تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به عنوان آخرین پستم در این رابطه
    اگه حرکت نانی باعث به خطر افتادن سلامتی اربلوا شد و مستحق اخراج بود نظرتون راجع به این صحنه چیه؟
    شما این صحنه رو که لوپز برای مشت توپی که حتی چشماش هم بستس رو با صحنه ای که نانی با 6 تا استوکش

رفته تو کلیه آربلوا و بعدش با اون 6 تا استوک فشار هم وارد میکنه به پهلو اون بیچاره ، مقایسه می کنید ؟؟؟؟

2. این کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان! با رعایت احترام هم میشه صحبت ها رو ادامه داد! (هر دو دوست)
    صحبت به این شکل فقط باعث دلخوری و ناراحتی میشه و نتیجه ای نداره.

4. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

جالبش اینه که سر اخراج نانی که مشخص بوده که کارذت قرمز داره و حتی خودش هم میدونست اخراج میشه و برای همین از زمین بلند نمیشد این همه بحث میکنین ولی تا گفته میشه رافائل با دست روی خط توپ رو از تو دروازه در آورد (پنالتی و اخراج) میگین اون که هیچی! در مورد اون صحبت نمیکنیم! و هی صحبت مورینیو رو نقل میکنید که تیم بهتر باخت. آره منچستر خیلی خوب بازی کرد و آخر بازی دروازۀ رئال رو به توپ بسته بود و مورینیو هم داره همینو میگه و شاید دلیل دیگش ایجاد محبوبیت برای خودش باشه (یه وقت دیدی اومد شد جانشین فرگوسن) ولی این تعریف از بازی خوب تیم حریف هیچ جوره کار داور رو نمیبره زیر سئوال.

بعدش دیدم یکی صحنۀ خطای نایجل دیانگ رو روی ژابی تو فینال جام جهانی گذاشته با قصد مقایسه که چرا اونو زرد دادن و اینو قرمز!!!! عزیزم مگه همین بچه های اینجا که طرفدارای اسپانیا بودن نیومدن بعد بازی گریه و زاری در آوردن که قرمز داشت؟ مگه همه نمیگفتن باید اخراج میشد؟ آخه دوگانه قضاوت کردن هم حدی داره؟ با استوک کفش زده تو دندۀ یارو.! حالا قصد داشت یا نداشتن! بازی خطرناک قرمز داره. این دیگه ساده و واضحه. حالا دوستان نمیخوان ببینن دیگه قضیه یه چیز دیگست. خواهشاً برین فیلم بازی رو باز ببینین ضربه شدت زیادی داشت. بحث عمد و اینا رو هم نکنین. اگه عمدی بود که بعداً براش محرومیت هم میبریدن. دیگه شما از روی کین که بیشتر به منچستر نزدیک نیستین. اگه دیدین فرگوسن هم آخر بازی اعتراض میکنه خوب حق داره چون ناراحته. تیمش خوب بازی کرده و فکر میکنه که داور بد کار کرده. همین الکس فرگوسن اگه یادتون بیاد خودش گفت که تو بازی رفت بین دو نیمه به اورا گفته چرا جلوی رونالدو رو نگرفتی ولی بعد که فیلم رو دوباره دید خودش گفت که نمیشد جلوش رو گرفت. خوب آدم تحت تاثیر جو بازی و علاقۀ قلبیش عکس العمل نشون میده.

ولی برخی از طرفدارای منچستر اینجا به منطق توجهی ندارن. جایی که گلشون 100% از روی اشتباه داوری بدست اومده رو یادشون نمیاد ولی جایی که داور به درستی یارشون رو اخراج کرده میان همچین حرفهایی میزنن و دوباره بگم جالبش اینه که صحنۀ رافائل رو هی از بحث خارج میکنن.
    پیش خودتون برین فیلم بازی رو مرور کنید و فکر کنید تیم قرمزه آنزی روسیه هست. بازم فکر میکنید اخراج نداره؟

6. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به عنوان آخرین پستم در این رابطه
    اگه حرکت نانی باعث به خطر افتادن سلامتی اربلوا شد و مستحق اخراج بود نظرتون راجع به این صحنه چیه؟

به این میگن حرفی که براش هزینه ای پرداخت نشده باشه ( البته روی صحبتم با شما نیستا با اون منبعیه که اینهمه وقت گذاشته و عکس رو ادیت کرده ! )
    اینجا دروازه بان داره میره به سمت توپ و حقش رو هم داره و این خود بازیکن هست که داره سرش رو میبره به سمت توپ تا توپ اگه توی دستای دروازبان بود از دستش خارج کنه اگه خطایی صورت گرفته باشه خطای بازیکن منچستر هست نه دروازه بان رئال.
    اینچیزا اگه برای دروازه بان خطا حساب بشن که در 63% بازی ها باید دروازه بان اخراج بشه
    Last edited by Alireza SM; 08-03-2013 at 11:23.

8. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها حالا این چیزا رو بیخیال. قرعه کشی کی برگزار میشه ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها حالا این چیزا رو بیخیال. قرعه کشی کی برگزار میشه ؟
    25 اسفند

متن ارسالی شما ....

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان! با رعایت احترام هم میشه صحبت ها رو ادامه داد! (هر دو دوست)
    صحبت به این شکل فقط باعث دلخوری و ناراحتی میشه و نتیجه ای نداره.
    اوکی، خود من هم اصلا علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم.
    توی این 7 سالی که اینجام تا حالا انقدر بحث الکی با کسی نکرده بودم. البته تقصیر خودم نبود، خیلی زورم اومد که اینجوری غیر فوتبالی حذف شدیم، کاملا حال طرفدارای چلسی بعد از بازی با بارسلونا رو درک می کنم الآن.

12. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

25 اسفند

متن ارسالی شما ....
    قرعه کشی شرایط خاصی داره ؟ مثلا تیم هایی که در مرحله قبل باهم بازی کردن این مرحله به هم نخورن ؟ یا کاملا رندوم هست همه چی ؟
    ضمنا رئال که مرحله قبل بازی رفت رو میزبان بود در این مرحله بازی رفت رو میهمان هست ؟ اگه اینطور که روزنامه نوشته بود باشه پس اگه دوتا تیم به هم بخورن که جفتشون بازی رفت رو میزبان بوده باشن تکلیف چی هست؟

متن ارسالی خودتون ....

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اوکی، خود من هم اصلا علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم.
    توی این 7 سالی که اینجام تا حالا انقدر بحث الکی با کسی نکرده بودم. البته تقصیر خودم نبود، خیلی زورم اومد که اینجوری غیر فوتبالی حذف شدیم، کاملا حال طرفدارای چلسی بعد از بازی با بارسلونا رو درک می کنم الآن.
    من منظورم شما نبودی علیرضا جان بعد از اون پست یه کم تغییر دکوراسیون صورت گرفته مشخص نیست : دی
    امیدوارم یونایتد امسال حداقل دابل کنه چون امسال واقعا یکی از بهترین یونایتدهای سال های اخیر رو می بینیم.

قرعه کشی شرایط خاصی داره ؟ مثلا تیم هایی که در مرحله قبل باهم بازی کردن این مرحله به هم نخورن ؟ یا کاملا رندوم هست همه چی ؟
    کاملا رندم هست.

15. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به این میگن حرفی که براش هزینه ای پرداخت نشده باشه ( البته روی صحبتم با شما نیستا با اون منبعیه که اینهمه وقت گذاشته و عکس رو ادیت کرده ! )
    اینجا دروازه بان داره میره به سمت توپ و حقش رو هم داره و این خود بازیکن هست که داره سرش رو میبره به سمت توپ تا توپ اگه توی دستای دروازبان بود از دستش خارج کنه اگه خطایی صورت گرفته باشه خطای بازیکن منچستر هست نه دروازه بان رئال.
    اینچیزا اگه برای دروازه بان خطا حساب بشن که در 63% بازی ها باید دروازه بان اخراج بشه
    حرفتون درسته البته به غیر از اون قسمتی که بولد شده ( به نظر من البته)
    واضحه که داره میره واسه زدن ضربه سر نه این که توپو از دست دروازه بان خارج کنه و البته منطقی هم نیست که دروازه بان اخراج بشه اما خوب اگه بحث سلامتی بازیکنا در میون باشه این ضربه به سر حتی از ضربه به اربلوا هم خطرناک تره و نشون می ده که این قانون به خطر افتادن سلامتی بازیکنا استثناهایی هم داره
    به هرحال من حال هوادارای یونایتدو درک می کنم و البته شاید یه جاهایی خود ما بحث الکی کرده باشیم که خوب فکر می کنم طبیعیه چون به هرحال انسان هرچقدر هم سعی کنه بی طرف باشه
    نمی تونه علاقه باطنیش به یه چیز( در این جا یه تیم) رو مخفی نگه داره و تو قضاوتش کاملا بی طرف باشه
    اما هوادارای عزیز رئال هم تا حدودی مقصرند وقتی یه اشتباه داوری ( نظرات در مورد اخراج نانی متفاوته اما کسایی که طرفدار هیچ کدوم از دو تیم نیستن اکثرا اعتقاد دارن اخطار تصمیم بهتری بود)
    علیه یه تیمی پیش میاد وقتی اون اشتباه کاملا انکار می شه مسلما یه تاثیر بدی روی هوادارای تیم مقابل داره و می شه گفت تاحدودی اونا رو تحریک می کنه
    نمونش بازی چلسی- منچستر یونایتد تو همین فصل که گلی که باعث پیروزی منچستر شد افساید بود اما تا اونجایی که یادم میاد منچستری ها نیومدن بگن نه افساید نبوده...و بعد از یه مدت ناراحتی هوادارای چلسی
    خیلی خوب و خوش به پایان رسید( هرچند می دونم هنوز دلگیرن از اون بازی )
    یا حتی همین بازی با رئال
    کسی نیومد بگه گل های منچستر سالم بود اما وقتی با قاطعیت بگن این حرکت کارت قرمز داشت مسلما باعث تحریک هوادارای تیم مقابل می شه
    مسلما توی هر دو بازی اشتباهاتی از سوی داورا رقم خورد که به ضرر هر دو تیم بود اما فکر نمی کنم تو جایگاهی باشم که بگم کدوم تیم بیشتر ضرر کرد
    به هر حال دیگه تموم شده و این بحثا که اگه این اتفاق می افتاد اینجوری می شد و غیره دیگه فایده ای نداره
    GGMU

17. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •