تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به MohammadT15 (محمد جان)

ای بابا اون 12 هم به خاطر مشغله ذهنی بود علیرضا جان همون 11 منظورم بود . شما اهل چت و اینا نیستی من بدبخت یه کامنت اینجا بدم با صد نفر دارم حرف میزنم

گفتم شاید میخوای یه فوتبال نوین ابداع کنی
    کلا شما استقلالیا با اعداد بالاتر از چهار کار نکنین بهتره

بازم سوال در رابطه با سوال های قبلی چون واقعا بعضیاش قابل هضم نبود

به کمک هم هضمش میکنیم انشاالله

1 : نکونام اگه اینقدری که تو ازش تعریف میکنی بده پس چطور چند سال توی لالیگا بازی میکرد؟لالیگا که هر کسی توش دووم نمیاره . الان قبول دارم افت کرده اما شما داری میگی کلا بازیکن خوبی نبوده و نیست برای تیم ملی . در صورتی که رضا حقیقی رو ترجیح میدی و من بازیهای این بازیکن رو دیدیم بازیهای نکونام هم دیدم . نکونام کند هست پاسهای رو به جلو نداره اما کارهای دفاعی عالی داره . یکی از عوامل موثر استقلال بود که اینقدر گل خورده کم داریم . توی چند بازی که نبود واقعا ضعفش رو احساس کردیم . بنده هم کریم باقری رو قبول داشتم و دارم . اما زمان حال رو میگم . الان میگی جواب چیو بدم جواب اون نیم خط اول رو بده

محمد جان منم بر اساس خودت در مورد زمان فعلی نظرم رو دادم
    اولا که نکونام قرارداش سنگین بود برای اوساسونا و مجبور بودن یه جورایی باهاش به توافق برسن
    وگرنه خیلی زودتر به ایران بر میگشت در ثانی اگر معیار خوب بودن نکونام بازی در اوساسوناست پس چرا الان توی اون تیم نیست
    در ثالت نکونام مدتهاست در کنار گل زدنش برای تیم ملی یکی از مقصرین درجه یک شکستهای ماست
    نمونش بازیهای واقعا ضعیفش در جام ملتها که یک تنه 50 درصد شکست تیم ملی رو به دوش کشید
    منم واقعا امیدوارم نکونام برخلاف این روزهاش دوباره سرحال بشه چون درست یا غلط کاپیتان تیم ملیه و آمادگیش صد در صد به سود ماست

2 : بازم باید برای من بازیه خوب رو تعریف کنی علیرضا جان . اتفاقا از بعد بازی داماش به اینور ما خیلی قشنگ بازی کردیم نیمه های دوم . شما بازی با آلومینیوم رو ببین 11 تا موقعیت گل داشتیم . بازی با گهر 9 تا موقعیت گل داشتیم . همین 2 تا رو میگم رو هم میشه 18 تا اما ما 3 تا گل زدیم !!! اینی که صرفا پرسپولیس از 9 تا موقعیت گلش 6 تاش رو تبدیل به گل کرد و استقلال از 11 تا موقعیت گل یکیش رو گل کرد نمیتونیم بگیم استقلال بد بازی کرد و پرسپولیس خوب قبول داری؟در ضمن استقلال 6 تا بازیه گل نخورده این که نمیتونه مبنا بر شانس باشه ... به نظرم اگه خط حمله ما بهتر از موقعیت هاش استفاده میکرد شما نظرت عوض میشد . چون واقعا نیمه های دوم من فقط استقلال رو توی محوطه جریمه حریف میبینم !

11 تا؟
    با کسی در حال چت نیستی؟
    من بازیهای استقلل رو تا جای ممکن دیدم و واقعا این تیم رو در موقعیت سازی ضعیف دیدم
    بازی با گهر بازی با ذوب و حتی بازی با آلومینیوم
    به آمار بعد از بازی توی ایران هم زیاد دقت نکن
    خوب بازی کردن یعنی بازی رو در دست گرفتن و اون رو با استفاده از هماهنگی نفرات اداره کردن
    خوب بازی کردن یعنی وقتی تیم اراده کرد حمله کنه و وقتی نیاز داشت دفاع کنه
    نه اینکه تحت تاثیر تیم حریف بازی کنه
    خوب بازی کردن نیمه اول و دوم نداره تیمی که نیمی از بازی رو از دست بده راه زیادی تا تیم شدن داره

3 : واقعا شما تا حالا بازیه منتظری رو نگاه نکردی؟یکی از بهترین دفاع های تاریخ لیگ ایرانه ! بعد شما توی ترکیب نذاشتی دلیلش چیه؟هیچ کدوم از این دفاع ها قابلیت های منتظری رو ندارن ! اصلا پا به توپ و تکنیکی نیستن . اما منتظری توی فوتبال ما یه شاهکاره و همه الان دارن از بازیش تقدیر میکنن حتی سایت گل هم یه مقاله راجع بهش نوشت و یکی از قطب های مثبت تیم ملی همین منتظریه . من یادم نمیاد تو این 2 3 ساله پنالتی داده باشه! توپ لو داده باشه . خیلییی کم پیش میاد بازیکن ازش رد شه توپو نمیگیره بزنه زیرش عالی کنترل میکنه یا رو به جلو تا وسط زمین میاد یا پاس میده اصلا زیرش نمیزنه . اما توی ترکیب اصلی شما نیست و صد در صد مخالفم . چون هیچ کدوم از این بازیکنا در سطح منتظری نیستن ... حالا دلیلت چیه که توی ترکیب نذاشتیش؟

منتظری واقعا بازیکن خوبیه
    و فوق العاده بااخلاق و از این نظر استقلالیها باید بهش افتخار کنن چون اگر چنین بازیکنی در این تیم نبود تاریخ این تیم پر بود از فکری ها و حسن زاده ها و اکبرپورها
    منتظری یه شخصیت ویژه به استقلال داده که در تاریخ این تیم حتی زرینچه هم در آوردن این شخصیت به استقلال ناتوان بود
    اما منتظری متاسفانه _صادقانه میگم_ متاسفانه یه نقطه ضعف اساسی داره و اونم بازی هواییه که در این سالها استقلال بارها و بارها به خاطر ضعف در این بخش گل خورده
    منتظری به خاطر خوزستانی بودنش ذاتا بازی زمینی رو بلده
    من جای شما بودم منتظری رو میاوردم هافبک دفاعی ثابت تیم و حنیف رو به جاش میبردم دفاع اخر
    منتظری که بیاد هافبک دفاعی اون موقع میفهمی که نکونام چقدر در بازی زمینی ضعیفه

444444444444444 : یعنی بعد از گل زاید اینقدر خوشحال شدی که اشک شوق از چشمانت جاری شد؟خوب آره دیگه 2 سال بود زرت و زرت از ما میخوردید توی جام حذفی 3 هیچ باخته بودید دیگه به اوج احساسات رسیده بودید
    اما من بعد از برد آخر توی جام حذفی خیلی خیلی خوشحال نشدم چون برام برد پرسپولیس عادی شده بود

درسته واقعا خوشحال شدم
    چون چهار برد استقلال با احترام به همه استقلالیها با ناداوری شروع شده بود و در این بین فدراسیون هم بازی جام حذفی رو به شکل عجیبی جا به جا کرد تا ضعیفترین و ناآماده ترین پرسپولیس تاریخ دربیها بیفته جلوی استقلال و آبیها هم مثل یه گوشت قربونی باهاش رفتار کنن
    دو پینگ استقلالیها هم که هیچ وقت براش جواب قنع کننده ای پیدا نشد
    وقتی رفتارهای مظلومی رو هم میدیدم خب طبیعتا این احساس بی عدالتی بیشتر و بیشتر میشد
    تیم باز هم با اشتباه داوری در حالی که عقب بود ده نفره شد و همه واقعا نا امید شده بودن
    مظلومی خودش رو برای لقب جدید آماده کرده بود و پرسپولیسیها برای بیشتر سرخورده شدن
    افسانه زاید در چنین شرایطی به وجود اومد و طبیعی بود که من خوشحال باشم
    چنین بردی(یک تیم ده نفره باشه و تا دقیقه 82 عقب) در تاریخ دربیها سابقه نداشته
    عادی شدن برد برای استقلالیها هم به نظر من با احترام یه شعاره
    برادر من استقلالیه وقتی توی بازی آخر استقلال گل میزد به حالت غش دراز به دراز میفتاد
    وقتی اولادی اخراج شد تا 5 دقیقه میگفت ما 6 تا میخوایم یالا
    ولی وقتی گل سوم رو زاید زد کلا تا یه هفته تو کما بود انگار روحش غش کرده بود
    کلا برد توی دربی هیچ وقت عادی نمیشه وگرنه شما بعد از سه برد بردن تیم نصفه و نیمه پرسپولیس در جام حذفی رو یک حماسه نمیکردین

حالتو گرفتم نه؟

5 : راجع به گذشته یه سوال پرسیدم گفتی حتی همین لحظه هم تبدیل به تاریخ میشه درسته اما تاریخ زمان داره دیگه درسته؟1 دقیقه پیش 1 روز پیش 1 ماه پیش 1 سال پیش و ... پس یه فرقی بین تاریخ با تاریخ هست دیگه وگرنه روز و سال و زمان که معنا نداشت . من میگم تاریخ 50 ساله با تاریخ 18 ساله که قهرمانی ما توی آسیا بود خیلی بینشون فرقه . یا تاریخ چند ساله که پرسپولیس زیر استقلال بوده و این 5 تا دربی اخیر که 4 تاشو باختید فقط یکشو بردید اینا هم تاریخه اما خوب تاریخ 50 سال کجا که با تیله فوتبال بازی میکردن تاریخ 2 سال پیش کجا؟مگه نه؟یه فرقی دارن دیگه

نه این تویی که تاریخ رو بر اساس منافع خودت تقسیم بندی میکنی
    ورگنه آب که از سر گذشت یه وجب یه ده متر

6 : ماهواره یا دیجیتال؟

من زیاد اهل کانالای ماهواره نیستم همیشه توی خونه روشنه و هیچ وقت یه چیز درست و حسابی توش ندیدم
    کلا به جز فوتبال چیز خاصی از این دنیای رنگارنگ و صفحه جادویی نمیخوام

77777777 : میگن هفت مقدس داره کم کم آماده میشه؟تن و بدنت سالمه؟نمیلرزه؟

اگه اونی باشه که توی آسیا دیدیم امیدوارم ناامیدتون نکنه

2. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام علی عزیز ( اسم فوق کوچیک صدات زدم) راستی صدا زدن درسته یا صدا کردن؟
    ببخشید یهویی میام وسط بحث یه استقلالی و یه پرسپولیسی
    اخه چرا انقدر بحث میکنین؟ همیشه حق با استقلالیاست بحث کردن نداره دیگه
    چند تا نکته و چند تا سوال:

1: چرا میگی برد تو دربی هیچ وقت عادی نمیشه؟
    بارسا اسپانیول چیه پس؟
    2: چرا پرسپولیسی ها از زمانی حرف میزنن که پدر بزرگ منم یادش نیست؟ آدم باید اپدیت باشه نه اینکه تو زمان قدیم زندگی کنه وگرنه الان رئال باید تو سی ال شرکت نمیکرد میگفت ما 9 تا قهرمانی داریم ولی داره تلاش میکنه 10 تاش کنه تا اینکه به اون 9 تا بنازه ( شمام سعی کنید استقلالو ببرید ( من همینجا اعلام میکنم استقلالی نیستم ولی استقلالی هارو دوست دارم)
    3: الان خیلی ناراحتی یه نفری و هیچ کس دیگه حق دفاع ازت نداره ولی استقلالیا هرچند نفر که بخوان ایتت میکنن؟
    4: بنظرت صندلی نشین بعدی کیه؟
    5: من از بچگی میخواستم بدونم کلمه بردید درسته یا بردین؟ ما خانوادتا استعداد ادبیات نداشتیم پس جواب این سوالم هیچوقت نفهمیدم
    6: چرا بیشتر طرفدارای بارسا و استقلال و رئال پرسپولیس مشترکن؟
    7: به اینده ایران امید داری؟ چقدر؟
    8: بنظرت اگه بوسکتس یه مهاجم بود بازم موفق بود یا نه؟ با توجه به قدش و تو سر توپاش و حرکات فریبندش
    9:آدم احساساتی هستی نه؟ وقتی برا یه گل اشک از چشات درمیاد خب لابد هستی
    ولی ایا تا حالا اجازه دادی احساساتت بر منطقت غلبه کنه؟

تا بعد

4. 6 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات فوتبالی بعدی

6. یک تیم منتخب از بارسا و لیورپول فعلی بگو٬ کدوم بازیکن های لیورپول به نظرت لایق بازی کردن در XI بارسا هستن؟
    والدز
    آلبا.....اگر.....پیکه.....آلوز
    بوسکتس
    اینیستا........جرارد........ژاوی
    سوارز......مسی
    سوارز واقعا میتونه به جای ویا بازی کنه
    جالبه که لیورپول به یه ویا برای مهاجم نوک احتیاج داره و بارسا به یه مهاجم وینگر مثل سوارز
    1. چرا رینا به جای والدز نیست؟ دیگه هرچی باشه بازی با پاش بسیار بسیار بهتر از والدزه و دروازبان دوم اسپانیا هم هست (جلوتر از والدز)

2. خرید های ایده آل (و واقع بینانه از نظر هزینه) ای که برای بارسا در فصل آینده به نظرت میرسه کیا هستن؟ این تیم کجا ها نیاز به تغویت داره؟

3. آنتونیو کونته٬ ستاره جدید دنیای مربی ها؟

4. دلایل عدم موفقیت رئال در این فصل چیه؟ سن بازیکن هاشون که بالا نرفته و همه هم تقریبا روی فرم هستن و همون بازیکن های پارسال رو دارن که هیچ اضافه هم شده!

5. نظرت درباره پاول ندود؟

6. ناکام ترین بازیکن دنیا در 2012 ؟ برنده توپ چوبی

7. چقدر با بازی مارکیزیو و ویدال در یووه آشنایی داری؟

خب. مرحله بعدی میریم سراغ سوالات غیر فوتبالی

6. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

علیرضا جان باز هم سلامالان داری بهم فحش میدی آره؟

نه ایندفعه دیگه با کسی در حال چت نیستم . بله دقیقا 11 تا رو یادمه . چون واقعا سر توپها حرص خوردم . توی همون بازی با آلومینیوم بود . گل آرش سالم بود نگرفتم . خود آرش 2 تا تک به تک خراب کرد . حاتمی دقیقققق شماردم از 6 تا تک به تک فقط یکیش رو زد ! 6 تا تک به تک 100% اینو بارها بری تو تاپیک استقلال گفتم و سرش حرص خوردم . موسوی هم 2 تا تک به تک نزد . اون گل دومی هم که استقلال زد روی پاس اشتباه خط دفاعی بود وگرنه همون با اختلاف یه گل میبردیم ! این موقعیت ها باید تبدیل به گل بشه . تیمی که اینهمه موقعیت ایجاد میکنه حتما تیم خوبیه . اینیم که نیمه ی اول بد بازی میکنیم به دلیل اینه که امیر خان نیمه ی اول ترکیب امتحانی توی زمین میفرسته تا بهترین ترکیبو برای استقلال جا بندازه و نیمه ی دوم یه تغییراتی توی اون میده که همیشه موثره . ما وقتی اراده میکنیم نیمه ی دوم حمله میکنیم و کلا اراده هم نکنیم توی دفاع همیشه عالی بودیم از اول فصل . توی این چند تا بازی فقط بازی با ذوب آهن بد بودیم . حالا بازیهای دیگه رو واقعا نمیدونم چرا اینجوری فکر کردی خلاصه بازیها رو توی 90 ببینی موقعیت گل ها رو بشماری اینجوری که میگی نیست . به نظرت یکم غیر منصفانه نیست؟من حاضرم تمام خلاصه های این چند بازی آخرمونو جز بازی با ذوب آهن برات بذارم تا خودت بیشتر نگاه کنی ما نیمه ی دوم کلا توی محوطه جریمه حریفیم ! ایشاالله فرهاد بیاد خط حمله هم سر و سامون میگیره نظر شما عوض میشه

درباره ی منتظری هم بازم شاکیم . الان شما خط دفاع رو کاملا پرسپولیسی چیدی که خط دفاع متوسط رو به پایین داره . اون وقت یه بازیکن از استقلال توش نیست که بهترین خط دفاع لیگ رو داره ! منتظری روی هوا ضعیف باشه به دلیل زمینی بودن فوق العادش اون ضعف هواش رو میپوشونه . میتونه با یه بازیکن فیکس شه مثل صادقی یا همون عمران زاده . که الان میبینی تو استقلال چه وضعیه؟چه از هوا چه زمین نمیتونن حتی یه تک به تک ایجاد کنن ! خوب خط حمله تیم ملی هم میشد جای حسینی یا عقیلی منتظری باشه چون اینا روی هوا خوبن روی زمین به هیچ وجه در سطح منتظری نیستن به هر حال ما باید یه دفاع بازیساز داشته باشیم دیگه . اینا همه بزن زیرش تشریف دارن ! 2 متر توپو نمیتونن حمل کنن ...

درباره ی بحث پرسپولیس و استقلال هم باور کن من اینجوری بودم . یعنی بردی که توی جام حذفی به دست آوردیم اندازه اون بردی که با گل فرهاد سال 89 بود خوشحالم نکرد . و بالعکس میگم . اونقدری که سر گل کریم باقری توی آخرین بردتون ناراحت شدم اصلا سر این برد آخری ناراحت نشدم . چون از نظر من از 5 تا بازیه آخر دربی یکیش رو ببازیم اصلا آمار بدی نیست و جای ناراحتی نداره . یعنی با گل سوم زاید گفتم ما که 2 ساله میبریم این یه بار هم برای شما . حتی بابام هم گفت مگه نباخت استقلال گفتم چرا گفت پس چرا عین خیالت نیست؟گفتم تا ابد که نمیشه ما ببریم 4 تا بازیه پشت سر هم داریم میبریم یکیشم خوب اینا میبرن دیگه ...

حالا این مسائل بیخیال چون رفع نمیشه علیرضا جان اینا هم الان نظرهای من بود فکرکنم جای من و خودت رو عوض کردم یه لحظهبذار سوال های دیگه رو بپرسم توی این سوالها با اینها مشکل داشتم و بازگو کردی و بازم مشکل دارم مطمئن بازم بگی بازم مشکل خواهم داشت . اینم از دانش ضعیف ما نسبت به شما میتونه باشه

1 : به نظرت این منطقیه که اینقدر طرفدارای پرسپولیس رو زیاد کنیم؟ من خودم قبول دارم ما کمتر هوادار داریم اما نه به این شدتی که عوامل تیمتون میگن ! اول 20 میلیون شد رسید به 30 میلیون کم کم داره میرسه به 40 میلیون ! تفاوت استقلال و پرسپولیس در همین هزاران نفرهاست شاید برسه به یکی 2 میلیون اما نه اینقدری که شماها گندش میکنید . اگرم ملاکت AFC هست که خوب اون بر اساس ورزشگاه میگه دیگه . ورزشگاه هم واحد شمارشش هزاره دیگه غیر از اینه مگه؟واسه شما 30 هزار میاد واسه ما 15 هزار . واسه شما 94 هزار میاد واسه ما 65 هزار . در همین حد . اس ام اس استقلال پرسپولیس توی پیامکا قبل دربی باشه شما 51 درصدید ماها 49 درصد مگه نه؟داریم میبینیم هر ساله دیگه . جمعی هم که نمیشه حساب کرد . توی یه جمع میبینی اکثرا استقلالین توی یه جمع پرسپولیسی . پس تنها ملاک سنجش همین نظر سنجی ها توی اینترنت و شبکه های صدا و سیما و ورزشگاه آزادیه . اینا هم همه با واحد شمارشه هزار سر کار دارن . توی بعضی جاها استقلال بیشتر بعضی جاها مساوی اکثر جاها هم پرسپولیس بیشتر . اما نه در حدی که شماها گندش میکنید . 40 میلیون و 30 میلیونو اون وقت ما حتما 20 میلیون و 10 میلیون آره؟یه چیز غیر منطقیه دیگه قبول داری؟

2 : توی ورزش ما خیلی اسطوره داشتیم . از کارهای اسطوره کسی خبر دار نیست و نخواهد بود . کی میدونه ناصر حجازی چیکار کرد ؟ کی میدونی تختی چه کمکهایی کرد؟کی میدونه کی چه کمکی به کجا کرده؟اما در بین تمام اینها یکی هست که تمام کارهاش جلوی دوربین انجام میشه و من از اینکار خیلی بدم میاد . کارایی که اصلا لزوم نداره کسی بدونه . آقای علی کریمی حتی یه پیرهن هم به یه کسی میده سریع بعدش عکس میندازه ! سریع رسانه ای میشه و پرسپولیسیا بهش افتخار میکنن . این کار که افتخار نداره . کار کسی ستایش داره که کسی چیزی ازش نفهمه . ایشون یه تراول 50 تومنی میده به یه گدا تمام رسانه ها و سایت ها خبردار میشن و همه جا بحثش میپیچه این اخلاق پهلوونی و اینجور حرفهاست؟یعنی بازیکنای دیگه ی ما از قدیم تا حالا از اینکارا نکردن؟پول به کسی ندادن؟پیراهن به معلول یا کسی هدیه ندادن؟پس کار خیلی شاخی نیست خوب چرا کار این آقا توی بوق میشه؟مگه کسی جای دیگه کمک میکنه فرداش همه خبردار میشن؟لطفا این یه قسمت رو با شوخی جواب نده که خوب چون بازیکن بزرگیه دوربین همیشه باهاشه و ...سوال شوخی مانند کردم شوخیی جواب بدهاین یکی الان جدیه . نظر خودت راجع به این مسئله چیه؟

3 : به فکر بچه ی دوم هستی؟

4444444 : خوشتیپ ترین بازیکن ایرانی؟به اون عدد 4 دقت کن جوابش واضحه واضحه

5 : به نظرت یحیی گل محمدی در حد سرمربیگری تیم بزرگی مثل پرسپولیس هست؟

6 : دلت برای کریم باقری تنگ شده؟

7 : فیس بوک میری؟

8 : فکر کن دخترت بزرگ شه . سر پوششش اینکه چادر باشه یا مانتو دخالت میکنی؟اگه دخالت میکنی کدومو ترجیح میدی؟چجوری توی این مسئله راهنماییش میکنی و نظر خودت اصلا چیه؟

9 : آخرین باری که رفتی استخر کی بود؟علاقه داری اصلا؟

10 : به نظرت مسی در آینده با پا به سن گذاشتن افت میکنه یا پخته تر میشه و بهتر بازی میکنه؟

11 : جام جهانی 2014 به نظرت کدوم تیم قهرمان میشه؟

12 : نظرت راجع به این ترکیبایی که کروش میچینه چیه؟

13 : به نظرت دربی 6 بهمن بازی جذابی از آب در میاد یا مثل بازی رفت یه بازیه بی کیفیت کسل کننده میشه؟

1444444 : چطور شد با این انجمن آشنا شدی؟

15 : روی هم رفته ماهی چقدر حقوق میگیری از اینور اونور؟( مبلغ خالص بده )

16 : اگه جایی منو ببینی اولین چیزی که بهم میگی چیه؟

17: امروز بازی با صبا خوب بازی نکردید . یکی از دلایلش بد بودن زمین نبود؟

18 : تعداد برد توی دربیهاتون 18 تاس ما 24 تا . به نظرت به ما میرسید؟

19 : فکر کن زندگیت مثل بازی 3 درجه داره . Easy . Medium . Hard ... الان توی کدوم درجه هستی؟

20 : خانواده ی اولت ( پدر مادر خواهر برادر ) یا خانواده ی دومت ( همسر فرزند ) ؟از لحاظ دوست داشت میگم کدوم خانواده رو بیشتر دوست داری؟شاید سوال فرزند یا همسر رو نشه درست جواب داد اما باور کن این یکی رو میشه

21 : ماشین داری؟اگه داری چیه؟اگه نداری دلیلش چیه؟

22 : کلا شرمنده اینقدر سوال میکنم اینا آخریش بود . فحشم که ندادی؟

دوستان اگه سوال های عامیانه هم میپرسم به دلیل اینه که هر چی گشتم همه سوالاتون فوتبالیه ! یعنی یکم سوالای شخصی نمیکنید سوالای عمومی و ... همش راجع به سیستم و فوتباله . حالا من نمیدونم این نوع سوال کردن توی قوانین این تاپیک نیست؟اگه نیست که منم دیگه نپرسم . اما اگه هست خوب شما هم یکم سوالاتتون رو از بحث فوتبال بکشونید به مسائل خصوصی اینجوری امثال علیرضا جان که متاهله بیشتر توی چالش میفته
    Last edited by MohammadT15; 13-01-2013 at 22:23.

8. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به alisv عزیز

سلام علی عزیز ( اسم فوق کوچیک صدات زدم)راستی صدا زدن درسته یا صدا کردن؟

سلام عزیزم
    هر دوش بسته به نوع جمله و زیبایی شناسی اون درسته
    حتی گاهی به جای این دو تا مصدر باید از مصدر دادن استفاده کرد
    مثلا:
    شکمم صدا میده

ببخشید یهویی میام وسط بحث یه استقلالی و یه پرسپولیسی
    خواهش میکنم هر چی باشه خودتم صاحاب بحثی

اخه چرا انقدر بحث میکنین؟ همیشه حق با استقلالیاستبحث کردن نداره دیگه

آخه من این مسئله رو کمی دیر متوجه شدم

چند تا نکته و چند تا سوال:

در خدمتم

1: چرا میگی برد تو دربی هیچ وقت عادی نمیشه؟
    بارسا اسپانیول چیه پس؟

همه تیمای همشهری لزوما بازیشون دربی نیست
    مثلا بازی پرسپولیس نفت تهران دربیه؟
    حتی پرسپولیس پاس با اون همه سابقه هم هیچ وقت نتونست خودش رو به عنوان دربی توی ذهن عموم جا کنه
    برای اینکه یه دربی به وجود بیاد شما به دو تیم پرطرفدار و حساسیتهای ناشی از برخورد اونها احتیاج دارین مثل استقلال پرسپولیس

بارسا اسپانیول هم خیلی حساسیتش کم نیست شاید به خاطر الکلاسیکو باشه که اینجوری احساس میشه
    مثلا ما بارساییها به خون اسپانیول تشنه ایم

2: چرا پرسپولیسی ها از زمانی حرف میزنن که پدر بزرگ منم یادش نیست؟
    آدم باید اپدیت باشه نه اینکه تو زمان قدیم زندگی کنه وگرنه الان رئال باید تو سی ال شرکت نمیکرد میگفت ما 9 تا قهرمانی داریم ولی داره تلاش میکنه 10 تاش کنه تا اینکه به اون 9 تا بنازه ( شمام سعی کنید استقلالو ببرید ( من همینجا اعلام میکنم استقلالی نیستم ولی استقلالی هارو دوست دارم)

پرسپولیسیها از چیزایی حرف میزنن که نه تنها پدربزرگ محترم جنابعالی یادشه بلکه ناصر آداماوس هم پیشاپیش اون اتفاقات رو پیشبینی کرده
    کلا زیاد نمیخواد به این چیزا فکر کنید و از این دلایل برای خودتون بیارین
    پرسپولیسیا تا 1000 سال دیگه هم از ششیتاییا و نه نفره و ده دقیقه ده نفر حرف میزنن
    شما هم بهتره به جای اینهمه برد یک صفر دو صفر چنتا برد تاریخی بیارین تا نوه نتیجه هاتون استفاده کنن

3: الان خیلی ناراحتی یه نفری و هیچ کس دیگه حق دفاع ازت نداره ولی استقلالیا هرچند نفر که بخوان ایتت میکنن؟

نه خیلی هم خوشحالم
    برای شما استقلالیا ه پرسپولیسیم کافیه

4: بنظرت صندلی نشین بعدی کیه؟

به همون میزان که قبل از خودم دوست داشتم سینای عزیز روی این صندلی بشینه و به احمد هم گفتم بعد از منم دوست دارم سینا باشه

5: من از بچگی میخواستم بدونم کلمه بردید درسته یا بردین؟ ما خانوادتا استعداد ادبیات نداشتیم پس جواب این سوالم هیچوقت نفهمیدم

بازم جفتشون درستن
    بردید در زبان رسمی کاربرد داره و بردین در زمان محاوره
    مثال در زبان محاوره:
    40 سال بعد
    شما پرسپولیسیا کی ما رو ده نفره توی ده دقیقه بردین؟
    همش دروغه

6: چرا بیشتر طرفدارای بارسا و استقلال و رئال پرسپولیس مشترکن؟

نمیدونم والا شاید چون فوتبال هم مثل موسیقی یه زبان بین المللیه

7: به اینده ایران امید داری؟ چقدر؟

از چه نظر
    فوتبالی اقتصادی سیاسی اجتماعی؟

8: بنظرت اگه بوسکتس یه مهاجم بود بازم موفق بود یا نه؟ با توجه به قدش و تو سر توپاش و حرکات فریبندش

بوسکتس به این دلیل بوسکتس شده که هافبک دفاعیه
    شاید اگر میرفت و مهاجم مشید به خاطر نشناختن استعدادهای ذاتیش موفق نمیشد
    اما اگر منظورت اینه که چنین بازیکنی با چنین هوش و فیزیکی میتونست مهاجم خوبی بشه جواب مثبته

9:آدم احساساتی هستی نه؟ وقتی برا یه گل اشک از چشات درمیاد خب لابد هستی
    ولی ایا تا حالا اجازه دادی احساساتت بر منطقت غلبه کنه؟

البته گل باید گل ویژه ای باشه مثل گل زاید
    احساسات بر خلاف تصور مخالف منطق و عقلانیت نیست و من هم کمتر اتفاق افتاده که احساساتم بر منطقم غلبه کنه
    ولی عصبانیتم ناراحتیم و فکرهای اشتباهم بارها بر منطقم غلبه کردن

تا بعد
    تا بعد

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلامی دوباره خدمت بردار عزیز
    1-به نظرت ایران بازی با قطر در مقدماتی جام جهانی میبره؟؟

2- اصلا به جام جهانی میریم؟

3-چرا تو ایران ورزشگاه های خوب نمیسازن که شاهد رقابت های بزرگ در ایران باشیم؟؟

4-پرسپولیسی هستی؟؟

5-اگه پرسپولیسی هستی اینو جواب بده چرا سوبله چوبله شدید در زمان مظلومی؟؟؟

6-نظرت در مورد بازگشت مجیدی چی هست؟؟
    ؟
    فعلا

12. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به Stream ( آرمان مهربان)

سوالات فوتبالی بعدی

چقدر این سوالات فوتبالی خوبن فکر نمیکنی بهتر نیستدر همین زمینه به بحث ادامه بدیم؟

1. چرا رینا به جای والدز نیست
    دیگه هرچی باشه بازی با پاش بسیار بسیار بهتر از والدزه و دروازبان دوم اسپانیا هم هست (جلوتر از والدز)

باور کن خیلی تردید داشتم برای انتخاب
    و حقیقتش یادم نبود که والدز دروازبان دوم اسپانیاست یا رینا
    ولی در نهایت افتخاراتی که والدز اورده و البته درخشش در برخی بازیها و کمترین گل خورده در چند فصل باعث شد نهایتا والدز رو انتخاب کنم

2. خرید های ایده آل (و واقع بینانه از نظر هزینه) ای که برای بارسا در فصل آینده به نظرت میرسه کیا هستن؟ این تیم کجا ها نیاز به تغویت داره؟

به نظر من بهرتین خریدها برای بارسا میتونن در خط دفاعی و البته از همه مهمتر پست دروازبانی باشن
    من اگر باشم قبل از هر پستی و بدون هیچ تعارفی با والدز فصل بعد یه دروازبان جوون در عین حال میدون دیده و در سطح اول فوتبال میخریدم
    بعد از اون یه مدافع میانی خیلی خوب
    از طرفی اصلا برای خرید بازیکنی مثل نیمار عجله نمیکردم چون:
    1- اروپا رو تجربه نکرده
    2- بارسا واقعا احتیاج چندانی به وینگر یا مهاجم نداره
    البته با توجه به سبک فعلیش

3. آنتونیو کونته٬ ستاره جدید دنیای مربی ها؟

چرا که نه
    مگر چه چیزی برای پدیده شدن در دنیای فوتبال لازمه
    بیشتر از قهرمن کردن یک تیم تقریبا نابود شده و از صفر شروع کرده
    به جز داشتن تفکر و نیروی تازه
    و کونته همه این چیزا رو داره
    فقط ای کاش حاشیه های کمر شکن فوتبال در ایتالیا سراغ ستون فقرات این مربی جوون نرن

4. دلایل عدم موفقیت رئال در این فصل چیه؟ سن بازیکن هاشون که بالا نرفته و همه هم تقریبا روی فرم هستن و همون بازیکن های پارسال رو دارن که هیچ اضافه هم شده!

به نظر من همه روی فرم نیستن
    دیماریا بنزما کاکا حتی په په و کاسیاس که یک جام ملتهای عالی داشتن همگی سایه ای از خودشونن
    مصدومیت چیزی که فصل پیش بارسا رو هم اذیت کرد سراغ رئال هم رفت
    ولی جدای از همه این مسائل
    دو دستگی ذهنی و سلیقه ای در اردوی رئال کاملا مشهوده
    شاید این حرفم برای دوستان رئالی غیر قابل درک باشه
    اما من امسال حتی اگر طرفدار بارسا هم نبودم و مشکلی هم با مورینیو نداشتم به عنوان یک تماشاگر فوتبال بدون تعارف دوست داشتم رئال امسال نتیجه نگیره
    چون فوتبال بهترین درسهاش رو در بالاترین سطح میده
    و اهالی فوتبال در دنیا باید بدونن و یاد بگیرن که برای موفقیت در فوتبال دودستگی یک آفته
    دوستی باید در یک تیم ریشه بزنه و دلها یک چیز رو بخوان تا نتیجه حاصل بشه و بازیکنا در نهایت باید بپذیرن که یک مربی اندیشه ها و سلایق خاص خودش رو داره و حرف آخر رو اون میزنه
    و برای دادن این درس تاریخی به فوتبال هر چند برای دوستان رئالی تلخه اما رئالِ امسال گزینه بسیار مناسبیه

5. نظرت درباره پاول ندود؟

وای
    ندود عزیز
    زمانی که در لاتزیو بود خیلی بهتر بازی میکرد در کنار ورون فوق العاده بودن
    بدون هیچ اغراقی در میان ترکیبهای دو نفره در میانه میدان جزء 20 ترکیب اول در طول تاریخ بودن
    چقدر سریع فکر میکرد و چقدر زیبا قدرت رو با تکنیک تلفیق کرده بود
    هم در دفاع و هم در حمله فوق العاده بود
    یکی از کسایی که زیر سایه ستاره های عصر خودش به شکل مناسب و شایسته ای تقدیر نشد

نوری شاهین اگه میتونی فرد لایقتری برای توپ چوبی پیدا کن

7. چقدر با بازی مارکیزیو و ویدال در یووه آشنایی داری؟

بازیهای زیادی ازشون ندیدم ولی مارکیزیو توی جام ملتها خیلی خوب بود
    یووه در خط میانیش باید دنبال یه ندود دیگه باشه

خب. مرحله بعدی میریم سراغ سوالات غیر فوتبالی

کجا؟
    تو برو من نمیام
    اصلا حق با توئه داروین درست میگه اصلا خدا کجا بود بابا

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما هم بهتره به جای اینهمه برد یک صفر دو صفر چنتا برد تاریخی بیارین تا نوه نتیجه هاتون استفاده کنن

خوبه که خودت میگی تاریخیتاریخی به چه درد میخوره؟ تاریخ چیزیه که فراموش میشه الان مهمه مثلا مهم اینه که استقلال صدره ولی شما

شما پرسپولیسیا کی ما رو ده نفره توی ده دقیقه بردین؟ همش دروغه

اینجوریه دیگه؟ نخیر استقلالی جماعت هرچی باشه زیر حقیقت نمیزنه و باختاشو به داوری و این چیزام ربط نمیده

از چه نظر؟ فوتبالی اقتصادی سیاسی اجتماعی

خب میخواستم بگم فوتبالی ولی از اونجایی که از سوالات فوتبالی خوشت میاد نمیگم فوتبالی
    اصلا اجتماعی سیاسی فرهنگی اقتصادی علمی ( تک تک موارد باید به طور دقیق بررسی قرار بگیره بعد پاسخ بدی) ( هرمورد 11 خط)
    خب نمیدونم سوال چندمم پس شماره نمیزارم
    به قول دوست عزیزمون مینویسیم :
    4444444: امروز فرهاد مجیدی و برهانیو دیدی؟ بهتر نیست کلا پرسپولیسیا از دربی پیش رو حرف نزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5: ببخشیدا شاید تکراری باشه اما من نمیدونم محل سکونت شما کجاست؟ زیر اواتار هم دیدم ولی شهری به اسم دیار اهورا ندیدم
    6: این سوالو جدی جواب بده لطفا: اگه دربی بعدی استقلال 6 تا بزنه ( حالا کاری به امکانش نداریم) تا چند وقت پی سی نمیای؟
    خب از جوابات به سوالای ارمان عزیز متوجه شدم از سوالای غیر فوتبالی خوشت نمیاد؟ نه؟ از چه سوالایی بدت میاد بگو بپرسیم
    7:واقعا نسل انسان ها از دو نفر به اسم آدم وحوا تشکیل شده؟( این مقدمه بود)
    سری بعد میخوام برم سراغ ارواح

Last edited by Hatek; 14-01-2013 at 22:46.

16. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب یکی دو تا فوتبالی دیگه هم بپرسیم

نوری شاهین اگه میتونی فرد لایقتری برای توپ چوبی پیدا کن
    اشنایدر؟

---

1. به نظرت فوتسال و فوتبال چقدر می تونن به همدیگه صادرات و واردات فوتبالیست کنن؟ چرا علی کریمی تونست از فوتسال به فوتبال بیاد ولی وحید شمسایی با اینکه تلاش هم کرد نتونست؟

2. چرا قانون هند اصلا دقیق نیست؟

18. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام مجدد

می خواستم سوالات آبی -قرمزی هم بپرسم ، دیدم دوستان دیگه حسابی بهت لطف داشتند ، و البته شوما هم ظاهرا کم کم احساسی جواب می دید و ... دیگه بیخیال شدم
    پس بریم که رفتیم

1- اولین مسابقه فوتبالی که دیدی یادت هست ؟ من یک بار برای خودم نشستم حافظه فوتبالیم رو مرور کردم و روی کاغذ نوشتم و با کمک ویکی پدیا حساب کردم برای من اولین بازی ظاهرا باید بازی ایران و چین توی چین مقدماتی جام جهانی بوده باشه !

2- با این شرایطی که لیورپول و آرسنال پیش می رن فکر نمی کنی باید کم کم تغییری در معنی بیگ فور داشته باشیم یا به نظرت بیگ فور همیشه بیگ فوره و سیتی و تاتی و .. نمی تونن داخل این مجموعه باشند ؟

3- رئال می تونه زمانی اکادمی مثل بارسلونا داشته باشه ؟ میشه روزی جای رئال و بارسا در پرورش بازیکن و البته کش رفتن بازیکن از تیمها ، عوض بشه ؟

4- سبک بازی بارسا و کلا قدرتشون رو چه قدر برخواسته از شرایط سیاسی اجتماعی مردم کاتالونیا می دونی ؟

5- اگه مربی بودی سعی می کردی از سیستم ثابتی استفاده کنی یا نه این شرایط بازی بود که سیستم تیمت رو تعیین می کرد ؟

6- چقدر ادم فانتزیی هستی ؟ شده توی رویا برای خودت سیستم جدید فوتبالی مثلا بچینی و تغییری در بازی فوتبال بدی که تا الان در واقعیت نمی بینیم ؟

7- خانمت هم فوتبالی هستند ؟ اگه هستند فوتبال با هم می بینید ؟و اگه فوتبالی نیستند مشکلی با دیدن فوتبال تو و خرید نرفتن و ظرف نشستن ندارند ؟

8- نوستالژیک ترین مسابقه فوتبالی که دیدی در زمان اینها بگو :

جام جهانی 98 :
    یورو 2000:
    جام جهانی 2002 :
    یورو 2004 :
    جام جهانی 2006:
    یورو 2008:
    جام جهانی 2010 :

9 - همه یک تیم منتخب پرسیدند . برای تنوع یک تیم منتخب از بازیکنان امریکای جنوبی ، اونهایی که بازیشون رو دیدی بزار : (بگم اسیا و بدون ایران تا سختش کنم؟! )

10- فقط چون اهل ادبیاتی !دی :
    نظرو تحلیلت درباره این شعر فکر کنم خیام :

اي آن كه نتيجه چهار و هفتي / وز هفت و چهار دايم اندر تفتي
    مي خور كه هزار بار بيشت گفتم / باز آمدنت نيست ؛چو رفتي ، رفتي

یعنی خیام هم استقلالی بوده و پیش گو !؟

در پایان مرسی ...

20. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •