گرز دار به نظر من بهترهنوشته شده توسط masoud-lat
درسته كه جونش كمتر از اون دو تا هست ولي سرعتش خيلي بيشتره
ولي در كل اگه يك شوالي داشته باشي بهتره چون هم سرعتش بيشتره و هم قدرتش.
گرز دار به نظر من بهترهنوشته شده توسط masoud-lat
درسته كه جونش كمتر از اون دو تا هست ولي سرعتش خيلي بيشتره
ولي در كل اگه يك شوالي داشته باشي بهتره چون هم سرعتش بيشتره و هم قدرتش.
عزيزان من هميشه 50 تا گرز دار ميسازم و به راحتي هر چه تمام تر 2-3 تا از پادشاه هان رو به درك مي فرستم ..
بله اگر هر خانه ای را بزنید 8 نفر اضافه میشه و باز باید دار درست کنید اما به نظر شما اگر به تعدادنوشته شده توسط saeid Afsary
هر خانه یک شکنجه گاه درست کنیم محبوبیت شما چقدر کاسته میشود طوری که باید غذا را به
جیره ی دو برابر برسانیم من هم می گم 8 تا خانه برای یک جنگ بسه چون هم غذا بیشتر می خورند
در ضمن مالیات هم بیشتر می تونی ازشون بگیری اما اگر خیلی خیلی نا راضی باشند باید مالیات
هم بهشون ببخششی
بچه ها هيچ مي دونستيد ايجاد شكنجه گاه باعث تضعيف روحيه سربازان شده در نتيجه هم قدرت آنها كمتر شده و هم سرعت اونها ... به طوري كه سرباز مشابه... می تواند سرباز ما را زودتر بکشد ..
[بچه ها هيچ مي دونستيد ايجاد شكنجه گاه باعث تضعيف روحيه سربازان شده در نتيجه هم قدرت آنها كمتر شده و هم سرعت اونها ... به طوري كه سرباز مشابه... می تواند سرباز ما را زودتر بکشد ..]
اتفاقآ هيچ فرقي نمي كنه چرا؟چون اگه اينجوري بود كه wolf از همه ي شخصيت هاي ديگر ضعيفتر بود.
در ضمن من به سواركار عرب بيشتر تمركز دارم چون انها در حين حركت تيراندازي هم مي كنند كساني كه دوست دارند
زودتر به مرحله هاي بعد بروند حداقل دويست نفر سواركار عرب بسازند به علاوه ي حدود 25 تا گرزدار
با اين نيرو(البته به تاكتيكتان خيلي بستگي داره)شما مي تونيد تا دو امپراتور را نابود كنيد(منظورم ولف كه قويترينه).
سعيد خان بالا سر سرباز ها چند تا مربع سبز يا قرمز مياد كه اون نشانه حرف منه مطمئن باش ...
در ضمن هر كسي سيو هر مرحله اي رو مي خواد بگه براي بفرستم ...
اوني كه شما ميگيد نشانه ي محبوبيته نه روحيه.
در ضمن اگر اينگونه بود پس شكنجه گاهها واسه ي به دست اوردن قدرت به درد نمي خوردند.
البته به نظر من نه واسشون باغ و خرس رقصان و ... درست كنيم و نه شكنجه گاه.ولي نوشيدني سازي و كليسا بسيار موثر و كم هزينه تره.
من خودم بدون اينكه هيچ پول غذايي به مردم بدم و فقط به نوشيدني سازي و كليسا تكيه كنم به راحتي و بدون دردسر و حتي
ترس از اينكه مبادا با كمبود جيغه رو برو بشم به ساز و سازهاي ديگه مي پردازم و اگر شما در اين ضمينه تمرين كنيد متوجه مي شيد كه بسيار موثر خواهد بود و مي تونيد بدون دردسر سپاه اماده كنيد در ضمن اگر كليساهاي بيشتري بسازيد 2درصد محبوبيت باقي مي مونه كه مي توان از ان براي گرفتن ماليات استفاده كرد.
عزيز حرفهاي شما رو بدون چون و چرا قبول كردم ...
فقط يك چيز ديگه اي كه مي مونه اينه كه شما گفتيد نوشيدني به قول خودتون كم هزينست اين اشتباه اول بايد يك مزرعه براي انگور بزنيم بعد اون بياره توي انبا بعد اون خانمه بياد ببره مشروبش كنه بعد مرديكه بياد ببره بقيه بخورن اين پر هزينس !
[اول بايد يك مزرعه براي انگور بزنيم بعد اون بياره توي انبا بعد اون خانمه بياد ببره مشروبش كنه بعد مرديكه بياد ببره بقيه بخورن اين پر هزينس !]
متاسفانه اين اشتباهيه كه خيلي ها فكر مي كنند.
فقط هزينه ي اوليه رو مي بينند ولي به اين فكر نمي كنند كه ديگه بعدش چه قدر بهشون كمك مي كنه.
البته ايني كه من مي گم براي بازيهاي اصلي يا حتي تحت شبكه است كه چمن كافي واسه ساخت گاو داري و باغ و حتي
مزرعه ي گندم كه از همه ي اينها بهتره وجود نداره. اون وقت پس از افزايش خدمتكاران مجبور ميشند كه غذاي مورد نياز رو بخرند كه اين يك كار بسيار بيخود هست كه الكي وقت و پول و ثروت خودشون رو به خاطر غذا از دست مي دهند.
حالا كساني كه در گيم نت ها يا حتي در مسابقات اصلي مخصوصآ مرحله ي 50 بازي كه فضاي بسيار محدودي براي ساخت و ساز وجود داره اين كار رو حتمآ انجام بدهند كه خيلي موثر است.
سلام سعيد سي پي يو فول جان
پس كجايي؟ اون تاپيك قلعه 2 راه افتاده.
مگه نه آموزشش رو مي خواستي. حالا برو دانلود كن و حالشون ببر
مارتين هم آموزش گذاشته. در ضمن اين تاپيك رو كشتي.كمي آموزش بزار. نميره.
فعلآ باي. منتظرت هستيم بيايي اينجا رو از خلوتي در بياري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)