تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 301 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بگو داری شوخی میکنی!
    اگه فوتبال فقط دویدن بود که اسمش فوتبال نبودکه اسمش میشد دومیدانی!
    مهندس بگو ایشون:
    چندتا توبگیری کردن؟
    چندتا موقعیت خطرناک از حریف گرفتن؟(بازی خراب کردن حریف)
    چندتا موقعیت برای تیم ساختن؟
    چندتا نبرد یک به یک رو بردن؟
    چندتا پاس رو به جلو دادن؟
    بجز لیاقت بدنی برای یه بازیکن خوب کمی داشتن مغز هم لازمه.میشه از آقای قلعه نویی خواهش کنم از هاشم جون یه تست هوش بگیرن؟
    تکلیف نکونام که مشخصه.مشکل بازی نکونام برمیگرده به سری مسائل خاص.اما هاشم جان هیچ وقت نمیتونه با این کارها بد بودنش رو توجیه کنه.خاصه اینکه اصرار به این داره که علیه ایشون دسیسه میکنن.
    کلا بازیکن هر چه قدر هم دوندگی داشته باشه ولی برای تیمش نتونه مفید بازی کنه هیچ فایده ای نداره
    اون چیزی که مشخصه بیگ زاده توی این چند بازی که تا اینجای فصل داشتیم نتونسته برای استقلال کار خاصی کنه و به نظر من اصلا نمیشه حتی اسم اونو یه مدافع کناری خوب گذاشت

یوسف جان در مورد نکونام هم به نظرم توی بازی با پرسپولیس یکمی بهتر شده بود و نقش هافبک دفاعی رو خوب انجام می داد
    فکر کنم توی بازی آینده کم کم دیگه اون نکونام واقعی رو ببینیم

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام دوباره...

هاشم؟!!!!!!

نه...!

این آمارهای امیر مثه امارهای 4 سال پیش دکتر (م) هست!!!!

اتفاقا از نظر تاثیر گذاری یکی از افتضاح هاس...!

تو بازی اصلا مشخص نیست...

نه گلی ازش دیدیم نه پاس گلی نه حرکت خوبی که دلمون خوش باشه...

+

انصافا وضعمون خرابه باید امیر تیمو جمع کنه...

اگه راه اهن رو نبریم اوضاعمون خیلی خیط میشه...

به امید برد اون بازی...

5. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیفا: نکونام عامل صعود ایران به جام جهانی می شود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش باشگاه خبرنگاران در مقاله ای در وب سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) این چنین آمده است: ایران یکی از قوی ترین قطب های فوتبال در آسیاست و شانس زیادی برای راهیابی به مرحله نهائی جام جهانی 2014 دارد البته عدم توانائی "تیم ملی" بریا از سر راه برداشتن آخرین مانع برسد رسیدن آنها به جام جهانی 2010 جای تعجب دارد.
    تاکنون تنها 2بازی از دور چهارم انتخابی جام جهانی در آسیا برگزار شده است و ایران در رده دوم گروه A قرار دارد، هنوز راه زیادی تا جام جهانی برزیل باقی است اما ایران شانسهای فراوانی دارد.
    البته آنها برای رسیدن به هدفشان به ستاره های تیم نیز نیاز دارند که مهم ترین و کارساز ترین آنها کاپیتان تیم جواد نکونام است.
    این ستاره فوتبال ایران در ارتباط با برنامه های تیم ملی برای انتخابی جام جهانی 2014 و همچنین حضور 6 ساله اش در باشگاه اسپانیائی اوساسونا به خبرنگار فیفا به گفت و گو نشسته است.

*مسیر طولانی

دور چهارم بازی های انتخابی برای ایران به خوبی آغاز شد، آنها بابرد 1برصفر مقابل ازبکستان کمپین خود را آغاز کردند اما این موفقیت با تساوی بدون گل مقابل قطر در تهران به کام فوتبال دوستان ایرانی تلخ شد.

نکونام از سختی و دشواری راه پیش روی آنها آگاه است و تمایلی به انکار ندارد وی می گوید:‌ ما می دانیم که انتخابی جام جهانی، پروسه ای طولانی مدت و دشوار است و راهی سخت تا مرحله فینال در راه است.
    هدف ما آن است که بهترینهایمان را به کار ببندیم و پیروز شویم امتیاز کافی را از دیدارهای باقی مانده کسب کنیم.
    وی درادامه افزود:‌ ما با یک پیروزی مهم مقابل ازبکستان آغاز کردیم اما با قطر در خانه تساوی کردیم. این نشان دهنده آن است که در فوتبال نمی توان نتیجه ها را پیش بینی کرد و اینکه چه کسی به جام جهانی راه می یابد تنها زمانی مشخص می شود که نصف بیشتر بازیهای انتخاب انجام شده باشد.
    نکونام در ارتباط با شانس ایران نیز واضح صحبت می کند:‌روی کاغذ هیچ تیمی شانس بیشتری از ما برای حضور در مرحله نهائی ندارد اما همه چیز در مستطیل سبز رقم خواهد خورد و بازی در آنجاست که تعیین کننده است.
    ما از انتخابی های قبلی آموخته ایم که برای پیروزی باید انرژی مان را افزایش دهیم و سعی و تلاشمان را برای گرفتن امتیاز و دستیابی به مقصودمان افزایش دهیم. تیم ملی ایران توانائی و قدرت لازم برای انتخاب شدن را دارد و ما مشتاقانه منتظر جام جهانی 2014 هستیم.
    جوادنکونام درترکیب اصلی تیم ملی در سال 2006 در جام جهانی آلمان حضور داشت. این تیم، سومین و آخرین تیمی بود که تا به امروز از طرف ایران در جام جهانی حضور داشته است.
    او خاطرات زیادی از این دوره دارد می گوید: جام جهانی رویای هر فوتبالیست است، من هم بسیار خوشحالم که توانستم در آن سال در تیم حضور داشته باشم و نماینده کشورم در طلائی تری تورنمنت فوتبال باشم.
    وی همچنین افزود: شیرینی این تجربه با هیچ چیز قابل قیاس نیست و من از زمانی که حلاوت آنرا حس کردم دوست دارم.
    آنرا به دیگر بازیکنان نیز انتقال دهم. من با آنها از اهمیت بازی در جام جهانی سخن می گویم و عرق ملی آنها برانگیزم تا آنها سعی بیشتری کنند.

*رمز موفقیت

تیم ملی ایران در سال های اخیر نشان داده که برای تیم های غیر آسیایی نیز رقیبی قابل توجه محسوب می شود نکونام در ارتباط با این پیشرفت قابل توجه تیم ملی ایران این چنین می گوید: ما پس از بازی های جام ملت های آسیا در سال 2000 تجربه ی فراوانی کسب کردیم در سال 2002 و 2004 و 2006 نیز در این تورنمنت شرکت کردیم و به این معنی است که به طور مداوم با فوتبال حرفه ای در ارتباط بودیم و این به ما قدرت و اعتماد به نفس زیادی بخشید که توانستیم به جام جهانی 2006 دست یابیم .

وی همچنین گفت: زمانی که به گذشت نگاه می کنم آن زمان تیم ملی ما ازبازیکنانی بهره می برد که همه در لیگ های حرفه ای حضور داشتند و مربی خوب نیز نقش قابل توجهی درافزایش تونائی های ما در آن سال داشت و به همین دلیل من احساس می کنم امسال نیز ما همان شانس ها را داریم .

** فوتبال اسپانیایی

کاپیتان تیم ملی ایران 6 سال از فوتبال حرفه ای اش را درخدمت تیم فوتبال اوساسونا بوده است نکونام از این دوره نیز خاطره های فراوان دارد .
    وی در مورد این موضوع می گوید: برای من تجربه ای بی نظیر درسطح مختلف بود من با مشکلات زیادی در ابتدا مواجه شدم تطبیق با فوتبال اسپانیا و زندگی در آنجا برای من چالشی بود که از طریق آن توانستیم ثابت کنم فوتبالیست های ایرانی توان خودنمائی در تمام لیگ های دنیا را دارند.
    وی در ادامه افزود: همه از من حمایت کردند مخصوصا زمانی ه در فصل دوم مصدوم شدم و زمانی که فصل سوم به زمین برگشتم همه چیز در سطح وسیعی بهبود پیدا کرد من 9 بار گلزنی کردم وبه عنوان بهترین هافبک لالیگا انتخاب شدم ما پیشرفت فراوانی در تیم کردیم و فصل قبل تنها یک رتبه تا لیگ اروپا فاصله داشتیم. من بسیار از حضور در این تیم آموخته ام.
    زمانی که وی در ارتباط نقاط عطف فوتبال حرفه ای اش تا کنون پرسیدیم عکس العمل وی سریع بود و به سرعت پاسخ داد : به طور قطع انتخاب شدن به عنوان بهترین هافبک لالیگا بزرگترین اتفاق زندگی من بوده چرا که ثابت کردم ایرانی ها توانائی های بی نظیری دارند و می توانند در محیط حرفه ای خودنمائی کنند و از همه پیشی بگیرند.
    وی همچنین گفت: بهترین گلم نیز مقابل تیم بوردو در جام یوفا به ثمر رساندم.
    او با خنده ای بر روی لب ادامه داد: زمانی که روزنامه های داخلی نیز مرا با خاویار ایرانی که بهترین در جهان است مقایسه می کردند بسیار لذت می بردم و افتخار وجودم را پر می کرد البته در این جا نیز با بازیکنان محلی بسیاری مقایسه شدم که برای یک خارجی کمی عجیب به نظر می رسد زمانی که کاپیتانی اوساسونا را نیز گرفتم بسیار خوشحال شدم من اولین بازیکن خارجی بودم که توانسته بازوبند کاپیتانی تیمی را از آن خود کند.
    نکونام نقش و مسئولیت های فراوانی در تیم ملی ایران برای انتخابی جام جهانی 2014 دارد او به عنوان کاپیتان و بازی ساز بار سنگینی بر شانه دارد و ثابت می کند که اگر قرار باشد ایران صعود کند وی در آن نقش خواهد داشت.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://inn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=8&Id=109064&Rate=0

غیبت هافبک استقلال مقابل راه آهن قطعی شد

خسرو حیدری هافبک تیم استقلال بدلیل مصدومیت شرایط همراهی تیم ملی ایران را نداشت، اما وی برای حضور در ترکیب استقلال آماده می‌شود تا امیر قلعه نوعی را همراهی کند.
    به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، در حالیکه سرمربی تیم استقلال تصور داشت پس از غیبت حیدری در اردوی تیم ملی و دیدار با لبنان تیم استقلال از حضور این بازیکن بهره‌مند است، اما خسرو حیدری به دیدار با راه آهن نمی‌رسد و قصد دارد آماده به تمرینات و ترکیب استقلال بازگردد.

7. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب علی دایی برای اولین بار رو به روی استقلال امیر قلعه نویی قرار میگیره
    راه اهن علی دایی فصل گذشته برای استقلال خیلی مشکل ایجاد کرد و استقلالو اذیت کرد....واقعا فوتبال خوبیو به نمایش گذاشتن
    نتایجشون تا هفته هفتم نشون میده این فصل وضعیت بهتری دارند
    ما باید از این بازی روند بردهامونو اغاز کنیم
    من این فصل بازیهای راه اهنو ندیدم ولی با یه نگاه به جدول میشه فهمید با تیم خوبی بازی داریم.....3 امتیاز این بازی اونارو موقتا صدرنشین میکنه
    10 گل زده و 7 گل خورده این تیم نشون میده راه اهن تیم تدافعی نیست
    امیدوارم خط حمله ما هم امشب یه تکونی به خودش بده.خوشبختانه امشب میلادو در اختیار داریم.....منتظر درخشش میداودی هستیم
    خوشحال میشم امیر غافلگیرمون کنه و این بازی یه ستاره جوان به فوتبالمون معرفی کنه.....در غیاب خسرو و خستگی حمودی منتظر میدون دادن به انصاری هستم
    و همچنین این بازی باید بیشتر از ساموئل و توزی استفاده بشه.......میثم بائو هم نشون داده حقش نیمکتنشینی نیست

ترکیب پیشنهادی

.................................. رحمتی ...................................

حسینی ................ منتظری .............. صادقی ............... انصاری

................................... ساموئل ...................................

توزی .................................................. ................. جانواریو

..................................... زندی ......................................

.................. برهانی ...................... میداودی .....................

ترجیح میدم ملیپوشامون فیکس نباشن....هم 1 ماه با تیم نبودند و هم مسلما خسته هستند.اگه لازم شد ازشون دقایق 60 به بعد استفاده بشه
    حسینی هم مثل انصاری مقابل ابومسلم امادگی بسیار بالایی داشت

ترکیب احتمالی

بیکزاده ................ صادقی .............. منتظری ............... حمودی

................................... نکونام ...................................

توزی .................................................. ................. جانواریو

..................................... زندی ......................................

.................. برهانی ...................... منوچهری .....................
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 15-09-2012 at 12:31.

9. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

امیر جان با اکثر حرفات موافقم اما فکر کنم یه جارو اشتباه کردی خبر قبلیت هم برای قبله که نوشتی خسرو غیبتش قطعیه . حالا شایدم من اشتباه میکنما اما تا اون جایی که من خوندم همین دیروز مصاحبه های قطعه نوعی و دکتر تیم رو از سایت ورزش 3 جفتشون گفتن تمام مصدوم ها به این بازی میرسند جز مجتبی جباری که اونم ازش پنج شنبه تست میگیرن اگه خوب شده بود بعد از 3 هفته بدنسازی به تیم برمیگرده . خسرو هم تاکید کرده بودن که به بازی میرسه البته بازم میگم مطمئن نیستم خبر رو دیروز خوندم یا پریروز اما دقیقا ورزش 3 گذاشته بود .

درباره ی میلاد برگشتنش رو به استقلال خوشحالم . واقعا اینقدر ما مصدومیت دادیم تو این 2 ساله اونم مصدومیت های طولانی که انگار بازیکنا که خوب میشن بازیکن استقلال نبودن و از اومدنشون کلی خوشحال میشیم

منم امیدوارم میلاد بدرخشه اما فکر نکنم این عملی بشه . چون بعد از مصدومیت معمولا بازیکنا تا 2 3 هفته ای افت میکنن نمیتونن اونجور که باید و شاید فوتبال کنن . امیدوارم حداقل اگه ندرخشید در سطح معمول فوتبالشو بازی کنه اما دیگه ضعیف ظاهر نشه که این بازی وقت ضعیف ظاهر شدن بازیکنامون به هیچ وجه نیست !

تیم های قلعه نوعی همیشه از این هفته ها اوج میگیرن و در عوض همین تیمهای ژنرال بعد از تعطیلات همیشه افت کردن . حالا باید ببینیم ما افت میکنیم یا اوج میگیریم !

تیم راه آهنم تیم خوبیه همینطور که امیر اشاره کرد . کلا پارسال هم خوب بود . یعنی واقعا حقش جز 5 تیم اول بود . من بازیاشونو ندیدم اما هر هفته که 90 رو میدیدم خدایی قشنگ بازی میکردن . بازیکناشون بی تجربن یا گل به خودی میزنن یا گل های واقعا افتضاحی میخورن که منی که طرفدار تیم نبودم واقعا حرص میخوردم یا از 10 تا موقعیت 100% یکیشو گل میکنن فقط یا با اشتباهات داوری بازیو واگذار کردن . اما از لحاظ هجومی و حمله واقعا تیم خوبی بوده تیم علی دایی و بهش تبریک میگم که با این تیم و این نفرات اینجوری بازی میکنه

خداشاهده حاضرم بازیو ببازیم اما بازی قشنگ و روون و تندی ببینم از هر 2 تیم . آقا خسته شدیم دیگه . اون از بازی با ملوان که اونجوری بود . بازی دربی که حالمون بهم خورد بازیه تیم ملی که از اون بدتر ... دیگه رمقی نمونده بشینیم فوتبال ببینیم . خسته ی خسته میخوایم بشینیم پای این فوتبال امشب امیدوارام خستگیمون در بره نه اینکه باز دوباره از اینی که هستیم کسل تر بشیم !

درباره ی ترکیب هم ارنج امیر رو باهاش موافقم با کمی تغییرات :

ساموئل ................ صادقی .............. منتظری ............... حیدری (بازم شک دارم مصدومه یا نه در صورت مصدومیت حمودی )
    ................................... نکونام ...................................

جانواریو .................................................. ................. بائو

.................. میداوودی ...................... برهانی .....................

من ترکیب اصلیمون این باشه بیشتر میپسندم حالا توزی هم جای بائو به میدان بیاد نیمه دوم یا مهاجمامون با منوچهری عوض شن . اما به نظر من کنار هم بودن منوچهری و میداوودی اشتباه چون هیچ کدوم بازیکن سرعتی نیستن یکی سر زنه یکی قدرتی . ما کنار یه همچین بازیکنایی حتما یه پارامتر سرعت هم میخوایم که بهتر جواب بده . که اونم آرشه

درباره ی آرش واقعا میتونم بگم یکی از با غیرت های استقلاله . همه جا هست از حمله بگیر تا دفاع توپ لو میده مثل ماست وای نمیسه نگاه کنه با جون و دل دنبال میکنه طرف رو تا توپو بگیره . واقعا دودنگی بالایی داره واقعا زحمت میکشه و از جون مایع میذاره توی فوتبال بازی کردنش . من واقعا تحسینش میکنم . فقط مشکلش استرس و نوع فکرشه . آرش جان تویی که اینقدر دوندگی داری و با غیرت بازی میکنی خوب این دوندگی رو در جهت تاثیر گذار به کار بگیر . هم خودت کمتر خسته میشی هم تاثیر گذار تری . توپو گوشه زمین بهش پاس میدن یه حرکت انجام میده 10 بار دیگه هم پاس بدن باز همون حرکت رو انجام میده ! تا محوطه خوب میاد تو کورس همه رو جا میذاره اما تک به تکو یا خراب میکنه یا یه کار عجیب غریب میکنه ! از گوشه خوب حرکت میکنه یه نفرو جا میذاره اما موقع سانتر یهو توپو 100 متر میندازه هوا ... اینا مشکلاییه که آرش داره و فقط به خاطر استرس و بی فکری و بی دقتیشه . اگه استرس رو بذاره کنار و در کنارش از فکرش هم استفاده کنه و دقتش هم ببره بالا با این غیرت و تعصب و دوندگی واقعا میتونه برای ما موثر باشه . امیدوارم رو این 3 تا پارامتر بیشتر دقت کنه

به امید برد استقلال و بازیه قوی از هر 2 تیم
    Last edited by MohammadT15; 15-09-2012 at 15:22.

11. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بچه ها تبریک! خوب بودیم!

13. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بازی رو بردیم تازه 2 تا موقعیت 100% گل هم گل نکردیم در کل همه چی داره روز به روز بهتر میشه .

تو این بازی ضعیف ترین بازیکن رو میتونیم توزی بدونیم . اصلا آماده نیست اگه از اول بائو میومد تو بازی به نظرم بهتر میشد خیلی آماده بود . از خوبای بازی میتونیم به منتظری حمودی حیدری و آرش و جان واریو اشاره کنیم . ساموئل هم بد نبود اما چند جا توپ لو داد . میثم حسینی هم خوب بود . کلا همه خوب بودن . به جز 25 دقیقه آخر نیمه اول بقیه لحظات بازی خوبی بود . اون 25 دقیقه هم راه آهن رفته بود تو دفاع بازی بسته شده بود . فینال یورو هم وقتی اونجوری چلسی رفت تو دفاع بارسلونا توش موند این که فوتبال ایرانه

نکونام هم معمولی بود . بعضی پاس هاش خوب بود بعضی وقتا هم بد توپ لو میداد . در کل تیم داره جا میفته دیگه

15. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

این ساعت پست می دم که فقط برد رو تبریک بگم . من فقط دقایقی کوتاه از بازی رو از طریق رادیو (که هی قطع و وصل می شد ) در جاده های کویر مرکزی ایران شنیدم !

از پستهای دوستان و خلاصه بازی بر می اد که روند رو به رشدی داشتیم .

رحمتی خیلی خوب پنالتی رو گرفت . هر چند اشتباه بدی رو اول بازی انجام داد .

با توجه به وضعیت جدول ، واقعا موقعیت خوبی رو داریم . البته با این نحوه امتیاز گیری تیمها، قطعا در ادامه برای جنگ بر سر قهرمانی کار سختی رو داریم .

17. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من بازی رو ندیدم ( خوشبختانه یا متاسفانه )
    ولی خبر هاش رو دنبال کردم ..
    کلا به نظر من استقلال قلعه نوعی اگه گل نخوره و رحمتی روز خوبش باشه ، میتونه حریف ها رو ببره .
    گرفتن پنالتی توسط رحمتی هم از این لحاظ خیلی مهم میشه .
    حالا وضعیت خیلی خوب شده . هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جدول ...
    یک بازی سرنوشت ساز با پیکان داریم که اگه ببریم با توجه به نتیجه نفت تهران با پیروزی ، میتونیم اول یا دوم بشیم ... ( البته تیم های ویسی همیشه برای استقلال خطر ساز بودند )
    در آخر این برد رو به همه تبریک میگم
    یه نکته هم که به چشمم اومد این بود که این اولین بازی بود که بدون بیک زاده بازی کردیم و اولین بازی بود که راحت بردیم و حتی بیشتر از یک گل زدیم !!!!!!!

19. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •