تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 98 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم من اگه ریکوردر اکسترنالم بگیرم بازم به یک Rode نیاز خواهم داشت درسته؟
    چون خودتونم گفتید یه مایک گان لازمه.
    دوست عزیز با نام کاربری

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

من دوربینی در حد 3.5 تا 5 میلیون میخواستم کنون d7100 رو پیشنهاد دادن وقتی رفتم یه مغازه گفت این دوربین در این رنج قیمت از 7100 بهتره حالا اگه شما دوربینی بین کنون و نیکون سراغ دارید معرفی کنید
    با تشکر فراوان
    سلام عزیز وقت بخیر

گزینه دی7100 نیکون گزینه خوبیه برای شما. 7D کنون بیشتر برای عکاسی خیابانی و خبری و کلا حرفه ای خوبه.
    به طور کلی دوربین های نیکون بخواطر رزولیشن بالاشون برای پرتره مناسبند.

سلام
    قصد خرید canon 60D رو دارم البته سقف هزینه هست....
    بین دو لنز زیر:
    EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
    EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
    کدوم رو پیشنهاد میدین بالایی که f/2.8 داره بهتره یا زیاد واسه عکسهای خانوادگی تفاوتی نداره و بهتره 17-85 رو انتخاب کنم
    که مقداری هم قدرت زوم بیشتر داره ممنون
    راستی کسی حدود قیمت این دو مدل رو داره
    سلام قربونت برم
    لنز 17-55 عالیه. اگر پیداش کردی بگیر. کلا لنز دیاف ثابت رو با هیچی عوض نکن
    اگر نه لنر 15-85 رو بگیر.

3. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم من اگه ریکوردر اکسترنالم بگیرم بازم به یک Rode نیاز خواهم داشت درسته؟
    چون خودتونم گفتید یه مایک گان لازمه.
    دوست عزیز با نام کاربری
    سلام
    بلی ریکوردر را باید با یک میکرون گان بگیرید.
    که البته بنده برند سنایزر رو بیشتر می پسندم و کیفیت بهتری دارند و... البته قیمتشان نیز بالاتر هست!

در کل پیشنهاد می کنم تا زمانی که برایتان نصرفد سراغ خرید تجهیزات صدا برداری نروید و فعلا کرایه بکنید. (منظورم از صرفیدن این است که انقدر فیلمبرداری داشته باشید که از لحاظ اقتصادی صرفه اقتصادی داشته باشد. مثلا الان یه ریکورد خوب حدود 1 الی 2 میلیون در می آید. میکروفن هم بستگی به کیفیت و برند و... از پایه 800 هزار تومن - 1 میلیون شروع میشه تا میکروفن های حرفه ای تر که بعضا بیش از 4-5 میلیون می شود.)
    و مثلا یه زمانی شما به گان احتیاج دارید و یه زمان به Hf یقه ای و....
    یا اینکه بوم برای گان ، بوم های خوب و حرفه ای حدود 1 میلیونی هزینه دارد.

5. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

خب لنزی که روی خود دوربین هست (لنز کیت) بستگی دارد کدام باشد! مثلا 7d کانن 2 نسخه دارد. یکی با لنز کیت 18-135 و دیگری 15-85 که مورد دومی خیلی خوب می باشد.

7d یکی از بهترین انتخاب هاتون می باشد. اما چون 70d کار نکرده ام مطمئن نیستم. هر چند رده 7d با اینکه قدیمی تر است در رده حرفه ای تریه تا 70d و دقیقا مشخص نیست کی قرار است کانن از 7d مارک 2 پرده برداری بکند.
    به خاطر همین مقداری انتخاب سخت میشود .

(بنده چون خودم کانن کار می کنم بیشتر به دلیل شناخت بهترم پیشنهاد کاننی می دهم! و دوستان نیکونی باید بیایند و پیشنهاداتشان را بفرمایند.)

مثلا ترکیب 7d + لنز 15-85 خیلی ترکیب خوبی هست.
    حدود قیمت 5.5 میلیون در می آید.
    انتخاب 60d و همچنین 70d با همین لنز نیز انتخاب های خوبی می باشد.

قیمت 60d + 15-85 حدود 4 - 4.5 میلیون در میاید.

شاید انتخاب 600d در کنار یکی دو لنز نیز به صرفه باشد. (یا مثلا تجهیزات جانبی یا فلاش و...)

قیمت 700d نیز در ایران مقداری بالا می باشد چون تازه وارد شده و...

باید دید که اگر بخواهید تخصصی عکاسی بکنید متناسب با اون لنز تهیه بکنید. وگرنه بهترین کار این است یک لنز همه کاره خوب مثل 15-85 تهیه بکنید.

مثلا برای ژانر های زیر لنز های ذیل ترحیجا پیشنهاد میشه. (برای بدنه های کراپدار کانن)

منظره و معماری 10-22
    پرتره (تخصصی) لنز های فیکس 50 و لنز فیکس 85 یا لنز 24-105
    ماکرو: 100 میلی متر کانن یا 90 میلی متر تامرون
    خبری: 70-200 کانن
    و....[/QUOTE]

اگر دوستان نیکونی میومدن و پیشنهاداتشون رو میدادن که خیلی خوب میشد...
    در مورد لنزی که گفتید تحقیق کردم مثل اینکه همه تاییدش کردن ولی توی 7d موندم اخه کیفیت a77 سونی 24 مگاپیکسله به نظر شما قویتر نیست؟!
    سرعت عکاسی 7d هم 8 فریمه ولی اون 12 فریمه بخدا گیج شدم نمیدونم چکار کنم!!!
    فیلمبرداریش هم 60فریم بر ثانیه هست!!!
    راستیتش خودم عاشق کنون هستم ولی توی این رنج قیمت بین این دوتا موندم!!!!!!!
    در ضمن توی یه ویدیو که فوکوس 5d mark II و a77 رو مقایسه میکرد از مارک 2 بهتر بود من نمیخوام از a77 طرفداری کنم ولی این مشخصاتشه به هرحال اگر پیشنهادی در این رده هست بازم بگید 7d هم رفته تو دلم واقعا دوراهیه سختیه!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

در مورد لنزی که گفتید تحقیق کردم مثل اینکه همه تاییدش کردن ولی توی 7d موندم اخه کیفیت a77 سونی 24 مگاپیکسله به نظر شما قویتر نیست؟!
    در ضمن توی یه ویدیو که فوکوس 5d mark II و a77 رو مقایسه میکرد از مارک 2 بهتر بود من نمیخوام از a77 طرفداری کنم ولی این مشخصاتشه به هرحال اگر پیشنهادی در این رده هست بازم بگید 7d هم رفته تو دلم واقعا دوراهیه سختیه!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیز وقت بخیر

گزینه دی7100 نیکون گزینه خوبیه برای شما. 7D کنون بیشتر برای عکاسی خیابانی و خبری و کلا حرفه ای خوبه.
    به طور کلی دوربین های نیکون بخواطر رزولیشن بالاشون برای پرتره مناسبند.

سلام قربونت برم
    سلام
    شرمنده بحث پیکسل یه دعوای قدیمی هست و انقدر ها اهمیت ندارد!
    رقابت پیکسلی برای فروش بیشتر رخ داد و....
    مگر یه عکس را قرار است در چه سایزی چاپ بشود؟
    بله پیکسل بالا و خوب خیلی خوبه ، اما سنسور هم اهمیت دارد !
    مثلا مدیوم فرمت ها و... پیکسل بالا دارند و عکاس های حرفه ای تبلیغات و پرتره استفاده می کنند و...
    صرف پیکسل بالاتر دوربین بهتر نخواهد شد!

در مورد لنز نیز بنده می خواستم بخرم چون عکاسی خبری گاها انجام میدهم حتما دیافراگم ثابت 2.8 عالیه ولی برای کاربر خانگی رنج کامل تر اهمیت بیشتری دارد تا دیافراگم ثابت.

سرعت عکاسی پیاپی برای 7d در هر ثانیه 10 عدد می باشد (فرمت jpeg)
    و در کل مناسب عکاس های خبری هست. شما می خواهید عکاسی خبری بکنید؟ (آخر بنده یه 7d هم برای عکاسی خبری استفاده می کنم و 10 تا در یک ثانیه واقعا کفایت می کنه و گاها کمش می کنم!)

مگاپیکسل به تنهایی نشان دهنده کیفیت بهتر و بالاتر نمی باشد. مگر شما می خواهید عکس هایتان را در چه سایزی چاپ بکنید که احتیاج به مگاپیکسل بالاتر دارید؟

سرعت های فیلم برداری نیز بستگی به سیستم پال یا ان تی اس سی دارد. 7d نیز 60 فریم برثانیه دارد. (بنده با هاش مستند هم ساخته ام!) و اینکه فیلمبرداری اگر مهم هست دوربین های کانن گوی سبقت را در این زمینه ای بقیه برند ها ربوده.)

در مورد مقایسه بعید می دانم!
    چون 5دی مارک 2 فول فریم است و... اصلا قابلیت های به القوه ای که اون داره هیچ وقت a77 سونی که یک کراپدار هست را ندارد

در عکاسی بدنه مهم است اما همه چیز بدنه نیست. حداقل 50 - 60 درصد عکاسی لنز می باشد! به این نکته هم توجه بفرمایید.

ولی متاسفانه کانن در این رده دوربینش را بروز نکرده که میشود همین 7d مارک 2 که منتظرش هستیم! این بروز نکردن هم نشان از این دارد که همچنان این دوربین با اینکه زمان انتشارش قدیمی هست اما انقدر مشخصات عالی ای داشته که این چنین عمر کرده است! (مثل یه زمانی که d90 نیکون مدت ها حرف اول را میزد یا 5d مارک 2 کانن و یا d700 نیکون در زمینه پرتره و...)

9. 3 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Bullish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام علیکم
    دیافراگم باز خیلی خوبه. من به شخصه چون یکی از جاهایی که گاها عکاسی می کنم نور بسیار کم است بدون دیافراگم 2.8 اصلا جوابم را نمی دهد
    اما برای استفاده معمولی ! به نظرم نمی صرفد!

یعنی در استفاده خانوادگی و.... رنج کامل و خوب اهمیت بیشتری دارد.
    لنز 17-85 را جدیدا خیلی ندیدم.

پیشنهاد می کنم لنز 15-85 را تهیه بفرمایید.
    یک لنز با کیفیت ، همه کاره ، از رنج واید تا مقداری تله را پوشش می دهد ، شارپنس و کیفیت اپتیکی و بدنه خوبی هم دارد و...
    در کل برای بدنه های کراپدار کانن اگر یک لنز همه کاره خوب بخواهید همین 15-85 است. (تنها چیزی که اگر می داشت فوق العاده می شد دیافراگم ثابت 4 بود.)

قیمت ها از سایت های چک کرده ام(ممکن است بالا و پایین داشته باشد!)
    17-85 حدود 1.400 میلیون تومان (موجودی جایی ندیدم داشته باشند.)
    15-85 حدود 2 میلیون.
    سلام قربونت برم
    سلام مجدد اول اینکه من با مرورگر فایر فاکس کلید تشکر ندیدم !!!
    ممنون
    قیمت این لنز گرون میشه در نهایت دو گزینه نهایی که خرید منو روی رنج 3 تومن ببنده هست شما نظر بدین:
    کیت 650D با لنز 135-18 STM
    60D با لنز 135-18

اصلا تفاوت بین لنز های STM و معمولی چقدره ایا میارزه 60D رو خرید کنم با توجه به اینکه قدیمی هست (لااقل نسبت به 650D ) و همون لنز معمولی 135-18 رو بخرم ...
    Last edited by Bullish; 23-07-2013 at 17:58.

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام
    مثلا مدیوم فرمت ها و... پیکسل بالا دارند و عکاس های حرفه ای تبلیغات و پرتره استفاده می کنند و...

در مورد لنز نیز بنده می خواستم بخرم چون عکاسی خبری گاها انجام میدهم حتما دیافراگم ثابت 2.8 عالیه ولی برای کاربر خانگی رنج کامل تر اهمیت بیشتری دارد تا دیافراگم ثابت.

و در کل مناسب عکاس های خبری هست. شما می خواهید عکاسی خبری بکنید؟ (آخر بنده یه 7d هم برای عکاسی خبری استفاده می کنم و 10 تا در یک ثانیه واقعا کفایت می کنه و گاها کمش می کنم!)

مگاپیکسل به تنهایی نشان دهنده کیفیت بهتر و بالاتر نمی باشد. مگر شما می خواهید عکس هایتان را در چه سایزی چاپ بکنید که احتیاج به مگاپیکسل بالاتر دارید؟

سرعت های فیلم برداری نیز بستگی به سیستم پال یا ان تی اس سی دارد. 7d نیز 60 فریم برثانیه دارد. (بنده با هاش مستند هم ساخته ام!) و اینکه فیلمبرداری اگر مهم هست دوربین های کانن گوی سبقت را در این زمینه ای بقیه برند ها ربوده.)

چون 5دی مارک 2 فول فریم است و... اصلا قابلیت های به القوه ای که اون داره هیچ وقت a77 سونی که یک کراپدار هست را ندارد

در عکاسی بدنه مهم است اما همه چیز بدنه نیست. حداقل 50 - 60 درصد عکاسی لنز می باشد! به این نکته هم توجه بفرمایید.

ولی متاسفانه کانن در این رده دوربینش را بروز نکرده که میشود همین 7d مارک 2 که منتظرش هستیم! این بروز نکردن هم نشان از این دارد که همچنان این دوربین با اینکه زمان انتشارش قدیمی هست اما انقدر مشخصات عالی ای داشته که این چنین عمر کرده است! (مثل یه زمانی که d90 نیکون مدت ها حرف اول را میزد یا 5d مارک 2 کانن و یا d700 نیکون در زمینه پرتره و...)
    سلام رفيق
    اول از همه اين سوء تفاهم رو برطرف كنم كه بنده نيكوني نيستم و كنوني دو آتشم دوربين فعليم هم كنون هست. (البته در راهنمايي دوستان كاملا بي طرف قضاوت ميكنم)

سرعت عكاسي پياپي 7D هم 8 فريم بر ثانيه هست عزيزجان.

ممنون
    قیمت این لنز گرون میشه در نهایت دو گزینه نهایی که خرید منو روی رنج 3 تومن ببنده هست شما نظر بدین:
    60D با لنز 135-18

اصلا تفاوت بین لنز های STM و معمولی چقدره ایا میارزه 60D رو خرید کنم با توجه به اینکه قدیمی هست (لااقل نسبت به 650D ) و همون لنز معمولی 135-18 رو بخرم ...
    امكان تشكر از پنجمين پست به بعد براي شما فعال ميشود.
    دوربين 650دي اصلا قابل مقايسه نيست با 60دي. 650 يه دوربين سبك هست و 60 نيمه حرفه اي عزيز.
    من 60دي رو پيشنهاد ميدم

12. این کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام

گفتم که لنز 85-15 رو در موردش خوندم و ازش خوشم اومد پس لنزم انتخاب شدستالان مونده بدنه که نمیدونم 7d رو بردارم یا صبر کنم مارک2 بیاد یا شما که در برابر من استاد هستید گزینه ی بهتری رو با این لنز میشناسید که معرفی کنید؟! در ضمن ژانری که بیشتر استفاده میکنم پرتره و منظرست و فیلمبداری هم بیشتر از مراسمات شخصی...
    یه سوال دیگه هم از خودتون داشتم این آیدی مال پسرداییمه{پسرداییم} و من خودم شیرازیم میخواستم بدونم شما از شیراز خریدین یا نه اگر از شیراز خریدین کدوم مغازه؟!
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون
    60D با لنز 135-18

سلام علیکم
    stm ها لنز هایی هست که برای فیلمبرداری بهینه شده
    و کیفیت بهتر مکانیکی دارند
    این لنز به نسبت لنز قدیمی دارای کیفیت اپتیک بهتری نیز می باشد.

نمی دانم شاید من بودم 650 با 18-135 stm را انتخاب می کردم. چون بعضا تصویر برداری نیز برایم مهم می باشد.

سلام رفيق
    اول از همه اين سوء تفاهم رو برطرف كنم كه بنده نيكوني نيستم و كنوني دو آتشم دوربين فعليم هم كنون هست. (البته در راهنمايي دوستان كاملا بي طرف قضاوت ميكنم)

سرعت عكاسي پياپي 7D هم 8 فريم بر ثانيه هست عزيزجان.

امكان تشكر از پنجمين پست به بعد براي شما فعال ميشود.
    دوربين 650دي اصلا قابل مقايسه نيست با 60دي. 650 يه دوربين سبك هست و 60 نيمه حرفه اي عزيز.
    من 60دي رو پيشنهاد ميدم
    سلام

واقعا نمی دانم! می گن آدم یه چیزی اشتباه یاد بگیره و...
    همان زمان ها که تازه 7d آمده بود یادم است که خوانده بودم 8 فریم بر ثانیه raw میگیره و 10 فریم بر ثانیه jpeg واقعا گیج شدم! آخه الان سرچ زدم چیزی ندیدم در این مورد.
    جذابیت قضیه این است که یکی از دوربین هایی که اکثر اوقات عکاسی خبری می کنم همین 7d هست ، خلاصه سوتی ای شده در حد تیم ملی

خودم 60d رو نداشتم اما یکی از دوستانم دارند یه سری تست کردم؛ لذتی که از عکاسی 7d دارم را نداشتم!
    با اینکه 600d هم دارم و.... به نظرم تفاوت 600 دی و 60 دی خیلی نیست. به خصوص برای کاربر معمولی. (در عکاسی خبری مقداری تفاوت می کند.)

بنده باشم احتمالا 650دی را با 18-135 stm انتخاب می کردم. دلیلش لنز بهتر و نیز بهینه شدن دوربین و لنز برای تصویربرداری می باشد.

گفتم که لنز 85-15 رو در موردش خوندم و ازش خوشم اومد پس لنزم انتخاب شدستالان مونده بدنه که نمیدونم 7d رو بردارم یا صبر کنم مارک2 بیاد یا شما که در برابر من استاد هستید گزینه ی بهتری رو با این لنز میشناسید که معرفی کنید؟! در ضمن ژانری که بیشتر استفاده میکنم پرتره و منظرست و فیلمبداری هم بیشتر از مراسمات شخصی...
    یه سوال دیگه هم از خودتون داشتم این آیدی مال پسرداییمه{پسرداییم} و من خودم شیرازیم میخواستم بدونم شما از شیراز خریدین یا نه اگر از شیراز خریدین کدوم مغازه؟!
    با تشکر

من بودم انتخاب برای خودم هم سخت بود!
    بین 7دی
    یا صبر برای 7 دی مارک 2 ---- البته مد نظر قرار بدهید که تا معرفی بشود و بعد وارد ایران بشود و.... زمان زیادی می گذرد و همچنین چند ماه اول قیمت بالایی خواهد داشت و...!
    یا الان 70 دی جدیدا وارد بازار شده است. قیمت بالایی دارد و به صرفه نیست ، اما چون باهاش کار نکردم و ریوو ها را دربارش زیاد نخوانده ام و... نمی دانم اگر افت قیمت پیدا بکند شاید به صرفه باشد!
    چون احتمال می دهم 70 دی فیلبرداریش نیز از 7 دی فعلی بهتر باشد.

اما ممکن هست به زودی 7 دی مارک 2 با مشخصات خیلی جذاب معرفی بشود و آن زمان پشیمان بشود از خرید فعلی!

برای همین عرض می کنم انتخاب سخت است!

این تعصب برندی که بعضا بنده پیدا می کنم الزاما به نشانه بهتر بودن شاید نباشد.
    بهترین کار این است که تستی هم داشته باشید و نگاهی به نیکون نیز داشته باشید. (اما شیراز بیشتر کانن کار هستند و تجهیزات جانبی نیز بیشتر برای کانن گیر می آید ، البته الان این قضیه کمرنگ تر شده است و زمانی که می خواستم سراغ dslr بروم حقیقتا خیلی از لنز ها و تجهیزات جانبی نیکون به راحتی گیر نمی آمد و...)

بله بنده تجهیزاتم را از شیراز خریداری می کنم.
    اگر آدرس مغازه ها را خواستید پیام خصوصی بدهید تا با توضیحات عرض بکنم خدمتتتون.
    موفق باشید.

15. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •