تو محیطVirtual Kioskدیگه جای هیچ نگرانی نیست برای کارهای بانکی ؟Virtual Kiosk احساس میکنم خیلی سریعتر شده همه چیز چرا ؟
وقتی کار میکنم تو
تو محیطVirtual Kioskدیگه جای هیچ نگرانی نیست برای کارهای بانکی ؟Virtual Kiosk احساس میکنم خیلی سریعتر شده همه چیز چرا ؟
وقتی کار میکنم تو
lما که گذاشتیم توی لیست دانلود....گفتم قبل از تعویض ویندوز امتحان کنیم ببینم چطوریه...امیدوارم که خوب باشه....تا اینجا که سر در گم شدیم ...نفهمیدیم اخرش خوبه یا بد...فکر کنم باید خودم نصب کنم
سلام
من نسخه 5.12 و خرده ای دارم. شما اگه در قسمت more بزنید check for update، جواب میده که نسخه شما آخرین آپدیت هست.
این یعنی نسخه 6 فاینال نیست؟
من نسخه ٦ رو نصب كردم ولي نسبت به ٥ هيلي ساكت تر شده مخصوصا فايروالش حتي hips هم روشن كردم.،بقيه دوستانم اين جورين؟
سلام.
من نسخه 6 رو نصب کردم توی ویندوز مجازی...یه جورایی سر درگم شدم .البته طبیعی هم هست.چون محیطش کاملن متفاوته با نسخه 5.نمیتونم بگه خوبه یا بد.فکر میکنم باید منتظر بچه های پشتبانی بشیم تا هر چه زودتر زبان فارسی رو براش اماده کنن.من تر جیح میدم تا اون موقع از نسخه استفاده کنم.![]()
احتمالا تا چند هفته دیگه بدین صورت بتونید آپدیت کنید ولی اگه الان میخوایید نصب کنید با این ورژن رو پاک و ورژن جدید رو نصب کنید
behavior blocker رو خاموش کنید , بر روی ایکون برنامه کلیک راست و غیرفعال.
برای سوالات بیشتر هم میتونید در تنظیمات HIPS تیک set popup alert to verbose mode رو بزنید
سلام
در مورد نسخه 6 من فعلا مشکل خاصی ندیدم و روی سیستم من همه چیز آرومه. بالاخره نسخه نهایی دیگه، مشکلی هم ندارم.
فقط میمونه بحث GUI که دوستان مطرح کردند، که شامل دوقسمت میشه. بخش اولش برمیگرده به تغییر کلی ظاهر برنامه که این در اوایل کار یک کم هضمش و کارکردن با منوها و ابزارها را مشکل میکنه و باید بدنبال تنظیمات و گزینه ها توی کومودو بگریدم...... که این مشکل بعد از چند روز کار با این نسخه کاملا رفع میشه. و عادت میکنیم.
بخش دومش حذف برخی ویژگیها بود که منم قبولش دارم، مثل پنجره Summary، که من خیلی دوستش داشتم و غیره.... البته فکر کنیم کومودو یک تغییراتی میده یا باید بده. در کل من GUI را بد نمیبینم.
هر چند حرفه ای ها دنبال ظاهر نیستند و ،، حرف همیشگی من=> یه چیزی میخوان که باهاش کار کنند،
کومودو اگر این را هدفش میکرد، احتمالا یکی دو بخش لوکس و بی کاربرد را حذف میکرد.
در کل من شاید نمره عالی به اینترفیس 6 ندم، ولی نمره بد هم نمیدم. حالا اگر بهترش بکنند که چه بهتر.
===
محتوای مخفی: تست نسخه بتا زبان فارسی
Last edited by Jadda; 21-12-2012 at 15:28.
سلام
اگه نسخه 6 رو الان نصب کنم برای ابدیت کردنش چه حجمی میبره؟
حدود 98 مگ
سرعت آپدیت هم خوبه:
محتوای مخفی: Av-Up
لطفا در مورد ابدیت نسخه 6 هم کمی اطلاعت بدین
1.ایا الان میشه بصورت افلاین ابدیت ها رو برای این نسخه دریافت کرد؟اگه اره لطفا لینک بگذاری.
2.ایا میشه ابدیت ها رو برداشت و بع از نصب ویندوز مجددا استفاده کرد ؟ اگه اره لطفا اموزش رو بزارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)