تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 27 اولاول ... 142021222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 267

نام تاپيک: فوتبال فانتزی : لیگ برتر ایران 92-91 | همراه با جوایز ارزنده !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرایطی پیش اومده که اون بالای جدول من به عنوان تنها پرسپولیسی جز 5 تای اول بالای جدول در پایان نیم فصل باید با استقلالی ها رقابت کنم و شدیدا بین استقلالی ها و سپاهانی ها گیر افتادم ! ؛ ظاهرا حال و روز این روزای پرسپولیس روی تیمهای طرفدارانش هم تاثیر گذاشته

به هرحال با توجه به بضاعتمون خوب کار کردیم و " خوب فوتبال کردیم ( به کسر کاف ) " و فقط با یه امتیاز اختلاف دوم شدیم !!! ( اون هم به خاطر 6 امتیاز منفی ای که داشتیم سر نقل و انتقالات اینطور شد والا باید نایب قهرمان نیم فصل میشدیم )

بعد از امیر صدر نشین هم تهاجمی ترین تیم رو مشترکا با وحید در اختیار داریم با 22 گل زده /

ما الان 70 درصد آماده ایم ؛ یه 50 درصد دیگه مونده تا 100 درصد آماده بشیم

در نیم فصل هم تیمو میبریم به یه نقطه ی گرمسیر برای اردو تا بتونیم نیم فصل دوم با حداکثر آمادگی به میادین بیایم .

2. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که می خوان نقل و انتقال انجام بدن فقط یه روز دیگه فرصت دارن
    تعداد نقل و انتقالی مجاز هم 6 تا هست که فکر کنم به خاطر نیم فصله که جالبه توی قوانین من هر چی گشتم چیزی در مورد این ندیدم!

نکته جالب اینه که ظاهرا انتقادهای ما توی این تاپیک جواب داده و مسئولان این فوتبال فانتزی به فکر اصلاح افتادن
    الان دیگه مثل تمام فوتبال فانتزی های دیگه می تونید با هر سیستمی بازی کنید و فقط کافیه بازیکن ذخیره روی بازیکن مورد نظر خودتون درگ کنید تا سیستم عوض بشه
    ضمن اینکه شکل ظاهری رو هم یکمی تغییر دادن و در کل فکر کنم برعکس فوتبال خودمون این فوتبال فانتزی رو کم کم می تونن در سطح حرفه ای برسونن

بعد از امیر صدر نشین هم تهاجمی ترین تیم رو مشترکا با وحید در اختیار داریم با 22 گل زده /
    کلا من تیم رو برای قهرمانی بستم و فقط حیف که به خاطر دست های پشت پرده از هفته دوم شروع به کار کردم

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

رده بندی هفته ی هجدهم:

رده بندی کلی بعد از هفته ی هجدهم:

کوروش جان ایشون که صفحه ی قبل به جمع بچه ها اضافه شدن رو لطفا به لیست صفحه ی اول اضافه کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خب دوستان همون‌طور که در تصویر ملاحظه می‌کنید() بنده در این راند گوی سبقت رو از هزاران هزار شرکت کننده ربودیدم و دوم شدم! البته امتیازم با نفر اول مساوی بود و به خاطر دست‌های پشت پرده من رو اول نکردن. جاداره از همه‌ی کسانی که برام زحمت کشیدن تشکر بکنم.

جدول کلی:

8. 9 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این هفته طی یک حرکت انتحاری ترکیب رو متحول کردم و با سیستم 3-2-5 رفتم تو زمین

سه تا مهاجم جواب دادن و 19 امتیاز گرفتن برام : دی

ولی مدافعا و هافبکا افتضاح بودن !

تو دروازه هم، چند هفته بود که رحمتی پشت سر هم 16 امتیاز می‌گرفت برام، ولی خب 12 سکه ازم می‌گرفت، دیدم زیادیش می‌کنه، گفتم چرا به غریبه بدیم؟ 4.5 سکه میدیم نیلسون خودمون، 16 امتیاز میاره دیگه بچه تازه کلی هم پس انداز می‌کنیم باهاش مهاجم می‌خریم
    الحق جواب اعتمادمونو داد این پسر

عبدالله کرمی محروم بود که این هفته بازی نکرد ؟!

10. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب دوستان همون‌طور که در تصویر ملاحظه می‌کنید() بنده در این راند گوی سبقت رو از هزاران هزار شرکت کننده ربودیدم و دوم شدم! البته امتیازم با نفر اول مساوی بود و به خاطر دست‌های پشت پرده من رو اول نکردن. جاداره از همه‌ی کسانی که برام زحمت کشیدن تشکر بکنم.
    امیر جان یه تبریک ویژه از طرف همه P30Worldیی ها بابت دوم شدنت.. قبلنا هر هفته جایزه میدادن برای برترین راند اما الان متاسفانه ندیدم چنین چیزی رو .. پیگیرش باش ببین میدن بهت چیزی یا نه

هفته پیش که رسما با لغو بازی ها کمر تیم شکست! این هفته تا اینجا 39 امتیاز اوردم ولی هنوز دوتا استقلالی رو دارم .... نکته جالب این بود که اگه من 6 نفری که از تیم بیرون کردم رو نگه میداشتم امتیازم خیلی بیشتر از اینها میشد...

12. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براساس سایت ورزش 3 محرومان این هفته به این صورت هستن :

سپاهان: حسن جعفري
    ذوب‌آهن: گئورگ کاسپاروف
    راه‌آهن: عليرضا عباسفرد
    تراکتورسازي: مصطفي اکرامي
    آلومينيوم هرمزگان: ابراهيم ابرقويي
    فولاد خوزستان: مهرداد جماعتي و آرش افشين
    صباي قم: مجيد حيدري
    نفت آبادان:‌ حسين کعبي
    استقلال: خسرو حيدري

بعد از مدت ها مجبور شدم خسرو حیدری رو بذارم روی نیمکت و واقعا این ضربه مهلکی به تیم من وارد می کنه

یه نکته مبهمی که توی این فوتبال فانتزی وجود داره اینه که مثلا دو هفته قبل چند تا بازی برگزار نشد تکلیف اون بازی ها چی میشه؟!
    توی فوتبال فانتزی لیگ انگلیس مثلا توی یه هفته بازی چلسی به دلیل جام باشگاه های جهان برگزار نشد ولی حالا در مقابل این هفته چلسی اون بازی رو انجام میده و توی این هفته ، فوتبال فانتزی دو تا بازی از چلسی رو به حساب میاره و یه جورایی اون کسانی که به خاطر این قضیه امتیاز از دست دادن به این طریق براشون جبران میشه...
    تازه این در حالیه که از قبل مشخص بود که این بازی چلسی لغو میشه ولی برای فوتبال ایران یه دفعه طرف شب می خوابه صبح بیدار میشه ، همین جوری حال می کنه بازی رو لغو می کنه و ما هم که نمی دونستیم به خاطر همین کلی امتیاز از دست میدیم!
    بعدش هم مشخص نیست که این بازی ها رو بعدا به حساب میارن یا نه!
    کلا چه کسی جوابگوی تمام این نا به سامانی ها ست؟

14. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

چرا کسی جدول رده بندی نمیزاره

16. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

کلا اتفاقات جالب زیادی توی این لیگ فانتزی ایرانی می افته!!

توی بازی ذوب اهن زده که رجب زاده یه پنالتی خراب کرده اما جریان از جایی جالب میشه که این پنالتی نه مسببی داره(که 2- امتیاز بگیره) و نه کسی این پنالتی رو بدست آورده (که 2+ امتیاز بگیره) .... همینجوری انگار یه پنالتی از آسمون افتاده رجب زاده هم گلش نکرده!!

از اون طرف هم که من روی کلین شیت ذوب اهن حساب کرده بودم ، کاظمی گرانقدر هم مسعود همامی رو نیمکت نشین کرده هم اینکه تنها یه مدافع تخصصی (سپهر حیدری) رو بازی داده!

تیمم هم فعلا 3 نفرشون پاس گل دادن ولی فعلا با کمبود گل زن توی تیم مواجه شدیم

18. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتراف میکنم ضعف فنیم تیمو داغون کرد ولی خداروشکر خدارو شکر به لطف اقا امام زمان و اهل بیت هنوز صدر جدولیم
    دو هفته پیش فقط با 5 نفر بازی کردمو 6 تا از بازیکنام به طور کاملا بودار بازی نکردند اینا مشکلشون تیم نیست با خود من مشکل دارن اگه با من مشکل دارید مردم چه گناهی کردند من از این فوتبال میرم
    هفته گذشته هم شرمنده این مردم شدم و به علت اشتباهاتم ارش بحرانیو کشیدم بیرونو فرزاد حاتمیو فرستادم تو زمین ولی ناگهان ارش بحرانی هفته گذشته ارش برهانی شد و 2 گل زد.....

این هفته دوباره به ارش اعتماد کردم ولی اشتباه کردم چون به احتمال زیاد امروز حاتمی گل میزنه من که شانس ندارم
    یادم رفت حیدریه 3 اخطاررو بازی ندمو این هفته هم باید ده نفره بازی کنم . احتمالا حیدریو هم به سرنوشت مبعلی دچارش میکنم و میفرستمش روی سکوها هم سه اخطاره میشه هم دیگه پاس گل نمیده پولشو میدیم یه دفاع ارزون قیمت از یه تیمی که با پیکان بازی داره میخریم پیکان کم پیش میاد گل بزنه

20. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •