تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 118 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

بالاخره ميخوام سراغ نورتون2013 برم امروز دانلود ميکنم. راستی حجم آپديت اوليه اش چقدره؟؟؟؟
    اگر آپدیتهای نسخه 2012 رو بهش بدید کمتر از 20 مگابایت. وگرنه کمتر از 50 مگابایت.

2. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببخشيد ولی بازم به يک مشکل با نورتون بر خوردم .nis2013رو نصب کردم وبا سريال هم180روز فعال شد.ولی حالا چند تا سوال دارم.ممنون ميشم جواب بدين.
    1**چرا اين نسخه گجت نداره و شکل ضاهریش هم نسبت به نسخه2012 بهتر نشده؟؟؟
    2**آپديت کردم يک بار37مگ دانلود کرد بار ديگه 36مگ وامروز هم 165مگ ميخواد دانلود کنه به نظرتون نياز به نصب مجدد هست؟؟؟؟

با نسخه 2012 چنين مشکلی نداشتم.....

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشيد ولی بازم به يک مشکل با نورتون بر خوردم .nis2013رو نصب کردم وبا سريال هم180روز فعال شد.ولی حالا چند تا سوال دارم.ممنون ميشم جواب بدين.
    1**چرا اين نسخه گجت نداره و شکل ضاهریش هم نسبت به نسخه2012 بهتر نشده؟؟؟
    2**آپديت کردم يک بار37مگ دانلود کرد بار ديگه 36مگ وامروز هم 165مگ ميخواد دانلود کنه به نظرتون نياز به نصب مجدد هست؟؟؟؟

با نسخه 2012 چنين مشکلی نداشتم.....

سلام:
    دوست عزيز انتيويروست كامل اپديت نشده يكبار كه كامل اپديت شه ديگه از اين مشكلات نداري اگه فكر مي كني با سريالش مشكل داره يك سريال ديگه تست كن و كامل يكبار اپديت كت همين

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام:
    دوست عزيز انتيويروست كامل اپديت نشده يكبار كه كامل اپديت شه ديگه از اين مشكلات نداري اگه فكر مي كني با سريالش مشكل داره يك سريال ديگه تست كن و كامل يكبار اپديت كت همين
    متاسفانه جواب نداد و مشکل پا بر جاست. پاک کردم دوباره نصب کرم بازم نشد چه کار کنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

متاسفانه جواب نداد و مشکل پا بر جاست. پاک کردم دوباره نصب کرم بازم نشد چه کار کنم؟؟؟؟
    1-نورتون رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید.
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و اجرا کنید.بعد رو گزینه Purge کلیک کنید.
    دو تا پیغام به شما میده.اولی رو Yes بزنید و دومی رو No .
    3-حالا نورتون رو دوباره نصب کنید.به تنظیمات Smart Definitions دست نزنید.
    چند بار به صورت متوالی آپدیتش کنید تا پیغام بده که هیچ آپدیتی در دسترس نیست.
    4-در آخر طبق دستورالعمل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی ویروس رو تنظیم کنید.
    موفق باشید

7. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

1-نورتون رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید.
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و اجرا کنید.بعد رو گزینه Purge کلیک کنید.
    دو تا پیغام به شما میده.اولی رو Yes بزنید و دومی رو No .
    3-حالا نورتون رو دوباره نصب کنید.به تنظیمات Smart Definitions دست نزنید.
    چند بار به صورت متوالی آپدیتش کنید تا پیغام بده که هیچ آپدیتی در دسترس نیست.
    4-در آخر طبق دستورالعمل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی ویروس رو تنظیم کنید.
    موفق باشید
    از شما بسيار بسيار ممنونم. مشکلم کاملاً حل شد.

9. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان
    من Norton internet security دارم.فکر می کنم 2010 یا 11 باشه.اوریجینال هم هست.چون رو لپتاپ هست و بعد از هر بار تعویض ویندوز تا 60 روز رجیستر هست.حالا من یه سوال برام پیش اومده.این برنامه مثل کاسپر موقع دیتکت ویروس و ... پیغام نمی ده که چی کار کنم با فایل.خودش پاک می کنه.البته این امکان هم وجو داره که بعدا همون فایل رو restore کنی از history و قسمت quarantine.ولی سوال من اینه که وقتی من مثلا خواستم نورتون رو پاک کنم و مثلا از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنیم چه بلایی سر ویروسها و تروجانها و ... ای که نورتون پیدا کرده و تو quarantine هست میاد؟چون وقتی حالت ریستور داره یعنی انگار اون فایل رو از هارد پاک نکرده که می تونه ریستور کنه بلافاصله.یعنی بعد از unistall برنامه ویروسها بر می گردند به حالت قبل یا نورتون پاکشون می کنه؟سوال دوم اینکه اگه از quarantine اون thread ها رو remove کنم از هارد پاک می شه؟ ممنون از راهنمایی

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان
    .ولی سوال من اینه که وقتی من مثلا خواستم نورتون رو پاک کنم و مثلا از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنیم چه بلایی سر ویروسها و تروجانها و ... ای که نورتون پیدا کرده و تو quarantine هست میاد؟چون وقتی حالت ریستور داره یعنی انگار اون فایل رو از هارد پاک نکرده که می تونه ریستور کنه بلافاصله.یعنی بعد از unistall برنامه ویروسها بر می گردند به حالت قبل یا نورتون پاکشون می کنه؟
    سلام
    وقتی Norton پاک بشه فایلهای قرنطینه هم پاک میشن.
    مکانیزم قرنطینه کردن اینطور نیست که فایل ویروس فقط کپی بشه تو یه پوشه و بعدا در صورت نیاز بازیابی بشه.
    ابتدا شرایطی فراهم میشه که ویروس قادر به اجرا شدن و صدمه زدن نباشه.

سوال دوم اینکه اگه از quarantine اون thread ها رو remove کنم از هارد پاک می شه؟ ممنون از راهنمایی
    بله اگر از قسمت قرنطینه همه رو حذف کنید از روی هارد هم پاک میشن.

12. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ولی نورتون2013 هنوز مونده2012 بشه.ايرادات زيادی داره .من 2012رو ترجيح ميدم.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    وقتی Norton پاک بشه فایلهای قرنطینه هم پاک میشن.
    مکانیزم قرنطینه کردن اینطور نیست که فایل ویروس فقط کپی بشه تو یه پوشه و بعدا در صورت نیاز بازیابی بشه.
    ابتدا شرایطی فراهم میشه که ویروس قادر به اجرا شدن و صدمه زدن نباشه.

بله اگر از قسمت قرنطینه همه رو حذف کنید از روی هارد هم پاک میشن.
    در اینکه فایلهای ویروسی داخل قرنطینه فعایلیتشون قطع می شه شکی نیست.فقط می خواستم بدونم بعد از پاک کردن نورتون به طور اتوماتیک فایلها از قرنطینه پاک می شند و فایلها هم از هارد اتوماتیک پاک می شند یا نه؟اخه وقتی پاک می کنیم نورتون رو اون فایلها هنوز یه جایی تو هارد هستند که به کمک نورتون محدود شدند و در صورت نبودن برنامه احتمالش هست که فعالیت اونا هم از سر گرفته بشه در صورتی که از هارد پاک نشده باشند.البته بعد که فکر کردم دیدم حتما اون فایلها هم یه جایی تو فولدری که نورتون نصب هست کپی می شند دیگه درسته؟اگه اینطوره که خب بعد از پاک شدن نورتون اون فولدر و اون قسمت از هارد هم پاک می شه دیگه.پس مشکلی نیست.به هر حال ممنون از راهنمایی.یهو این سوال برام پیش اومد که چی می شه!اگه بیشتر فکر می کردم این سوال پبش نمی اومد برام! بالاخره انتی ویروسها این چیزای ساده رو در نظر می گیرند حتما!
    Last edited by amin666; 09-12-2012 at 15:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •