تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 223 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2224

نام تاپيک: Fedora

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام. من پيشنهاد ميكنم بري اين سايت و سي دي رو سفارش بدي:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فكر كنم پستي هم بفرستن.
    موفق باشي.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام مجدد.

دوباره مشكل نو!!!!!!!!

من kernel-devel با i686 رو دانلود كردم و وقتي در شاخه home سيستم كپي كردم، پنجره Terminal رو باز كردم و دستور هميشگي رو نوشتم:
    rpm -ivh kernel-devel-2.6.15-1.2054_FC5.i686.rpm

ولي اين پيغام مياد:

: kernel-devel-2.6.15-1.2054_FC5.i686.rpm
    :(not an rpm package(or package manifest

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahmood-gt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی ماشین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ahmadra
    من kernel-devel با i686 رو دانلود كردم و وقتي در شاخه home سيستم كپي كردم، پنجره Terminal رو باز كردم و دستور هميشگي رو نوشتم:
    rpm -ivh kernel-devel-2.6.15-1.2054_FC5.i686.rpm

ولي اين پيغام مياد:

: kernel-devel-2.6.15-1.2054_FC5.i686.rpm
    :(not an rpm package(or package manifest
    احتمالاً ناقص دانلود شده. یه بار دیگه دانلودش کن درست و حسابی. من یه بار همچین مشکلی داشتم ایراد از دانلود بود

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

د اخه مگه ميشه. من كامل دانلودش كردم. با Dap???!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی ماشین

پيش فرض

د اخه مگه ميشه. من كامل دانلودش كردم. با Dap???!!!
    حقیقتش تنها موردی که به نظرم می رسه اینه. حالا یه بار دیگع امتحان کن ضرری نداره که...

من شخصاً دل خوشی از dap ندارم. اگه می خوای با یه برنامه دیگه مثل flashget امتحان کن یا explorer یا اگه همچنان می خوای از dap استفاده کنی، بهتره با یه connection یا mirror امتحان کنی نه 10 – 15 تا...
    Last edited by mahmood-gt2; 25-09-2006 at 15:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی ماشین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط babaghori
    با سلام خدمت دوستان من تازه واردم و تازه به جمع شما پيوستم من از شهر قم با شما در ارتباطم اقا من تازه تصميم گرفتم وارد دنياي لينوكس بشم اما اينجا تو قم حتي يك نفر هم نتونستم پيدا كنم كه از لينوكس سر در بياره به زور تو مركز نرم افزار شهر تونستم سي دي اموزشي فدوراكور3 رو گير بيارم بعدش خودم سي دي فدوراكور 5 رو خريدم كه مال شرکت ام÷رور هستش اقا من نمیتونستم اون اوایل نصبش کنم با و جود اینکه طریقه نصب رو تقریبا بلد بودم رفت و رفت تا فهمیدم کلا سی دی شماره 3 ارور داره گفتم شاید مال من اینجوری باشه اما رفتم چند جا و با تعجب دیدم نه بابا کلا به صورت شرکتی ارور داره حالا از همه دوستان میخوام اگه واسه کسی مقدور هست سی دی شماره 3 از مجموعه 5 سی دی فدوراکور 5 رو به من بده من تو شهر قم زندگی میکنم تا بتونم وارد دنیای لینوکس بشم بعد تازه بیام سوالاتم رو اینجا مطرح کنم البته من یه سایت دیدم لینک دانلود هر ÷نج سی دی رو گذاشته بود اما من متاسفانه به اینترنت ÷ر سر عت دسترسی ندارم من پیشا پیش دست پر محبت شما رو میفشارم با تشکر باباقوری
    سلام.....
    ببخشید اگر دیر جواب می دهم. حقیقتش برای پست شما ایمیلی برام نیومد و چون آخر صفحه بود دیگه برای ایمیل های بعدی ندیدم... بگذریم....

اگر شما سی دی های مذکور را با فاکتور خریده باشید قاعدتاً و منطقاً در صورت خرابی فروشنده برای حداقل 24 ساعت باید تعویض کنه. البته حالا اگر مدتش گذشته، خوب می تونی بری با فروشنده صحبت کنی و بگی برات سی دی سوم رو دوباره (حالا از روی یک سالم) رایت کنه. حداکثر پول رایت یه سی دی رو باید بگیره. دیگه این یکی رو باید همکاری کنه...

نمی دونم دانشگاه آزاد اونجا رشته کامپیوتر داره یا نه. اگر داره می تونی بری سایت کامپیوتر یا یکی از آزمایشگاه ها و با چک و چونه سی دی و قرض بگیری و رایت کنی (البته همون جا).

اگر باز هم نشد می تونی بری یه کافی نت و اونجا دانلود کنی. اگر می بینی طول می کشه ببین اون کافی نت می تونه دانلود کنه یا نه، بعداً برو و ازش بخر.

یه نکته ای هم باید بهش توجه کنی اینه که مطمئن شی کدام سی دی خراب است. وقتی سی دی اول رو می ذاری و بوت می کنی همون مراحل اولیه (قبل از محیط گرافیکی) یه قسمت داره که test media می کنه. نمی دونم دیدیش یا نه. توی این قسمت می تونی همه سی دی ها رو قبل از این که چیزی نصب بشه تست کنی. بنابراین اول مطمئن شو ببین که کدام سی دی مشکل داره بعد از اون لینک مربوط به اون سی دی رو به طرف کافی نت بده تا برات دانلود کنه. به عبارت دیگه در صورتی که مجبور شدی کافی نت برات دانلود کنه لازم نیست بهش بگی همه سی دی ها رو برات دانلود کنه. اگر هم توی پیدا کردن لینک دانلود مشکل داشتی بگو...

اون راه حلی هم که جناب Ahmadra گفت هم خوبه. پست هم می کنه

ببین کدام راه حل برات عملیه... اگر هیچ کدوم بگو تا یه فکر دیگه بکنیم .... خدا بزرگه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست من كه جوابمو دادي لااقل متوجه شدم كه اگه اينجا حرفي بزنم كسي هست به حرفام توجه كنه من سي دي ها رو سفارش دادم به همون شركت تكنو تاكس البته اگه درست گفته باشم فقط اميدوارم واسم بفرستن
    بازم منتظر من باشين همه تونو ميبوسم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

7 همچنان error ها ادامه دارد تا....

مشكلات پشت سر مشكلات!
    من رفتم با Getright كرنل هيدر رو دوباره دانلود كردم و اين دفع كار كرد و نصب شد. ولي موقعي كه دستور
    tar xvzf intel.... .tar
    رو ميزنم اون رو از ارشيو در مياره. حالا من ميخوام برم تو فولدر درست شده جديد باز همون پيغامي كه براي پاك كردن اجازه نميداد اومد. حالا خوبه من يادم بود براي نصب چيكار كنم.(اخه ميخواتسم برم تو اين فولدر و راهنماي نصب رو يه بار ديگه ببينم.)
    اومدم به دايركتوروي موجود cd دادم و وقتي make 536 زدم يكسري نوشته ها اومد همراه با اررورهاي متعدد و يكجور براي هر لينك.

حالا اين دفعه ديگه خبري از پيغام auotoconf.h does not exist نبود، بلكه پيغام intel536.kon اومد!!
    من واقعا ديگه داره قاطي ميكنم. اين همه وقت براي فقط يه مودم؟؟؟! ميصرفه؟؟ فكر نميكنم.

من يكباره ديگه فدورا 5 رو نصب ميكنم. اگر شد، شد. اگر هم نشد ديگه از خبر لينوكس در زمينه اينترنت و شبكه و مودم يا هر.... اي ميگذرم و به چيزاي ديگه لينوكس ميپردازم.

ميبخشيد اينوطري نوشتم. اخه واقع ديگه اعصابم خورد شده و ديگه توپم پره!
    ممنون از دوستان هم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی ماشین

پيش فرض

مشكلات پشت سر مشكلات!
    من رفتم با Getright كرنل هيدر رو دوباره دانلود كردم و اين دفع كار كرد و نصب شد. ولي موقعي كه دستور
    tar xvzf intel.... .tar
    رو ميزنم اون رو از ارشيو در مياره. حالا من ميخوام برم تو فولدر درست شده جديد باز همون پيغامي كه براي پاك كردن اجازه نميداد اومد. حالا خوبه من يادم بود براي نصب چيكار كنم.(اخه ميخواتسم برم تو اين فولدر و راهنماي نصب رو يه بار ديگه ببينم.)
    اومدم به دايركتوروي موجود cd دادم و وقتي make 536 زدم يكسري نوشته ها اومد همراه با اررورهاي متعدد و يكجور براي هر لينك.

حالا اين دفعه ديگه خبري از پيغام auotoconf.h does not exist نبود، بلكه پيغام intel536.kon اومد!!
    من واقعا ديگه داره قاطي ميكنم. اين همه وقت براي فقط يه مودم؟؟؟! ميصرفه؟؟ فكر نميكنم.

من يكباره ديگه فدورا 5 رو نصب ميكنم. اگر شد، شد. اگر هم نشد ديگه از خبر لينوكس در زمينه اينترنت و شبكه و مودم يا هر.... اي ميگذرم و به چيزاي ديگه لينوكس ميپردازم.

ميبخشيد اينوطري نوشتم. اخه واقع ديگه اعصابم خورد شده و ديگه توپم پره!
    ممنون از دوستان هم.
    بخند بابا....
    ببین تو چرا از فدورا 5 استفاده می کنی. اگه می تونی فدورا 3 بذار. من خودم مودم 536ep رو توی 3 نصب کردم.

این devel ی که داری به چه درد می خوره؟ توی سایت اینتل داریوری برای FC5 نبود.

از همه این ها گذشته دقیقاً بنویس که چه دستورهایی اجرا کردی و چه پیغام هایی داده. یه print screen بذار. پیغام intel536.kon دیگه چه صیغه ایه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی ماشین

پيش فرض

[Bاين همه وقت براي فقط يه مودم؟؟؟! ميصرفه؟؟ فكر نميكنم.
    صادقانه بخوام بگم... نه نداره....
    توی لینوکس پارامترهای زیادی وجود داره. مثلاً به وقت می بینی اگه فلان header فایل python یا فلان library نباشه یه اروری می ده که آدم سنکوب می کنه . نمی گه که دقیقاً ایراد از چیه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •