kde یه بعدی هم داره اینه که آدمه خیلی هوایی میکنه.چون شخصی سازیش فوق العاده زیاده آدم همش دنبال تم و کالر اسکیما و... است.آخرش هم با کلی مکافات یه میزکار فضایی درست کردی میگی ای بابا قربان همون میزکار ساده مون![]()
kde یه بعدی هم داره اینه که آدمه خیلی هوایی میکنه.چون شخصی سازیش فوق العاده زیاده آدم همش دنبال تم و کالر اسکیما و... است.آخرش هم با کلی مکافات یه میزکار فضایی درست کردی میگی ای بابا قربان همون میزکار ساده مون![]()
ممنون از پاسخ تون
من هنوز مشکلم حل نشده
جالبه هنگام استفاده از چی پی ان هم از من پسورد می خواد و من همون پسورد اولیه رو وارد می کنم و بدون مشکل پسورد به چی پی ان وصل می شه اما هنگام نصب بسته نرم افزاری اون پسورد به هیج وجه کار نمی کنه که این منو گیج کرده
به هر حال ممنون
یه نرم افزار رو از طریق کنسول نصب کنید ببینید چی میگه.مثلا برای نصب vlc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اشتباه نکنم این gnome keyring و یا kde wallet هست که از شما گذرواژه می خواد که شما در اولین استفاده خودتون از یک برنامه که از اون استفاده میکنه (مثل network manager) اون رو تنظیم کردید و ربطی به پاسورد روت ندارهجالبه هنگام استفاده از چی پی ان هم از من پسورد می خواد و من همون پسورد اولیه رو وارد می کنم و بدون مشکل پسورد به چی پی ان وصل می شه اما هنگام نصب بسته نرم افزاری اون پسورد به هیج وجه کار نمی کنه که این منو گیج کرده
سلام. kde میتونه کاملا پایدار باشه بشرطی که به قولی خیلی بزک دوزک نشه!اما درباره کا دی ای من حدود دو ماه و نیم هست که دارم از اون استفاده میکنم و محیط اون خیلی پایدار هست البته نمیگم در محیط کار کرش نداره ولی خیلی کم رخ داده که تازه اون رو هم باید علت یابی کرد که آیا این قفل کردن مال خود میز کار یا ناپایداری هایی که ناشی از بخش های دیگه سیستم عامل هست ولی خودش رو در عملکرد میز کار نشون میده تنها بخشی از کا دی ای که من رو اذیت کرده این هست که بعضی وفتها دلفین یکدفعه شروع به استفاده زیاد از پردازنده میکنه که مجبور میشم اون و ببندم و دوباره باز کنم البته ممکن این یک پردازش پس زمینه باشه که مواقع بیکاری سیستم عامل شروع به کار کنه نمیدونم البته من همون طور که گفتم در کا دی ای تازه کارم و قبل از اون از گنوم و xfce استفاده میکردم
اون مشکل شما هم به نظرم مربوط میشه به سرویسی به نام Nemopuk که کارش ایندکس کردن فایلها روی دیسک سخت هست. این سرویس رو در system setting غیر فعال کن ببین آیا اون حالت از بین میره یا نه
سلام
من با Synaptic Package manager خواستم روی سینامون؛ میت نصب کنم.
خودش گفت که سینامون را پاک میکنه. راحت نصب کرد.
ولی ریستارت که کردم صفحه سیاه و توخالی بود. مجبور شدم در حالت ریکاوری دوباره سینامون را نصب کنم.
راهی نداره که مشکل حل بشه؟ یعنی بجای سینامون میت نصب کنم؟ بدون نصب کامل؛ فقط ذسکتاپ عوض بشه.
انگار پورتهای XChat IRC را هم بسته اند.
نه اون بخش غیر فعال بود. ولی به نظرم یک جور باگ بود چون توی 4.9.5 تا حالا این مشکل رو نداشتماون مشکل شما هم به نظرم مربوط میشه به سرویسی به نام Nemopuk که کارش ایندکس کردن فایلها روی دیسک سخت هست. این سرویس رو در system setting غیر فعال کن ببین آیا اون حالت از بین میره یا نه
سلام
عیدتون مبارک
من هر موقع از دستور sudo استفاده می کنم ازم پسورد می خواد که پسورد رو قبول نمی کنه
ممنون
سلام
عیدتون مبارک
دقیقا نمی دونم اینایی که گفتید یعنی چی ؟ ولی هر وقت از دستور sudo استفاده می کنم ازم پسورد می خواد که با پسوردی که من دارم کار نمی کنه
ممنون
پس چطوری لاگین میکنید؟
همون پسورد لاگین را میخواد. دقت کنید صفحه کلید انگلیسیه یا فارسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)