تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 26 اولاول ... 1420212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 259

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گل سوم دورتموند که سانتانا زد چجوری افساید بود موقعی که توپ وارد دروازه کرد یک دفاع مالاگا داخل دروازه بود که
    قانون میگه مهاجمی تو آفساید نیست که موقع زدن ضربه توسط هم تیمیش حداقل دو بازیکن تیم حریف بین اون و دروازه باشن (مهم نیست دروازه بان باشه یا مدافع)
    بین سانتانا و دروازه فقط یک بازیکن مالاگا بود پس تو آفسایده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی گل مالاگا هم از نظر من تشخیصش سخته (چون دوربین روی خط نیست)
    ولی بیشتر میشه گفت آفسایده
    Last edited by Reza31001; 10-04-2013 at 14:10.

2. 14 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سیانکی تو بازی دیشب میگفت فرانسه شانس خیلی کمه برای رفتن به جام جهانی !!!؟ درست شنیدم !؟
    سیانکی دیشب اعصابمون رو خورد کرد
    از بس مذخرف گفت دیگه داشتم بالا میاوردم

نکته جالب توجه این بود آخر بازی وقتی بازی تموم شد گفت : درسته رئال صعود کرد ولی صعود قاطعانه ای نبود (( فکر کنم اینو گفته بود ))
    یادش رفته بود تو بازی برگشت رئال خیلی بهتر از گالا بازی کرد و تو 90 دقیقه رفت و 90 دقیقه برگشت گالا فقط 20 دقیقه اول نیمه دوم تو بازی برگشت رو خیلی سرتر بود

آخه یکی نیست بگه این گزارشگرارو بزارین واسه بازی های دسته 3 ایران و یه گزارشگر درست و حسابی واسه بازی های چمپیونز قرار بدین

4. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دیشب واقعا از اون شب های به یاد موندنی لیگ قهرمانان بود و اون بازگشت ناباورانه دورتموند رو میشه گل سر سبد بازی های امسال دونست.
    ممکنه تا مدت ها از گل(های) آفساید(دو طرف) صحبت بشه ولی باید اعتراف کنیم که وقتی بازی رفت و برگشت رو با هم یکجا در نظر می گیریم، دورتموند سزاوار صعود بود.
    نباید فراموش کنیم که اگه کم دقتی بازیکن های دورتموند توی استفاده از موقعیت های بازی رفت نبود، اون بازی خیلی راحت می تونست با حساب چند گل به سود دورتموند
    رقم بخوره و کار به این مرحله کشیده نشه.

با این حال باید از کار پلگرینی تقدیر کرد، مالاگا به جرات کم ستاره ترین تیم این مرحله بود، مالاگایی که اولین دوره ی حضورش درCL رو تجربه می کرد با شایستگی تا این مرحله بالا اومد، تیمی که بعد
    از وخیم شدن اوضاع مالیش، هم از شرکت در بازی های CL و EL در دوره ی بعدی (مستقل از زمان حضورش) محروم شد و هم مجبور به فروش بهترین ستاره هاش (کازورلا و مونرال) شد، کازورلایی که
    با اختلاف محسوسی از بقیه ی بازیکنان آرسنال عملکرد بهتر داره، بازیکنی که ونگر در مورد بدو حضورش در آرسنال عنوان می کنه که بعد از فقط چند دقیقه حضورش در اولین جلسه تمرینات و پا به توپ
    شدنش، بقیه ی بازیکنان تیم فهمیدند چه بازیکنی به تیمشون اومده، مالاگایی که با همه این مشکلات با یه نمایش با برنامه و کنترل شده توی بازی برگشت، داشت دست به کار بزرگی میزد، حالا باید با
    محرومیتش دسته پنجه نرم کنه و متاسفانه حداقل تا سال آینده نمیشه آینده ی روشنی رو براش متصور بود!

صعود دورتموند مسلما باعث جذابیت بیشتر بقیه ی بازی ها میشه، تیمی که بعد از یه دوره در اوج و قهرمانی بعد از شکست یوونتوس در فینال سال 97، به خواب رفته و تا مرز ورشکستگی
    پیش رفته بود، قدم ها رو یکی یکی توی فوتبال آلمان بالا اومد و حالا زیر نظر مربی بزرگ و جاه طلبش به عنوان یه مدعی جدی کسب قهرمانی لیگ قهرمانان در امسال و سال های پیش رو
    به حساب میاد!
    تیمی که میانگین بیشترین تعداد تماشاگر رو در بازی های خونگی در سطح اروپا داره، میانگین سنی پایینی داره، با بازیکنانی که شهرت و موفقیتشون را مدیون این باشگاه هستند و مهم تر
    از همه روحیه ی جنگنده و تسلیم ناپذیری که به کمکش تونستن دو سال متوالی آلمان رو فتح کنند و حالا با اشتهای بیشتر به دنبال تثبیت جایگاهشون در بین غول های اروپا هستند!

6. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انتقاد پیگرینی از داوری: انگار بازی داور نداشت
    داور نه آفسایدها را سوت زد ونه اخراج ها را
    نخواستند که ما ببریم

سرمربی مالاگا در پایان بازی گفت:« برای ما سقف و حد و مرز قائل شدند.»

سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی شیلیایی مالاگا در پایان بازی این تیم مقابل دورتموند به شدت به انتقاد از عملکرد کریگ تامسون، داور اسکاتلندی بازی این دو تیم پرداخت

مالاگا که تا ثانیه های پایانی بازی، بلیط صعود به دور بعد را در دست داشت، در نهایت در آخرین لحظات بازی دو گل دریافت کرد تا ازگردونه رقابت ها کنار رفته و دورتموند به دور بعد برسد.

درپایان این بازی مانوئل پیگرینی با خشم تمام نسبت به عملکرد داوری صحبت کرد و دراینجا می توانید گزیده صحبت های او درکنفرانس خبری بعد از بازی به روایت آ.اس را مطالعه کنید:

*اشتباهات داوری: بعد از 2-1 شدن بازی، دیگر انگار داوری در زمین وجود نداشت. از پشت ما را می زدند، با آرنج می زدند و هل می دادند. داور نه خطایی می گرفت و نه چیزی. روی آخرین گل دورتموند شاهد دو آفساید بودیم و می بایست بندر و اشملتزر از زمین مسابقه اخراج می شدند ولی این طور نشد. اینها اصلابرخوردهای عادی ای نیستند. ما با دهانی تلخ از اینجا می رویم.سخت است فکر کنیم که تیمی که از سوی یوفا محروم است بتواند به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد . مطمئنا برای ما محدودیت و حد و مرز تعریف کردند

*تامسون (داور بازی) : در شش دقیقه پایانی بازی خبری از داور نبود. می توانند 5 یا 7 داور برای هر بازی بگذارند ولی این طوری خیلی سخت است. این داور شخصیت کافی برای سوت زدن چنین دیداری را نداشت. این مسائل در تاریخ رخ می دهد؛ شکست را می توان ظالمانه نامید ولی من موافق این کلمه نیستم. می گویند که آنها بهترین فوتبال اروپا را بازی می کنند ولی با آرنج زدن به بازیکنان حریف در محوطه جریمه کارشان را دنبال می کنند. البته به بوروسیا دورتموند هم تبریک می گویم

*برخوردی که منجر به آخرین گل بازی شد: بعید می دانم که تنها این برخورد بوده باشد. خیلی وقتها تیم های بزرگ هم براین باورند که بازی را از آنها گرفته اند. من هم در مورد این 7 دقیقه حرف می زنم. داور شخصیت لازم برای هدایت این بازی را نداشت. در یک صحنه مشخص می توان اشتباه کرد ولی فقط بحث این یک صحنه نبود. دو آفساید متوالی و دو اخراج هم بود که نادیده گرفته شد

*تنبیه و جریمه سخت: فوتبال نشان داده که به فاکتورهای متعددی وابسته است. ما بازی خوبی انجام دادیم ولی نتوانستیم و شاید هم نخواستند که ما به پیروزی برسیم

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.......................................

ویرایش: فکر میکنم اینقدر به گردن فوتبال حق داره که صدای اعتراضش رو بشنویم

ویرایش2: نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی
    یه زمانی به راحتی همه چیز رو از پیش تعیین شده میدونستیم و از یه اخراج قانونی هم داستان میساختیم
    حالا هر گونه صحبتی در مورد داوری رو بر نمیتابیم
    داوری بخشی از فوتباله و طبیعتا مثل هر بخش دیگه ای از فوتبال میشه در موردش حرف زد
    همونجور که تا حالا حرف زده شده و همه جای دنیا هم حرف زده میشه
    فقط کافیه مثل هر بحث دیگه ای خودمون رو کنترل کنیم
    Last edited by گرافيكار; 10-04-2013 at 18:26.

8. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مثل اینکه مالاگا میخواد به خاطر قضاوت داور به یوفا شکایت کنه خیلی جالبه صحبتهای پلگرینی که بعد از 1-2شدن بازی انگار داوری در زمین وجود نداشت بعد گل دومی که به دورتموند زدن افساید هم بود اون اصلن مشکلی نداشته تصمیم داور کاملن درست بوده

10. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثل اینکه مالاگا میخواد به خاطر قضاوت داور به یوفا شکایت کنه خیلی جالبه صحبتهای پلگرینی که بعد از 1-2شدن بازی انگار داوری در زمین وجود نداشت بعد گل دومی که به دورتموند زدن افساید هم بود اون اصلن مشکلی نداشته تصمیم داور کاملن درست بوده
    دوست من این رو هم در نظر داشته باش که مالاگا بدون گل دوم هم تا اون لحضه از بازی تیم صعود کننده بود
    حرف پیگرینی سر اون ده دقیقه آخره که به نظر من هم داور بازی رو از دست داده بود

من حتی سر گل آفساید دورتموند هم بحثی ندارم چون اون منطقه شلوغ بود و تشخیص اون صحنه سخت بود اما اگر جلوتر از اون دو گل دقیقه آخر، بازیکن دورتموند اخراج میشد بازی متفاوت میشد

12. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...
    ممکنه تا مدت ها از گل(های) آفساید(دو طرف) صحبت بشه ولی باید اعتراف کنیم که وقتی بازی رفت و برگشت رو با هم یکجا در نظر می گیریم، دورتموند سزاوار صعود بود.
    نباید فراموش کنیم که اگه کم دقتی بازیکن های دورتموند توی استفاده از موقعیت های بازی رفت نبود، اون بازی خیلی راحت می تونست با حساب چند گل به سود دورتموند
    رقم بخوره و کار به این مرحله کشیده نشه.

...
    سزاوار صعود؟! برای من این دید خیلی جالبه. استفاده از موقعیت ها هم بخشی از بازیه. پس چلسی پارسال ناسزاوارترین قهرمانی ممکن رو داشت. دوستانی که این نظریه رو حالا ساپورت می کنن حاضرن بگن بارسا فصل قبل با دست کم 5 برابر موقعیت شایسته صعود به فینال بود؟ بخاطر بی دقتی یا خستگی بازیکنانش. بقول علیرضا جان خیلی عجیبه. امسال از هر سالی تا همین جا بیشتر اشتباه داوری داشتیم. این همه به به! فریاد عدالت خواهی کجا رفت. حالا دیگه تیم بزرگ تر و جذاب تر باید بالا بیاد؟! به هر قیمتی

14. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سزاوار صعود؟! برای من این دید خیلی جالبه. استفاده از موقعیت ها هم بخشی از بازیه. پس چلسی پارسال ناسزاوارترین قهرمانی ممکن رو داشت. دوستانی که این نظریه رو حالا ساپورت می کنن حاضرن بگن بارسا فصل قبل با دست کم 5 برابر موقعیت شایسته صعود به فینال بود؟ بخاطر بی دقتی یا خستگی بازیکنانش. بقول علیرضا جان خیلی عجیبه. امسال از هر سالی تا همین جا بیشتر اشتباه داوری داشتیم. این همه به به! فریاد عدالت خواهی کجا رفت. حالا دیگه تیم بزرگ تر و جذاب تر باید بالا بیاد؟! به هر قیمتی
    موافقم.
    به نظرم تیمی که موقعیت های زیادی از دست میده و حذف میشه اصلا سزاوار صعود نیست چون فاقد دومین فاکتور مهم فوتبال هست ! تیمی لیاقت صعود داره که اولا دروازه خودش رو به هر نحوی ( دفاع اتوبوسی - بستن فضا ها - زیر توپ زدن.....) بسته نگه داره ، دوما از کمترین موقعیت ها بهترین استفاده رو ببره.
    به نظرم مالاگا مستحق صعود بود ، شما شرایط دو تیم رو با هم مقایسه کنید ، میبینید که مالاگا داره با کمترین امکانات ، حتی با وجود مشکلات مالی که باعث شد فصل بعد هم در لیگ قهرمانان محروم بشه جلوی دورتموند تیم دوم آلمان نتیجه مساعد میگیره......حالا کدوم تیم از لحاظ عقلی در صورت مساوی بودن مستحق بالا اومدن هست؟

16. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

گفتگوی ایبرا با سی.ان.ان(1):من پسر بد وبدعنقی نیستم

پپ به عنوان یک سرمربی ، فردی استثنایی است ولی به عنوان یک انسان، شخصیت او قابل بحث است.
    سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی پاری سن ژرمن درآستانه بازی حساس تیمش مقابل بارسلونا در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان شرکت کرده و به این نکته اشاره کرده که چهره «پسربدی» که از او ترسیم شده، واقعیت ندارد.
    اوکه درحال حاضر در بارسلونا به سر می برد و در انتظار بازی حساس تیمش در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیم کاتالان و درورزشگاه نوکمپ است، در این گفتگوی طولانی که بخش های مختلفی داشت به مسائل متفاوتی پرداخته.ما متن این گفتگوی طولانی را در دو قسمت برایتان آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش اول این گفتگو به گزارش ال موندو دپورتیوو را مطالعه کنید:
    زلاتان در این گفتگو که شامل سوال و جواب هایی به زبان انگلیس بود در مورد شخصیتش صحبت کرد و با معرفی کتابش:« من زلاتان هستم» در مورد انتقالش به تیم کاتالان در فصل 10-2009 صحبت کرد:« این حرف ها که یکی از یک روزنامه می آید و می گوید که من بدرفتار هستم و همه از اودنباله روی می کنند بس است. الان خیلی خوب، می پذیرم که افرادی هستند که بدین ترتیب درمورد من قضاوت می کنند. چون این هم بخشی از بازی است. ولی اگر من را بشناسید یا درآینده با من آشنا شوید، به نحودیگری درمورد من فکر خواهید کرد. دقیقا مثل وقتی که من به پاری سن ژرمن آمدم ،همه من را یک «پسر بد» می دانستند، چون همه فکر می کردند که من یک پسر بد و بدعنق هستم ولی این طور نبود.»
    ایبرا در ادامه صحبت هایش گفت:« بدون آشنایی و شناخت کسی، نباید درموردش قضاوت کرد.» لازم به یادآوری است که از ایبرا به عنوان یکی از بازیکنان خشن دنیای فوتبال یاد می شود ودر زمان حضورش در میلان و در درگیری با اوگوچی اونیه وو، هم تیمی اش در این تیم یکی از دنده های او را شکست و درزمانی که با رافائل فان در فارت در آژاکس همبازی بود، او را به شکستن پاهایش تهدید کرده بود ودر اردوی تیم ملی سوئد هم بارها گردو خاک به راه انداخته بود.
    خود او درادامه گفت:« کار کردن با من کار سختی نیست. باور کنید. وقتی که اعتماد من را به دست بیاوری، با 200% توان درخدمتت خواهم بود. الان حالم خوب است..اگر حال شما خوب نیست....»
    زلاتان در کتابش «من زلاتان هستم» درمورد رابطه اش با پپ گواردیولا ، سرمربی وقت بارسلونا هم مطالبی را نوشته بود و حالا در توضیح این مطلب می گوید:« می خواهم روشن و شفاف بگویم که در کتابم درمورد پپ، مثل یک انسان دیگر صحبت کردم و نه به عنوان یک سرمربی. او به عنوان یک سرمربی ، فردی استثنایی است ولی به عنوان یک انسان، شخصیت او قابل بحث است.»
    در گزارش سی.ان.ان به این نکته اشاره شده که کتاب «من زلاتان هستم» به عنوان یکی از پرفروش ترین کتاب های سال گذشته میلادی شناخته شده.

گفتگوی ایبرا با سی.ان.ان(2): به پپ گفتم: مورینیو خوب حالت را گرفته

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی پاری سن ژرمن درآستانه بازی حساس تیمش مقابل بارسلونا در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان شرکت کرده و به این نکته اشاره کرده که چهره «پسربدی» که از او ترسیم شده، واقعیت ندارد.
    اوکه درحال حاضر در بارسلونا به سر می برد و در انتظار بازی حساس تیمش در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیم کاتالان و درورزشگاه نوکمپ است، در این گفتگوی طولانی که بخش های مختلفی داشت به مسائل متفاوتی پرداخته.ما متن این گفتگوی طولانی را در دو قسمت برایتان آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش دوم و پایانی این گفتگو به گزارش ال موندو دپورتیوو را مطالعه کنید:
    زلاتان در مورد شروع کارش در بارسلونا گفت:« در بارسلونا همه چیز خوب شروع شد ولی بعد از آن مسی شروع به صحبت کردن کرد. او می خواست که در میانه بازی کند و دوست نداشت که مهاجم نوک تیم باشد. به همین خاطر سیستم تیم از 3-3-4 به 1-5-4 تغییر کرد.من بازیکنی بودم که قربانی شدم ودیگر نمی توانستم با آزادی موردنیازم برای موفقیت در زمین حرکت کنم.» ایبرا یادآوری کرد که بعد از این بود که رابطه اش با گواردیولا تیره و تارشد. او حس می کرد که در بارسلونا به او اهمیتی داده نمی شود و گفت:« این را نتیجه بی توجهی می دانستم و شرایط تحریک آمیزی بود.» در روز 1 ماه می سال 2010 و چند روز بعد از حذف بارسلونا به دست اینتر در لیگ قهرمانان اروپا، ایبرا ناامیدی اش را از اینکه تنها 5 دقیقه در بازی با ویارئال به میدان رفت ابراز کرد و همین آغاز تمام مسائل بود.
    ایبراهیموویچ در کتابش نوشته بود:« گواردیولا روی من دقت زیادی داشت ولی تدریجا از چشم او افتادم. در آن زمان حس می کردم که دشمنم رو در روی من است. سراو داد زدم که تو شجاعت و شهامت داری و شاید همین بود که اوضاع را بدتر کرد.به او گفتم که مورینیو خوب حالت را گرفته. می توانی به جهنم بروی.»
    حالا زلاتان در گفتگویش با سی.ان.ان ادامه داد:« بازگشت به نوکمپ فوق العاده است.من یک سال خیلی خوب را درآنجا پشت سرگذاشتم وتجربه بزرگی کسب کردم. در بارسلونا ، در داخل و خارج از زمین چمن درسهای زیادی آموختم. برای من بارسلونا تیمی فوق العاده است و فقط می توانم چیزهای خوبی از این تیم بگویم. الان وقتی به اینجا باز می گردم، امیدوارم که بتوانیم در بازی 4شنبه شب بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و مطمئنم که می توانیم از این بازی لذت ببریم.»
    ایبرا در ادامه در بخش دیگری از این گفتگو، به سوالات کوتاه خبرنگار که به زبان انگلیسی پرسیده می شد جواب داد:
    *مسی یا کریستیانو رونالدو؟
    مسی
    *چرا؟
    ازنظر من مسی طبیعی وذاتی است و رونالدو محصول تمرینات
    *ازیک تا ده به او چه نمره ای می دهی
    نمره ده (می خندد)
    *بزرگترین نقطه ضعفت
    باید فکر کنم.در فوتبال یا در زندگی؟ شاید شیوه رفتاری ام با توپ
    *بهترین مدافع دنیای فوتبال
    مالدینی
    *بهترین سرمربی
    سرمربیان خوب زیادی داشتم: کاپلو و مورینیو
    *پاریس میلان یا بارسلونا؟
    میلان
    *موی کوتاه یا موی بلند؟
    موی بلند؛قدرت من درموهایم نهفته است
    *بور یا سبزه؟
    همسر من بور است.به همین خاطر باید بگویم که بور تا به دردسر نخورم
    *اگر فوتبالیست نمی شدی...
    وکیل می شدم. شغلی که پدرم خیلی دوست داشت
    *رویای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در سر داری؟
    خیلی دوست دارم قهرمان شوم ولی این هیچ بار معنایی خاصی ندارم.چون کارنامه ورزشی من از هرنظر فوق العاده بوده.
    لازم به ذکر است که زلاتان در طول سالهای 2004 تا 2011، هشت جام قهرمانی مختلف در 5 باشگاه متفاوت کسب کرده.حالا او در پاری سن ژرمن می تواند ششمین قهرمانی اش در لیگ یک کشور بزرگ را با تیمی متفاوت به دست آورد.

18. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ترکیب دو تیم یوونتوس و بایرمونیخ

20. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •