متاسفانه نتیجه خوبی نبود برای اقای مهدی طلوتی
هرچند به نظر من کم کاری نکرد ،توانش بیشتر از این نبود
اینجا تجربه بازی در میدان های بزرگ مشخص میشه
تجربه بسیار مفیده
متاسفانه نتیجه خوبی نبود برای اقای مهدی طلوتی
هرچند به نظر من کم کاری نکرد ،توانش بیشتر از این نبود
اینجا تجربه بازی در میدان های بزرگ مشخص میشه
تجربه بسیار مفیده
اینم کاریکاتوری جالب در مورد مظاهری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بابا وقتی ورزشکارامون (همه ورزشکارا منظورمه، نه فقط ورزش خاصی) اصلا اردو ندارن، تمرین درست و حسابی ندارن، حمایت عاطفی و مادی نمیشن، حتی مربی ندارن، توی المپیک هیچ پخی نمیشن دیگه. ورزشمون واقعا روز به روز داره داغون و داغونتر میشه. جالبه هر سال هم میگیم ایشالله سال بعد نتیجه میگیریم و الی آخر...
فکر نمیکنم کسی همچین ادعایی کرده باشه قبل بازیها..بیشترین تعدادی که میگفتن 8 طلا بود که اونم خوش خیالیه! دوستان نتایج ایران رو در دوره های قبل گذاشتن.
تازه از امسال به بعد قراره با اشکنه و پیاز ورزشکار بفرستیم به میادین.
جالبه کیانوش رستمی گفته المپیک بعدی طلا می گیرممنتظریم 4 سال بعد بشه طلا بگیری!!!
خدا کنه بذارن بگیره!
نمیدونم چرا دوستان دارن جو منفی ایجاد میکنن
اینکه از ورزشکاران حمایت کافی نمیشه و هزار یک مشکل دیگه قبول دارم
ولی خب از روز اول همه میدونستند اگر قرار باشه توی همه رشته های ورزشی که نفر اعزام کردن مدال بگیریم که...
دو سه تا رشته مدال بگیریم داریم ما.کشتی و وزنه برداری و تکواندو.اونم نه همه نفراتش.همه دنیا دارن کار و تلاش میکنن.بیکار نشستن که ما بریم مدالها را درو کنیم
اگر نتونیم توی همون سه رشته که گفتم مدال بگیریم اونوقت باید از نتایج ضعیف المپیک بگیم
الان خیلی کشورهای هستند که هم از لحاظ تکنولوژی و اقتصاد از ما جلوتر هستند و از حضور زنها هم استفاده میکنم و شاید ورزشکارهاشون دغدغه به جز ورزششون ندارن ولی شرایطشون در المپیک تفاوتی با ما نداره.
نمیخوام از کسی حمایت کنم ولی صحبتهای دوستان بی انصافیه
دوستان حالبه که دیشب شبکه ad sport مربوط به کشور امارات تمام صحنه های مربوط به کیانوش رستمی رو سانسور کرد در طول مسابقه هیچ یک از صحنه های مربوط به ورزشکاران ایرانی رو پخش نکزد و تمامی اون ها رو سانسور کرد. البته فقط هنگام اهدای جوایز بود که مجبور شدن کیانوش رستمی رو نشون دادن....
به یزدان که ما گر خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
من با شما موافقم ولی
شاید توقع نداشته باشیم ، اما این دلیل نمیشه که بعد از باخت شادی کنند
کاری که طلوتی بعد از باخت کرد .
تازه مجری تبریک هم بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)