سلام سوالی داشتم اگر ps2 صدا داشته باشه اما تصویر نداشته باشه مشکل چیه کابلش هم نو خریدم و مطمینم که از سیمهاش نیست اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون
سلام سوالی داشتم اگر ps2 صدا داشته باشه اما تصویر نداشته باشه مشکل چیه کابلش هم نو خریدم و مطمینم که از سیمهاش نیست اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون
کسی نیست جواب مارو بده آیا ؟؟؟
سلام
دوست عزیز عالی بود ممنون
ببخشید ندیده بودم شرمنده
اپتیک ps2 فقط به مدلش بستگی داره . جنس خوب و بعد هم زیاد معنی نمیده برای کنسولی که دیگه تولید نمیشه . هر چی گیرتون بیاد خوبه .
عوض کردن اپتیک به تنهایی کار شما نیست ، ولی درایو کامل کاری نداره . قیمتش هم زیاد تفاوتی نداره با هم .
در مورد پتانسیومتر هم باید بگم کار خوبی نکردیدفرکانس دستگاه رو ریختید به هم .
درایو کامل بگیرید همه چیزش تنظیمه . فقط امیدوارم کد نداشته باشه . این رو باید سوال کنید در این باره من اطلاعی ندارم .
سلام دوستان ای سیهای ps که سفید رنگ هستند و روشون G نوشته مورد مشابه هم دارند؟
با سلام من چند وقتیه هر چی دیسک بازی تو دستگاه میذارم هیچ اتفاقی نمیفته.چه کنم؟
سلام دوستان.وقتی دستگاهو روشن میکنم(پلی استیشن 2 ) یه صدایی مثله موتور سیکلت میده!مشکلش چیه؟اگه راهنمایی کنبد ممنون میشم
سلام دوستان.وقتی دستگاهو روشن میکنم(پلی استیشن 2 ) یه صدایی مثله موتور سیکلت میده!وقتی درش را باز میکنم صدا قطع میشه و میبندم باز صدا شروع میشه!مشکلش چیه؟اگه راهنمایی کنبد ممنون میشم
آقایون منم همین مشکلو دارم.
لطفا بگین چیکار کنیم؟؟؟؟
سلام به هنگی
تازگیا وقتی ps2رو روشن میکنم بازی رو بالا نمیاره و میره تو صفحه آبی یعنی اصلا بازی رونمی چرخونه یکدفعه هم اینجوری شد تا قبلش درست بود لطفا هر کی میدونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)