تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 38 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در پاسخ به معراج عزيز:1-توى اون بازى به نظر من رئال بالأخره وا ميداد چه با اخراج پپه چه بدون اخراج. چون 90 دقيقه پرس و دويدن دنبال توپ واقعا انرژى بازيكن رو ميگيره. هر چند فكر ميكنم با من موافق باشى كه رئال تو اون بازى با توجه به خطاهاى پرتعداد راموس،آربلوا،آلونسو،آدباي ور و مشخصا پپه استحقاق يه اخراجى رو داشت!
    متاسفانه اسمتون رو هم نمی دونم و به همون "دوست عزیز" معروف بسنده می کنم.
    من روند کلی بازی رو اونجوری که در خاطرم بود گفتم و نتیجه گیری کردم و واقعا دلیلی نمی بینم برای نتیجه گیری که داشتید، فکر می کنم بهتره صحبت هامون بر اساس حدس و گمان نباشه و
    بر اساس اتفاقاتی که دیدیم، نه اتفاقاتی که حتی نشانه ای از اون ندیدیم صحبت کنیم، کما اینکه بعد از اون اخراج اشتباه، این ال کلاسیکو تنها موردی از اون ال کلاسیکوهای معروف 4 گانه انتهای
    فصل بود که رئال واگذار کرد.
    +
    با کمال احترام، به نظرم این ترکیب "(بالاخره یکی، جایی) استحقاق یک اخراج رو داشت" مغرضانه هست و جنبه ی کلی گویی داره.

2-من قصد زير سوال بردن تاكتيك بايرن رو نداشتم و فكر ميكنم كه راه خوبى رو براى بردن بارسا انتخاب كردن. در واقع تنها مشكلى كه هيچ جوره بارسا نميتونست حلش كنه و هيچ راه چاره اى براش نداشت، همين توپهاى ارسالى بود. ولى خب چند تا از كرنرهاى بايرن روى دستپاچگى بارترا و اشتباهات آلبا روى تكل زدن بود و نميشه گفت مشخصا دنبال گرفتن كرنر بودن. بالأخره كرنرهايى به دست اومد و اونها ازشون استفاده كردن.سؤال اينجاست: گلهايى كه بايرن روى كرنر زد، با اشتباه داورى به ثمر رسيدن.چه تضمينى بود كه بايرن بتونه در ادامه از اين تاكتيك به گل برسه؟ عرضم اينه كه بايرن بدون اشتباه داورى حتى از توپهاى بلند كه مهمترين نقطه ضعف بارسا هست، نتونست استفاده كنه.
    صحبت هام رو بخش بخش می کنم تا بهتر بتونیم نتیجه گیری کنیم؛
    -موقعیت های بایرن در نیمه اول محدود به کرنر نبود(در پست قبل بهش پرداختم)
    -صرفا یکی دو کرنر از 11 کرنر بایرن روی اشتباه مدافعین بارسا و به خصوص بارترای جوان به دست اومد.
    -آمار نبردهای هوایی در طول بازی تقریبا به نسبت 4 به 1 به نفع بایرن تموم شده بود و این شامل کرنرها هم میشه.
    -گل اول بایرن سالم بود و دانته بعد از ضربه سر و موقع پایین اومدن دست هاش به شونه های آلوز برخورد می کنه(رجوع شود به کارشناس داوری AS اسپانیا)، حتی اگه فیلم کامل بازی رو ببینید، آلوز بعد
    از بالا بردن دستش به نشانه ی اعتراض در ابتدای کار، دیگه اعتراضی نمی کنه و موقع خوشحالی مولر دقیقا آلوز جوراب هاش رو بالا می کشه، در صورتی که اگه واقعا دانته لحظه زدن ضربه سر فشاری وارد
    کرده بود و حقی ضایع شده بود، حداقل انتظار اعتراض جدی تری رو از آلوز داشتیم.(خصوصا با شناختی که ازش داریم)

3-لازمه كه براى چندمين بار تأكيد كنم كه بايرن با شايستگى به پيروزى رسيد و قصد بى ارزش جلوده دادن بردشون رو ندارم. اما حقيقت اينه كه اگر بازى طبق روال طبيعيش پيش ميرفت، ما الان اميدوار به صعود بوديم
    روال بازی کاملا طبیعی بود، بارسا فارغ از نتیجه در طول بازی نتونست نویر رو وادار به واکنش جدی کنه، در اون سمت والدز به جز گل های دریافتی چندین واکنش خوب داشت، درسته داوری تصمیم های
    اشتباهی برای هر دو طرف داشت و اگه بخوایم خیلی ریز بشیم شاید به این شکل بشه، یک پنالتی برای بایرن و دو گل مردود... فرضا (بین خودمون) بازی رفت رو 0-3 تصور می کنیم، بالاخره در هر صورت
    بارسا نیاز به گلزنی داشت(کمتر یا بیشتر)، ازتون دعوت می کنم صبر کنیم و ببینیم نمایش بارسا در نوکمپ به چه شکلی و با چه نتیجه ای رقم می خوره.

4-معراج جان؛ بايد اعتراف كنم كه با وجود رئالى بودنت، به شما علاقه مندم و حتى قبل از عضويت هم هميشه پستهاى فنى شما رو خوندم ولذت بردم.
    لطف داری، منم چند دوست بارسایی دارم که از هم صحبتی باهاشون خسته نمیشم.

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این ساق ها میتونن 90 دقیقه آلمان ها رو به خاک و خون بکشند...!

مسی و رونالدو برمی گردند؟

دور برگشت هنوز باقی مونده. فقط کافیه توذهنتون اون چیزی که مسی و رونالدو در فصل اخیر (فصول اخیر) رقم زدن رو مرور کنید. بازی هایی هست که اون ها به تنهایی تیم می شن، به تنهایی سه، چهار و یا حتی بیشتر هم گل می زنن. به خصوص وقتی در خانه و جلوی چشم هزاران هوادارشان بازی می کنن. لازمه که 100% آماده باشند تا نشون بدن چرا بهترین اند! مسی و رونالدو می تونن هر معادله ای رو به هم بزنن. پس همه چیز رو تموم شده ندونید! ، هرچند که آلمان ها به شدت روی دور اند اهل کابوس دیدن هم نیستند!

هنوزم هیچ پیش بینی ای نکنید، فوتبال غیر قابل پیش بینیه. این روزها که خیلی هم بیشتر!
    Last edited by M E S S I; 26-04-2013 at 21:48.

4. 16 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض بررسی کامل چهار گله‌های لیگ قهرمانان اروپا

رابرت لواندوفسکی در بازی دورتموند با رئال چهار گل زد و نامش را در کنار 8 بازیکنی قرار داد که در تاریخ لیگ قهرمانان توانسته اند در یک بازی چهار گل (و در یک مورد پنج گل) بزنند.

لیست چهار گله ها به شرح زیر است:

1. مارکو ون‌باستن

مارکو ون‌باستن، که بهترین شماره 9 روزگار اخیر فوتبال بوده اولین بازیکنی هم هست که به این دستاورد رسیده.
    مصدومیت‌ها در فصل 93-1992 لیگ قهرمانان داشت اثرش را روی او می‌گذاشت. اما این مهاجم میانی بی‌نقص کلاس بالای خودش را در پیروزی چهار بر صفر مقابل گوتنبورگ در سن‌سیرو به نمایش گذاشت. یکی از گل‌های او ضربه برگردان حیرت‌انگیزی بود که از گوشه محوطه جریمه زد!

2. سیمونه اینتزاگی

نام اینتزاگی تداعی‌کننده لیگ قهرمانان است، جایی که فیلیپو اینتزاگی سرنوشت فینال 2007 را به سود میلان رقم زد.
    اما برادر جوان‌تر پیپو هم نامش در کتاب تاریخ لیگ قهرمانان است. لاتزیو در مرحله دوم گروهی فصل 2000-1999 توانست پنج بر یک مارسی را شکست دهد و چهار گل را سیمونه زد.

3. دادو پرشو

بازیکنان بسیاری هستند که تولدشان را با یک گل جشن گرفته‌اند. اما هیچ بازیکنی مانند دادو پرشو جشنش را با چهار گل برگزار نکردهو.
    این مهاجم سابق رنجرز هرگز بهترین مهاجم دنیا نبود اما در پیروزی خیره‌کننده 8 بر 3 موناکو در مرحله گروهی مقابل دپورتیوو لاکرونیا موقعیتی از دست نداد. موناکو سرانجام به فینال 2004 رسید. پرشو و موناکو فینال را باختند اما او بی‌تردید خاطرات خوبی از تولد 29سالگی‌اش دارد.

4. رود ون‌نیستلروی

رود ون‌نیستلروی را اغلب با ون‌باستن مقایسه می‌کنند. دوران بازی او هم درخشان بود و عجیب نیست که او در دوران فوق‌العاده حضور در منچستریونایتد رکورد الگویش را تکرار کرد.
    این مهاجم سابق پی‌اس‌و در بازی مرحله گروهی فصل 05-2004 مقابل اسپارتا پراگ چهار گل زد تا تیمش چهار بر یک پیروز شود. ون‌نیستلروی با وجود رکورد رویایی در لیگ قهرماان هرگز قهرمان این رقابت‌ها نشد.

5. آندری شوچنکو

آندری شوچنکو هنوز در اوج بود که توانست تمامی گل‌های برد چهار بر صفر میلان در خانه فنرباغچه در سال 2005 را بزند.
    این مهاجم اوکراینی البته دیگر آن مهاجم سابق نشد. او سال بعد به چلسی رفت و اعتماد به نفسی را از دست داد که او را مرگبارترین مهاجم فوتبال اروپا ساخته بود.

6. لیونل مسی

اولین فردی در این لیست ما که توانست در مرحله حذفی چهار گل بزند لیونل مسی بود. او در برد بازی برگشت مقابل آرسنال در مرحله یک‌چهارم نهایی در سال 2010 چهار گل زد.
    او در سال 2012 به رکورد بهتری هم رسید و در برد 7 بر 1 مقابل بایر لورکوزن نگون‌بخت در مرحله یک‌هشتم نهایی پنج گل زد. مسی تنها بازیکنی است که توانسته در دو بازی لیگ قهرمانان چهار گل یا بیشتر بزند.

7. بافتیمبی گومیس

جالب آن که 7 بر 1 نتیجه بازی فصل پیش لیون با دینامو زاگرب هم بود.
    آن بازی هم جنجالی شد اما کسی در عملکرد تاریخی بافتیمبی گومیس تردید نداشت. ملی‌پوش فرانسوی چهار گل زد تا نامش را در کنار برخی از مشهورترین ستاره‌های فوتبال قرار دهد.

8. ماریو گومز

بایرن مونیخ هم البته پارسال در یک بازی 7 گل زد. آنها در آن بازی اما گلی نخوردند.
    ماریو گومز بهترین بازیکن میدان بود و چهار گل زد. طعنه‌آمیز آن که گفته می‌شود گومز در راه ترک بایرن است و جایش را به روبرت لواندوفسکی خواهد داد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by M E S S I; 26-04-2013 at 17:12.

6. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من قبلا هم اعتراف کردم که بارسا از میلان و تیم پاریسی بهتر بود.اما اینو قبول ندارم که در مسابقات حذفی یک تیم در این سطح فقط روی بازی برگشت یا بازی خونگی حساب باز کنه درسته حق با شماست, تیم میتونه با برنامه و استراتژی درست و با قدرت خودش یک بازی رو کنترل کنهو زمینه سازی کنه برای صعود, اما به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم که تیم برای کنترل بیاد و 4 گل یا 2 گل بخوره.در بازی میلان قبلا گفتم شاید تیرک نیانگ میتونست سرنوشت عوض کنه, مطمئنا مسی اگر به بازی برگشت با PSG نمیرسید سرنوشت میتونست عوض بشه. البته سوال من وقتی صحت پیدا میکنه که شما اصرار کنی که بارسا بازی رو کنترل کرده, قبلا هم گفتم این سوالات وقتی پیش میادکه بخوایم بگیم استراتژی بارسا در هر سه مرحله اخیر کنترل بازی بوده و با اقتدار و موفقیت تا اینجا اومده.در صورتی که بنظر من بارسا در کنترل بازی ها هم شکست خورده.
    من به عنوان طرفدار بارسا امسال فقط از يه بازى بارسا لذت بردم؛ يعنى بازى برگشت با ميلان. كلا امسال تيم رو بسيار پايين تر از سطح هميشگيش ديدم ولى با اين وجود لياقت صعود تا نيمه نهايى رو داشت. دوست عزيز اگه يه نگاهى به بازيهاى بارسا توى سالهاى قبل هم بندازى، ميبينى كه اكثرا نتيجه بازيها رو توى نيوكمپ مشخص كرده؛ پس حرف اون دوستمون اشتباه نيست. منتها ايشون يكم زيادى خوشبين هستن و به نظر من نتيجه 2-0 هم جبرانش خيلى سخت بود. براى همين هم بود كه بارسا بعد از خوردن گل دوم، به تكاپو افتاد تا بلكه يه گل بزنه و اميدوار به بازى برگشت بمونه. نتيجش هم اين شد كه 2 گل ديگه هم بخوريم.بازهم تأكيد ميكنم كه اتفاقا بارسا در كنترل بازى(كه تنها راه موفقيتش بود) به طور نسبى خوب عمل كرد.فكر نميكنم دادن سه موقعيت گل به بايرن بسيار آماده ،آمار بدى براى خط دفاع مريض بارسا باشه.البته اين روند تا گل دوم بايرن ادامه داشت و بعد از اون ديگه بارسا مجبور بود تو اون جو وحشتناك ورزشگاه گل نخوره و بايرن رو تحت فشار بذاره. كارى كه با مصدوميت مسى و خط دفاع قوى بايرن،ديگه از توان بارسا خارج بود.

8. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یحـیـی اهــری

در مورد سبکی که کل گستره فوتبال جهان راتحت تاثیر خود دارد، ایا ساده لوحانه نیست که از « اغاز پایان اقتدار » آن سخن بگوئیم؟

سایت گل - نتیجه غیرمنتظره بایرن - بارسا در فوتبال جهان بحثی را دامن زد که همچنان ادامه دارد . امروزبسیاری بر بیداری غول خفته فوتبال المان تاکید می کنند وایمان دارند پایان اقتدار مطلق بارسا نزدیک است؛ همانطور که کارشناس محترم این بازی در تلویزیون قاطعانه « اغاز پایان اقتدار بارسا » رااعلام و در اغلب رسانه های مکتوب نیز بر این تلقی تاکید شد. اما چنین تحلیلی بیش از انکه ریشه در واقعیت فوتبال امروز داشته باشد از ذهن خیال اندیش و علاقمند به پیشگوئی در فرهنگ ایرانی حکایت دارد که در ان پیشگوئی فارغ از هر منطق و بی هیچ هزینه ای فضیلتی محسوب میشود و بر جای استدلال می نشیند!

تحلیل بر این مبنا آن هم در فوتبال که از هر نظر غیر قابل پیش بینی است بی معنی است و اشاره به دو نکته بدیهی برای رد ان کافیست:

1 -چرا باید از واکنشی مشابه سه هفته قبل بارسا به باخت در میلان غافل شد و آن رادر محاسبه نیاورد؟

2 - افت امری طبیعی در فوتبال است ، چه افت مقطعی باشد و چه میان مدت . افت کوتاه بارسا دلایلی مثل آشکار شدن ضعف ها و انگیزه شدید تیم های مقابل برای رویارویی داردو افت میان مدت یک تیم می تواند به سیاست های نقل و انتقال و تغییرات در بدنه باشگاه مربوط باشد.

*اغلب امروزه بازیهای بایرن و دورتموند را اجرای ورژن المانی سبک بارسا میدانند و اگر نگوئیم تقلید ، در بهترین حالت میتوان انرا بسط سبک بارسا در فوتبال المان دانست که البته با ویژگیهائی نظیر نظم وجنگندگی تا اخرین نفس ، قدرت بدنی بالا و تلاش خستگی ناپذیر بازیکنان آن دیار ترکیب شده است و اگر از این زاویه به تحلیل این بازی بپردازیم در خلاصه ترین بیان، بایرن در این تک بازی در سطحی بالاتر از بازی همیشگی خود بازی کرد و بارسا به دلایل متعدد از جمله مصدومیت و نا آمادگی مسی (بازیکن گره گشای بارسا در شرایط سخت ) وخستگی اشکاربازیکنان ، در سطحی پائینتر از بازی معمولی خود ظاهر شد و چنین نتیجه ای رقم خورد .

* گذشته از شرایط خاص حاکم براین بازی در سالهای اخیر بهترین تیمها با بهترین مربیان با اندیشه و استراتژی مهار بازی بارسا پا بمیدان میگذارند و به جز بایرن ورئال هنوز ندیده ایم تیمی بتواند با تحمیل سبک بازی خود بارسا را از پا در آورد، اما اقتدار چندین ساله بارسا این حسن را داشته که اغلب تیمهای معتبر اروپا ، برای اعاده حیثیت هم شده به تلاشی مضاعف وادار شده اند .مثلا امسال با پدیده جدید قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی قابل توجه صدر نشینها با تیم دوم در اغلب لیگها مواجهیم . پدیده ای که حکایت از ارتقا سطح کیفی بازی این تیمها دارد که این خود را در شکل قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی با تیم دوم در لیگهای داخلی نشان می دهد .

اگر اقای فرگوسن با اعمال تغییرات به هافبک دفاعی مثل کریک مامویت شرکت موثردر بازیسازی میدهد و با کریک جدیدی مواجه میشویم که جزو 6 کاندیدای بهترین بازیکن جزیره قرار می گیرد و یا فوروارد کاملی مثل رونی را به ایفای نقش هافبک دفاعی وادار می کند و در صدد تقویت خط میانی در بازی و در درون سبک منچستر برامده ، درواقع خود را برای رقابت در سطحی بالا اماده کرده است همانطور که در بازی مقابل رئال کیفیت کنونی منچستر را به نمایش گذاشت ... در این احوال بایرن هم با اتخاذ سبکی مشابه بارسا در صدد ارتقا کیفی بازی خود برامده و با اسلحه بارسا به جنگ بارسا میرود و حتی برای تکمیل پروژه خود به همین بسنده نکرده و گواردیولا طراح این سبک را را به بایرن میاورد و همه این تلاشها به هدف رسیدن به شرایط رقابتی برابر با بارسا است .

در مورد سبکی که کل گستره فوتبال جهان راتحت تاثیر خود دارد، ایا ساده لوحانه نیست که از « اغاز پایان اقتدار » آن سخن بگوئیم؟

این نوشته بقصد تمجید و تحسین بیجا از بارسا نوشته نشده چون نگارنده خود سبک بارسا را نمی پسندد چرا که تفکر استراتژیک در این سبک بر مبنای حفظ و مالکیت توپ بنا شده که نقش دفاعی ان ( محروم کردن حریف از تصاحب توپ ) بر نقش هجومی آن غلبه دارد و از جذابیت و زیبائی فوتبال میکاهد بخصوص در مقابل حریفان ضعیف برای بیننده کسالت اور است اما منطق حکم میکند واقعیت را بپذیریم و خوش خیالانه مرگ زود رس آنرا پیشگوئی نکنیم و با استناد به یک و یا چند بازی بد از بارسا ، حکم به پایان اقتدار آن ندهیم

10. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب سوال هاتون رو می تونین در بازی های قبلی بارسا همین امسال پیدا کنید

رفت Milan 2-0 Barcelona
    برگشت نتیجه ای که لازم بود

رفت Paris Saint Germain 2-2 Barcelona
    برگشت نتیجه ای که لازم بود

نگاهی به بازی و نتایج حذفی چمپیونز لیگ بارسلونای گواردیولا هم داشته باشین

فکر می کنین همش اتفاقه؟
    برداشت من از اون دو دور کاملا برعکس شماست!

2-0 و 2-2 تو اون دو بازی نتیجه دلخواه بارسا بود؟
    100% نه اما بارسا تونست جبران کنه (از نتایج 1/8 و 1/4 سخت میشه نتیجه گرفت که تاکتیک بارسا کاملا درست بود و بی نقص اجرا شده بارسا دوبار خطر حذف رو احساس کرد!)

اتفاقا اگه طبق نظر شما باشه کادرفنی باید از اون بازیها درس میگرفت و وقتی میبینه وضعیت دفاعش اون قدر خوب نیست که بتونه بازی اول رو کنترل کنه و به فکر بازی دوم باشه، تاکتیک دیگه ای انتخاب میکرد

12. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

معراج جان؛ ارادتمند شما على هستم.متأسفانه چون فعلا با موبايل ميام اينجا، نميتونم از پست هاى بلند نقل قول بگيرم و مجبورم جواب هام رو به اين حالت بدم.1-الان دوسال از اون بازى گذشته و نميتونم چند صحنه خاص رو اسم ببرم؛ اما همونطور كه خودت هم ميدونى رئال اون مقطع خيلى خشن توى ال كلاسيكو بازى ميكرد و از 4 بازى توى 3تاش 10 نفره شد و اين اتفاقى نيست. ضمن اينكه اون حركت پپه چون خطرناك بود، كارت زرد داشت و اينكه تا اون موقع كارت زرد ديگه اى نگرفته بود،به خاط اغماض داور بود. اما اينكه گفتم رئال بالاخره كم مياورد ، به خاطر دليليه كه بعدش گفتم. تا زمانى كه پپ مربى بارسا بود تقريبا هر وقت رئال با اين شيوه بازى كرد، در نهايت باخت. تو فينال جام حذفى هم نيمه اول رئال فوق العاده بود ولى از نيمه دوم بارسا حاكم بازى شد و اگه درخشش كاسياس نبود، چه بسا رئال همون يه جام رو هم نميگرفت.2-موقعيتهاى بايرن غير از گلها، 3 تا بود:تك به تك روبن، تك به تك مولر و شوت ريبرى. و موقعيت شاخص ديگه اى نداشت. اگه داشت بگو تا من هم از اشتباه در بيام.3-ولى من فكر ميكنم دانته روى آلوز خطا كرد. اينكه بگيم چون آلوز اعتراض نكرده پس خطايى نبوده،براى من قابل قبول نيست. روى گل دوم هم خيلى اعتراض نكردن. ميشه نتيجه گرفت كه آفسايد نبوده؟ اين صحنه ها رو حتى وسط زمين هم خطا ميگيرن چه برسه به محوطه جريمه4-منظورم از روال طبيعى بازى اينه كه همه تصميمات اشتباهات داور رو كنار بذاريم. در اون صورت چى داشتيم؟ يه پنالتى براى بايرن كه شايد اصلا گل نشه. بر فرض گل شدنش نتيجه ميشد 1-0 براى بايرن تا دقيقه حدودا 70. اگه اينجور بود بارسا شايد به بازؤ برميگشت و شايد گل چهارم رو روى ضد حمله نميخورد.پس من هم در كمال احترام به نظر شما فكر ميكنم بهترين نتيجه براى بايرن 2-0 بود نه 3-0.5-فكر ميكنم بحث درباره داورى به نتيجه نميرسه ولى اشتباهات داور به قدرى زياد بود كه اجازه نميده بحثهاى فنى هم به سرانجام برسه

14. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

16. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با اینکه هنوز هم امید به صعود هر دوتیم یعنی رئال و بارسلونا دارم

ولی
    نکته جالب اینه 99 درصد هواداران رئال و بارسلونا قبل از قرعه کشی آرزو داشتن الکلاسیکو نبینن
    اما با این نتایج دیدن الکلاسیکو بهتر بود (( حداقل یکی از آلمانی ها حذف میشدن ))

18. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

1 -چرا باید از واکنشی مشابه سه هفته قبل بارسا به باخت در میلان غافل شد و آن رادر محاسبه نیاورد؟
    جواب خیلی ساده هست
    اونجا با میلان بازی می کرد
    تیمی که حتی تو لیگ خودش دیگه قدرت سابق رو نداره
    خیلی ساده لوحانه هست که امید داشت چون مثلا از میلان ( تیمی که فقط اسمش میلانه) به اون صورت برد اونوقت بشه بقیه رو هم همینطوری شکست داد.

* گذشته از شرایط خاص حاکم براین بازی در سالهای اخیر بهترین تیمها با بهترین مربیان با اندیشه و استراتژی مهار بازی بارسا پا بمیدان میگذارند و به جز بایرن ورئال هنوز ندیده ایم تیمی بتواند با تحمیل سبک بازی خود بارسا را از پا در آورد،
    البته به جز این دو تیم
    چلسی گاس هیدینگ
    اینتر مورینیو هم بارسا رو عملا فلج کرده بودن.
    نویسنده خیلی کم حافظه هست..

اما اقتدار چندین ساله بارسا این حسن را داشته که اغلب تیمهای معتبر اروپا ، برای اعاده حیثیت هم شده به تلاشی مضاعف وادار شده اند .مثلا امسال با پدیده جدید قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی قابل توجه صدر نشینها با تیم دوم در اغلب لیگها مواجهیم . پدیده ای که حکایت از ارتقا سطح کیفی بازی این تیمها دارد که این خود را در شکل قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی با تیم دوم در لیگهای داخلی نشان می دهد .
    بارسا؟!
    تو آلمان اگه دورتموند نبود بایرن هیچوقت اینقدر پیشرفت نمی کرد..بقیه جاها رو کار ندارم
    کونته یووه میکنه باید مثه بایرن با برنامه کار کنیم نه بارسا..
    برلوسکونی میگه از مدیریت آلمانها باید الگو گرفت..

جناب نویسنده؟

این نوشته بقصد تمجید و تحسین بیجا از بارسا نوشته نشده چون نگارنده خود سبک بارسا را نمی پسندد چرا که تفکر استراتژیک در این سبک بر مبنای حفظ و مالکیت توپ بنا شده که نقش دفاعی ان ( محروم کردن حریف از تصاحب توپ ) بر نقش هجومی آن غلبه دارد و از جذابیت و زیبائی فوتبال میکاهد بخصوص در مقابل حریفان ضعیف برای بیننده کسالت اور است اما منطق حکم میکند واقعیت را بپذیریم و خوش خیالانه مرگ زود رس آنرا پیشگوئی نکنیم و با استناد به یک و یا چند بازی بد از بارسا ، حکم به پایان اقتدار آن ندهیم
    مخالف نمایی و تمجید مطمئنا باور پذیر تره
    مرگ؟
    کسی مرگ رو پیشگویی نکرده .. بودن تو 4 تیم برتر اروپا مرگ نیست
    رو قله نبودن و اول نبودن مرگ نیست
    اینا خیلی باهم فرق میکنه

اینکه بارسا امسال دیگه رو قله نیست بر همه آشکاره و مطمئنا حتی همین بارسا هم سال دیگه تیمی دوست نداره باهاشون مواجه بشه

این ساق ها میتونن 90 دقیقه آلمان ها رو به خاک و خون بکشند...!
    ....
    ...... !!

20. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •