مال من Vmware ESXi 5 هست نه ورک استیشن ....برای نصب ویندوز 8 روی VMWare بهتره از آخرین نگارشس یعنی 9 استفاده کنید WMWare Workstation 9
مال من Vmware ESXi 5 هست نه ورک استیشن ....برای نصب ویندوز 8 روی VMWare بهتره از آخرین نگارشس یعنی 9 استفاده کنید WMWare Workstation 9
دوست عزیز حرف شما متین
ولی برای ما ایرانی ها نسخه ای که کاملتر باشه در اولویته !! درسته نسخه شرکتی هست ولی به منزله این نیست که نشه تو خونه استفادش کرد .نسخه شرکتی گران تر و سیستم لایسنس اون به جهت تعداد زیاد کامپیوترهای شرکت ها فرق داره و نمی صرفه که لایسنس جدا برای هر پی سی خرید به همین خاطر مایکروسافت یه لاینس رو مثلا برای 10 پی سی یکسان ارائه میده و اونو با توجه به ثبت شرکت مذکور تو لیست سفید لایسنس قرار میده .
من خودم الان نسخه Enterprice رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم ندارم و به راحتی هم اکتیو شده ویندوز
خودش که نمیاد پست بده. گفت اینه : 9200.win8_rtm.120725-1247
این همونیه که ما دانلود کرده بودیم
اما مشکلات کار نکردن فلش تو اینترنت اکسپلورر، کار نکردن اینترنت تو محیط مترو، عوض نشدن تصویر زمینه مترو و ... رو نداره
مال منم اینه 9200.win8_rtm.120725-1247
Last edited by tiyam 01; 30-10-2012 at 14:50.
دوستان لطفا یک نفر ویندوز 8 Enterprise Retail رو 32 اش رو مستقیم کنه که من هم دانلود کنم
اگه تو هیپ فایل باشه خیلی برام بهتره !
پس اینطور که معلوم شد این نسخه بهترین نسخه هستش ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان این لینکشم مستقیمه ببینین اصلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز توجه کنین :
این تاپیک مربوط به دانلود ویندوز 8 هست . مسائل مربوط به نصب و مشکلات اونو در صفحه اصلی ویندوز 8 ، تاپیک جداگانه ایجاد کنین .
با تشکر
بله دوست عزیز
این نسخه هم نسخه Retail و هم Untouched به معنای دست نخورده و بدون دستکاری هست . میتونین همین رو دانلود کنین .
یا میتونین حدود 1 هفته هم صبر کنین تا خود مایکروسافت بصورت رسمی تو سایت میکروسافت بصورت عمومی برای دانلود بذاره . فعلا اولویت برای مایکروسافت ارتقا ویندوز های فعلی به ویندوز 8 هست و تمام آپدیت ها برای اون ارائه شده .
نسخه ها یی هم که برای دانلود بصورت دزدی قرار داده شده ، نسخه های معتبر و برای افراد یا شرکت های خاص هست !
نه دوست عزیز این هم ورژن قدیمی هست هم از اون rtm مشخص هست هم اگه دقت کنین اون اعداد 120725-1247 تاریخ و ساعت ارائه ورژن ویندوز هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان این لینکشم مستقیمه ببینین اصلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)