تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 125 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه از زیبایی و کیفیت ساخت فاکتور بگیریم تو بقیه موارد s4 سرتره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    توی همین دو مورد که شما اشاره کردین هم حداقل نظر من روی برتری S4 هست. بله زیبا دونستن یک چیز کاملاً سلیقه ای هست. بدیهیه سلیقه ی افراد هم در یک Level نیست.
    به چشم من در HTC بخش بالا و پایین نمایشگر تو گویی دو تکه ی فوق العاده بد قواره هستند که بزور به بدنه چسبونده شدند و نمای ظاهرش رو بی تناسب کرده
    در زمینه ی کیفیت ساخت هم نقطه ضعف خاصی در S4 هنوز گزارش نشده.
    ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.

2. 5 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.

داداش با اون حرفت که زیبایی سلیقه ای هست موافقم . که البته اونم جای بحث داره .
    ( به نظر من s4 طراحی خاصی نداره که بخواد یک فاکتور زیبایی شناسانه را در خودش داشته باشه )

ولی با حرفت در مورد کیفیت بدنه ها کاملا مخالفم . کیفیت که دیگه نسبی نیست . شما این حرف رو در مورد xperia z و htc one میتونی بزنی که کیفیتشون با هم متفاوته . یکی میگه من شیشه دوست دارم یکی میگه من آلومینیوم . ولی هر دوشون کیفیت قابل قبول و خوبی دارن .

ولی این پلاستیکی که سامسونگ میسازه (کاش حداقل کیفیت پلاستیکش در حد Z10 بود ) به هیچ وجه در حد کیفیت آلومینیوم htc one نیست.

البته من خودم به شخصه S4 میخرم به علت حاشیه های کناری (bazel) فوق العاده باریکش . برا من یکی از پ مهمترین فاکتور ها توی انتخاب یه گوشی همین مورده

4. 2 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

( به نظر من s4 طراحی خاصی نداره که بخواد یک فاکتور زیبایی شناسانه را در خودش داشته باشه )

ولی با حرفت در مورد کیفیت بدنه ها کاملا مخالفم . کیفیت که دیگه نسبی نیست . شما این حرف رو در مورد xperia z و htc one میتونی بزنی که کیفیتشون با هم متفاوته . یکی میگه من شیشه دوست دارم یکی میگه من آلومینیوم . ولی هر دوشون کیفیت قابل قبول و خوبی دارن .

ولی این پلاستیکی که سامسونگ میسازه (کاش حداقل کیفیت پلاستیکش در حد Z10 بود ) به هیچ وجه در حد کیفیت آلومینیوم htc one نیست.

البته من خودم به شخصه S4 میخرم به علت حاشیه های کناری (bazel) فوق العاده باریکش . برا من یکی از پ مهمترین فاکتور ها توی انتخاب یه گوشی همین مورده
    دوست عزیز شما میتونید مخالف باشید اختیار خودتونه
    ولی باید دو نکته رو یادآور بشم:
    اولاً همچین می فرمایید پلاستیک که انگار از نایلون متراکم یا پلی اتیلن یا پلی وینیل و... که پلاستیکهای رایج توی زندگی ما هستند ساخته شده!
    بدنه ی S4 از جنس پلاستیک نیست! از پلی کربنات هست! قبلاً یکبار گفتم: پلی کربنات یک پلیمر فوق العاده مقاوم هست که بعنوان شیشه ی ضد گلوله بکار میره!(حالا باز کسی جوگیر نشه بره با شاتگان بهش شلیک کنه )

دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه. چیز عجیبی بود واقعاً.
    گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.
    Last edited by Legacy's; 22-04-2013 at 17:40.

6. 2 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه. چیز عجیبی بود واقعاً.
    گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.
    یه تیزری قبلاً htc برای one s ساخته بود که توش از فناوری قوس اکسیداسیون گفته بود ، خودشون هم تو همون تیزر گفتن ممکنه کسی بگه چه لزومیه بدنه این گوشی با این فناوری که مربوط به شاتل های فضایی هست ساخته بشه ولی مهم اینه که مشتری های ما توی دستشون از لمس بدنه گوشی حس متفاوتی رو داشته باشن
    اینجا هم همینطوره ، شاید بدنه آنودایز شده one چندان کارایی نداشته باشه و حتی تو ضربه ها بیشتر از پلی کربنات آسیب ببینه اما مهم حس خوبیه که تو دست گرفتنش القا میکنه

8. 7 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

اینکه میفرمائید طراحی خاصی نداره کاملا" مخالفم.مگه میشه طراحی خاصی نداشته باشه؟!!!!به هر حال خیلیا مثل خود بنده از این نوع طراحی و حالت خوششون میاد.البته دوستان میدونن بنده به هیچ برند خاصی تعلق خاطر و تعصب ندارم چون از هر برندی شما بگی یکی دوتا گوشی دارم (کلا" کرم گوشی دارم ).
    اما در مورد جنس به نظر من خیلی بی انصافیه که اینجوری میگید پلاستیک و اینکه مقاومت نداره و.....شما یه سرچ توی اینترنت بزنید مقاومت گوشیهای مختلف رو در یک شرایط با گوشیهای سامسونگ ببینید حتما" نظرتون عوض میشه.
    اتفاقا" برعکس اونچیزی که فکر میکنید این جنس بدنه مقاومتش در اثر ضربه بیش از اونچیزیه که توی گوشیهای دیگه هست.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان فیلمه که روش چاقو کلید سکه را تست میکنه را دیدین?
    عجب چیزیه محکمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

12. این کاربر از esfhost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عجب چیزیه محکمه

نسل اول گوریلا گلس هم در برابر چاقو و سکه مقاوم بود (ویدیو هاش توی یوتوب هست). هر چند اس ۲ با خط عمقی کم ندیدیم!

14. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عجب چیزیه محکمه

نسل اول گوریلا گلس هم در برابر چاقو و سکه مقاوم بود (ویدیو هاش توی یوتوب هست). هر چند اس ۲ با خط عمقی کم ندیدیم!
    سلام.

باید توجه داشته باشیم که این ویدئو ها همه با کلید یا چاقو و.... هست اما هیچ کدوم با شیشه نیست.یعنی اگه با شیشه روی این صفحات کشیده بشه خط میفته.برای مثال ساعتتون رو با گوشیتون توی یه جیب نباید بزارید چون احتمال خط افتادن روی صفحه موبایلتون خواهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.

باید توجه داشته باشیم که این ویدئو ها همه با کلید یا چاقو و.... هست اما هیچ کدوم با شیشه نیست.یعنی اگه با شیشه روی این صفحات کشیده بشه خط میفته.برای مثال ساعتتون رو با گوشیتون توی یه جیب نباید بزارید چون احتمال خط افتادن روی صفحه موبایلتون خواهد بود.
    اصن اون موب جاش میشه تو جیب??????

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو مقایسه ای که بین عکسهای گرفته شده توسط گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان گذاشتن htc one هیچ حرفی واسه گفتن نداره که این اولترا پیکسل که میگفتن همین بود

18. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •