کاملا موافقم
به قول یکی از کاربرا ( وین رونی ) به نظر من ال کلاسیکو دیگه اون زیبایی های قبلشو نداره.اینو هم دیشب دیدیم هم هفته قبل توی بازی رفت
تنها دلیلشم شیوه بازی مادرید جلوی بارساست
کاملا موافقم
به قول یکی از کاربرا ( وین رونی ) به نظر من ال کلاسیکو دیگه اون زیبایی های قبلشو نداره.اینو هم دیشب دیدیم هم هفته قبل توی بازی رفت
تنها دلیلشم شیوه بازی مادرید جلوی بارساست
اولا به رئالی ها تبریک میگم ...
دوما واقعا به بارسای تیتو تبریک میگم ..
باور کنید من با دیدن این بازی به این تیم بیشتر امیدوار شدم ...
غیر از 20 - 30 دقیقه ی اول ، تیتو نشون داد این تیم به مراتب خطر ناک تر از تیم پپ ...
استفاده از روش های مختلف برای رسیدن به گل یکی از موارد جدیدی هست که با ترکیب شدن با سرعت ، حتی تیم 10 نفره بارسا رو میتونه یک نیمه حاکم بر میدان کنه و مهمتر خلق موقعیت کنه ...
من به شخصه توی این چهار ساله خیلی کم به یاد دارم که یک نفر با پاس بلند از میانه میدان یا یک سوم میدان یک بازیکن را با پاس قطری صاحب توپ بکنه و توی این موارد توی تله افساید نیفتادن بازیکنان هم قابل توجه بود ! مثل حرکاتی که پدرو و یکبار هم البا توی نیمه دوم انجام دادن ...
این تنوع تاکتیک ها در تیم باعث میشه اگه مثلا مثل سال قبل یک تیم مثل چلسی اومد و پرس شدید در یک سوم دفاعی خودش داشت ، نیایم و فقط نیم ساعت پشت محوطه پاس کاری کنیم !
به هر حال ما با سه اشتباه بچگانه ! اونم در این سطح فوتبال این جام رو از دست دادیم وگرنه به نظر من فقط گل با ضربه سر رونالدو بود که یک گل عادی حساب می شد !
این الکلاسیکو نشون داد که رئال دیگه اون تیم بدون اعتماد به نفس نیست و نکته مهم اینه که از این به بعد رئال تیمی با اعتماد به نفس ظاهر میشه و این دلیل این بود که ما اشتباه کردیم و اونا اشتباه نکردند .
نکته ی دیگه بازی بازیکنان جدید تیم بود .. البا که واقعا جزئی از تیمه و یک دست و یکپارچه بازی میکنه ..
سانگ الان باید گفت یکی از خرید های فوق العاده بود ... به نظر من ترکیب بوسکتس و سانگ در بازی هایی که میخوایم بازی رو کنترل کنیم خیلی بهمون کمک میکنه ... سانگ واقعا قدرت بدنی خوب + قدرت پاسکاری بالایی داشت که میتونه جز گمشده تاکتیک بارسا یعنی قدرت رو به تیم اضافه کنه ..
والدز هم درسته روی گل دوم مقصر بود ولی نباید از این بگذریم که خیلی هم ضعیف کار نکرد ! گل دوم رو به نظر من اگه توپ ازش رد میشد پیکه راحت حتی میتونست توپ رو استپ کنه !
دیگه از گل فوق العاده مسی نمیشه به راحتی گذشت ... به نظر من اگه اون گل رو مسی نمیزد بارسا نیمه دوم بیشتر هم میخورد ! ولی واقعا ضربه زدن با عقل رو به بعضی ها یاد داد![]()
در کل ما فعلا باید حواسمون به 5 امتیاز فاصله باشه و مواظب باشیم اون رو به راحتی از دست ندیم ...
همون گلی که والدز در بازی رفت تقدیم رئال کرد بلای جون بارسا شد .پیکه و ماسکرانو و آدریانو بد بازی کردن و بارسا روزی که دفاعش بد بازی کنه حتما" بازی رو میبازه .آدریانو رو هم باید میفروختن کلا" نمیدونم از اول چرا این بازیکن رو خریدن هیچموقع بازی جالب توجهی ازش ندیدم .
دیشبم اومدم ولی یه سری حرفا هست که الان باید بگم ( بعد از خوندن بعضی پست ها )
اینکه بعضی وقت ها تیم هایی هستن که لیاقت ندارن جلوشون جوانمردانه بازی بشه شاید اگر ما هم از دقیقه اول تا 93 دفاع مطلق انجام میدادیم الان جامو برده بودیم ولی تورو خدا نگاه کنین حتی بعد از اخراج ادریانو هم دفاع نکردیم ( البته اون موقع دفاع فایده ای نداشت چون عقب بودیم )
یه سوال میپرسم بعد ادامشو میگم
تاپیکی وجود نداره ؟ یا نمیشه ساخت که هوادارهای دو تیم با هم بحث کنن ؟ چون بعضی حرفای مارو اونا میخوان جواب بدن و بعضی حرفای اونارو ما
ولش کنین حالا
بریم سر بحث بازی وقتی که میگن مسی به جز ضربه ی ایستگاهی حرکتی نکرد ........ خب حرکت به چی میگن؟ به این که توپو از رو سر پیکه رد کنی؟ اره خب اونم حرکتی بود برای خودش که خیلی هم قشنگ بود اما مسی وقتی توپ دستش می افتاد موفق میشدن ازش بگیرن با فقط با خطا ؟ با اینکه روش خطا هم شد اما بازم دیدید چیکار کرد اون پاس عالیش برای البا یا همین که توپ دستش می افتاد لو نمیرفت به اینا نمیگین حرکت؟؟؟ و دریبل هاش حرکت نیستن؟؟
تازه میگن اگه ادریانو وحشی هم خطا نمیکرد بارسا 6 تایی میشد از این اگه هام اگه بخوایم استفاده کنیم که زیاد جا داره
اگه الوز ما هم بود مساوی که هیچی بلکه میبردیم
اگه اشتباهات فردی ( که رئالیا بهش میگن بهانه ) نبود الان رئال 2 تا هم نزده بود
اگه پدرو قدر او موقعیت هارو میدونست بارسا برده بود
اگه والدز بازی رفت سوتی نداده بود با همین نتیجه هم میبردیم
اگه اگه ویا پارسال مصدوم نمیشد الان کاملا اماده بود
اما کسایی که میگن از کلمه ی اگه اشتباهات فردی نداشتیم میبردیم استفاده نکنیم پس نگن اگه ادریانو خطا نمیکرد بارسا 6 تایی میشد
بله فوتبال ینی یه اتفاقی بی افته یا نیفته و به ادریانو میگن وحشی
در حالی که ما دو سال پیش با اینکه کلی هم خطا کردن اما بارسا 5 تا زد و رئال بود که 5 تایی شد
رئال بهترین تیم دنیاست ؟؟؟؟
هر وقت رئال جلوی بارسا توی نیو کمپ 10 نفره دو تا عقب بود و تونست یکی رو جبران کنه و تا استانه جبران دومی هم پیش بره و در اخر هم با بازیکن های بارسا دست بدن میشه گفت رئال بهترین تیم دنیاست که فکر نمیکنم همچین اتفاقی بی افته
دوستان بارسایی هم نامردی نکنین دیگه از والدز بد میگین دیشب فوق العاده بود
فقط من نفهمیدم چرا این تیلو باید توی ال کلاسیکو بازی کنه؟؟ ویا و فابرگاس بودن که دیگه چرا تیلو؟؟
در کل هم از بازی راضی بودم و میدونم شمام راضی بودین
در کل ببخشید زیاد شد
Last edited by Hatek; 30-08-2012 at 12:52.
بله ضربه ای که از روی حساب کتاب زده بشه خیلی زیبا تر از ضربه ایه که از روی قدرت پا زده بشه![]()
محتوای مخفی: وحشی
من هنوز افسوس اون سوتی والدز رو می خورم
تعویض تیو که اصن ....اشتباه بود
همین الان یه گروه ساختم...تاپیکی وجود نداره ؟ یا نمیشه ساخت که هوادارهای دو تیم با هم بحث کنن ؟ چون بعضی حرفای مارو اونا میخوان جواب بدن و بعضی حرفای اونارو ما
هرکس میخواد بیاد عضو بشه و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب مدافعین ما روز خوبی نداشتن
بعضی از بازیکنا هستن که اگر اشتباه کنن تیم از نظر روحی دچار مشکل زیادی نمیشه اما بعضی بازیکنا هستن که وقتی اشتباه میکنن تیم از نظر روحی به هم میریزه و مدتی زمان میبره تا این تیم به خودش بیاد
ماسکرانو توی این مدت با بازیهای خوبش باعث شده تیم بهش اعتماد کنه. تیم از نظر ذهنی پذیرفته که ماسکی در هر جا بازی کنه تیم رو کمک میکنه
اما وقتی این بازیکن اشتباه میکنه تیم ضربه بدی میخوره
شاید حتی اگه پیکه اون اشتباه رو میکرد تیم کمتر دچار افت روحی میشد. بیرون اومدن از این افت روحی نیازمند یه اتفاق خاص در جریان بازیه
مهمترین زمان بازی جایی بود که آدریانو اخراج شد
من فکر میکنم بازی کردن آدریانو به جای آلوز اشتباه بود
بعد از اخراج آدریانو دو اتفاق افتاد
1- اخراج آدریانو همون اتفاقی ویزه بود که باعث شد تیم به خودش بیاد
بعد از اخراج تازه سر و کله ژاویستا پیدا شد. ژاوی بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه توپ رو کنترل کرد و چرخش توپ رو به نفع بارسا کرد همون چیزی که بارسا نیاز داره
دوباره کناره ها راه افتادن و و اینیستا و پدرو توی زمین تا اندازه ای به بازی برگشته بودن
2- آدریانو که ضعیف بازی میکرد بیرون رفت و مونتویا به زمین اومد از اینجا به بعد بود که سمت راست بارسا یه نفس راحت کشید اگر شما رونالدو رو دیدین من هم دیدم
یکی دو بار برای رها شدن از دست مونتویا به وسط زمین اومد و اقدام به شوت زدن کرد
اخراج آدریانو به نظر من در اون شرایط به نفع بارسا شد من واقعا به جانشین آلوز امیدوار شدم
--------------------------------------------------------
دوستان این بازی تموم شد و در نهایت رئال قهرمان شد
شکست در هر الکلاسیکویی تلخه
اما خب چند الکلاسیکوی دیگه در راه داریم
یه لحظه به این فکر کنید که:
مگه میشه تا ابد رئال در زمین خودش بارسا رو نبره؟ بالاخره یه روزی این اتفاق میفتاد
بابا زمین خودشونه
شما برین گل مسی رو بزارین تو موبایلاتون حالشو ببرین![]()
اگر شما رونالدو رو دیدین من هم دیدم
شما برین گل مسی رو بزارین تو موبایلاتون حالشو ببرین
![]()
سلام /تاپیکی وجود نداره ؟ یا نمیشه ساخت که هوادارهای دو تیم با هم بحث کنن ؟ چون بعضی حرفای مارو اونا میخوان جواب بدن و بعضی حرفای اونارو ما
تاپیک زیر برای چنین مباحثی موجوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها به شرطی که احترام متقابل حفظ بشه در بحثها ؛ از بحثهای مفید و بدون حاشیه و تنش آمیز با نهایت ظرفیت انجمن استقبال میشه اما از مواردی نظیر نقل قول از تاپیکهای دیگه و پاسخ دادن در محیط دیگه و نیز نبش قبر های شیطنت آمیز استقبال نمیشه ( اینهایی که میگم کلی هست و خطابم شخص خاصی نیست اما برای دوطرف مناقشه !یکسانه مضافا اینکه چنین تذکری رو در تاپیک رئال هم ارسال کردم )
در مورد اون لغت بکار برده شده در تاپیک رئال هم من علاوه بر اینکه عذر خواهی میکنم از طرف خودم ، لطفا این موارد رو از طریق گزارش تخلف یا پی .ام به ما انتقال بدین تا رسیدگی و برخورد بشه / گزارش تخلف مهمترین ابزار بازدارنده ی کاربران برای ایجاد یک محیط آرام هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)