوجه نشدم.
    فکر کنم توی پست بعدی گیس کشی راه بیفته
    صحبت سر ذرات بود!

لحظه آخر مد نظر من بود. سرعت لحظهای ربطی به مقادیر کوچک ندارد. مهم اینه که زمان و مکان یک لحظه را داشته باشیم. این خیلی واضحه

به محض اینکه عسل به سطح برخورد کرد زمان را نگه می داریم! به همین راحتی

اتفاقاً از جوابتون فهمیدم ببینید دوست عزیز، من گفتم ویسکوزیته عسل زیاده به همین خاطر نسبت به آب که ویسکوزیتش کمتره در مقابل جاذبه زمین مقاومت بیشتری نشون می ده به همین خاطر سرعت سقوطش کمتر از آبه. و در واقع حرفم این بود: آب ویسکوزیتش زیاد نیست سرعت سقوطش بالاست. عسل ویسکوزیتش بالاست سرعت سقوطش پایینه. این نشون میده انرژی تلف نشده. انرژی ها همدیگه را خنثی می کنن.

6. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر کنم توی پست بعدی گیس کشی راه بیفته
    صحبت سر ذرات بود!

لحظه آخر مد نظر من بود. سرعت لحظهای ربطی به مقادیر کوچک ندارد. مهم اینه که زمان و مکان یک لحظه را داشته باشیم. این خیلی واضحه

به محض اینکه عسل به سطح برخورد کرد زمان را نگه می داریم! به همین راحتی

اتفاقاً از جوابتون فهمیدم ببینید دوست عزیز، من گفتم ویسکوزیته عسل زیاده به همین خاطر نسبت به آب که ویسکوزیتش کمتره در مقابل جاذبه زمین مقاومت بیشتری نشون می ده به همین خاطر سرعت سقوطش کمتر از آبه. و در واقع حرفم این بود: آب ویسکوزیتش زیاد نیست سرعت سقوطش بالاست. عسل ویسکوزیتش بالاست سرعت سقوطش پایینه. این نشون میده انرژی تلف نشده. انرژی ها همدیگه را خنثی می کنن.
    نه بابا. گیس و گیس کشی کجا بود
    وقتی می گید dh و dt یعنی دیفرانسیل h و t ، یعنی وقتی تغییرات این پارامترها به سمت صفر میره.
    نمی دونم منظورتونو درست فهمیدم یا نه. ولی فکر کنم می گید که قاشقو در ارتفاعی معین کج می کنید و زمان رسیدن اولین ذره عسل به زمین اندازه می گیرید و فاصله رو بر اون تقسیم می کنید. این به شما سرعت متوسط رو میده نه لحظه ای. درضمن چطور زمان رو اندازه می گیرید که نگه دارید. مورد مهمتر اینه که این وضعیت باید پایدار باشه تا بتونید فرض کنید که دبی در تمامی مقاطع ثابته و بتونید از روابط ذکر شده استفاده کنید. پس بعد از برخورد عسل با زمین باید آنقدر صبر کنید تا رفتار گذرا از بین بره و وضعیت پایدار برقرار بشه و بعد هر چه رو که لازم می دونید اندازه بگیرید.
    اون قسمت بولد شده چطور نشون میده که انرژی تلف نمیشه؟ کدوم انرژی ها همدیگرو خنثی می کنن؟ اصلا منظورتون از اینکه دوتا انرژی همدیگرو خنثی کنن چیه؟
    می دونیم که انرژی پتانسیل و جنبشی رابطه خطی با چگالی دارند و از این لحاظ چگالی نقشی در تحلیل حال حاضرمون ندارد. پس یک لحظه فرض کنید آب و عسل چگالی یکسانی دارند. آنگاه:
    این عسل و اون آب وقتی اون بالا بودن انرژی پتانسیل یکسانی داشتن. حالا وقتی سقوط می کنن سرعتهای متفاوت و در نتیجه انرژی جنبشی متفاوتی دارند (برای عسل کمتره). پس این اختلاف انرژی کجا رفته؟
    تلف شده.

8. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انرژی هدر نمی رود مگر اینکه به انرژی دیگری تبدیل شود

به انرژی جنبشی تبدیل شده

-------------------------------------------------------------------------------------

این هم پایان نامه من: حتما مطالعه کنید. فکر کنم می شه با خوندنش به جواب رسید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خودم هم یه بار دیگه مطالعش می کنم

حیف که فرمولهاشو یادم رفته. باورتون نمیشه من کتاب سیالات شیمز را خوندم خودم این فرمول ها را پیدا کردم. اما الان .....

هی روزگار
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب الان یه نگاهی بهش انداختم اینو پیدا کردم:

اگر x طول لوله باشد و r شعاع لوله باشد، توزیع سرعت بصورت زیر می باشد:

همچنین از روی شعاع می توانیم تنش برشی را نیز محاسبه کنیم:

Last edited by sara_program; 31-08-2013 at 10:10. دليل: آپدیت کردن پست

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

انرژی هدر نمی رود مگر اینکه به انرژی دیگری تبدیل شود

به انرژی جنبشی تبدیل شده
    یعنی چی که "انرژی هدر نمی رود مگر اینکه به انرژی دیگری تبدیل شود"؟ منظورتون چیه از این عبارت؟
    من می گم با درنظر گرفتن اون مسایلی که درمورد چگالی تو پست قبل گفتم، سرعت عسل از آب کمتره پس انرژی جنبشی عسل هم کمتره. حالا اون قسمت از انرژی پتانسیل عسل که تبدیل به انرژی جنبشی نمیشه، چی میشه.
    این روابط لوله چه ربطی داره به بحث؟ از کجای این روابط نتیجه می گیرید که ویسکوزیته باعث اتلاف انرژی نمیشه.
    ممنون از لینکی که گذاشتین ولی دلیلی نمی بینم که بشینم پایان نامه شما رو بخونم. اگر چیزی در اونجا هست که فکر می کنید ادعاتونو اثبات می کنه همینجا ذکر کنید و بگید چگونه ادعاتونو اثبات می کنه.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب بعضی نکات دیگه واقعا نامربوط هستن اما من شخصا طرفدار آزادی پاسخگو در جواب هستم و اگر بتونین با هر ابتکاری جواب درستی رو ارائه کنید پذیرفته میشه. اما به عنوان راهنمائی چیزی که ما خواستیم اندازه‌گیری g به کمک یک ظرف عسل (آب) به مقدار کافی و یک خط‌کش هست البته یک زمان‌سنج هم شاید نیاز باشه. و طبق ایده‌ای که من دارم واقعا چیز خاص دیگری لازم نیست اما اگر فکر می‌کنید لازم هست چیز دیگری اضافه بشه،‌ اضافه کنید ولی سعی کنید ابزارها متعارف باشند.

شاید انتظار داشته باشید که همه‌ی نکات رو روشن کنیم و چیزی ناگفته نمونده باشه اما این رویکرد منجر به یک «حل» معادله‌ی ریاضی خواهد شد که تنها ابتکارش مدلسازی درست مسئله است. پس د چارچوب مسئله آزادی عمل دارید.

پ.ن: برای من در داوری نحوه‌ی استنباط و استنتاج شما از مسئله و شیوه‌ی حل مسئله مهمه. پس لطفا سعی کنید جوابهاتون در این راستا باشه نه نکات پارازیتی. کوانتوم نمره دهی ما ۰.۵ هست و کمتر ازون مشارکتی در نظر گرفته نمیشه.
    Last edited by MasterGeek; 31-08-2013 at 11:50.

12. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه نکات که نه ولی صورت مساله باید کاملا واضح و روشن باشه. بالاخره میشه از زمانسنج استفاده کرد یا نه؟ اگر پاسخ مثبته که میشه ظرف و مایع توشو از یه ارتفاع معین رها کرد و با اندازه گیری زمان سقوط، شتاب جاذبه رو پیدا کرد.

فرض هم اینه که از مقاومت هوا صرفنظر شده.
    Last edited by Iron; 31-08-2013 at 12:43.

14. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی چی که "انرژی هدر نمی رود مگر اینکه به انرژی دیگری تبدیل شود"؟ منظورتون چیه از این عبارت؟
    من می گم با درنظر گرفتن اون مسایلی که درمورد چگالی تو پست قبل گفتم، سرعت عسل از آب کمتره پس انرژی جنبشی عسل هم کمتره. حالا اون قسمت از انرژی پتانسیل عسل که تبدیل به انرژی جنبشی نمیشه، چی میشه.
    این روابط لوله چه ربطی داره به بحث؟ از کجای این روابط نتیجه می گیرید که ویسکوزیته باعث اتلاف انرژی نمیشه.
    ممنون از لینکی که گذاشتین ولی دلیلی نمی بینم که بشینم پایان نامه شما رو بخونم. اگر چیزی در اونجا هست که فکر می کنید ادعاتونو اثبات می کنه همینجا ذکر کنید و بگید چگونه ادعاتونو اثبات می کنه.
    من که ادعایی ندارم این جمله که "انرژی هدر نمی رود. فقط به انرژی دیگه تبدیل می شود" که دیگه احتیاجی به اثبات نداره.
    اصل ماده و انرژی: "انرژی هدر نمی رود. فقط به انرژی دیگه تبدیل می شود"

یه نظریه اثبات شده هستش. فیزیک اول دبیرستان هم همه خوندیمش. من حرفم چی دیگست. گیس می کشما

پایان نامه هم گذاشتم تا هرکسی خواست بخونه چون گفتم شاید به حل جواب کمک کنه.فقط مختص شما که نذاشتم شما هم دوست نداشتی نخون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •