تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 263 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من چند وقته لب تاپ 4540s hp خریدم .اما هرکار میکنم گرافیک AMD Radeon HD 7650M رو تو بازی ها نمیشناسه و اصلا جواب نمیده و با گرافیک intel میاره بالا بازی رو و از قسمت سوئچ هم high pormance کردم اما بازم نرفت رو گرافیک amd دوستان شما با همچین مشکلی روبه رو شدید لطفا کمکم کنید.این عکس بازی pes2012 قسمت setting هست که گرافیک رو intel که همون آنبورد هست شناخته و ضعیف جواب میده کمکم کنید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by tiktak20; 06-01-2013 at 00:12.

2. این کاربر از tiktak20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

کاش بچه های دیگه هم میگفتند تا بفهمیم این برق تو بدنه بودن همه گیر هست یا نهدر مورد سوییچ کارت گرافیک ها هم من الآن ویندوز 8 ویرایش 64 بیتی نصب کردم و همه درایورها را به روز ریختم و بایوس را هم آپدیت کردم مطمئنم که سوییچ میکنه
    لپ تاپ منم asus n43چون بدنه اش آلمینیومی حالت برق گرفتگی ضعیف رو داره.و اصلا توی لپ تاپ های آلمینیومی چیز طبیعیه .راستی گرافیک این لپ تاپ در چه حدیه؟ میشه بازی های روز با نرخ 30 فریم گرفت؟
    Last edited by mohammadx6; 06-01-2013 at 16:19.

4. 2 کاربر از mohammadx6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام من چند وقته لب تاپ 4540s hp خریدم .اما هرکار میکنم گرافیک AMD Radeon HD 7650M رو تو بازی ها نمیشناسه و اصلا جواب نمیده و با گرافیک intel میاره بالا بازی رو و از قسمت سوئچ هم high pormance کردم اما بازم نرفت رو گرافیک amd دوستان شما با همچین مشکلی روبه رو شدید لطفا کمکم کنید.این عکس بازی pes2012 قسمت setting هست که گرافیک رو intel که همون آنبورد هست شناخته و ضعیف جواب میده کمکم کنید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سلام دوست عزیز، این اصلا مشکل خاصی نیست، برای همه همینطوره و شما هیچ بازی و نرم افزاری رو پیدا نمی‌کنید که تو ستینگ یا هر جای دیگش بگه دارم از گرافیک amd استفاده می‌کنم، اینتل رو نشون میده ولی اگه این تنظیمات رو اعمال کنید میره رو amd و فقط با توجه به کیفیت اجرا میتونید بفهمید رفته روی amd یا نه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم به ذکره در مورد لپتاپ خودم، هر از چند گاهی بر میگرده به حالت battry life که باز باید درستش کنم!
    Last edited by mosi_alfa; 06-01-2013 at 18:44.

6. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوست عزیز، این اصلا مشکل خاصی نیست، برای همه همینطوره و شما هیچ بازی و نرم افزاری رو پیدا نمی‌کنید که تو ستینگ یا هر جای دیگش بگه دارم از گرافیک amd استفاده می‌کنم، اینتل رو نشون میده ولی اگه این تنظیمات رو اعمال کنید میره رو amd و فقط با توجه به کیفیت اجرا میتونید بفهمید رفته روی amd یا نه:
    اگه اینطوری بود که مثلا چرا برای بازی مکس پین 3 اینطور نیست ؟ حالا میگیم تو pes2013 مشخص نمیشه تو بازی از کدوم گرافیک استفاده میکنه ولی تو خود بازی مکس پین 3 مشخص میشه که من تنظیم هم کردم واسه amd باز تو بازی فقط 512 مگ از گرافیک میشناسه و بازی هم کمتر از 20 فریم تصویر میده

8. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مشکلم با pes فقط نیست بازی assasin cread 3 رو نصب می کنم اما بازم بازی رو در حالت high نمیشه بازی کرد خیلی کم میاره و در حالت normal هم همینطوره باید در حالت ضعیفش بازی رو اجرا کنم فکر میکنم سوییچ نمیکنه در بازی های حجم بالا اخه 2تا گرافیک داره این لب تاپ .به نظرتون نمیشه اصلا intel رو disabel کرد؟و با گرافیک amd کار کرد ؟

10. این کاربر از tiktak20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من مشکلم با pes فقط نیست بازی assasin cread 3 رو نصب می کنم اما بازم بازی رو در حالت high نمیشه بازی کرد خیلی کم میاره و در حالت normal هم همینطوره باید در حالت ضعیفش بازی رو اجرا کنم فکر میکنم سوییچ نمیکنه در بازی های حجم بالا اخه 2تا گرافیک داره این لب تاپ .به نظرتون نمیشه اصلا intel رو disabel کرد؟و با گرافیک amd کار کرد ؟
    خب این گرافیک همچین قوی هم نیست که همچین انتظاراتی داشته باشی ازش!می خوای مطمئن شی می تونی یه بار تنظیمات رو بذاری رو amd , فریم بگیری و دفعه بعد تنظیمات گرافیک ر. رو همون battery life یا Power saver یا هر چی هست بذاری و مقایسه کنی.اگه در حالت دوم کمتر بود یعنی گرافیک سویچ شده.با گرافیک اینتل که فکر نکنم اساسین رو 10 فریم هم بگیری!
    این بازیهای جدید رو شاید رو نرمال هم نتونی خوب بازی کنی.همینطور Hitmanو medal و ,,, .باز تست کن ببین سویچ می شه اصلا یا نه.حد اقل دو تا بازی قدیمی هم اجرا کن ببین اونا چند فریم می گیرن.من با گرافیک 6770m که از مال شما به طور محسوسی باید قویتر باشه نتونستم farcry 3 رو رو های بازی کنم!یه چی بین مدیوم . های بازی کردم!

12. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بین asusk55 , و4540 و ام6 شکم
    برا فیلم و خیلی کم بازی میخام

دل یه دل کنم از اچ پی بخرم....خودمونی هستیم از ظاهر 55 توسایت خوشم نیومد

14. این کاربر از sss2145 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر M6 بگیری بهتره.التبه خودت کانفیگش رو مقایسه کن با بقیه.ولی از نظر کیفیت و طراحی فکر می کنم M6 بهتر باشه از بقیه.قیافش فکر می کنم همون dv6 7000 باشه

16. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من کل مطالب این کلوپ رو خوندم ولی نتونستم مشکلشا حل کنم
    بلوتوث رو نمیشناسه حتی تو دیوایس منیجر هم نیست و درایور نصب نشده نمونده
    باید ببرم گارانتی یعنی بولوتوثش سوخته (آخه ب گارانتی گفتم رمشا 8 کنه فکر کنم موقع زیاد کردن رم ضربه خورده باشه)
    یا اینکه راه حل نرم افزاری هست
    یه سوال دیگه تو دیوایس منیجر SENSORS چی هست؟GPS؟ آخه تو کنترل پنل ک میری همین آیکون هست ولی با نام LOCATION؟!
    اگه GPS هس چیجوری باهاش کار کنم؟

18. این کاربر از AAHB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم چه سنسوریه، اما مطمئنم این لپتاپ یه سنسور حرکتی داره
    چون وقتی که لپتاپ روی Screen Saver هست و من حتی خیلی کم و آروم جا به جاش میکنم،
    بدون اینکه دستم به دکمه ای یا چیزی بخوره یهو از خواب بیدار میشه

حالا چرا؟ نکنه GPS داره؟

20. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •