[QUOTE=ghahremanimehdi;7270939 در ازدواجهای سنتی بیشتر عقل هست تا عشق .[/QUOTE]
خب درستش هم همینه
شما غیر از این فکر میکنید؟
[QUOTE=ghahremanimehdi;7270939 در ازدواجهای سنتی بیشتر عقل هست تا عشق .[/QUOTE]
خب درستش هم همینه
شما غیر از این فکر میکنید؟
دوستان روزی که گذشت(26مهر) سالروز ازدواج امام علی (ع) با خانم فاطمه زهرا(س) بود
خواستم یک چندتا جمله بگم در مورد سبک و شیوه زندگی این بزرگواران و ساده گرفتن مسائل برای ازدواج و ...بعد دیدم انصافا با شرایط کنونی جامعه و توقعات طرفین شعاری بیش نیست!
خب شاید منظور ایشون فقط شناخت کلیات نبوده! شناخت جزئیات هم بوده!![]()
من که هر چی فکر میکنم میبینم تمام مشکلات ما از پدر و مادر های ماست که جامعه رو بد شکل دادند نمیدونم چی به این نسل گذشته بگم که این قدر مشکل واسه ما درست کردند
از تفرقه و فکر خراب و چشم تو هم چشمی بگیر تا مشکلات مالی و نبود کار و سخت شدن ازدواج و ...
این جاست که میگن نسل سوخته تا بخواد درست هم بشه یا پیر شدیم یا مردیم
همه کار و پول و ... را به عنوان مشکل عنوان میکنن ولی به نظر من تنها دلیل ازدواج نکردن توقع فوق العاده بالای دخترهاست.
یعنی اگر همه شرایط را هم داشته باشی بازم فکر میکنن یکی بهتر براشون پیدا میشه که به تو نه بگن.
.من تجربه تلخ خودم را با شما در میون میگذارم خودتون قضاوت کنید.کدوم یکی از شما تا بحال عاشق شده؟کدوم یکی از شما حاضره از شهر خودش اونم در حالی که توش دو تا شعبه کار داره و بالغ بر یک میلیون و هفتصد در ماه اجاره محل کار میده دل بکنه و بره تو یک شهرستان کوچکتر زندگی کنه و بخواد اونجا از نو شروع کنه ؟کدوم یکی از شما حاضر مذهب خودش را عوض کنه؟
من با داشتن خونه .ماشین و کار و تحصیلات (مهندس مخابرات) حاضر بودم همه چی را کنار بگذارم ولی در اخر تنها چیزی که نصیبم شد اینه که من این تیپی نمیپسندم و اگه بهت بله بگم از سر عشق نیست
به نظر من یکی باید بره و به دخترا بگه اون شاهزاده ای که همش تو فکرتون هست و با جیب پر پول و قیافه و تیپ انچنانی قراره بیاد و مدام هم تو فیلم های سینمای ایران میبینمشون و نمادشون هم شده گلزار و.. فقط تو فیلم و رویا هستن.
اگه یک نفر صادقه .اگه یک نفر رو پای خودش ایستاده و هم کار کرده و هم درس خونده.اگه یک نفر به حق و حقوق زن ها احترام میگذاره مثل بقیه بهشون کم محلی نمیکنه اونه که پیدا کردنش غیر ممکنه.
به قول شاعر
تن آدمی شریف است ، به جان آدمیتنه همین لباس زیبا ست ، نشان آدمیت
اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینیچه میان نقش دیوار و میان آدمیت ؟خلاصه ما که قید ازدواج را زدیم رفت .امیدوارم روزی بشه که هیچ پسری تو ایران همچین کار احمقانه ای را نکنه
توقعات اون تیپی که شما به درست یا نادرست خاطرخواهشون شُدید جای خودش اشتباهات خودتون که عقل رو فدای احساسات کردید هم جای خودش.
masoudtr جان زیاد ناراحت نباشحاضر بودم همه چی را کنار بگذارم ولی در اخر تنها چیزی که نصیبم شد اینه که من این تیپی نمیپسندم و اگه بهت بله بگم از سر عشق نیست
معمولا دخترهای ناپیخته و با اعتماد به نفس پائین دنبال مردهای بسیار خوشتیپ و خوش هیکل میگردن.چون میخوام کمبودهای روحی خودشون رو در کنار مردهای به اصطلاح جنتلمن و مدلیسم پنهان کنند.من حدس میزنم سن دختر خانم از 25 حتما پائین تر بوده
البته خوشتیپی و خوش هیکیل میتونه عامل جاذبه باشه اما نه اینکه یک نفر تمام خصوصیات خوب یک فرد رو نبینه و فقط و فقط به خاطر همین عوامل ظاهری جواب رد بهش بده.البته با بالا رفتن سنشون متوجه اشتباهات گذشته میشن و میفهمند که لباس یکی از خصوصیات شخصی هر فرده که اگه اونو قبول داری باید طرز لباس پوشیدنش رو هم قبول داشته باشی
مسعود جان خدا رو شکر کن که ار شرش خلاص شدی.مطمئن باش اگه باهاش زندگی رو شروع میکردی تا اخر عمرت ظاهر شما رو با مردهای دیگه مقایسه میکرد و زندیگی و به کامتون تلخ میکرد.در ضمن میتونم اینو اضافه کنم که امکان داشت با دیدن مردهای بسیار خوشتیپ تعهدی که نسبت به شما داشته رو زیر پا بزاره و به راحتی بهتون خیانت کنه.........
خیانت
Last edited by hamid_diablo; 18-10-2012 at 15:08.
این که چشمم را بسته بودم و کور بودم کاملا درسته ولی توقعات اون تیپی را نفهمیدم منظورتون چی بود ازش؟
چون ایشون بود که تیپ و کلاس و ...خیلی براش مهم بود.
(شایدم این جواب را به من داد که یک جورایی نه گفته باشد)
ضمنا سنشون بالاتر از 25 بود و یک جورایی همکار بودیم
دوست عزیز اون خانم لیاقت شما رو نداشته و اصلا این فکر رو نکن که دنیا به آخر رسیده چون خودت میدونی که برای ما مردها دختر زیاده و زود میتونیم فراموشش کنیم
ان شاا... که یک دختر با خانواده و نجیب و کدبانو گیرت بیاد
ببینید توی ازدواج هرچقدر سن بره بالاتر انتخابات برای یه دختر محدودتر میشن و انتظارات و توقعات کمتر میشن تا به اصطلاح در خمره ترشی قرار نگیرن.
اما مهمترین عامل اون دختر تریپ و این چیزایی هست که بعد گذشت یک ماه عادی میشه از نظر من تریپ و ظاهر و خوشتیپی و خوشگلی همه و همه بعد یک ماه نه دو ماه حتما واسه طرفین عادی میشن و به قول قدیمیا این اخلاق است که میماند (با اندکی دخل وتصرف![]()
عزیز دل شما موقیت خوبی دارید و به جد انتخاب های بسیار بهتری رو خواهید داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)