خوب با توجه به دستکاری فایلهای dll بهت پیشنهاد میکنم تمام نسخه های ++VC رو پاک(مخصوصا 2010 و 2012)و از نو نصب کن...چو همینطور که گفتم این ارور به طور مطلق به ++vc برمیگرده و احتمالا چون شما فایلها ر ودستکاری کردی جواب نداده!!!
خوب با توجه به دستکاری فایلهای dll بهت پیشنهاد میکنم تمام نسخه های ++VC رو پاک(مخصوصا 2010 و 2012)و از نو نصب کن...چو همینطور که گفتم این ارور به طور مطلق به ++vc برمیگرده و احتمالا چون شما فایلها ر ودستکاری کردی جواب نداده!!!
سلام
میخواستم ببینم این بازی most wanted 2 روی گرافیک های intel HD 4000 جواب میده؟
من مادربورد گیگا دارم با گرافیک آنبورد 1 گیگ 64 bit
در ضمن میخوام بدونم این پیغام رو موقعی که میخوام بازی رو باز کنم میده این مربوط به گرافیک میشه؟
![]()
مال من مشکلش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا که ویندوزت xp هست!!
این بازی توی xp اجرا نمیشه باید ویندوز رو به ویستا یا سون ارتقاء بدی...
سلام.من بازیو دانلود کردم کرکشم نصب کردم اما وقتی اجرا میکنم یه لحظه تصویر سیاه میشه دوباره میاد توی ویندوز.هیچ پیغامی هم نمیده. مشکلش چیه؟
مشخصات سیستم رو میگی ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
win7 64-bit/RAM4/Core i5/NVIDIA GeForce GT 520M
من نسخه 5 گیگی از سایت میهن دانلود رو نصب کردم ولی توی گرفتن ماشین آخر به مشکل بر خوردم هر چقدر ازش می برم بازم توی easy drive نقره ای هست، ظاهرا این مشکل رو خارجی ها نداشتند!
میشه این مشکل باگ نسخه میهن دانلود باشه؟؟؟
کسی تونسته با این نسخه ماشین آخر رو بگیره؟؟؟
راهی سراغ ندارید؟
اینم توی یه فروم دیگه زدم که ظاهرا کسی جوابی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی تا تونسته این بازیو مالتی پلیر بازی کنه حالا یا آنلاین یا توی لن ؟؟؟ من توی مالتی پلیر که میرم یه ارور میده میگه نمیتونه به autolog متصل بشه
اگه میشه راهنمایی کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)