درود
وقتی میخوام از اینترنت سکورتی 2013 در حال 1 ماه تست استفاده کنم این پیغامو میده در زمان نصب
لطفا راهنمایی بفرمایید
درود
وقتی میخوام از اینترنت سکورتی 2013 در حال 1 ماه تست استفاده کنم این پیغامو میده در زمان نصب
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم تفاوت نسخه ی Avira Premium Security Suite و نسخه ی Avira_Internet_Security چیه ..؟
و عملکرد کدوم در سیستم بهتره،
1- از نظر کم کردن سرعت سیستم
2- از نظر شناسایی ویروس و تروجان و به طور کلی محافظت از سیستم
3- و سوال آخر اینکه آیا نسخه ی Avira Premium Security Suite بازم منتشر میشه یا نه..؟ چون نسخه ی جدیدی ازش پیدا نکردم
ممنون میشم به همه ی سوالات پاسخ دهید و اگه اطلاعات دیگه ای دارید خوشحال میشم توضیح دهید![]()
سلام
باید به نت وصل باشی بعد
برو توبخش p roxy settings تیک رو بزار رو dont use a p roxy
موارد بالا رعایت شده ولی این خطا باز میاد و اجازه نصب نمیده
کی آویرا رو باید از کجا گیر آورد؟
سلام :
اتصال اینترنت رو چک کنید.
مورد اتصال با پ.ر. و.کسی رو هم علی آقا توضیح دادن...
تاریخ سیستم رو چک کنید.
اگه قبلا از فایروال یا اینترنت سکوریتی استفاده میکردید حتما تمام آثار اون رو از بین ببرید.(ترجیحا با آنیسالر همان کمپانی که محصولشو نصب داشتید یا نرم افزارهایی مثل تیون آپ یا سی کلینر).
و در آخر اینکه احتمال اینکه سرور اویرا مشکل موقت داشته باشد و شما برای ثبت نتونید به سرور متصل شوید هم هست...
سلام
من avira free antivrus زو دانلود کردم و تصب کردم
اما باز برای آپدیت key میخواد ، مگه این نسخه free نیست ؟
من فقط یه آنتی ویروس free میخوام نه نیاز به وایروال دارم نه هیچ کدوم از امکانات برنا مه های پولی
سلام
من از AVIRA IS استفاده میکنم. آخرین نسخه 2013 و لایسنس قانونی.
یکی دو بار میشه که وسط وبگردی ناگهان Web protection غیر فعال میشه. پسوردش هم جوریه که بعید میدونم بشه کاریش کرد.
مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام :
احتمالا مرورگرتون آپدیت میشه (چه بصورت دستی یا اتوماتیک و خودکار)و تا آپدیت شدن افزونه و پلاگین اویرا روی اون مرورگرتون وب پروتکشنتون غیرفعال میشه.اگر هم مال آپدیت مرورگرتون حالا بصورت دستی یا خودکار نباشه و بعد از پایان آپدیت افزونه درست نمیشه من شخصا نظری ندارم...
Last edited by aylar6888; 27-03-2013 at 22:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)