باز عین همه سریال ها از ۱۰۰ درصد فیلم تا ۹۵ درصدش جنگ و جدل و خیانت بعد یهو توی یکی دو قسمت (۵ درصد آخر) همه متنبه و پشیمون میشن....
باز عین همه سریال ها از ۱۰۰ درصد فیلم تا ۹۵ درصدش جنگ و جدل و خیانت بعد یهو توی یکی دو قسمت (۵ درصد آخر) همه متنبه و پشیمون میشن....
خوشحالم که بلاخره تموم شد. از 10- 15 قسمت آخر به زحمت داشتم تحمل میکردم . فقط کنجکاو بودم ببینم آخرشو چطور جمع و جور میکنن. در هر صورت چند وقت دیگه بجز چند بازی خوب، فک نکنم چیز دیگه ای از این سریال تو ذهنم موندگار بشه.
خب قهر ما با صدا سیما دوباره از سر گرفته میشه. اگه یه وقت خواستن پشت صحنه ای چیزی ازش پخش کنن لطفا اعلام کنید![]()
خوب بود پس از مدتا از صدا سیما یه فیلم خوب دیدم البته به جز فیلم های کره ای
خوب و زيبا بود و پايان طبيعي و خوبي داشت اما من به شخصه از پايانش راضي نبودم قلبن
اصلا خوشم نيومد از لحظاتي كه بهزاد بعد از اين همه بدبختي كه دختره سرش نازل كرد بياد و گردن براش كج كنه كه ببخشيدو از اين حرفا و بعد از آزاديش از زندان هم بخواد تشكر كنه. من خيلي حرص خوردم. جا داشت بهزاد ضربه اي ميكوفتندي در گوش ارغوان تا جيگرمان حال آيد![]()
فکر میکردم سریال متفاوت تموم بشه ولی انگار به رسم بیشتر داستانها به خوبی و خوشی تموم شد. // اون cd که پستی رسید ولی ابتکار جالبی بود، کل داستان رو به تنهایی جمعش کرد.
گروه سون با یه آهنگ کل سریال رو جمع کردن تو 5 دقیقه
این وسط از همه بیشتر گروه سون منفعت برد!
فیلمنامه تا این قسمت های پایانی خیلی عالی بود. نشون میداد که هر کاری به دیگران بکنی بالاخره یکی همون کار رو باهات میکنه. حتی بعضی جاها جمله ای که یکی به دیگری میگفت چند وقت بعد یکی دیگه به خود طرف میگفت
برای همین بعد از مدت ها از یه سریال ایرانی خوشم اومده بود ولی تو قسمت آخر گند زدن به همه چیز!!!
همه منتظر بودن منوچهر که دهن همه رو سرویس کرده بود با اون دو رو بازی ها و کارهای دیگش بدبخت شه ولی در کمال تعجب همه چیز به بهترین شکل براش تموم شد
اون طرف ارغوان هر کاری دلش خواست کرد ولی آخرش هیچ مشکلی براش پیش نیومد. حالا اگه فقط ازدواج بهزاد رو بهم زده بود میگفتیم خوب این تلافی کارش بوده ولی اون کار های دیگش خیلی جالب بی پاسخ موند. تازه آخرش بهزاد رفت معذرت خواهی هم کرد
آقا دقت کردید ارغوان با هر کردی رابطه کاری داشت ازدواج کرد؟! بهزاد ، دکتر و نیکخواه(آخرین شرطش رو به نیکخواه گفت و اونم انجام داد پس یعنی با نیک خواه هم ازدواج میکنه!)
خلاصه آخر ما یه سریال ایرانی ندیدیم که مثل آدم تموم شه و انقدر هندی بازی در نیارن
گروم سون هم که حالشو برد. علنا تو تلویزیون کنسرت دادن![]()
اتفاقا من هم حالش رو بردم که یک کم تلویزیون تونست وجود گروه های موسیقی رو در خودش تحمل کنه!
یه نکته ای که فیلمنامه داشت و برای من تحسین برانگیز بود این بود که سریال آدم های بد و آدم های خوب نداشت(به جز یکی دو مورد). این اشتباه ها و گناه های افراد بود که اتفاقات رو ایجاد می کرد. وگرنه اکثر شخصیت ها افراد خوبی بودند.
من متوجه نشدم تکلیف وامی که از بانک گرفتن چی شد؟ اون کلاهبرداره و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)