مشکل بلوتوث لپتاپ با ویندوز 8 حل شد اگه کسی مشکل داره بگه تا راهنمایی کننم
مشکل بلوتوث لپتاپ با ویندوز 8 حل شد اگه کسی مشکل داره بگه تا راهنمایی کننم
ممنون میشم راهنمایی کنی چون بعد از نصب ویندوز 8 روی لپتاپم، ویندوز بلوتوث رو میشناسه ولی موقع سرچ هیچ چیزی رو پیدا نمیکنه.
والا دیگه نمیدونم چرا اینطور شده ! ماله شما که اینطور نیست ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه. اما میپرسم شاید کسی بدونه، من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره ؟
Last edited by HO3IN-Life; 28-12-2012 at 19:55.
نه مال من اینجوری نیست (یعنی شایدم باشهچون اصلا تست نکردم راستش اصلا با برنامه های مترو حال نمیکنم و واسه کم کردن مصرف ترافیک و ... اکثرشون رو پاک کردم ولی کلا باهاشون کار نمیکنم)
منظورت درایورشه دیگه؟اگه آره تنها راهش آپدیت کردنش هست.منظورم دانلود درایور مودمت برای وین 8 هست یعنی درایور مخصوص وین 8 رو دان کنی البته اگه باشه اگه نیست که باید منتظر بمونی
موفق باشی
Last edited by hamidreza2010; 28-12-2012 at 22:42.
خب دوست عزیز بگو دیگه![]()
منم تقریبا مشکل بلوتوس دارم ولی حالی به حالیه.یه دفعه خوبه یه دفعه قاطی میکنه
دوستان قسمت Ethernet در Task Manager تمامیه ردوبدل شدن اطلاعات رو نشون میده ؟!منظور اینه که دقیقه ؟!![]()
دوستان اگر در device manager مطمون هستید که بلوتوث درست نصبه و هیچ ایروری ندارید پس کار حله. .... ویندوز 8 سکیوریتی رو مثل موبایل او اس آندروید درست کرده .. روی گزینه بلوتوث در کنار ساعت کلیک کرده و setting رو انتخاب کنید اولین گزینه مربوط به visibility هست که اونو تیک بزنید .... حالا دیگه بلوتوث شما برای سرچ پیدا میشه ... توجه کنید که برای دریافت فایل از هر دستگاه دیگگه ای باید روی علامت بلوتوث کلیک کرده و recive file رو بزنید تا پنجره ای برای انتظار رسیدن فایل باز شه و فقط اینجوریه که فایل رو دریافت می کنه ....موفق باشید
کسی میدونه من چطوری از قسمت Personalize مربوط به پنجره Setting عکس انتخاب کنم؟
تصویر برای یوزر؟
شما کرکی که استفاده کردین مشکل داره و تمام قسمتای ویندویز رو فعال نکرده!
از این کرک استفاده کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم شاید بتون کمک کنه:
Last edited by runner; 29-12-2012 at 14:04.
دوستان کدوم نسخه از ویندز 8 اخریش هست؟ رفتم دانلود کنم 100 مدل لینک دیدم کدوم رو بگیرم خووووبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)