تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 71 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البرز یه طوری گفتی چه قضیه ای که من یه لحظه به خودم هم شک کردم

قضیه خاصی نبود فقط اصلش توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست ودنبالش هست که من وعرفان سر اینکه بازی بین حالت low و high تفاوت زیادی وجود نداره یه ساعت بحث میکردیم
    منم اینجا با توجه به عکسها گفتم احتمالا توی این بازی هم تفاوت بین دو حالت low (یا حداقل medium) وultra خیلی بالا نیست!!

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چ قضیه ای؟

+

خط اول اشتباس،رکورد 15 میلیون کاربر آنلاین از سیاره ی دیگه ای نیومده عزیز،همه مشکل ندارن.

خط دوم اشتباس،Red Factionـو بازی کن میفهمی تخریب پذیری یعنی چی.

خط سوم اشتباس،برای گرفتن اشتباهات نسخه ی آلفا عرضه میشه.

توضیحات مربوط به نسخه ی بتا:
    درمورد بتا که خودت میبینی همون حرفایی هست که من گفتم ...TP همون بررسی ایراداس دیگه عزیز...مورد های اول و دوم هم حرف منو تایید میکنن.....درکل.دیگه ته نوب بودنه بخوای از روی BETA تصمیم گیری کنی!!!!!!!

البرز خان اگه ایراد نداشت Rockstar عذرخواهی نمیکرد ، پچ نمیداد .....همه و همه مشکل داشتن ....به آنلاین بودن نیست که ...حرفت واقعا مسخرس .....یکی یه لحظه آن میشه بعد قطع میشه ....اپس بگیم آره دیگه آن شد پس حله ! خبرنداری اصن ....

نه Red .F درحدو اندازه های BF نیست ....

باز هم میگم البرز تو اصن مولتی سری BF نزدی پس نباید نظر بدی راجب تخریب پذیری این سری ...نظرت یغرون نمیعرضه!دی!

منم اینجا با توجه به عکسها گفتم احتمالا توی این بازی هم تفاوت بین دو حالت low (یا حداقل medium) وultra خیلی بالا نیست!!
    من تو همین بتا رفتم رو سرور خالی تست کردم ، آره تفاوت چشم گیر نیست ولی خب جزئیات باآدم حرف میزنن!دی! یعنی رو Ultra جزئیات واقعا عالین دونه به دونه کار شده ....
    ولی حتی رو LOW هم لذت بخش هست .....یعنی LOW این بازی از HIGH راحت میتونم بگم 90درصد بازی های حاضر بالاتره! که خیلی نکته مثبتی هست ....و حرف بعضیا رو که میگن کسی نمیتونه بازی کنه چون سیستم بالایی میخواد رو کاملا رد میکنه ! دی!
    درکل واقعا تجربه آنلاین بینظیری میشه
    Last edited by mjorh; 07-10-2013 at 08:49.

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

در راستای بحث gta online باید منم اضافه کنم خیلی ها توی فروم های مختلف از reset و پاک شدن کاراکترشون کلی ناراحت بودن،کلی آدم بودن که به لول های بالای 30 رسیده بودن و کلی پول هم جمع کرده بودن ولی کاراکترشون ریست یا پاک شده..........
    +
    Red Faction اصلا با بتلفیلد قابل مقایسه نیست......
    +
    من تو همین بتا رفتم رو سرور خالی تست کردم ، آره تفاوت چشم گیر نیست ولی خب جزئیات باآدم حرف میزنن!دی!
    کوفتت بشه

6. 6 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 14 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سیستم مورد نیاز Battlefield 3

Minimum System RequirementsOS: Windows Vista or Windows 7
    Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
    RAM: 2GB
    Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
    Graphics card memory: 512 MB
    Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended System Requirements

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
    RAM: 4GB
    Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
    Graphics card memory: 1 GB
    Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

یهو دو برابر شد ؟! ویروس قیمت اجناس ایران به اینم منقل شده ! .

شایدم سانتریفیوژه ؟!

اصلا منطقی نیست .
    من که فکر نمیکنم این باشه . اگه اینطوری باشه با یه فیلم هندی طرفیم !
    Last edited by ™...; 13-10-2013 at 23:43.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بازی گرافیک محشری داره ، هرچند هنوز بتا هست

امروز نسخه پی سی رو دانلود کردم می تونم بگم نسبت به نسخه بتا تو ایکس باکس 100% بهتر هست از هر نظر

تنها چیزی که اعصاب منو خراب کرده این هست که بعضی ها تو بازی با RPG رو چاپر لاک می کنن میزنن با کله میخوره آدم زمین ( نمی دونم باگ هست یا نه ولی رو اعصاب هست )

اولی منم

کسی اگه بازی می کنه آیدی ORIGIN بده ادد کنم .
    Last edited by =CYBER=; 14-10-2013 at 00:22.

11. 3 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بعد از همکاری EA با Razer برای معرفی وسایل اختصاصی PC برای BF4 حالا شرکت Astro هم از هدست های مخصوص این بازی رونمایی کرد.
    این هدست با PC, Xbox 360, و PS3 (و به احتمال زیاد با PS4 و Xbox One) کار میکند. Astro A50 با قیمت $259 به فروش میرسد.

تصاویر:

برای دیدن جزئیات بیشتر درمورد این هدست و همینطور اگر خواستید این هدست رو پیش خرید کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید!

+

یک سری تصاویر جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Killzone2; 18-10-2013 at 15:49.

13. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بعد از همکاری EA با Razer برای معرفی وسایل اختصاصی PC برای BF4 حالا شرکت Astro هم از هدست های مخصوص این بازی رونمایی کرد.
    این هدست با PC, Xbox 360, و PS3 (و به احتمال زیاد با PS4 و Xbox One) کار میکند. Astro A50 با قیمت $259 به فروش میرسد.

تصاویر:

برای دیدن جزئیات بیشتر درمورد این هدست و همینطور اگر خواستید این هدست رو پیش خرید کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید!

+

یک سری تصاویر جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خود کنسول 400 دلار ، هدست 259 دلار

15. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مسئله تخریب پذیری بازی کاملا مشهود که در نسخه BC2 بهتر عمل میکرد چون فیزیک بازی مال physix انودیا بود
    ولی درنسخه 3 این موارد خیلی جزئی شدن چون موتور فیزیکی بازی havok هست
    دو موتور فیزیکی تفاوت دارن موتور اولی توسعه مال انودیا و براساس GPU یا همون Cuda پردازش میشه و چون توانایی پردازش بیشتر میتونه تحمل کنه راندمان بهتری داره
    موتور دومی توسعه مال اینتل و از CPU پردازش میشه و مشخصا راندمان کمتر
    این مورد راندمان باعث میشه نتون از جزئیات بیشتر استفاده کنن برای همن هست نسخه BF3 تخریب پذیری تقریبا کمی داشت و تقریبا خشک بود
    البته با توجه به بهینه شدن موتور havok الان وضعیت تو BF4 خیلی بهتر شد واقعا بتا 4 فیزیک من راضی کرد ویدئو مپ دیگه میدیدم خوب بود
    havok پیشرفت واقعا عالی داشت تو این مدت الان بازی watchdog با همین موتور داره کار میکنه حتی تا عمق لباس وزش باد انمیشن بازی و... میشه دید
    شک نکنید تو نسخه نهایی BF4 فیزیک عالی میتونید ببینید

پ.ن : این نسخه بتا کاری نداشته باشید با توجه به مشکلات فریم و عرضه چند پچ که کمی مجبور شدن از افکت بزن من حس کردم نسخه الفا بازی بود با کمی جزئیات بیشتر
    کلا تو این مورد خسیس بازی در اورد EA
    Last edited by Fusi0n; 18-10-2013 at 19:12.

17. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

19. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •