تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 59 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجله معتبر EDGE در اخرین تحلیل خود در ماه اگوست به تحلیل و بررسی کنسول های نسل بعد پرداخته که این عکس روی جلد این مجله نیز به این شکل با این جملات همراه بود

مجله با قرار دادن عکس کنسول PS4 که روی ان نوشته شده : ( این انتخاب کنسول نسل بعد شما خواهد بود ، PS4 تنها انتخاب نسل بعد شما است )
    در ادامه نوشته های روی جلد مجله در مورد کنسول Xone اشاره داشته است که : ( که چگونه مایکروسافت متلاشی شد ، و ادامه راه مایکروسافت به تباهی است با توجه به اشتباهاتش )

برای دونستن جزییات مجله باید منتظر منتشر شدن ان باشیم
    Last edited by Layken; 03-07-2013 at 14:24.

2. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

با سلام دوستان یه سوال با این اوضاع بازی های این کنسول ها برای مثال بازی ایکس باکس جدید برای ایکس باکس قدیمی 360 میاد یا نه؟

4. این کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با سلام دوستان یه سوال با این اوضاع بازی های این کنسول ها برای مثال بازی ایکس باکس جدید برای ایکس باکس قدیمی 360 میاد یا نه؟
    احتمال خیلی زیاد نه نمیاد - شاید بعضی بازی های خیلی خاص به صورت پلتفرم مشترک بیاند (با توجه به زر و زور مایکروسافت که گفته بود کسانی که اینترنت ندارند برند 360 بخرند).
    حالا نگرانی شما اصلا برای چی هست ؟ مساله زیاد مهمی نیست که . تا این کنسولها بخواند جا بیوفتند و تعداد بازیهاشون از یک حدی بگذره و به نوعی روی بازار تسلط مطلق پیدا کنند و این تسلط باعث بشه کنسولهای نسل قبلشون سوت بشند قیمتشون هم کلی افت کرده و میشه راحت یکی خرید .

6. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا نگرانی شما اصلا برای چی هست ؟ مساله زیاد مهمی نیست که . تا این کنسولها بخواند جا بیوفتند و تعداد بازیهاشون از یک حدی بگذره و به نوعی روی بازار تسلط مطلق پیدا کنند و این تسلط باعث بشه کنسولهای نسل قبلشون سوت بشند قیمتشون هم کلی افت کرده و میشه راحت یکی خرید .
    مگه 500 دلار خیلی زیاده؟ الان خیلی موبایل ها هستند 600 هفتصد یورو هستن.فکر کنم به نسبت این موبایل ها 500 دلار واقعا قیمت خوبیه.البته تو ایران بیشتر از این قیمت به فروش میرسه مثلا حدود 2 الی 2.5 میلیون تومان که بازم به نسبت قیمت لپ تاپ ها که تو ایران بین 2 میلیون تا 5 میلیون تومنه بازم می بینیم به نسبت اینا قیمت واقعا خوبه.من که روز اول بیاد میخرمش چون ارزشش رو داره یعنی اصلا نمی تونم تحمل کنم Fifa 14 نسل بعد رو بازی نکنم
    Last edited by konami-pes; 04-07-2013 at 19:42.

8. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مگه 500 دلار خیلی زیاده؟ الان خیلی موبایل ها هستند 600 هفتصد یورو هستن.فکر کنم به نسبت این موبایل ها 500 دلار واقعا قیمت خوبیه.البته تو ایران بیشتر از این قیمت به فروش میرسه مثلا حدود 2 الی 2.5 میلیون تومان که بازم به نسبت قیمت لپ تاپ ها که تو ایران بین 2 میلیون تا 5 میلیون تومنه بازم می بینیم به نسبت اینا قیمت واقعا خوبه.من که روز اول بیاد میخرمش چون ارزشش رو داره یعنی اصلا نمی تونم تحمل کنم Fifa 14 نسل بعد رو بازی نکنم
    من که فعلن دارم قسط کامپیوترم رو میدم ماهی 250 یورو کمرم رو شکونده حسابی . تازه باید قسط ماشین رو هم بدم
    احتمالا بر خلاف همیشه این نسل رو همون زرتی نمیخرم و جاش توی کلکسیونم تا مدتهای زیادی خالی میمونه همون طور که Wii u و Vita جاشون خالیه :(

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من که فعلن دارم قسط کامپیوترم رو میدم ماهی 250 یورو کمرم رو شکونده حسابی . تازه باید قسط ماشین رو هم بدم
    احتمالا بر خلاف همیشه این نسل رو همون زرتی نمیخرم و جاش توی کلکسیونم تا مدتهای زیادی خالی میمونه همون طور که Wii u و Vita جاشون خالیه :(
    میلاد فعلا توی نظر خودت بهترین کنسول نسل بعد چیه؟!
    اگه روز ریلیز هر دو فردا باشه و توام مجبور باشی یکی رو بخری کدوم رو انتخاب میکنی؟!

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد فعلا توی نظر خودت بهترین کنسول نسل بعد چیه؟!
    اگه روز ریلیز هر دو فردا باشه و توام مجبور باشی یکی رو بخری کدوم رو انتخاب میکنی؟!
    قطعا Ps4 یعنی حتی فکر هم نمیکنم در باره XOne

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چرا؟

ولی من قطعا X1 هیچی لایو ایکس باکس نمیشه

16. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

قشنگ دلایلت رو باز کن ببینم چرا نظرمون یکیه!!!!!

چرا؟

چرا هیچی XBL نمیشه؟!
    مگه چیش بهتر از PSN هست؟!
    به خاطر اینکه پولیه؟!

18. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا؟

چراشو پایین تر میگم .

قشنگ دلایلت رو باز کن ببینم چرا نظرمون یکیه!!!!!

چرا هیچی XBL نمیشه؟!
    مگه چیش بهتر از PSN هست؟!
    به خاطر اینکه پولیه؟!
    اولیش اینکه تجربه نشون داده بازیهای انحصاری مایکروسافت به گرد پای بازیهای انحصاری سونی هم نمیرسند .
    از اونجایی که من هر دو کنسول رو دارم خوب میدونم که کنترلر کدم خوش دست تره . کنترلر Xbox مزخرف به معنی واقعیه ! یک جهت بالا رو نمیتونی روی دیجی پدش بدون دردسر فشار بدی
    سومیش اینکه این حرکتهای اخیر مایکروسافت باعث شده که من بهش توی این نسل اعتماد نکنم به خصوص که من اغلب برای بازی نو پول نمیدم مگر واقعا یک چیز خاصی باشه . در ضمن بازی دست دوم یک سال گارانتی داره چیزی که بازی نو نداره .
    از محیط لایو خوشم نمیاد ! به نظر من همش هارت و پورت و قمپز اضافیه . عملا فرقی با PSN نداره و تنها فیچری که من توی این شبکه ها استفاده میکنم بازی آنلاین با بقیه هستش که PSN هم بهتر جواب میده هم آدمهای توش کول تر و باحاتر هستند .مثلا من وقتی دارم ماهی 20 یورو هزینه اشتراک LoveFilm میدم و دسترسیه به Sky توی خونه دارم و مشترکش هستم دلیلی نداره برم فیلم از روی شبکه لایو مایکروسافت ببینم ! وقتی آهنگهام رو از آیتیونز (اگر بخرم) میخرم هیچ دلیلی نداره از لایو استفاده کنم . خلاصه اینکه لایو چیز خاصی نداره .
    من خر شدم سر کینکت رفتم یک باندل کینکت خریدم و اینچنین بود که دو ایکس باکسه شدم ! از وقتی خریدمش کلا نیم ساعت هم روشنش نکردم ! من همش یا PSP دستمه یا دارم با Wii ور میرم یا با Ps3 بازی میکنم یا پای کامپیوترم . از 360 استفاده چندانی نمیکنم چون باهاش حال نمیکنم به نظرم کنسول بیخودیه . تنها دلیلی که جلوی PS3 نابود نشد این بود که خیلی خیلی خیلی خیلی زود تر از PS3 هَک شد وگرنه اگر مثل Ps3 دیر هَک میشد فاتحه اش خیلی وقت پیش خونده شده بود . در ضمن این رو هم بگم که یک وقتی فکر نکنید این اروپایی ها و آمریکایی ها پسر پیغمبر هستند و همش بازی اوریج میخرند !!!
    داشته باشید این جناب اندی کالین رو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینها تا دلتون بخواد توی اروپا هست مثل این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خیلی های دیگه .
    کنترلر 360 باطری میخوره و باطری های شارژیش هم مفتشون گرونه ! تازه گارانتی هم نداره .
    روی 360 نمیتونید هارد رو به سادگی ارتقا بدید و حتما باید برید آت و آشغالهای خود مایکروسافت رو بخرید ببندید روش که قیمتشون وحشتناک فضایی هست .
    360 با جاروبرقی توی تولید سر و صدا فرق چندانی نداره ! باز جاروبرقی اگر صدا میده آشغالها رو جمع میکنه

خلاصه اینکه تجربه 360 اصلا تجربه خوبی برای من نبوده و به همین دلیل کنسول بعدی مایکروسافت برای من یک کنسول درجه دو محسوب میشه و اول Ps4 میخرم و شاید اصلا X1 نخرم . فعلا الویت های مهم تری از X1 مثل Wii u و ویتا توی فهرست هستند که به خاطر این ولخرجی های اخیر نتونستم بخرمشون .

20. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •