تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 81 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

کسی تا حالا از شاتل اینترنت گرفته ؟ چه جوریه سرعتش ؟

ضمنا کامپیوتر ونوس پاساج گنجینه شاتل آورده

ضمنا برو بچ قمی به این تاپیک سر بزنند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohammad.clergyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    اینترنت شبانه فن آوا دو شب است که به کل قطع میباشد یعنی دانلود بی دانلود . وبا زنگی که به شرکت زدم اطلاع حاصل شد که این قطعی تا یک هفته ادامه دارد : thumbsdowتازه اگر راست گفته باشند و طولانی تر نشود و مشکل هم بخاطر تعویض نرم افزار است ودرست کردن آن است. حالا اگر دوستان قمی از دو شرکت پارسی نت وفن آوا که شبانه آن همان شبانه فن اوا است استفاده میکنند بگویند این شبا را چگونه سپری میکنند؟
    وصل شد یا هنوز قطعه؟

4. این کاربر از yoyoyo_friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من قبلا از سرویس صبانت استفاده می کردم تا حدود یکی دو ماه پیش که سرعتش افتضاح شد ازش راضی بودم اما سرعتش به شدت اومد پایین طوری که من قبلا یه فایل 100 مگی رو در عرض 35 الی 40 دقیقه دانلود می کردم اما حالا همون فایلو تو 3 الی 4 ساعت باید دانلود کنم زنگ زدم نمایندگیش می گه که چون مشتریا خیلی ناراضی بودن نمایندگی شو واگذار کردن به تراشه و حالا نمایندگی شاتل رو دارن می خواستم برم از امتحان کنم ببینم چطوریه تو تاپیکای مختلفی سرزدم دیدم ازش تقریبا راضی هستند ولی یه خوبی که صبانت داشت این بود که سرویس رایگان شبانه داشت و من هرچی که می خواستم دانلود کنم رو به برنامه می دادم و سیستمم رو تنظیم می کردم سر ساعت 3 روشن می شد شروع به دانلود می کرد تا ساعت 7 هرچی می خواستم رو دانلود می کرد اما شرکت شاتل نمی دونم یه همچین سرویسی داره یا نه اگه کسی ازش استفاده می کنه لطفا بگه

6. 2 کاربر از phantomir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

من قبلا از سرویس صبانت استفاده می کردم تا حدود یکی دو ماه پیش که سرعتش افتضاح شد ازش راضی بودم اما سرعتش به شدت اومد پایین طوری که من قبلا یه فایل 100 مگی رو در عرض 35 الی 40 دقیقه دانلود می کردم اما حالا همون فایلو تو 3 الی 4 ساعت باید دانلود کنم زنگ زدم نمایندگیش می گه که چون مشتریا خیلی ناراضی بودن نمایندگی شو واگذار کردن به تراشه و حالا نمایندگی شاتل رو دارن می خواستم برم از امتحان کنم ببینم چطوریه تو تاپیکای مختلفی سرزدم دیدم ازش تقریبا راضی هستند ولی یه خوبی که صبانت داشت این بود که سرویس رایگان شبانه داشت و من هرچی که می خواستم دانلود کنم رو به برنامه می دادم و سیستمم رو تنظیم می کردم سر ساعت 3 روشن می شد شروع به دانلود می کرد تا ساعت 7 هرچی می خواستم رو دانلود می کرد اما شرکت شاتل نمی دونم یه همچین سرویسی داره یا نه اگه کسی ازش استفاده می کنه لطفا بگه
    دوست عزیز تا جایی که من میدونم ، سرویس های معمولی این شرکت امکان اینترنت شبانه ندارند

ولی یه سرویس داره که 128 نامحدوده و یک ماهه قیمتش هم 15 هزار تومن، این سرویس به همه ی هیکل صبانت میرزه

8. 2 کاربر از mohammad.clergyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من رفتم نمایندگی شاتل سوال کردم اونا می گفتن که سرعتی که تظمین می کنند 16kb هست البته در مورد صبانت هم همین رو می گفتن و من موقع دانلود حتی تا سرعت 60kb هم داشتم البته سرعت متوسطش 56kb بود اگه شاتل هم همین سرعت رو بده واقعا خوبه در ضمن من از سرویس سه ماهه 128 استفاده می کردم که تو صبا نت حدود 50 هزارتومان در می امد که فقط 10 گیگ می تونستی دانلود کنی اما شاتل سه ماهه رو 30 گیگ می ده البته قیمتش 86 هزار تومان هست سرویس شبانه صبانت 3 تا 7 بود که معمولا سرعتشم کمی پایین بود اما شاتل از ساعت 1 الی 7 هست یعنی 2 ساعت اضافه در کل به نظر میاد که خدمات شاتل بهتره اما از نظر سرعت هنوز امتحانش نکردم بنابراین نمی تونم نظری بدم اگه کسی سرعتشو امتحان کرده بگه یعنی موقع دانلود فایل معمولا چه مقداری می ده من حداکثر تا یک هفته دیگه سرویسش رو می خرم بنا براین اگه کسی با شاتل مشکلی داشته بگه که ما هم پول الکی ندیم ممنون

10. 3 کاربر از phantomir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

من رفتم نمایندگی شاتل سوال کردم اونا می گفتن که سرعتی که تظمین می کنند 16kb هست البته در مورد صبانت هم همین رو می گفتن و من موقع دانلود حتی تا سرعت 60kb هم داشتم البته سرعت متوسطش 56kb بود اگه شاتل هم همین سرعت رو بده واقعا خوبه در ضمن من از سرویس سه ماهه 128 استفاده می کردم که تو صبا نت حدود 50 هزارتومان در می امد که فقط 10 گیگ می تونستی دانلود کنی اما شاتل سه ماهه رو 30 گیگ می ده البته قیمتش 86 هزار تومان هست سرویس شبانه صبانت 3 تا 7 بود که معمولا سرعتشم کمی پایین بود اما شاتل از ساعت 1 الی 7 هست یعنی 2 ساعت اضافه در کل به نظر میاد که خدمات شاتل بهتره اما از نظر سرعت هنوز امتحانش نکردم بنابراین نمی تونم نظری بدم اگه کسی سرعتشو امتحان کرده بگه یعنی موقع دانلود فایل معمولا چه مقداری می ده من حداکثر تا یک هفته دیگه سرویسش رو می خرم بنا براین اگه کسی با شاتل مشکلی داشته بگه که ما هم پول الکی ندیم ممنون
    دوست عزیز این سرویس حدود یکی دوهفتست اومده ، فکر نمیکنم تا حالا کسی از بچه های سایت گرفته باشه

به نظر من باید به صبا نت بیرزه ، چون یوزراش در مقابل صبا نت بسیار کم است و صبا نت همه ی پرتاش توی قم گرفته شده ، البته خیلی خوبه که اگر شما یا کس دیگری گرفت حتما خبرشا به ما بده

ضمنا صبا نت داره روز به روز بدتر میشه ، امروز سه چهار ساعت قطع بود

12. 2 کاربر از mohammad.clergyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض adsl apn

سلام دوستان خیلی خوشحالم که شما ها رو اینجا می بینم
    من می خواهم ای دی اس ال بگیرم و دارم مطالب شما رو می خونم تا اینجا که دستگیرم شد ظاهرا شاتل رو می خواهید انتخاب کنید.
    دوستان یه سری به سای آریا پروژه نوین بزنین, نظرتونو در مورد بگین من که زیاد سر در نمیارم.
    اینم آدرسش
    کد:
    توی بخش خدمات این سایت خطوط لیزلاینو معرفی کرده اگه لطف کنین نظرتونو بگین.

در ضمن می خواستم یه توضیحاتی در مورد پهنای باند, چقدر پر می کنه و از این حرفهایی که زدید و من سر در نیاوردم بزنید.
    من الان در نیروگاه ساکنم به قول شما ساپورت می کنند.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

اینجور که معلومه همه دور خیز کردیم برای شاتل
    فکر کنم اونم بشه مثل صبا

15. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته ببخشید این پست را این جا دادم فقط میخواستم ببینم راسته میخوان اینترنت را از تو ایران جمع کنند . در ضمن من اهل قم نیستم.

من مخوام ای دی سی ال بگیرم با سرعت 512 kb آیا این سرعت میشه بهاش فیلم دانلود کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در مورد شاتل یه سری به این آدرس بزنید نمایندگی قم نیز همینو بهم داد البته سرویس دیگری هم داشت با ترافیک 10 گیگ به بالا

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •