متاسفانه اسمتون رو هم نمی دونم و به همون "دوست عزیز" معروف بسنده می کنم.در پاسخ به معراج عزيز:1-توى اون بازى به نظر من رئال بالأخره وا ميداد چه با اخراج پپه چه بدون اخراج. چون 90 دقيقه پرس و دويدن دنبال توپ واقعا انرژى بازيكن رو ميگيره. هر چند فكر ميكنم با من موافق باشى كه رئال تو اون بازى با توجه به خطاهاى پرتعداد راموس،آربلوا،آلونسو،آدباي ور و مشخصا پپه استحقاق يه اخراجى رو داشت!
من روند کلی بازی رو اونجوری که در خاطرم بود گفتم و نتیجه گیری کردم و واقعا دلیلی نمی بینم برای نتیجه گیری که داشتید، فکر می کنم بهتره صحبت هامون بر اساس حدس و گمان نباشه و
بر اساس اتفاقاتی که دیدیم، نه اتفاقاتی که حتی نشانه ای از اون ندیدیم صحبت کنیم، کما اینکه بعد از اون اخراج اشتباه، این ال کلاسیکو تنها موردی از اون ال کلاسیکوهای معروف 4 گانه انتهای
فصل بود که رئال واگذار کرد.
+
با کمال احترام، به نظرم این ترکیب "(بالاخره یکی، جایی) استحقاق یک اخراج رو داشت" مغرضانه هست و جنبه ی کلی گویی داره.
صحبت هام رو بخش بخش می کنم تا بهتر بتونیم نتیجه گیری کنیم؛2-من قصد زير سوال بردن تاكتيك بايرن رو نداشتم و فكر ميكنم كه راه خوبى رو براى بردن بارسا انتخاب كردن. در واقع تنها مشكلى كه هيچ جوره بارسا نميتونست حلش كنه و هيچ راه چاره اى براش نداشت، همين توپهاى ارسالى بود. ولى خب چند تا از كرنرهاى بايرن روى دستپاچگى بارترا و اشتباهات آلبا روى تكل زدن بود و نميشه گفت مشخصا دنبال گرفتن كرنر بودن. بالأخره كرنرهايى به دست اومد و اونها ازشون استفاده كردن.سؤال اينجاست: گلهايى كه بايرن روى كرنر زد، با اشتباه داورى به ثمر رسيدن.چه تضمينى بود كه بايرن بتونه در ادامه از اين تاكتيك به گل برسه؟ عرضم اينه كه بايرن بدون اشتباه داورى حتى از توپهاى بلند كه مهمترين نقطه ضعف بارسا هست، نتونست استفاده كنه.
-موقعیت های بایرن در نیمه اول محدود به کرنر نبود(در پست قبل بهش پرداختم)
-صرفا یکی دو کرنر از 11 کرنر بایرن روی اشتباه مدافعین بارسا و به خصوص بارترای جوان به دست اومد.
-آمار نبردهای هوایی در طول بازی تقریبا به نسبت 4 به 1 به نفع بایرن تموم شده بود و این شامل کرنرها هم میشه.
-گل اول بایرن سالم بود و دانته بعد از ضربه سر و موقع پایین اومدن دست هاش به شونه های آلوز برخورد می کنه(رجوع شود به کارشناس داوری AS اسپانیا)، حتی اگه فیلم کامل بازی رو ببینید، آلوز بعد
از بالا بردن دستش به نشانه ی اعتراض در ابتدای کار، دیگه اعتراضی نمی کنه و موقع خوشحالی مولر دقیقا آلوز جوراب هاش رو بالا می کشه، در صورتی که اگه واقعا دانته لحظه زدن ضربه سر فشاری وارد
کرده بود و حقی ضایع شده بود، حداقل انتظار اعتراض جدی تری رو از آلوز داشتیم.(خصوصا با شناختی که ازش داریم)
روال بازی کاملا طبیعی بود، بارسا فارغ از نتیجه در طول بازی نتونست نویر رو وادار به واکنش جدی کنه، در اون سمت والدز به جز گل های دریافتی چندین واکنش خوب داشت، درسته داوری تصمیم های3-لازمه كه براى چندمين بار تأكيد كنم كه بايرن با شايستگى به پيروزى رسيد و قصد بى ارزش جلوده دادن بردشون رو ندارم. اما حقيقت اينه كه اگر بازى طبق روال طبيعيش پيش ميرفت، ما الان اميدوار به صعود بوديم
اشتباهی برای هر دو طرف داشت و اگه بخوایم خیلی ریز بشیم شاید به این شکل بشه، یک پنالتی برای بایرن و دو گل مردود... فرضا (بین خودمون) بازی رفت رو 0-3 تصور می کنیم، بالاخره در هر صورت
بارسا نیاز به گلزنی داشت(کمتر یا بیشتر)، ازتون دعوت می کنم صبر کنیم و ببینیم نمایش بارسا در نوکمپ به چه شکلی و با چه نتیجه ای رقم می خوره.
لطف داری، منم چند دوست بارسایی دارم که از هم صحبتی باهاشون خسته نمیشم.4-معراج جان؛ بايد اعتراف كنم كه با وجود رئالى بودنت، به شما علاقه مندم و حتى قبل از عضويت هم هميشه پستهاى فنى شما رو خوندم ولذت بردم.