آقا حل شد مرسی
آقا یه نفر میگفت این بازی تو گیم نت ها بسیار رایج هست
مگه میشه بازی کرکی مثل این رو تو گیم نت ها به کار برد؟؟
حالا واقعا تو گیم نت ها رایج هست؟؟
پایان غمگین The Witcher 3 به پست ما خورد
وقتی تو نت سرچ کردم فهمیدم تا الان 26 پایان مختلف از این بازی ثبت شده
از شانس پایان غمگین و دیوونه کننده اش به ما خورد
بازی خیلی ردیفی بود.انقدر منظره های زیبا تو محیط بازی وجود داشت که تا الان واسه خودم یه کالکشن اسکرین شات از بازی درآوردم
![]()
کاش این بازی در سبک شوتر بود اون موقع خیلی علاقه پیدا می کردم به بازی اون ولی با این وجود و تعاریف زیاد از این بازی فکر کنم باید این بازی رو امتحان کنم.اینهمه پایان برای یک بازی واقعا نشان از شاهکار این بازی داره
همیشه بین سبک شوتر و آرپی جی میمونم کدومو انتخاب کنم واقعا جفت سبک ها حس باحالی به آدم میده
تو شاهکار بودن این بازی شک نکن, چه از نظر خط داستانی چه از نظر اکشن و هیجانش و همینطور موسیقی فوق العاده اش
متاسفانه سیستم من قدیمی شده و این بازی رو تونستم رو مدیوم بازی کنم
یه نگاه به اسکرین شات هایی که با سیستم خودم رو کیفیت مدیوم و صفحه HD گرفتم بنداز فکر کن رو کیفیت ultra چی میشه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا انقد سخته :|
فک کنم رو درجه سختی یکی مونده به آخری زدم .
یه موجوداتی هستن مثل سگه ظاهرشون . یه ضربه میزنن جونم نصف میشه :| با دومی یا سومین ضربه میمیرم .
همون اولاشم بعد از قهوه خونه عه و دقیقا بعد اینکه به یه پیرزنه کمک میکنی در خونشو باز کنه یه جا هست وسط راه سه چهار تا از همین سگ ها هستن هرکار میکنم نمیتونم بکشمشون :|
Last edited by | SoRoush 8K |; 30-07-2016 at 15:56.
البته من عاشق آر پی جی هستم ولی سبک آر پی چی شوتر مثل بازی فال اوت که انتخاب اول من است و مس افکت مثلا و ای کاش این بازی که در سبک آر پی جی است در سبک شوتر هم بود خیلی عالی میشد.بازی اسکایریم هم در سبک شوتر نیست و واقعا حیف شد که اینطوری نیستند![]()
آقا برای نصب آپدیت ۱.۲۲ باید نسخه های قبلیشو دانلود کنم یا نه؟
آره باید نصب شه
ولی اگه سیستم زیاد قوی نداری به نظر من نصبش نکن
چون بیشتر مانوور این آپدیت رو گرافیک بازیه , من با آپدیت 1.10 بعضی از قسمت های گرافیکی رو High و بعضی هارو رو مدیووم بازی میکردم وقتی این آپدیت نصب کردم خیلی لگ گرفت
مجبور شدم همه رو بزارم رو مدیووم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)