من عجله دارممممممممم.سریع تر میل کنین:فردا تحویل کارمه.ممنون از لطفتون
من عجله دارممممممممم.سریع تر میل کنین:فردا تحویل کارمه.ممنون از لطفتون
ta key bayad montazer bemonam???lotf konin baram zoodtar befrestin.man madare khodamam beheton mail zadam
سلام عسل جان
خب ايميل كن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چك مي كنم خبرش رو مي دم
با تشكر
باي
khob laeghal onike tarahi kardi midadi.man lazem dashtam
عزیزم می شه فینگلیش ننویسی
ممنوع بید عزیزم
ممنون موفق باشی
مدار يك دستگاه شوك
مثل اون باتون هايي كه پليس توي
چهارشنبه ي اخر سال استفاده ميكنه
حتماً همه اونها رو ديديد
من نياز به يه مدار مثل اونو دارم اما
در اندازهي خيلي كوچكتر طوري كه
كف دست جابشه درواقع اندازه ي يه
دزدگير اتوموبيل يا يه گوشي همراه (اگه
فيلماي جيمز باند رو ديديه باشيد تقريباً
مثل اون )
با ولتاژ بسيار بالا (حدوداً كيلو ولت) و جريان
پايين و قابل كنترل(در حد ميكرو آمپر) تا ضرر
انچناني به كسي نزنه در حد سر شدن عضو
اگه كسي داره بذاره
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان
من قبلا در يكي از مجلات مدار ساعتي را ديدم كه بسيار ساده بود واز طريق سون سگمنت و يك مدار ساده ساعت كامپيوتر را نشان ميداد البته اين مدار اطلاعات لازم را از طريق پورت سريال com port و يك برنامه كه به زبان پاسكال نوشته شده بود دريافت مي كرد . در واقع تمام اعمال توسط برنامه و كامپيوتر انجام مي شد و تنها نمايش ساعت بر عهده مدار بود . اما متاسفانه اين مدار را گم كرده ام از دوستان عزيز خواهش مي كنم كه اگر كسي اين مدار يا مدار ي مشابه به آنچه در بالا توضيح دادم دارند يا مي شناسند براي من ارسال كنند Email address : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
![]()
![]()
سلام جعفر جان
جسارت نشه ولی باید بگم به جای این همه تذکر بهتر نیست یه فکری برای این تاپیک بکنی که با این همه درخواست جوابی توش نیست و راکد راکد هست بهتره یه مدیر خوبی برای این بخش انتخاب بشه
با تشکر
بای
با سلام دوست عزیزنوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. این همه در خواست بدون جواب نشون می ده که کسی اینجا اطلاعات کافی در این زمینرو نداره .... تا حالا منم کسی رو که تخصصی بتونه این جا فعالیت بکنه ندیدم البته هستن دوستایی مثل شما که تا حدی به دوستان کمک می کنن که جا داره یه تشکری بکنم
2. در رابطه با کار یه همکار بگم که .. یه همکار ملزم به جواب دادن همه مسائل نیست . وظیفه همکار نظم دادن و راهنمایی و تذکر دادن به کاربران عزیز هستش تا بتونن به نحو احسن از اطلاعات موجود در انجمن استفاده کنن .. البته اینو بگم که من تا حدود خیلی زیادی در حد تواناییم جواب می دم به مسائلی که اطلاعاتی دارم ..
منم در این زمینه اطلاعاتی ندارم که بتونم کمکی کنم ولی در اینده ای نچندان دور یه فکر ی برا اینجا می کنیم
الان موقع امتحانات هستش زیاد وقت نی کنم
ای شالا با کمک دوستان بتونیم این زیر مجوعه رو هم یه سر سامونی بهش بدیم
مدار رگلراتور میخوام برای همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)