تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از توجهتون.الان یه مدلهایی از هیمن خود شهاب هم از این نوع کلید نوع دوم استفاده میکنن.و سوال دیگه هم این که راسته که میگن سیستم کارگاهی سنسور اکسیژن رو میسوزنه و تعویض سنسور اکسیژن توی گاز کارهایی بی فایده هست و باز هم خواهد سوخت.

یا علی
    خواهش میکنم دوست عزیز
    من ندیده بودم از این کلید ها استفاده کنن! جالبه.
    در مورد سنسور اکسیژن اگه اشتباه نکنم توی کار گاهی ها برای سیستم گاز باید شبیه ساز سنسور اکسیژن نصب کنید (قیمتی نداره) که روی گاز، سنسور از مدار خارج بشه و خطایی ننداره و سنسور فقط برای بنزین مورد استفاده قرار بگیره

2. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    من ندیده بودم از این کلید ها استفاده کنن! جالبه.
    در مورد سنسور اکسیژن اگه اشتباه نکنم توی کار گاهی ها برای سیستم گاز باید شبیه ساز سنسور اکسیژن نصب کنید (قیمتی نداره) که روی گاز، سنسور از مدار خارج بشه و خطایی ننداره و سنسور فقط برای بنزین مورد استفاده قرار بگیره
    سلام مجدد.
    یعنی منی که الان میخوام سنسور اکسیژن عوض کنم باید یه شبیه ساز سنسور اکسیژن هم برای گاز ببندم ؟
    سوالم این بود که ایا استفاده از گاز کارگاهی باعث سوختن سنسور اکسیژن میشه یا خیر.شبیه ساز سنسور اکسیژن که فکر کنم 30 ت باشه رو مگه جای سنسور اکسیژن به سیم اون وصل نمی کنن ؟
    حالا اگه هم سنسور تهیه کنم هم شبیه ساز نصبش چطوری میشه ؟
    ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایین گیج شدم.

تصاویر املاتور و کلید مدل فابیرکی رو هم پیوست کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ir.warez; 13-07-2016 at 00:09.

4. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد.
    یعنی منی که الان میخوام سنسور اکسیژن عوض کنم باید یه شبیه ساز سنسور اکسیژن هم برای گاز ببندم ؟
    سوالم این بود که ایا استفاده از گاز کارگاهی باعث سوختن سنسور اکسیژن میشه یا خیر.شبیه ساز سنسور اکسیژن که فکر کنم 30 ت باشه رو مگه جای سنسور اکسیژن به سیم اون وصل نمی کنن ؟
    حالا اگه هم سنسور تهیه کنم هم شبیه ساز نصبش چطوری میشه ؟
    ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایین گیج شدم.

تصاویر املاتور و کلید مدل فابیرکی رو هم پیوست کردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    من تا حالا ندیدم سنسور به این خاطر خراب بشه! فقط شبیه ساز رو برای این میبندن که از بد کار کردن و ایجاد خطا بر روی ای سی یو جلوگیری بشه. شبیه ساز فقط در حالت گاز سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنه و اطلاعات رو برای ای سی یو شبیه سازی میکنه. از تعمیر سی ان جی ها بپرسی کامل راهنمایی می کنن. قیمتش فکر کنم 20-15 تومن اینا باشه. خراب شدن سنسور ها معمولا به دلیل کیفیت پایین اون ها و یا اب خوردن هستش.
    کلید گاز شما که از همون مربعی هاست!

6. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من تا حالا ندیدم سنسور به این خاطر خراب بشه! فقط شبیه ساز رو برای این میبندن که از بد کار کردن و ایجاد خطا بر روی ای سی یو جلوگیری بشه. شبیه ساز فقط در حالت گاز سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنه و اطلاعات رو برای ای سی یو شبیه سازی میکنه. از تعمیر سی ان جی ها بپرسی کامل راهنمایی می کنن. قیمتش فکر کنم 20-15 تومن اینا باشه. خراب شدن سنسور ها معمولا به دلیل کیفیت پایین اون ها و یا اب خوردن هستش.
    کلید گاز شما که از همون مربعی هاست!
    سلام.ممنون از توجهتون.
    کلید من از اون تصویر اولی هست و بزرگتره.میخوام این مربعی و کوچیک رو که روی سینه جا میشه رو ببندم که نیاز به تعویض املاتور داره گویا.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.ممنون از توجهتون.
    کلید من از اون تصویر اولی هست و بزرگتره.میخوام این مربعی و کوچیک رو که روی سینه جا میشه رو ببندم که نیاز به تعویض املاتور داره گویا.
    چون هر دو کارگاهی هستن نباید فرق خاصی وجود داشته باشه واسه همیت اگر بتونی پین اوت کلید رو پیدا کنی شاید بتونی جای مال خودت ببندیش. فقط باید بفهمی هر سیمش مربوط به کدوم بخش امولاتوره. افرادی که کار سیم کشی انجام میدن هم بعضیاشون از این کارها میکنن

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چون هر دو کارگاهی هستن نباید فرق خاصی وجود داشته باشه واسه همیت اگر بتونی پین اوت کلید رو پیدا کنی شاید بتونی جای مال خودت ببندیش. فقط باید بفهمی هر سیمش مربوط به کدوم بخش امولاتوره. افرادی که کار سیم کشی انجام میدن هم بعضیاشون از این کارها میکنن
    اون عکسی که از املاتور الوند گذاشته بودم فرقش اینه که یه سم فقط داره و میره توی ادونسر.مال من 2 تا سیم میره توی اونسر.یکی مال کیت فشار گاز یا همون ساعتی هست که فشار و مقدار گاز رو نشون میده.یکی هم از املاتور میاد وصل میشه بهش ولی توی عکس اگه دقت کنید املاتور الوند سیمی که از کیت فشار سنج میاد دوباره میره توی تیکه دوم املاتور و فقط یه سیم از املاتور اولی میاد و به ادونسر وصل میشه.اگه بتونم راهشو پیدا کنم عالی میشه.

داره خودمونی میشه mehdi.kr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه پراید دارم
    رو cng که هستم وقتی گاز میدم و دوز موتور به 4 میرسه چراغ چک روشن میشه و میره رو بنزین
    مشکل از کجاس ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه پراید دارم
    رو cng که هستم وقتی گاز میدم و دوز موتور به 4 میرسه چراغ چک روشن میشه و میره رو بنزین
    مشکل از کجاس ؟
    سلام دوست عزیز
    مشخص کنید ماشیین از کدوم نوع دوگانه سوز هاست؟ مدلش چنده؟
    بهترین کار در ابتدا دیاگ زدن هستش. مخصوصا اگر نوع بایفیول باشه که ریل سوخت گاز دارن
    مشکل میتونه از سنسور های مختلف، رگلاتور، ای سی یو گاز و... باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    ماشینم 405 هست یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی رو گاز مایع میذارم وقتی ماشین سرده خیلی نامنظم و بد کار میکنه وقتی گرم میفته مثل ساعت کار میکنه اون پیچ تنظیم دور ارام رو هرچی میچرخونم تاثیری نداره خوب نمیشه رگلاتور و کامل باز کردم با بنزین شستم بازم تاثیری نداشت . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ پرده دیافراگم داخل رگلاتور و عوض کنم تاثیر داره؟ چون اون تو چیز دیگه ای نیست (رو بنزین موقعی که سرده مشکلی نداره عالیه) . مرسی

داره خودمونی میشه exeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه پارس 87 موتور معمولی دوگانه کارخونه دارم توی این چند سالی هم ک گرفتمش سیستم سی ان جیش بدون هیچ ایرادی کار کرده فقط زمستون وقتی ماشین دمای بیرونو زیر 13 درجه نشون میده توی جاده با گاز با سرعت معمولی 110 که میرم یهو ماشین انگار درست سوخت بهش نمیرسه و اروم سرعت کم میکنه وقتی سوییچ میکنم با بنزین درست کار میکنه. توی شهر و با سرعت پایین هم مشکل نداره فقط وقتی خیلی هوا سرد میشه و تو سرعت زیاد این مشکل پیش میاد واسم که اگه پا رو از رو گاز بردارم دور موتور میاد روی پونصد شیشصد و حتی اگه همونجوری بمونه یهو ماشین خاموش میشه.
    ترموستات ماشین هم اوکیه و دمای موتور به هیچ وجه کم نمیشه فقط ریگلاتور گاز سرد میشه لوله های ابی که به ریگلاتور میره هم باز کردم کاملا اب رسانی میشد و مشکل از بابت گرفتگی جنت های اب ریگلاتور نبود حتی ریگلاتور رو با پشم شیشه پوشوندم بهتر شد ولی بازم رفع نشد و درست گاز نمیرسونه هر سال زمستون شبا تو جاده این مشکل رو دارم.
    اگه کسی از دوستان راه حلی داره یا همچین مشکلی داشته ممنون میشم منو راهنمایی کنه

15. این کاربر از exeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •