سلام
من بازیو نصب کردم وکمی جلو رفتم بعد
به یک مشکل برخوردم. من بازیو نصب کردم و کمی هم جلو رفتم. بعد 4 تا آپدیت رو به ترتیب نصب کردم. حالا وقتی میرم تو بازی و شروع میکنم بعد از لود شدن این ارور رو میده:
مشکل از کجاست؟
![]()
سلام
من بازیو نصب کردم وکمی جلو رفتم بعد
به یک مشکل برخوردم. من بازیو نصب کردم و کمی هم جلو رفتم. بعد 4 تا آپدیت رو به ترتیب نصب کردم. حالا وقتی میرم تو بازی و شروع میکنم بعد از لود شدن این ارور رو میده:
مشکل از کجاست؟
![]()
بچه ها كسي اموزشه اين بازي داره لينكشو بده؟؟؟
شما تو همین تاپیک بگردی جواب خیلی از سوالاتت رو پیدا می کنی. در ضمن اگر سوالی بود بپرس بلد باشیم جواب می دیم !![]()
سلام دوستان
میشه کسی دوباره لینک اپدیت های این بازی رو بزاره؟؟ تو گوگل گشتم ولی چیز درست و حابی ای گیرم نیومد!
با تچکر![]()
لطفا یکی اپدیت های این بازی رو بزاره!!
خدا وکیلی هرچی گشتم پیداشون نکردم!
شما تا چه آپدیتی داری؟
مثلا این پنج تا آپدیت اول
Dont_Starve_Hungry_For_Your_Hunger-FLTDOX (4)
Dont_Starve_The_Stuff_of_Nightmares-FLTDOX (5)
Dont_Starve_Update_A_Moderately_Friendly-FLTDOX (6)
Dont_Starve_Update_June_11th-FLTDOX (2)
Dont_Starve_Update_Strange_New_Powers-FLTDOX (3)
Dont_Starve_Update_Underground-FLTDOX (1)
تورنتشون راحت پیدا میشه
آپدیت های بعدی رو هم من از همین FLT گرفتم
نسخه ی کامل آپدیت شده ش هم هست برای دانلود ,ولی من همون FLT رو ترجیح دادم
Last edited by cool11; 27-01-2014 at 21:18.
آقا کمک میخوام الان 15 روزه که زنده هستم یعنی فقط زنده موندم و پیشرفت خاصی نداشتم الان دیگه توهم زده مخش داره می پوکه نمیدونم باید چکار کنم یه سری چیزا رو ندارم برا خواب بعد اینکه ازین سنگ سیاه ها باید از کجا پیدا کرد؟
دوست عزيز. لطفا كمي بگرد . الان تو همين تاپيك من جواب اين سوال رو قبلا دادم. مطمئن باش جواب خيلي از سوالاتت رو پيدا مي كني. كمي بگرد !![]()
خیلی ممنون ولی توی سایت های فارسی که پیدا نمیشن و سایت های خارجی هم که یا فیلترن یا دانلود کردنشون خیلی عجیب و سخت هست!!!
اگه میتونید لینک دانلود تورنت یا خودشونو رو بزارید.
با تشکر![]()
خاهشا کمک کلی زحمت کشیدم تو راه یه کلا پیدا کردم لامصب یه بوفالو کنارش بود یه دفعه کلیک خورد رو ماموت بعدشم اتک و حمله کرد الان دارم فرار میکنم اینم هی بهم میرسه جرات نمیکنم برم تو بازی استاپ زدم کمک میخوام
-------------------------------
بی پدر ول کرد.
Last edited by reza-assassin; 28-01-2014 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)